***ANMELDELSENE*** KAMPEN FOR YTRINGSFRIHETEN - USENSURERT

Slettet bruker
03.03.2019 kl 14:24 2097

Hei folkens:))


Og...som kjent er det ikke tilfeldig at antirasistisk senter+++++ har startet kampanjen for et varslerfritt samfunn - den omstridte Marrakech pakten staket ut kursen og beredet grunnen for anmeldelsene vi nå ser - Listhaug anmeldt, Resett anmeldt, Facebook, You Tube og Insta sletter varslerkommentarer fortløpende - kommentarer som for kort tid siden ble sett på som innafor i det offentlige ordskifte.

Nedsiden av den hodeløse innvandringen og konsekvensene for Norge og Europa åpenbarer seg og forsterkes dag for dag - sannheten som varslerne har påpekt over lang tid skal forties og/eller anmeldes som hat kriminalitet. Politikerne vil ikke bli stilt til ansvar og tyr til udemokratiske virkemidler som i DDR, Sovjetunionen og Nord-Korea. Folket skal ledes til å tro at alt går bra uten innvendinger og kommentarer.

Det blir lite debatt på sosiale og alternative medier når paragraf 33 skal implementeres med tyngde, det vil nok ikke stå på ressurser når politiets hatgrupper fintuner nettet for kommentarer må vite - siste mann på HO slukker lyset - enn så lenge, stay tuned...ZnageZz....

https://resett.no/2019/03/02/vi-lar-oss-ikke-skremme-kampen-for-ytringsfriheten-star-na/


Marrakech Pakten:
33) Vi forplikter oss til å eliminere alle former for diskriminering og (…) fremme en åpen og kunnskapsbasert offentlig samtale om migrasjon og migranter (…) som genererer en mer realistisk, human og konstruktiv oppfatning i dette henseende.

a) vedta, iverksette eller opprettholde lovgivning som straffer hatkriminalitet og grov hatkriminalitet mot migranter
c) fremme uavhengig, saklig og god journalistikk i mediene, også internettbasert informasjon, herunder ved å bevisstgjøre og lære opp medieansatte i migrasjonsrelaterte spørsmål og begreper, investere i standarder for etisk journalistikk og reklame, og stoppe overføring av offentlig finansiering eller materiell støtte til mediekanaler som systematisk fremmer intoleranse, fremmedfrykt, rasisme og andre former for diskriminering av migranter, med full respekt for pressefriheten.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 22.08.2019 kl 20:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.03.2019 kl 14:45 2093

Den dagen jeg blir bøtelagt for å si meningen min skal jeg sette ny verdensrekord i anking.
polemiker
03.03.2019 kl 16:36 2070

Det er rett og slett til å få frysninger på ryggen av når vi ser på hva Norge har forpliktet seg til. Selve avtalen er "ikke juridisk bindene" kan Støre & co berolige oss med, men hva da med de lovene de skal innføre for å forhindre ytringsfrihet? Er ikke de heller juridisk bindene?

Ting blir snudd helt på hodet og deres overordnede mål er å gjøre det stikk motsatte av hva de påstår de skal. Det som tidligere var en slags "frivillig" meningskorridor, skal nå bli lovfestet, politi og rettsapparatet skal nå brukes for å håndeheve og straffe de som beveger seg utenfor. Tidligere ble det håndhevet med skjellsord, utfrysing, mobbing eller ødelegge folks liv og karriere.

Nå skal det kraftigere virkemidler til med både økonomiske sanksjoner og fengselsstraff. Folk som bidrar med propaganda og løgner skal belønnes, de som kommer med sannhet og fakta skal ties og sensureres. Lærebøker og historie omskrives og forfalskes. Fakta om islam og muslimers bestialske opptreden de siste 1400 årene og som er like jævlig den dag i dag fremsettes som "intoleranse, fremmedfrykt, rasisme".

Det finnes vel knapt en kultur, religion eller ideologi som er mer intolerant og rasistisk enn de som er tuftet på islam. Dette vet naturligvis den politiske eliten svært så godt. Muslimene har selv dokumentert dette grundig i sine hellige skrifter og sin opptreden over 100-vis av år. Sosialister og muslimske ledere vet også at de vil tape enhver åpen og fri diskusjon om dette, så derfor må man heller ty til sensur, straff og propaganda. Oversatt til PK språk blir det da til :

fremme uavhengig, saklig og god journalistikk i mediene, også internettbasert informasjon, herunder ved å bevisstgjøre og lære opp medieansatte i migrasjonsrelaterte spørsmål og begreper

Litt forenklet kan man vel si at dersom et lands politikere og ledere ønsker seg et samfunn med mer intoleranse, mer hat, mer rasisme, mere vold, drap og voldtekter, mer fattigdom, mer utenforskap, mer gjeng/klan kultur, mer korrupsjon osv., ja da er det en enkel løsning på det! Importer flere muslimer.
Slettet bruker
03.03.2019 kl 19:47 2037

Hei folkens:))

Og...tiltredez pole - en ny anmeldelse er registrert mot en fremtredende politiker for å ha kalt korankrukker for koranklosser - kampanjen går sin rundgang for å stoppe varslerne, som kjent - politiets ressurser ser det ikke ut til å stå på - siste mann ut fra HO må huske å slokke lyset...ZnageZz....


Pernille Vermund, leder av det nye partiet Nye Borgerlige, som på meningsmålinger nå ligger foran to av regjeringspartiene, forteller at hun i dag har vært i politiavhør.
Min brøde er, at jeg har kaldt betonklodser, opstillet for at forhindre islamiske terrorister i at pløje uskyldige mennesker ned med en lastbil, for ‘koranklodser’.
Politiet har pligt til at høre mig, inden de eventuelt rejser en sigtelse og efterfølgende en tiltale for overtrædelse af Straffelovens paragraf 266b.
https://www.rights.no/2019/02/toppolitiker-i-politiavhor-for-a-ha-brukt-begrepet-koranklosser/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
04.03.2019 kl 09:17 2001

Hei folkens:))

Og...kampen står nå, folkens - anmeldelsene mot varslerne strømmer på og rommet for ytringsfrihet strammes inn - dag for dag, time for time - vær oppmerksom på utviklingen og hva som skjer...ZnageZz....

I høst fikk Habib, gjennom sitt danseselskap Habib Productions, tildelt basisfinansiering fra Kulturrådet på 2,8 millioner kroner i året over fire år. 
Tildelingen ble fanget opp av Facebookprofilen Sløseriombudsmannen, som la ut kritiske kommentarer om støtten til Habib.
Saken ble så senere fulgt opp av nettstedet Resett, som Habib nå politianmelder for hatefulle ytringer og rasisme i kommentarfeltet under saken. 
https://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/34766

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
04.03.2019 kl 18:35 1972

Hei folkens:))

Og...som kjent var undertegnelsen og underkastelsen av den omstridte Marrakech pakten startskuddet hvor radizzene fikk vann på mølla og kampanjen med anmeldelser for å skremme varslerne til taushet var forankret. Nå er også HRS på banen og skriver usensurert om hatet og truslene som rammer kvinnene, men med feil preferanser - forskjellen er at uansett hva som blir skrevet og publisert av hat og trusler står godhetsapostlene over lovverket og vil neppe komme lengre enn "saken er henlagt på grunn av bevisets stilling" - siste man på HO slår av lyset...ZnageZz....


Vi mer enn aner at ARS-erne i mangel på noe bedre å sysle med, har bestemt seg for å slå inn på samme vei som svenskene, der private personer har dannet en gruppe som finkjemmer kommentarfelt og anmelder folk. Hvis noen skulle finne på å skrive noe ufordelaktig om nye borgere i landet, ala kvinnen som ble dømt i Sumaya Ali-saken. Men islamister og ekstreme grupper som Antifada står ikke på menyen til den selvoppnevnte moralske overvåkningsgruppen.
https://www.rights.no/2019/03/om-kakerlakk-stutedumme-drittkjerring-oppkast-og-galehuset/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
05.03.2019 kl 18:38 1942

Hei folkens:))

Og...som kjent er Antirasistisk senter ved leder Rune Berglund Steen og hat retorikk politiet på krigsstien - saumfarer sosiale medier og kommentarfeltene, men kun mot de med politiske ukorrekte meninger må vite - å fremføre fuck Listhaug og fuck politiet går gjennom filtrene - alt settes inn for å stoppe varslerne og unngå å måtte innrømme at de har løyet/bagatellisert om konsekvensene ved innvandringen siden de første Pakistanerne ankom kongeriket på 1970 tallet - hele dommen mot den 71- årige kvinnen i Bergen tingrett usensurert - siste mann på HO slukker lyset...ZnageZz....


Norske hatytringslovgivning er utvidet. Som sagt av Rune Berglund Steen i Antirasistisk Senter: Nå kommer dommene!
https://resett.no/2019/03/05/den-fulle-dommen-fra-bergen-tingrett-mot-71-arig-kvinne-for-brudd-pa-paragraf-185-hatytringer/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
kokkohill
05.03.2019 kl 18:44 1942

Blokksberg Siv og Stasministeren har klart dette....
Slettet bruker
05.03.2019 kl 18:48 1936

Forskrudd kokkommunisme på villspor langt uti sibiria er litt Zoo.
Slettet bruker
06.03.2019 kl 10:19 1914

Roseanna Barr calls it the You Too movement
OWENS: The You Too movement, meaning?

BARR: They’re going to get you too.
witch hunt
Slettet bruker
07.03.2019 kl 18:28 1885

Hei folkens:))


Og...som de fleste har fått med seg foregår det en intens kamp for å stramme inn rommet for det frie ord - den omstridte Marrakech pakten som kebab Hoire tvang gjennom i Stortinget uten forutgående konsekvensanalyser gir føringene som er ment å strupe kommentarer som påpeker galskapen i utskiftingen av Europas befolkning i rekordfart - og ikke minst mørklegge de ansvarlige som har løyet om konsekvensene/utviklingen (ref. innholdet i brosjyren Ja, til et fargerikt fellesskap) og razzifisert varslerne - kampen utspilles as we speak - sistemann på HO slår av lyset...ZnageZz....


8.oktober utvidet Facebook sitt faktasjekkprogram til Norge, og Faktisk.no ble Facebooks partner.
Faktisk.no og de fire store media-aktørene VG, Dagbladet, NRK og TV2 fikk dermed tilgang til å kontrollere og gripe direkte inn i vår agora. Vår folkelige samlingsplass.
Samarbeidet innebærer at Faktisk.no får tilgang til spesielle verktøy og kan klassifisere innhold som uriktig eller falsk infomasjon, slik at Facebook igjen kan begrense spredningen av dette.
For å være kvalifisert til Facebook-partnerskap må faktasjekkorganisasjonen – her Faktisk.no – være tilsluttet det internasjonale faktasjekknettverket (IFCN).Denne krever at en er nøytrale og politisk uavhengige, og har full åpenhet om metoder, kildebruk, finansiering og organisering.
Punktet om nøytralitet politisk uavhengighet er verdt å merke seg, ettersom Faktisk.no i Norge er eid og drevet av VG, Dagbladet, NRK, TV2, Amedia, og PolarisMedia.
https://www.document.no/2019/03/07/alliansen-mellom-facebook-og-faktisk-no-truer-ytringsfriheten/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
07.03.2019 kl 18:42 1881

den omstridte Marrakech pakten som kebab Hoire tvang gjennom i Stortinget uten forutgående konsekvensanalyser

Stupid deal. Jeg forstår mer og mer at jeg ønsker oss en donald for norske forhold. Fins ikke men ønsket.
Slettet bruker
07.03.2019 kl 20:17 1858

Det er ikke bare "fuck politi" muslimene som bidrar til at politiet stadig rykker lengre og lengre ned på tillitskurven hos et prøvet folk. Det vil komme en dag da politifolk selv sier "fuck politi" og gjør opprør mot elitenes håpløse styre.

En dag vil Norge få sin egen Trump. Når vi ikke lenger kan juge på oss at vi er et demokrati, men alle må innrømme at verken elitepolitikerne eller kong Halal bryr seg filla om folk og fedreland - da er vi klare for en sterk leder som setter folkets og nasjonens interesser først.

Det finnes mange av oss, og det krever stort mot for å tåle belastningen med å ta ned de elitene som bare har egeninteresse av den makten de har tilranet seg på falske premisser.
Slettet bruker
09.03.2019 kl 16:51 1833

Hei folkens:))

Og...etter at vi startet denne tråden om ytringsfrihetens stadig smalere kår har også Havfruen tatt opp hansken i egen tråd og bidratt her, takk for den:)) - som kjent vil de ansvarlige gjøre alt de kan for å unngå at spotlyset blir satt på dem - alle skal knebles og de mest brysomme først for å skremme andre til taushet - nå er islam kritikeren Tommy Robinson stevnet for andre gang i samme sak, her på berget er Resett, Document og HRS under press mens sosiale medier har vært under sensur over tid - vær oppmerksom på tendensen og hva som er i gjære - sistemann på HO slår av lyset...ZnageZz....

Vi er vitne til hvordan våre egne eliter og myndigheter, for ikke å snakke om de store tech-gigantene, mer og mer retter sitt skyts mot eget folk. De er villige til å gå langt for å kneble kritiske stemmer som avslører deres svik og hykleri.
Tommy Robinson er kanskje vår tids største eksempel på nettopp dette. Tommy representerer den systematisk undertrykkede arbeiderklassen i England. Han er også en etterlengtet stemme for alle de titusener av små jentebarn som er forlatt og sviktet av myndighetene i alle voldtekts- og grooming-skandalene som har rystet landet i en årrekke, hvorav flesteparten utført av muslimske menn av pakistansk opprinnelse. Tommy er på ingen måte rasist. Og de som vil påstå at han er det, klarer ikke å legge fram bevis. Derfor er han også urettmessig uthengt og straffeforfulgt. Nå venter nok en rettssak mot ham i slutten av mars.
https://www.document.no/2019/03/09/til-alle-dere-islam%c2%advennlige-der-ute/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
balder72
09.03.2019 kl 17:04 1830

De facistiske myndighetene i UK strammer grepet. De er i ferd med å kneble folket i et totalitært regime. Gjør de det blir det borgerkrig til slutt. Venstrefacistene skal få steke i sitt eget fett.
Slettet bruker
09.03.2019 kl 18:33 1818

Muslimer truer jøder.

Ervin Kohn går alltid til angrep på etniske nordmenn.

Dere bør synes at dette er meget merkelig.

https://resett.no/2019/03/09/ervin-kohn-vil-omtalte-hatytringsdomt-71-aring-som-frp-politiker-og-ikke-som-pensjonist/
polemiker
09.03.2019 kl 19:45 1802

Ja det er et stort paradoks at lederen for Det mosaiske trossamfunn i Norge hyller muslimimport til landet. Han vet naturligvis inderlig godt hva det vil gjøre med landet og ikke minst for jøder her i Norge. Hvorfor vil han da fortsatt ha flere muslimer inn i landet?

Min teori er at det er minst to årsaker til at han er villig til å ødelegge landet. Hans lojalitet er først og fremt for jøder og staten Israel. Israel er omringet av muslimer på alle kanter og har to enklaver hvor muslimske terrorister har kontrollen. Israel har fått massiv kritikk for sin behandling av muslimene i mange tiår, FN og enkeltland har kommet med fordømmelser, resulosjoner og boikott.

Nå i de siste årene er den muslimske "gleden" spredd over hele verden og aller mest til Europa. Det har medført at stadig flere nå har tonet ned sin kritikk da de ser problemet med Allahs disipler på nærhånd. Selv LO og sosialistene her i landet har ikke "Boikott Israel" plakatene i første rekke lengere.

Det andre momentet er at fødselsraten for ekte jøder faller i Israel. Ved å jobbe for muslimimport vil det naturligvis medføre at antisemitismen øker dramatisk. Dermed vil etterhvert forholdene for jøder i landet bli helt uholdbare og de vil emigrere til Israel. Dette har vi sett at skjer i Frankrike og Sverige, men vil skje over hele Europa etterhvert.
Slettet bruker
10.03.2019 kl 08:33 1784

Hei folkens:))

Og...tikk-takk, tikk-takk - sistemann på HO slukker lyset - say no more...ZnageZz....

– I går kveld, 8. mars, fikk jeg beskjed fra FB at jeg utestengt 3 dager, da innlegget var ansett som «hatefulle ytringer». Jeg ønsker gjerne at saken blir belyst hos Resett, da Facebooks autoritære praksis rammer flere og flere, for de minste ting relatert til opplysninger rundt islam, muslimer og innvandring.
https://resett.no/2019/03/09/utestengt-fra-facebook-for-a-ha-sitert-koranen/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
10.03.2019 kl 09:03 1775

Be fyren om å bruke litt alminnelig folkeskikk når han kommer på lufta igjen, Lilletull. Det går gjerne bedre da.
Slettet bruker
10.03.2019 kl 09:15 1770

Hei Zoten/folkens:))

Og...flott at du mener at usensurerte sitater fra Koranen ikke er folkeskikk, Zoten - du har alltid vært en av oss, vettu:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
10.03.2019 kl 09:27 1763

Det skyldes i hovedsak at jeg ikke har tillit til at det bare var sitater. Skøyt fra hofta der, jeg leser som kjent ikke resett.
Slettet bruker
10.03.2019 kl 09:37 1757

Hvor manglet det folkeskikk, Sotah?

Å liste opp en rekke sitater fra Koranen er blitt uforskammet???

Eller vet du noe om dette innlegget vi ikke har fått presentert, Sotah? Har du fått deg ny jobb med å spore opp ytringer som du selv og ARS eller AP ikke liker på nett? Selv et Meme førte til utestengelse, så Facebook-Askeladdene har nå satt inn menneskelige ressurser for å ta slike uforskammetheter mot Islam som det anses å være når man lister opp muslimsk praksis som steining, halshugging, brenning av levende mennesker, begravelse av levende, kjønnslemlesting, jihad, pedofili, slaveri, æresdrap, kvinneundertrykking, voldtekt, mishandling.

Menneskerettigheter er blitt et lovverk for å beskytte slike overgrep, ikke noe som skal forhindre det.

Utrolig at venstre-marxistene og høyre-globalistene går med på det. Hvem er egentlig beskyttet av Menneskerettighetene nå som heller ikke ytringsfriheten gjelder?

PS. I den forbindelse minnes vi det amerikanske nygifte paret som ville vise at alle mennesker var like gode ved å legge bryllupsreisen til å sykle gjennom IS-området. De kom ikke langt. Om hodene ble sendt hjem sammen med kroppene vites ikke.
Redigert 10.03.2019 kl 11:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.03.2019 kl 11:25 1743

Hadde Hillary med penger for å iverksette omgående sensur av norske FB innlegg og Jonas engasjerte prompte de gamle Askeladdene for visuell kontroll og sensur av norske FB innlegg? Når memer og koranklipp blir "uforskammetheter", er noe galt. Og nei, denne tanken er slett ikke far fetched! Skurkene Hillary og Obama har VENNER i Norge (selv om Gro har trukket seg; hun er ikke så avhengig av kjendisglansen lenger og har kanskje klart å gjenvinne tankens kraft.
Se Q-tråden for nærmere beskrivelse i dag! Vil stolte AP gå med i dragsuget???
Redigert 10.03.2019 kl 11:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.03.2019 kl 11:38 1737

Når man så knippet folk som var samlet hjemme hos Jonas så er det helt klart en agenda bak.
Slettet bruker
16.03.2019 kl 22:11 1685

Hei folkens:))

Og...etter den gale mannens verk i Christchurch (ikke tilfeldig valgt) vil ytringsrommet bli ytterligere innsnevret - read our lips - siste mann ut slukker lyset på HO...ZnageZz....

Et mørkt teppe er i ferd med å senke seg over vår vestlige verden, og den reelle ytringsfriheten blir innskrenket og sensuren brer seg. Kritiske og opprørske stemmer har nemlig evnen til å spre seg raskt og nå ut til millioner av folk i løpet av kort tid. Og samtidig vekker det noe inni folk – også underbevisst. Stadig flere folk føler at noe ikke stemmer. Noen vil foreløpig ikke innrømme det for seg selv. Mens andre fortsatt er ignorante og lukker øynene. For dem føles det bedre og tryggere å fortsette å leve i sin egen boble. Det våre eliter frykter aller mest, er at folket skal reise seg mot makten, slik de nå har begynt å gjøre i Frankrike, der folk i gule vester har begynt å gjøre opprør og ta tilbake makten på gateplan. Eliten frykter folket og at opprørske tendenser skal spre seg. Derfor benytter de nå det siste middelet de har igjen, nemlig sensur og utestenging.
https://resett.no/2019/03/16/slettet-av-facebook/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla


Slettet bruker
18.03.2019 kl 11:35 1644

Hei folkens:))

Og...da strammer "vi" skruen med et par ekstra omdreininger - politiet har jo mye ledig kapasitet, må vite - zånn for ytringsfrihetens skyld - siste man ut fra HO slukker lyset...ZnageZz....


Høyres nestleder Jan Tore Sanner mener politiet bør etterforske om kommentarer på nettstedet Resett bryter med loven for hatefulle ytringer.
I kjølvannet av terrorangrepet mot to moskeer i byen Christchurch på New Zealand gjenga Filter Nyheter hva lesere av nettstedet Resett skrev. Etter angrepet der minst 50 personer samlet til bønn ble drept, skrev lesere at de støttet massedrapet og pekte på egne politikere som medansvarlige for slike handlinger.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2019/03/18/195562201/jan-tore-sanner-mener-politiet-bor-etterga-kommentarfelt

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
26.03.2019 kl 19:48 1594

Hei folkens:))

Og...da skal jakten på varslerne og sensuren trappes ytterligere opp - pampene i EU parlamentet trumfet i dag sitt omstridte direktiv om internett gjennom og Norge hopper selvfølgelig etter før blekket er tørt, kebab Erna kan jo ikke få oss inn i EU fort nok - men faktaene og konsekvensene om den feilslåtte multikulturelle drømmen om Disneyland begynner å bli så altoverskyggende at mørkleggingen ikke funker og noen kan måtte stå til ansvar - det må forhindres og da skal sannheten forbys, seff..ZnageZz....


Delinger slik det fungerer nå, vil opphøre. Det blir kun lov å dele en lenke, men ikke gjengi innholdet slik man gjør i dag. For alternative medier kan det bety uoverstigelige barrierer.
Man skal ikke se bort fra at det er noe av hensikten: EU slipper å drive aktiv sensur. Loven gjør jobben.
https://www.document.no/2019/03/26/eus-internetlov-gikk-gjennom/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Cortex
26.03.2019 kl 19:59 1588

Drømmen er nok å kontrollere våre tanker og gjøre oss til nikkere som servilt følger Meningspolitiets PK-meninger.
Snart ytrer vi oss i koder og viser hvor fordummende det da blir.
Berikere er en slik kode dom ennå ikke er definert som ‘rasistisk’......
kokkohill
26.03.2019 kl 20:39 1574

Nei dette er bare trist ,sensur undertrykking og slutt på det frie europa.

Nei til eu- nei til eøs - SP ? Hvor er alternativene ????????
Slettet bruker
27.03.2019 kl 22:28 1549

Hei folkens:))

Og...i kveld kom denne - men sverdets religion og hatretorikken i Quaranen slapp lett gjennom -Koranen 9:5 er det mest kjente sverdverset. «Then when the Sacred Months have passed, then kill the Mushrikoon wherever you find them, and capture them and besiege them, and prepare for them each and every ambush» - jaja, siste mann på HO slukker lyset...ZnageZz....


Today we’re announcing a ban on praise, support and representation of white nationalism and separatism on Facebook and Instagram, which we’ll start enforcing next week. It’s clear that these concepts are deeply linked to organized hate groups and have no place on our services.
Our policies have long prohibited hateful treatment of people based on characteristics such as race, ethnicity or religion — and that has always included white supremacy. We didn’t originally apply the same rationale to expressions of white nationalism and separatism because we were thinking about broader concepts of nationalism and separatism — things like American pride and Basque separatism, which are an important part of people’s identity.
https://newsroom.fb.com/news/2019/03/standing-against-hate/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla




Slettet bruker
22.04.2019 kl 18:12 1464

Hei folkens:))

Og...følgende artikkel av Christian Skaug ble i dag uten varsel fjernet fra Facebook - nå skal som kjent sensuren overta og ytringsfriheten får stadig dårligere kår - vi får sette pris på ytringsfriheten her på Hegnar Forum - siste mann ut slukker lyset...ZnageZz,,,,

I vår del av verden er det ikke så mange som kjenner islams lærdom. De fleste er blitt servert en sminket versjon, ledsaget av en verdirelativisme der alle religioner er like bra, omtrent som de forskjellige rettene på en restaurantmeny. Noen foretrekker kjøtt, andre fisk, atter andre vegetarkost; noen er kristne, andre muslimer, atter andre ateister.
Andre kjenner islams lærdom, men frykter at det ikke er mulig å konfrontere islam fordi islam er kommet hjem til oss. Derfor later de som om de tror på den sminkede versjonen.
Et resultat av denne fatale relativismen, hva enten den er oppriktig eller ei, er at sivilisasjonen ikke er i krig med islam. Med noen hederlige unntak viser sivilisasjonen heller ikke all verdens selvforsvar i møte med islam. Hvis denne asymmetrien får gjøre seg gjeldende lenge nok, vil det uunngåelig føre til at islam vinner over sivilisasjonen.
https://www.document.no/2019/04/21/islam-er-i-krig-med-sivilisasjonen-men-sivilisasjonen-sover-fremdeles/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
23.04.2019 kl 22:31 1414

Hei folkens:))

Og...som HOs og folkets vaktbikkje startet vi denne tråden i begynnelsen av Mars - det er alltid viktig å se sammenheng og konsekvensene i samfunnsutviklingen -
utviklingen og kampen for frie ytringer har gått rasende fort og Marrakech pakten lurer i kulissene - enn så lenge kan vi ytre oss fritt på HO innenfor gode rammevilkår - dette må verdsettes helt til siste mann ut slukker lyset...ZnageZz,,,,

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
23.04.2019 kl 23:30 1398

Jeg bare lurer på om denne lovparagrafen også vil ramme den avskyelige RASISMEN i politiet og hos dommerstanden?

Når en gammel minstepensjonist (som må ha fri rettshjelp) blir dømt for å kalle en stolt og sterk, prisvinnende og lovprist samfunnsdebattant med opprinnelse i Somalia (Norges fremtid og fullverdig nordmann) for 'kakerlakk', så faller jo det dødt til jorden når det ikke er en treffende karakteristikk.

Det kan da umulig ha injurierende kraft, ei heller diskriminerende kraft! Å påstå noe annet er etter mitt skjønn ren rasisme mot den unge, staute somalieren. At ei fattig, gammal drittkjerring uten dannelse slenger ut av seg noe stygt, kan da U-M-U-L-I-G ha diskriminerende kraft dersom det da ikke er en treffende karakteristikk. Jeg er forferdelig sjokkert over at påtalemakt og rettsapparat mener at slike karakteristikker faktisk rammer så treffende at det må pådømmes og straffes. Det må være fryktelig pinlig for Jirde Ali at folk faktisk er blitt straffedømt for å kalle henne 'kakerlakk' etc. Noe så flaut! Nedlatende rasisme mot henne!

En ubegripelig rettsavgjørelse: svært rasistisk og hatefull.
Redigert 23.04.2019 kl 23:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.08.2019 kl 08:58 1247

Hei folkens:))

Og...utviklingen siden tråden ble publisert er skremmende , men spot on - nå er også Document utestengt fra FB i tre dager for å formidle helt vanlig informasjon - tikk, takk - tikk, takk - selv gamle Sovjetunionen kommer til kort i sensuriver når historien om vestens undergang skal formidles - multikulturen og konsekvensene blir bagatellisert, mørklagt og når sannheten blir for overveldende, sensurert - kalifatizeringen går som kjent sin skjeve gang as we speak...ZnageZz...

https://www.document.no/2019/08/09/vi-er-utestengt-fra-facebook-i-tre-dager/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 10.08.2019 kl 09:46 Du må logge inn for å svare
Betonghue
10.08.2019 kl 11:20 1218

Takk og pris for at en har blitt så gammel at en kan si akkurat hva man mener !
Islam, hatet, hevnens og dødens ideologi, skal få høre kjeften min sålenge det er pust igjen!
Slettet bruker
22.08.2019 kl 18:31 1106

Hei folkens:))

Og...da har regjeringen ikke uventet vedtatt at det skal lages en handlingsplan mot muslimhets - det brenner et rødt lys for Resett, Document.no og rights .no, og HO vil følge med i dragsuget - som tidligere nevnt "siste mann ut av HO slukker lyset, read our lips - da er det bare for Frepp å komme seg ut av regjeringen og reorganisere troppen samt spisse retorikken big time før neste valg i 2021...ZnageZz....


Torsdag ettermiddag holdt regjeringen en pressekonferanse for å meddele at de skal lage en nasjonal handlingsplan mot hat og rasisme mot muslimer.
– Målet er å forebygge og hindre rasisme og diskriminering av muslimer og mot personer som antas å være muslimer, fortalte kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.
Venstres Abid Raja mener det er terrorangrepet mot Al-Noor moskéen i Bærum som har utløst handlingsplanen.
Også leder av Islamsk Råd Norge, Abdirahman Diriye, har etterlyst at regjeringen tar grep om det han beskriver som et voksende hat mot muslimer.
– Det viktigste er at det blir laget handlingsplaner mot islamofobi, i tillegg må flere ta ansvar for retorikken de bruker, sa Diriye til NRK etter angrepet.
https://www.nrk.no/norge/regjeringen-lager-handlingsplan-mot-muslimhat_-_-det-matte-et-moskeangrep-til-1.14670411

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 22.08.2019 kl 18:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.08.2019 kl 18:36 1104

Dette er en felle eldre kan gå i.
Offisielt feil meninger som bryter med trampeklapp AP islamklapp går etter eldre også.


Betonghue
10.08.2019 kl 11:20 114
Takk og pris for at en har blitt så gammel at en kan si akkurat hva man mener !
Islam, hatet, hevnens og dødens ideologi, skal få høre kjeften min sålenge det er pust igjen!
Slettet bruker
22.08.2019 kl 18:53 1096

Hei folkens:))

Og...znik kalifatiseringen tar flere skritt i feil retning når ytringsfriheten nå skal under lupen - Frepp kan ikke lengre stå bak utspillene for å forandre Norges fire millioner fra den opprinnelige befolkningen til vanntro hunder styrt av muslimske imamer - zånn er det med den saken "siste mann ut fra HO slukker lyset"...ZnageZz....

NB! Marrakesch pakten hadde sin misjon - det skal den ha!!

Vi må få bukt med nettsider som Resett, Human Rights Service og Document.no. Dette er nettsider som daglig nører opp under fordommer og skaper hat, skrev Attiq Sohail (bildet) i Dagsavisen.
https://www.document.no/2019/08/22/document-svarer-attiq-sohail-ingen-har-krav-pa-a-ikke-bli-krenket/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 22.08.2019 kl 20:10 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.08.2019 kl 20:50 1073

Nå må jeg spørre:
Hva var dette med å bli invitert / godkjent for å være med i diskusjonen på denne tråden? Noe sånt har jeg ikke vært med på før. Hva skjedde?
Slettet bruker
22.08.2019 kl 22:14 1061

Hei folkens:))

Og...dagen i dag går inn i Norges historien som en av de mørkeste dager ever - kalifatizeringen tok i dag en ny statsfinansiert omdreining med folket som tilskuere og brikker i spillet om retorikken - en av verdens verste ideologier skal renvaskes, ufarliggjøres og pyntes...ZnageZz...


Så vi for øvrig noe krav om handlingsplaner mot hat mot kristne etter at presten Jaques Hamel ble strupeskåret i kirken sin i Normandie sommeren 2016? Nei. Har man noensinne sett krav om det samme etter det ene vanvittige terrorangrepet etter det andre fra Muhammeds rekker, som i Nice, London, Stockholm og Berlin? Nei. Hørte vi noe som lignet etter øksemannen på Kato Air-flyet? Drapet og drapsforsøkene på 17-trikken på Bislett i Oslo? Han som drepte fastlegen med kniv? Bussdrapene i Årdal? Knivangrepet på Kiwi-butikken i Møllergata i Oslo? Det som først ble karakterisert som terror på Grønland av PST (han med en hjemmelaget bombe)? Nei, nei og atter nei. Ingen krav fra noen om noen handlingsplan for å sikre borgerne.
https://www.rights.no/2019/08/den-mest-hatefulle-religionen-far-politisk-plan-mot-hat-av-dens-nidkjaere-tilhengere/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 22.08.2019 kl 22:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
22.08.2019 kl 23:10 1040

Jeg merket meg at Gøran Kallmyr skylte munnen lenge og grundig på regjeringens vegne under pressekonferansen!

Den falne stjErna har valgt side - hun foretrekker 2%V fremfor 8%Frepp - og da vet Siv hva hun må gjøre.

Vi andre må gå litt lenger enn å vaske munnen. Vi må legge om stilen. Snu på flisa. Fra nå av er VI de lettkrenkte ofrene, og vår tale skal være deretter. Snikende og uangripelig skal vi snakke om hvordan vi selv lider overlast og blir ofre for rasistiske overgrep fra myndigheter og nye landsmenn. Det blir snart en vane å snu retorikken. #ViDeMestKrenkteOfreneEver