Ikke lenger likhet for loven - hvor er Ernas borgerlig flertall?

Slettet bruker
03.03.2019 kl 21:09 1840

Flere dommer har falt den siste tiden basert på straffelovens paragraf 185 og arbeidet til «hatkrimgruppa» på Manglerud politistasjon. Feltet er «prioritert». Som leder for stormtroppene, Rune Berglund Steen i Antirasistisk Senter, har uttalt: Nå kommer dommene!

Paragraf 185 i Straffeloven er vidåpen for tolkninger. Det ble sagt da den ble vedtatt at terskelen kom til å være høy, men den åpner for selektiv bruk mot og på vegne av individer og grupper man på skjønn vil angripe eller beskytte. Og dette ser vi allerede skjer.

Det er naturligvis etniske nordmenn som nå anmeldes og tiltales, mens minoritetene er ofrene man etter sigende må beskytte. Og det til tross for at «rasismen» i stor grad går motsatt vei. I islam er den institusjonalisert.

Venstresiden har alltid flørtet med totalitære ideer og gjør det fortsatt. Som Berglund Steen gleder de seg over utviklingen. For de av oss som verdsetter frihet og individualisme er dette derimot et mareritt.

Vi kan også varsle at vi fra Resetts side vil vurdere søksmål mot alle som grunnløst anmelder oss for hatytringer. Vi gjør det av preventive og allmennpreventive hensyn. Anmeldelser skaper frykt og skal ikke tillates over en lav sko. Det må være konsekvenser for de som kommer med falske anmeldelser.

https://resett.no/2019/03/02/vi-lar-oss-ikke-skremme-kampen-for-ytringsfriheten-star-na/

Dermed er kr. 500 VIPPS'et til Resett 124526 denne måneden også! Jeg oppfordrer alle som er enige til å gjøre likeså!
Slettet bruker
03.03.2019 kl 21:38 1825

Straffeforfølgelse av ytringer noen ikke liker - dvs. selveste ytringsfriheten - ligner mest av alt på middelalderens heksejakt.

For å bremse den grusomme jakten, som kostet tusener av europeere som ble beskyldt for heksekunst livet under grusom tortur og brenning på bålet, måtte man til slutt tillate at de som ble frikjent for skyld, kunne få hevne seg på anklager. På den måten ble det risikabelt å anklage noen for heksekunst, og antall anmeldelser sank dramatisk inntil hekseprosessene stoppet helt opp.

Politiet mister nordmenns respekt for å delta i dagens hekseprosess mot eget folk. Vår hjernevaskede politiske elite har innført et lovverk i § 185 som bryter med norsk kultur og rettsfølelse. Det var uklokt. At skjørtepolitiet følger opp er direkte farlig. Nettopp ble en 70 år gammel frustrert kvinne straffedømt for å ha benevnt en innvandrerkvinne med et skadeinsekts benevnelse. Nå kjenner jeg ikke omstendighetene i denne saken. Men hvis du har en hensynsløs drittsekk til nabo eller en som sniker i køen foran deg, så er det neppe hudfargen som gjør at du til slutt blir sint.

Drittsekken RBS har sitt livsgrunnlag i ARS fra skattebetalernes lommer, de samme menneskene han kjører heksejakt mot! Snakk om bukken og havresekken! #TheGreatAwakening
Slettet bruker
03.03.2019 kl 21:58 1807

Pengebevilgninger bør stoppe brått til alle organisasjoner som jobber for å begrense ytringsfriheten!

Frie ytringer er demokratiets grunnvold, og ytringsfrihet er frustrasjoners sikkerhetsventil - fx tåler vi alle en saftig nordlending!

https://resett.no/2019/03/03/donald-trump-varsler-krav-om-reell-ytringsfrihet-pa-amerikanske-universiteter/
Daniel_K
04.03.2019 kl 09:13 1772

"Dermed er kr. 500 VIPPS'et til Resett 124526 denne måneden også! Jeg oppfordrer alle som er enige til å gjøre likeså!"

hehe, nå blir det fart i sakene tenker jeg! Fruen har gitt sitt mega bidrag og snart ruller millionene inn i kassa :-)
Daniel_K
04.03.2019 kl 09:13 1770

Ei krone og ei krone der..
Slettet bruker
04.03.2019 kl 09:17 1767

DanielK kan le og le og le av slikt.
Og husker de gode tider for MsM, da var det ikke snakk om slike småpenger

Published october 02. 2002 Updated april 13. 2008
https://journalisten.no/node/10901
Dagsavisen får 41,5 millioner i statsstøtte
Pressestøtten til de ti største støtteberettigede avisene økes med 48,6 millioner kroner til 173,6 millioner i 2002. Dagsavisen stikker alene av gårde med 41,5 millioner kroner. Det viser foreløpige tall som Statens Medieforvaltning (SMF) skal godkjenne i oktober, skriver Kampanje.
Redigert 04.03.2019 kl 09:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.03.2019 kl 10:37 1751

"Nylig ble en 71 år gammel kvinne idømt en bot på 10 000 kroner for på Facebook å ha kalt den norsk-somaliske samfunnsdebattanten Sumaya Jirde Ali en «korrupt kakerlakk».

Bekjempelsen av såkalte hatefulle ytringer er ikke et nøytralt tiltak for å beskytte deltakere i samfunnsdebatten mot grov hets, men en politisk styrt kampanje som har til hensikt å beskytte tilhengere av innvandring og flerkultur mot hets og å skremme innvandringskritikere til taushet, mens innvandringskritikere må finne seg i enhver form for hets.

For å forsvare ytringsfriheten og demokratiet er det nødvendig å forsvare retten til å ytre seg «hatefullt» og sårende."

https://resett.no/2019/03/04/myndighetenes-bekjempelse-av-hatefulle-ytringer-er-ment-a-skremme-innvandringskritikere-til-taushet/

He he he:

"Resett spiller her en nøkkelrolle. Ingen kan nekte Resett og andre massemedier å sitere fra dommer og tiltalebeslutninger knyttet til såkalt hatkriminalitet – det utgjør en grunnlovsbeskyttet rett til å kontrollere politiets og domstolenes virksomhet. Men når angivelig hatefulle ytringer publiseres på Resett, betyr det at de spres til hundre eller kanskje tusen ganger flere enn om de bare var blitt fremsatt av en privatperson. Og dermed blir politiets forsøk å undertrykke ubehagelige meninger dømt til å mislykkes. Det blir som å slåss med trollet som fikk tre nye hoder hver gang et av dets hoder ble kappet av – bortsett fra at «trollet» her ikke får tre nye hoder for hvert avkappede, men hundrevis.

Første linje i kampen for retten til å fremføre hatefulle ytringer er derfor å gjengi alle dommer og tiltalebeslutninger knyttet til hatkriminalitet på Resett og å gjøre maksimalt for å skape oppmerksomhet omkring disse sakene. Overivrige politijurister skal vite at konsekvensene av å tiltale en person for hatefulle ytringer blir at ytringer som under normale forhold, for eksempel ved at de var blitt spredd på Facebook, i høyden ville ha nådd ut til noen hundre personer, vil bli spredt til hundretusener av mennesker som nesten alle sannsynligvis støtter ytringene.

Hver gang noen tiltales for hatkriminalitet, bør Resett kontakte politiet og be om navnet på politijuristen som har bestemt at det skal tas ut tiltale. Politijurister skal ikke uforstyrret kunne gjøre karriere ved å tiltale 71-år gamle damer for hatkriminalitet, men måtte tåle at deres navn knyttes til tiltalebeslutninger som store deler av befolkningen trolig tar avstand fra, med de negative konsekvensene dette måtte få på det sosiale plan for politijuristene og deres pårørende.

Når noen tiltales for hatkriminalitet, bør Resett selvsagt også be politikammeret som har tatt ut tiltalen, om å få en oversikt over hvor mange uoppklarte ran, innbrudd og voldssaker man har ved vedkommende politikammer. En slik oversikt burde være en øyenåpner for allmennheten og få jakten på hatkriminalitet til å fortone seg som absurd."
Redigert 04.03.2019 kl 10:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.03.2019 kl 10:54 1742

Sannelig tror jeg ikke Resett skal få VIPPS'et kr 1000,- til sammen fra meg denne måneden, for nå begynner det å ligne noe!

Ja, det var vel ingen som trodde at ytringene som tiltales og straffes i den offentlige dommen ikke blir gjengitt og kan siteres?

Nå får vi til og med skriftlig dom i andre rettsinstans etter folkejuryens avskaffelse, så her nytter det ikke å unndra full spredning av hvordan ytringsfriheten begrenses for opprinnelsesbefolkningen her i det som en gang var rettsstaten Norge siden Magnus Lagabøtes tid på 1200-tallet, der likhet for loven (Law of Equity) og uskyldspresumpsjonen var viktige prinsipper - nå skyflet til side for skjendig forskjellsbehandling mennesker imellom her til lands!
Redigert 04.03.2019 kl 10:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.03.2019 kl 11:03 1741

"Ved selv å være modige og ved å appellere til vanlige menneskers verdier og rettferdighetssans skal vi vinne kampen mot den fremvoksende politistaten og sørge for at norske borgere kan benytte seg av sin grunnlovsfestede ytringsfrihet."
Slettet bruker
04.03.2019 kl 11:59 1727

Vi spanderer en liten moralsk anvisning for våre globalistiske elitepolitikere - sakset fra søndagens preken - og dypt alvorlig ment!

https://media.8ch.net/file_store/136e72dd1716defbd5978350cb91e097f97ecb3b3973c48b7df81df8c26225f4.jpg
Slettet bruker
04.03.2019 kl 15:14 1690

Du er "on fire"nå Havfruen!
Helt kanon,lurer litt på hvordan sven ser på denne problemstillingen?
Eller har han glemt å lufte ut i bunkerzen?
Stå på HF.
;=)
Slettet bruker
04.03.2019 kl 16:22 1675

;-DDD

Av en eller annen ubestemmelig grunn, har jeg på følelsen at verken tema eller prestens formaninger går hjem hos vår venn Sotah - til tross for at han er velstudert innen de forskjellige koranskolene. Det er så mye selvhøytidelighet og 'moral superiority' på venstresiden!

Selv ler jeg så jeg griner av denne herlige presten! Hans menighet begynner å bli stor og budskapet hans når virkelig inn til folks hjerter!
God bless him and his graceful work - Dark to Light - Good vs. Evil - there is a true awakening happening all over the world! ;-)))
Slettet bruker
05.03.2019 kl 11:50 1644

En annen måte å ødelegge ytringsfriheten på er å ødelegge språket og endre betydningen av ord.

Jeg fikk den RETT I TRYNET da Kongen i en tale sa at "Nordmenn i dag kommer fra Afghanistan, Syria og Somalia".

Nei, kong Halal (takk for sist!) - nordmenn er etniske nordmenn som har bodd i Norge i tusener av år! Men det driter du i og du har utpekt "Norges Fremtid" som fremmedinnvandrere på Furuset! Du er en skam - og nå protesterer selv de fremmedkulturelle på at DU, deres nye konge, nedgraderer deres stolte herkomst til noe de slett ikke er, nemlig "nordmenn" (de har bare norsk pass og bopel i Norge):

https://resett.no/2019/03/05/iraner-i-norge-i-strupen-pa-dagsrevyen-jeg-er-ikke-en-nordmann/
Redigert 05.03.2019 kl 11:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.03.2019 kl 14:08 1632

Hele ordningen med å ha en konge,burde vert avviklet,de er jo helt aparte hele hurven.
Republikk neste.
Da får man stemt dem ut ved valg,om de er helt håpløse.
Nå har jo kongefamilien vert døråpner for Norsk næringsliv lenge,så det skal de ha kred for,men det kunne en president også gjort
kokkohill
05.03.2019 kl 17:26 1612

Hvordan stopper man dette misbruket av lov og straff i dette landet . Så det var en eldre dame fra Bergen som fikk straff for å kalle en somalier en kakkerlakk , eller lignende.

Da kjører altså Politi og rettsvesen full prosess og får denne dømt!!!!!!

Hva nå som blir anmeldt , i fortid og fremtid vil jeg bare si, dette må stoppes.

Neste gang det innleveres en anmeldelse på noen om hva det skal være av skrevne ord , så skriv det samme på dine sosiale medeier og meld deg selv til Politiet ( Dette gjelder selvsagt ikke trussler og den slags grove overtramp)

Hadde 1000 stykker meldt seg selv ,sammen med denne Bergensdamen ,vil lovverket måtte tilpasse seg .

Så vil Påtalemakten begynne av massearrestasjoner av hvermannsen får vi opp saken der den hører hjemme.
Slettet bruker
05.03.2019 kl 23:08 1594

https://resett.no/2019/03/05/den-fulle-dommen-fra-bergen-tingrett-mot-71-arig-kvinne-for-brudd-pa-paragraf-185-hatytringer/

Utgangspunktet for dommen er at kvinnen på en LUKKET Facebook gruppe «Vi som støtter Sylvi Listhaug» med ca. 1000 brukere, der det innledningsvis var avbildet Listhaug og Sumaya Ali med teksten: «Den venstreradikale pressen har gitt de rød løper og grønt signal for å stemple Listhaug som nazist».

Retten skal så ta stilling til om tiltaltes innlegg med ordlyden «Fandens svarte avkom reis tilbake til Somalia og blir der din korrupte kakerlakk» rammes av ordlyden i straffeloven (2005) § 185.

Det er altså spørsmål om tiltalte på offentlig sted har fremsatt en diskriminerende eller hatefull ytring som ikke er beskyttet av ytringsfriheten nedfelt i Grunnloven § 100 og EMK artikkel 10.

Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres: a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse, b)religion eller livssyn, c) homofile orientering, eller d) nedsatte funksjonsevner.

For det første finner retten det klart at ytringen er fremsatt «offentlig», jf. vilkåret i § 185 første ledd første punktum. Straffeloven § 10 annet ledd annet punktum definerer hva som menes med at et utsagn er offentlig. Det følger av ordlyden der at en ytring er offentlig når den er «fremsatt på en måte som gjør den egnet til å nå et større antall personer». Etter tiltaltes eget syn hadde den lukkede gruppen omtrent tusen medlemmer.
Et slikt antall er utvilsomt å anse som et større antall personer. For øvrig må ytringen anses egnet til å nå et enda større krets av personer siden ytringer i lukkede forum på nett enkelt kan spres utenfor gruppen. Retten viser på dette punkt til vitneforklaringen fra daglig leder ved antirasistisk senter Rune Berglund Steen. Steen fant selv uttalelsen under den åpne brukerprofilen til Keith Hernandez, uten at han selv var medlem av den lukkede gruppen.

Det neste spørsmålet er om ytringen kvalifiserer til en slik «diskriminerende eller hatefull ytring» som straffeloven § 185 sikter til. Avgjørelsen i Høyesteretts sak HR-2018-674-A gir veiledning for tolkningen av bestemmelsen. Saken gjaldt den eldre bestemmelsen i straffeloven (1902) § 135a som i dag er erstattet av § 185 i ny straffelov. Avgjørelsen er fortsatt aktuell siden ordlyden i bestemmelsene er lik på de punkter vår sak gjelder. En mann ble domfelt for gjentatte ganger å ha uttalt «jævla neger» til en innvandrer fra Somalia. Saken skiller seg noe fra vår sak siden de straffbare utsagnene ble fremsatt i en opphetet krangel der fornærmede selv deltok. I dommen avsnitt 12 fastslår Høyesterett at for å ta stilling til ytringens straffbarhet, må ytringens ordlyd tolkes. Avgjørende for forståelsen er hvordan en alminnelige person vil oppfatte utsagnet ut fra den sammenhengen det ble fremsatt i. Høyesterett fremhever at ingen skal tillegges meninger som ikke er uttrykkelig uttalt, med mindre et slikt innhold med rimelig stor grad av sikkerhet kan utledes av sammenhengen. Det må trekkes en grense mellom ytringer fremsatt i ren sijkanehensikt og ytringer som må anses som en del av det frie ordskiftet vernet av ytringsfriheten. Samtidig fremhever Høyesterett at det ikke er «strafferettslig vern mot enhver uttalelse som kan påvirke de grupper som omtales i negativ retning». Under henvisning til tidligere rettsavgjørelser viser Høyesterett til at det skal gis rommelig margin for uheldig og smakløse ytringer som del av det politiske ordskiftet. Det er de kvalifisert krenkende ytringer som skal sanksjonerer med straff.

Etter rettens syn rammes tiltaltes uttalelse i seg selv av ordlyden i § 185. Enhver alminnelig, fornuftig person vil oppfatte ordbruken «fandens svarte avkom» og «kakerlakk» som både diskriminerende og hatefull. Betegnelsen «kakerlakk» er særlig grov, idet det gir uttrykk for at Sumaya Ali er et skadedyr som skal utryddes. Selv om tiltalte selv fremholder at hun ikke har noe imot kakerlakker, mener retten at en alminnelig fornuftig person vil forstå utsagnet dithen at Sumaya Ali må anses som et uønsket skadedyr.

Retten ser i vurderingen også hen til hvordan Sumaya Ali selv oppfattet bruken av ordet kakerlakk: Hun beskrev ordbruken som en ren dehumanisering av henne som menneske. Sumaya Ali forklarte i retten at hun aldri har kalt Sylvi Listhaug for nazist. Retten finner ikke grunn til å betvile hennes forklaring. Retten fester derfor ikke lit til tiltaltes forklaring om at hun trodde Sumaya Ali hadde kalt Listhaug for nazist.

Derimot har Sumaya Ali i debattinnlegg og ved offentlig opptreden kommet med uttalelser som «fuck politiet» og «fuck Sylvi Listhaug». Retten bemerker ellers at de uttalelsene som Sumaya Ali har fremsatt og beklaget, ikke kan anses straffbare etter straffeloven § 185. Etter retten syn har tiltalte handlet forsettlig. Det kan ikke være tvil om at tiltalte fremsatte ytringen med det formål å både forhåne, fremme hat og ringeakt overfor Sumaya Ali og andre somaliere på grunn av deres hudfarge og etniske opprinnelse.

Etter rettens syn kan ikke tiltaltes utsagn anses som en politisk motivert ytring som er vernet av ytringsfriheten. Det foreligger sterke allmennpreventive hensyn i en sak som denne. Hatkriminalitet mot minoritetsgrupper og enkeltindivider på grunn av deres farge og etnisitet er blitt et økende samfunnsproblem. Dette gjelder særlig ytringer på nettet, og bidrar til fremme hat, intoleranse, fordommer og stigmatisering av folkegrupper. Domstolene bør derfor ilegge straffereaksjoner som har en reelt avskrekkende effekt.

Videre legger retten vekt på at tiltaltes handlemåte i ytterste konsekvens representerer en fare for demokratiet. Når tiltalte deltar i hets og sjikane på nett mot Sumaya Ali og hennes folkegruppe, vil disse lett skremmes fra å delta videre i den offentlige debatten.

Retten fastsetter derfor straffen til 24 dager betinget fengsel med tillegg av en følbar bot på kr 10 000,-, subsidiært 20 dager fengsel.
Slettet bruker
05.03.2019 kl 23:16 1589

Fakta om kakerlakker
Kakerlakker regnes som svært primitive insekter. Allerede for 250 millioner år siden fantes det kakerlakker som ligner mye på dagens arter. Av de ca. 4000 artene av kakerlakker som finnes på verdensbasis regnes imidlertid bare omkring 20 som skadedyr. Mange av disse kan man finne innendørs i Norge. Her i landet har vi kun én frittlevende kakerlakkart, nemlig markkakerlakken som ikke gjør noen skade i boliger.


Så her har nok høyesteretten tatt grundig feil.

Men det er flere maurarter som er regnet som skadedyr...
http://www.maur-info.no/

Så neste gang en omtaler en dyktig arbeidskar som en arbeidsmaur vil en være kvalifisert til betinget fengsel.
Redigert 05.03.2019 kl 23:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.03.2019 kl 00:07 1579

Jeg er enig med retten i at tiltaltes uttalelse er diskriminerende. Det var verken klokt eller anstendig å uttale seg på en slik måte.

Derimot følger jeg ikke rettens resonnement at uttalelsen ikke kan være en politisk ytring. Den ble fremsatt på en fb gruppe som var opprettet for å støtte et særdeles utsatt regjeringsmedlem, noe som har falt Listhaugs partikolleger tungt for brystet, med elementer som ble oppfattet både som ren mobbing og politisk heksejakt, og som til slutt førte til hennes avgang som landets justisminister. En av de som offentlig viste hat og ringeakt mot landets justisminister var altså Jirde Ali, som ble møtt med tilsvarende ringeakt fra tiltalte - et svar på tiltale!

Når vanlige mennesker, kanskje uten både dannelse og utdannelse, uttaler seg i sinne, så er det ofte med en ordbruk "eliten" ikke finner passende og reagerer på. Kanskje har de heller ikke kritisk sans til å forstå at nazistempling av Listhaug ikke var knyttet til bildet av "fuck Listhaug"-Ali, men at tekst og bilde i dette tilfellet var løsrevet fra hverandre.

Jeg anser også at tiltalte var i god tro om at hun befant seg på en lukket fb gruppe og ikke i det offentlige rom. Men ARS-lederen, som har sitt levebrød av å lete opp rasisme blant nordmenn, klarte altså å snoke seg frem til uttalelsen og fikk Jirde Ali til å anmelde forholdet, ikke bare for krenkelse, men sågar for dehumanisering. Nokså ubegripelig overreaksjon for en med norsk kulturbakgrunn; vi er vant til å la folks uttalelser få stå for egen regning, og ikke ta alt andre sier inn over seg, især ikke når det gjelder frustrerte usakligheter.

Når domstolen velger å straffe en eldre pensjonert kvinne for å vise samfunnet en avskrekkende effekt. Da har vi beveget oss over i et landskap så uanstendig at jeg ikke har ord for det. Ren galskap vil jeg nok si.

Dommen bekymrer seg for at minoriteter som ikke tør uttale seg er en fare for demokratiet. Det er etter mitt syn å snu saken fullstendig på hodet. Demokrati er basert på folkeflertall, ikke på minoriteter og andre særinteressegrupper. Faren er adskillig større for demokratiet dersom majoritetsbefolkningen skremmes fra å uttale seg, slik denne "avskrekkende" dommen tar sikte på å resultere i. Flertallet er en maktfaktor i samfunnet som både politikere, påtalemakten og domstolene må ta hensyn til dersom samfunnstillit og stabilitet skal beholdes.

EN SKAMMENS DOM! Samfunnets ressurser bør ikke brukes på denne måten. Saken burde vært forbigått i stillhet i sitt lukkede fb rom, Jirde Ali burde aldri fått kjennskap til de sårende ordene, og i verste fall hører en slik sak hjemme i KONFLIKTRÅDET. Den frekke og uforskammede Jirde Ali fikk anledning til å beklage sine uttalelser; det samme burde denne eldre kvinnen fått anledning til uten å bli trukket for retten!
Redigert 06.03.2019 kl 00:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.03.2019 kl 10:18 1535

Hvor ER Erna??? - Sover i timen, hjernevasket på Bilderberg, sakker akterut i konservative verdier? HVOR ER ERNA?

Florida Lawmaker Introduces 'Stop Social Media Censorship Act' to Protect Free Speech Online.

Florida bill SB 1722 would fine giant social media sites for censoring protected religious and political speech.
Chris Menahan

Florida State Senator Joe Gruters (R) has introduced a bill to protect free speech on social media and fine the biggest sites a minimum of $75,000 in statutory damages if they delete or censor a user's religious or political speech.

The law would only apply to social media sites with "more than 75 million subscribers" which are "open to the public" and from their inception have "not been specifically affiliated with any one religion or political party."

The bill also prohibits large social media sites from citing so-called "hate speech" as a justification for political and religious censorship and authorizes the Attorney General to "bring a civil cause of action … on behalf of a social media website user who resides in this state and whose religious speech or political speech has been censored…"

The bill makes clear it would allow social media sites to censor "calls for immediate acts of violence," "obscene or pornographic" material, that which "entices criminal conduct" and that which "involves minors bullying minors."

https://www.informationliberation.com/?id=59882
Slettet bruker
07.03.2019 kl 20:28 1512

Erna skulle vært innbakt i et solcellesanatorium. Vi er ikke rødhudet av en god grunn.
Nattevakt1
07.03.2019 kl 21:58 1501

ligner mest av alt på middelalderens heksejakt. Det er jeg 100% enig i, og de borgerlige partiene vil ikke gjøre noe med det. Nå straffes bestemødre med fengsel fordi de ytrer meninger som eliten misliker.
Slettet bruker
08.03.2019 kl 14:27 1479

https://resett.no/2019/03/08/71-aringen-i-bergen-anker-dommen-for-hatytringer-mange-har-ringt-for-a-uttrykke-sin-stotte/

"Kvinnens advokat Laila Kjærevik opplyser nå til Resett at de har levert inn en anke på rettsanvendelsen og subsidiært på straffeutmålingen. Kjærevik sier også at hun har mottatt en rekke henvendelser fra folk som har fattet interesse for saken. Telefonen har så å si ikke stått stille. Flere av disse har også spurt om det er igangsatt innsamlingsaksjoner for å støtte opp under ankeprosessen. Advokaten sier imidlertid at utgiftene til saken dekkes gjennom fri rettshjelp."

Så fattigfolk i Norge blir nå altså dømt på denne skammelige måten med ulikhet for loven!

Jeg tror politiet snart vil se at det ikke bare er fremmede som mangler respekt for dem: Fuck politi!
Slettet bruker
08.03.2019 kl 14:52 1474

Må leses:
Men hvem er det som avgjør hva som er «kvalifisert krenkende ytringer»? I Bergen var det disse;
Rettens leder: dommerfullmektig Yvonne Momeni Meddommere: Laila Jonette Askildsen Mathisen, Oddvar Karlsen.
https://resett.no/2019/03/08/hvis-dommen-mot-pensjonisten-i-bergen-danner-presedens-er-vi-ille-ute/

Erna - jeg forlanger at du fjerner lovparagrafer med omvendt bevisbyrde og ulikhet for loven! Folket har for lengst begynt å stille spørsmål om hvem du egentlig er som ikke rydder opp i slikt. Snart har du et land der flertallsbefolkningen har like lite respekt for politi og domstoler og politikere som fremmedinnvandrere av Jirde Alis kaliber har. Det er en skam at en borgerlig regjering implementerer slike lover (venstresiden vet å trenere implementering i årevis, men du skal være flink pike)!
Redigert 08.03.2019 kl 14:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.03.2019 kl 19:00 1459

I et fantastisk foredrag av Hans Rustad fra i går forteller han bl.a. at USA ikke klarte å lage lover mot hate speech fordi det ville bli umulig - og i hvert fall politisk - å avgjøre hva som er hate speech. Men i lille Norge mener altså Erna at det er noe vårt rettsapparat kan ta stilling til uten fordommer og politiske vinklinger. For en patetisk gjeng politikere vi har i Norge! Foredraget på 2 timer er en MUST SEE!

https://www.document.no/2019/03/08/video-av-motet-7-mars-den-norske-venstresidens-totalitaere-aspekter/
Redigert 08.03.2019 kl 19:01 Du må logge inn for å svare
melissa
08.03.2019 kl 22:30 1446

Dommer Yvonne Momeni er gift med en Hassan Momeni.
Er dommeren i saken konvertitt?
Slettet bruker
08.03.2019 kl 22:48 1442

Femtekolonnist - slik undergraves en stat og en befolkning fra innsiden!
Slettet bruker
09.03.2019 kl 00:04 1439

Vår stolte rettsstat bygger på Ting systemet, en grunnleggende kultur som nå er blitt borte i multikultur og mangel på kunnskap i skolen og blant 1968'erne som er dagen "elite". Rettstatsdemokratiet som vi har i Norge, er basert på at folk har historisk innsikt.

Det som det norske (og Islandske) folk er privilegert med i forhold til alle andre land, er tingsystemets levetid, som går så langt tilbake at vi aner ikke når det begynte - men vi vet at den frie mann på tinget og enker med eiendom, som i motsetning til i demokratiet i Hellas, hadde rett til å ta del i avgjørelsene - dette var fordi romerretten aldri kom lenger enn til de Teutonske skogene, slik at tingretten fikk fortsette å utvikle seg i Norge.

Grunnelementet i tingsystemet er at det er folkesuvereniteten som bestemmer - det er ikke kongen og det er ikke erkebiskopen.
Dette systemet har vi hatt i langt over tusen år. Heimskringla og Kongsspeil viser hvordan makten utspilte seg mellom folk og konge, og dette fortsatte på tinget.

For nordmenn er det helt grunnleggende å kjenne til dette, for vi har ikke fått vårt demokrati fra Athen slik de lærer på skolen; vi har utviklet vår egen demokratitradisjon. Demokratiet fra antikkens Athen ble ikke kjent før i opplysningstiden på 1700-tallet (i dårlig oversettelse) - og da hadde vi hatt et tingsystem som først er nevnt i år 98 av Tacitus som skrev om Germania, og de første spor av Ting i Norge stammer fra år 100 etter Kristus her i Norge ifølge arkeologiske funn (professor Iversen, UiO). Vi har 26 slike tingformasjoner i Norge, spredt i hele landet. Det er helt enestående monument; det finnes ikke noe lignende i andre land. Dette er en unik kulturarv som de nå tar ut av skoleverket.

Hvem skal bære arven om nordmennene videre når vår egen konge påstår nordmenn kommer fra Afghanistan og Somalia?
Det er nesten ikke til å bære hvordan landets eliter raserer vår unike og umåtelig verdifulle kulturarv!

Jeg tar opp i meg det somaliske slik dagens kunnskapsløse elitedommere aksepterer og sier "Fuck Kongen" og "Fuck HadiaTajik"!
Måtte vår norske kultur leve i det norske folk inntil elitene kan kastes ut. Les sagalitteraturen og ta tilbake vår verdifulle kulturarv!
Redigert 09.03.2019 kl 00:08 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.03.2019 kl 00:19 1433

Hør Torgrim Titlestad fortelle om dette de siste 15 minuttene av denne videoen. Han har vært redaktør og medforfatter til boken «Revolusjonens barn. Politiske utopiers makt i Norge: Venstresiden mellom demokrati og diktatur 1911–2018».

Han påpeker også at det kun var Norge som hadde den såkalte Motstandsretten - trolig årsaken til at Olav den hellige ble drept, fordi en konge eller en jarl som begikk lovbrudd skulle ha strengere straff enn vanlige folk. (Vi kjenner igjen 2nd Amendment i den amerikanske konstitusjonen om plikten til å fjerne landets politiske ledelse om de begikk lovbrudd; derfor har amerikanere våpen - i likhet med de norske vikingene.)

En VERDENSARV går tapt når dagens "elite" utsletter norsk kultur og underkaster Norge globalisme og multikultur! (Pføy, Hadia Tajik - norsk kultur er ikke pinnekjøtt og bunad!) Utslett norsk kultur og Norge blir ikke noe annet enn "Den demokratiske republikken Kongo"!

https://www.document.no/2019/03/08/video-av-motet-7-mars-den-norske-venstresidens-totalitaere-aspekter/
Redigert 09.03.2019 kl 00:22 Du må logge inn for å svare
atnorhe
09.03.2019 kl 09:43 1404

He-he, jeg tror Kongen kun vil beholde hodet fast på kroppen. Han mener ikke en dritt av hva han predikerer, snarere tvert om, men han har gått seg vill i politisk korrekt retorikk. Kongen har egentlig abdisert, men har ingen steder å dra, og tenker som alle andre offentlige ansatte først og fremst på seg selv og sin pensjon.
If you cant beat them join them.

Her er noen utdrag i fra neste nyttårstale: Nordmenn er hvite gule grønne brune, men mest svarte. Nordmenn er Hussain som hater Nordmenn, og Ola som hater Pakistanere. Nordmenn er Per som elsker NAV, og Ali som også elsker NAV. Vi er blitt et folk i harmoni takket være NAV.

Gud velsigne NAV. Godt nytt NAV år.
Slettet bruker
09.03.2019 kl 11:42 1385

Ja, hvor er Erna egentlig.
Nok en kavalitetstråd over et viktig tema som gjør HO lesverdig.
Etter denne tråden vurderer jeg nå å sende inn en formell anbefaling til stortingspresidenten
om at stortinget (på folkemunne, 'ondskapens hus') oppretter en ny post, og
ansetter Havfruen som korrigerende rådgiver med vetorett i 'Politisk Vanvidd'.
Slettet bruker
09.03.2019 kl 14:02 1360

Tenk at norsk skole kutter i undervisning om norsk historisk kulturarv i verdensklasse - men bruker tid på å sende rundt den skremmende sorte niqabkledte, som senere ble IS-kriger, for å lære våre små om det "fortreffelige" undertrykkende og totalitære Islam!

Islam er totalitært; det finnes ikke maktfordeling som er ment å sikre folket mot (over)makten.

Den norske (og islandske) folkesuvereniteten har vært unik i verdenshistorien! Sakte og sikkert har elitene berøvet seg all makt og fratatt folkets balanserende motvekt og suverenitet mot statsmakten, og det har skjedd like mye på Ernas vakt som under AP-regimene. Nå fjernes altså Sagalitteraturen fra skolen og folkejuryen kastes ut av rettsapparatet. Kunnskapsforakt og globalisme går hånd i hånd...

Tenk om Høyreskolen heller hadde sendt historikere på forelesningsturne om det norske Ting systemet enn Spøkelseskladden fra IS - og gjort norske barn STOLTE av hvem vi er og hva vi kommer fra - og gjort nye landsbarn stolte av hva de har sluttet seg til ved å velge Norge!
Redigert 09.03.2019 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
Biggy
09.03.2019 kl 14:10 1358

Meningspolitiet og PK-miljøene kan åpenbart kontrollere hva vi ytrer,men tankene og meningene våre greier de ikke å styre.
For et råttent samfunn hvor ytringsfriheten blir kneblet av politisk korrekthet!
Slettet bruker
09.03.2019 kl 17:19 1341

På sporet av Ernas borgerlige flertall (som ikke kan skjelnes fra et hvilket som helst AP-regime):

Norske politikere og journalister utgjør et konsensusfellesskap. Alle som vil bety noe, må tilpasse seg det store «Man». Når man vel er innenfor, forsvinner motforestillingene. Fellesskapet tillater ikke fundamental kritikk. Eliten som har heterogenisert Norge, er selv homogen. …
Den tunge, politiske konsensusen preger det norske samfunnet og gjør at det ikke finnes noen kritisk offentlighet her i landet. Det er nettopp denne konsensusen som hindrer at emner blir diskutert, og at kritikk av samfunnsforhold som elitene benekter eksistensen av, ikke blir møtt av noe annet enn moralsk fordømmelse.
https://www.document.no/2019/03/07/politikere-og-journalister-en-elite-uten-motforestillinger/

Selv ville jeg kanskje heller kalt artikkelen "Politikere og journalister – en elite IMOT motforestillinger".
Slettet bruker
09.03.2019 kl 18:22 1327

Om viktigheten av å være en bærer av historien - a memorybearer - slik at vi ikke mister fremtiden fordi vi glemte fortiden:

You Are Free TV 8. mar. 2019 - Real Heros to Celebrate #MemoryBearers - 30 min:
https://www.youtube.com/watch?v=sKctPL68P0s

Elitekreftene som har samlet seg for å ødelegge vestlige kulturer, folk og nasjoner, fjerner vår kultur og vår historie, og derved vår identitet og tilhørighet. Men vi som folk kan selv være bærere av vår historie. Slik kunne Norge etter det danske enevoldsstyret samle seg om krafttaket og frigjøre Norge i 1814 og på nytt bli selvstendige fra unionen med Sverige i 1905.
Den norske eiendomsretten, sikret i tusen år gjennom odel, er grunnlaget for at Norge har vært et suverent folk av eiendomsbesittere, uten adel (odel fremfor adel) som påvirker vår mest grunnleggende og særegne kultur i dag, nemlig nordmenns ønske om og vilje til å eie sitt eget hjem.

Globalist-eliten på høyresiden og multikultur progressivismen på venstresiden, vil begge rasere den norske kulturen - og de gjør det i ekspressfart. La oss alle bære den norske unike nasjonalkulturen inntil dagen kommer da elitene kan rives ut av sine statlige posisjoner og ledelsen kan tas tilbake av vårt stolte egalitære norske folk med iboende rettferd og velferd for vårt gode norske samfunn. Ethvert folk og enhver nasjon har rett til å innrette seg etter sin egen kultur - og la andre nasjoner gjøre det samme!
Redigert 09.03.2019 kl 18:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.03.2019 kl 22:54 1309

Kanskje er det ikke bare fordi vi liker hjemmekos og investerer i vårt eget hjem at vi nordmenn i langt større grad enn andre folk vil eie vårt eget hjem. Har noen "Connected the dots"?

De nordmenn som kunne være med å bestemme på tinget, var de som eide eiendom - menn som kvinner - det er bare litt over hundre år siden alle fikk stemmerett i Norge, kvinner så sent som i 1916. Tanken var at bare de som eide dette landet skulle være med å bestemme over det. Kan hende er det gammel unik norsk kultur som sitter i vårt blod som gjør at nesten alle nordmenn eier egen bolig?

Vil vi igjen klare å gjøre eiendomsretten vår gjeldende - retten til egen eiendom og landet vi er grunneiere til... Skal virkelig staten, ved elitepolitikerne, få skalte og valte med dette landet som de vil?
Redigert 09.03.2019 kl 23:01 Du må logge inn for å svare
triki
09.03.2019 kl 23:57 1301

Nå vet jeg ikke om denne dommeren er en norsk som har konvertert til allha, men mannen er fra muslimske himmelstrøk.

Mener det var slik at du skulle dømmes av likemenn, men er denne parakis endret, altså nå risikerer du å bli dømt som en kristen norsk, av en muslimsk dommer som ønsker kristne som er vanntro til den strengeste straff . Som den kristne dama som drakk vann fra en brønn som muslimer brukte, ble dømt til døden.

Det begynner å bli farlig å være en etnisk norsk i fedrelandet Norge.

Erna får sin drøm oppfylt om shaira domstol i Norge, som hun ønsket velkommen på 90 tallet.

NRK spyr ut en flom av propaganda med muslimsk innhold i tv og radio, Frp og Høyre forlenget avtalen til Nrk sjefen og tre millioner i lønn, omregnet fra 30 sølvpenger blir vel ca tre millioner, judas penger.

Hvorfor skulle NRK sjefen ha det doblete i lønn som statsministeren. Å begå landsvik har sin pris, men opp i alt dette glemte de Qvisling sin skjebne.
Slettet bruker
10.03.2019 kl 06:26 1287

«De nordmenn som kunne være med å bestemme på tinget, var de som eide eiendom - menn som kvinner - det er bare litt over hundre år siden alle fikk stemmerett i Norge, kvinner så sent som i 1916. Tanken var at bare de som eide dette landet skulle være med å bestemme over det. Kan hende er det gammel unik norsk kultur som sitter i vårt blod som gjør at nesten alle nordmenn eier egen bolig?»

Det er synd at kommunistene har avskaffet denne fornuftige ordningen, jeg tror landet ville sett helt annerledes ut i dag hvis kun de som eier eiendom fikk stemme.
Slettet bruker
10.03.2019 kl 15:09 1264

Det er et grunnleggende rettspleieprinsipp at navn på fagdommere og meddommere skal være offentlig tilgjengelig, nettopp for å gi folket mulighet til å sjekke deres habilitet og uavhengighet. I vurdering av habilitet er i høyeste grad ektefelle, slektskap og besvogring av ytterste interesse - meddommere blir spurt foran hver eneste sak om de har slike relasjoner som kan påvirke deres habilitet, og hoveddommer skal også oppgi egen habilitet.

Nå har visst advokat Wessel-Aas luktet advokatmat og snublet seg inn i noen paragrafer han øyner inntektskilde fra:

"– I artikkelen Resett publiserte om saken, er navnene på de som deltok i behandlingen av saken nevnt, noe som har resultert i kommentarfelt-kommentarer som går langt i å omtale privatlivet til kvinnen som var dommerfullmektig i saken i negative ordelag. Nærmere bestemt handler kommentarene om at hun skal være gift med en person med bakgrunn fra et muslimsk land, og at dette medfører at hun ikke er nøytral. Også dommerens antatte ektemann navngis i kommentarfeltet.
– Enkelte av disse eksemplene går direkte på vedkommende dommers person og spekulasjoner rundt ektefellens etnisitet/religion som grunnlag for å trekke i tvil dommerens motiver. Andre antyder at slike domfellelser vil kunne føre til represalier. Dette er eksempler som i alle fall beveger seg i det landskapet som kan rammes av noen bestemmelser i straffeloven, sier medierettsadvokat Jon Wessel-Aas til Antirasistisk Senter."
https://resett.no/2019/03/10/advokat-wessel-aas-antyder-at-resett-har-brutt-straffeloven/

Ja, du Wessel-Aas! Hvis du ikke visste det fra før, så er du herved opplyst om at det er alminnelig rettsprosedyre av offentlig tilgjengelig informasjon å sjekke ut dommernes habilitet.

Det er så utrolig viktig at folk setter seg inn i og kjenner loven, slik at ikke venstresiden fullstendig får ødelegge vår gamle rettsstat, slik de har gjort det i USA. Jeg vurderer å ta en telefon til advokatforeningens etikkutvalg for å drøfte Wessel-Aas sin hissing til mer splittelse fra Anti-Rasistisk Senter!
Slettet bruker
10.03.2019 kl 19:45 1248

Erna er bekymret etter at justisministerens bil ble påtent i natt:
"Flere politikere blir engstelig når vi ser hva slags klima vi har fått i Norge!"

Var det en forsnakkelse, Erna? Du mente vel heller:
"Flere politikere blir engstelig når vi ser hva slags klima vi (elitepolitikere) har SKAPT i Norge!"

Det er ikke mer enn noen få måneder siden Erna fulgte "fuck Listhaug" og venstrefascistene og fikk den forrige justisministeren fjernet fra stillingen. Og så forventer hun at venstreekstremister og islamister skal ha respekt for den neste???

Idioti vil bli elitenes downfall! De vil til slutt falle for eget grep.