Norsk Tipping Fra Helvete.

02.03.2019 kl 13:09 858

Monopol. Drevet av programert Norsk svindel
Redigert 03.03.2019 kl 06:31 Du må logge inn for å svare

Nei fordi du har norsk rikstoto også.

Når det er sagt mener jeg det er en meget god ide (nei jeg er ikke sosialist) at det er som det er, ellers kan naive gamblere gå på en smell av de skjeldne. Mener å ha sett eksempler på at man ikke får ut pengene man vinner hos andre spillselskaper. Omsetningskrav osv. Fatter ikke at folk i det heletatt tør å sette penger i disse onlineselskapene. Jeg er for markedskrefter, men dette viser et viktig unntak. Jeg drar paralellen til mantraet om at økt tilgjengelighet øker forbruket. Det ser vi ikke minst ved alkohol, (og sex) selvom mange selvsagt ikke vil høre om det.

Bare ta en tur med danske eller tysklandsbåtene, der får norske navere i pose og sekk fordi de spiller og drikker som idioter.
Redigert 03.03.2019 kl 15:56 Du må logge inn for å svare

Børshaien sutret først over børsen. Han har nå slått seg på pengespill og det gjør vondt for det er vanskelig å tjene mer enn 50-100 kroner der og lettere å tape både 500-1000 kroner i slengen. Jeg vil kalle ham børsbrislingen. Hardt arbeide er det eneste som nytter. Ekstrajobb er det som må til. Så kan han starte en kiosk eller noe. Kanskje en kjede om den går godt. Børs er kapitalistenes lekegrind. Det er ikke alltid enkelt å følge det spillet. Norsk Tipping er enda vanskeligere.
-Dëë-
03.03.2019 kl 15:59 615

Hyppig bruker av flere onlinecasinoer. Aldri hatt problemer å ta ut gevinster hos noen av dem.

Men det er nok enda enklere å sette inn? Jo det finnes sikker unntak men husk at lovreguleringen i utgangspunktet er til forbrukernes beste vil jeg tro.