IOX - Rally! Over 5 NOK and the road to 10+ NOK!


Da er vi i gang jenter ?
Var noen som klarte å finnte til seg en god slump aksjer etter Q4??

???-----?
Bullox
06.03.2019 kl 08:17 1533

Ecopetrol er jo som kjent statlig eid og vi vet at myndighetene jobber febrisk med å øke oljeproduksjonen og oljereservene i columbia, hvilket summene i overnevnte artikkel viser. Vi vet også at det går tregt med IOX grunnet små finansielle muskler og uforutsette problemer......tror ting kan løse seg rimelig fort hvis noen bestemmer seg at dette går for tregt.... husk vi besitter noen av de mest spennende lisensene i
Colombia folkens....hold on be strong...smeller snart

Bra at du finner artikkler som dette Hlwn, er på tide at vi blir repriset og det er også å håpe at vi blir det i god tid før noen kommer å kjøper oss opp...
Redigert 06.03.2019 kl 08:29 Du må logge inn for å svare

Naivt å tro at ikke IOX vil få glede av dette fremover. Vil tro at IOX er en meget het oppkjøpskandidat. Håper bare vi er på mellom 7500-10000 fat pr dag først. Aller helst vil jeg bare sitte å motta utbytte. Det kommer

Ecopetrol to spend $500 million on fracking over three years: CEO

NEW YORK (Reuters) - Colombia’s state-run oil company Ecopetrol SA is looking to spend $500 million in exploring unconventional deposits over the next three years, its chief executive said on Tuesday, starting with pilot programs in the Magdalena Medio region.

“We’ve applied for some licenses, we will apply for more... roughly 20 wells that will need to be drilled, fracked, cored, lobed, there’s lots of activity, so there’s quite a bit of investment,” Ecopetrol’s Chief Executive Felipe Bayon told Reuters in an interview.

The proposed $500 million is part of the $12 billion to $15 billion allocated by Ecopetrol to investing between 2019 and 2021, said Bayon, adding that these pilot programs would involve participation of nearby communities as well as regulators, authorities and unions.

“The advantage of the pilots is it’s like having a fish bowl you know everybody can look into and be comfortable with what’s being done.”

https://www.reuters.com/article/us-ecopetrol-ceo/ecopetrol-to-spend-500-million-on-fracking-over-three-years-ceo-idUSKCN1QM2PA
rieg
06.03.2019 kl 04:52 1883

Går nok mest opp fremover.. i første omgang på grunn av produksjonsraporten på fredag, med Vikingo i full produksjon.. og vidre opp i forkant av melding om reforhandlet boreavtale med SLS ...som nok ikke er langt unna...?

Innlegget er slettet av AbuDhabiOil
New2As
05.03.2019 kl 22:22 2229

Kan du ikke legge ut noen tips om andre doblingskandidater (worst case noen måneder med forhandlinger unna) uten nedside?
Har du tillit til ledelsen så er dette gull og i mine øyne så har de virkelig gjort seg tilliten verdig ved å innfri på alt det som betyr noe i et langsiktig perspektiv (kanskje med unntak av et gassanlegg som står eller ikke står et eller annet sted). Mitt stalltips er at vi har den endelige bekreftelsen før påske

«The National Hydrocarbons Agency (ANH) in Colombia has approved Interoil’s plan to drill Malevo-x1, a neighbouring exploratory well to Vikingo-x1» Sakset fra Q4 rapport 18.
Må vel også tas med. De har dialog med ANH, colombias olje myndighet. Så klimaet er godt for tiden vedr. Overordna velvilje. Så håper jeg at forhandlinger med SLS og eller andre, snart ender i en fin avtale for videre brønner. Har tid å vente på godmelding, samt videre utvikling. Oppe.i papirgevinst nå på 75 % igjen. Håper på videre stigninger fremover.

Ja, tror også vi går raskt over 10 i det borekampanjens start blir annonsert, basert på tidligere erfaringer i denne og andre aksjer. Rundt 10 var jo det kursen gikk til sist det ble boret i IOX, og da hadde selskapet kommet mye kortere og hadde et stort krav hengende over seg. Etterhvert som kampanjen skreder frem bør vi begynne å nærme oss 20-tallet.
PEK68
05.03.2019 kl 21:29 2426

Jag tycker om adrenalin ,trenger som luften darefor sitter fullastad i IOX nastan 100% mot alla logikens reglerna. Problemet att man vet inte nar koimmer melding typ overrenskommelse mellan IOX och SLS osv da blir for sent att kopa , situationen kan bli liknande som januari "16, man kan kopa men 50-100% dyrare och rekna på vidare upgången istallet bli redan de 100% på plus.Finns risk att de inte kommer till overrens , då blir jagd på ny partner och balansering på kanten

Eg tipper en kurs ca 10 kroner etter bore kampanjen blir annonsert.

Iox har gjort en god progresjon selv om boringen ikke har startet.
Cor-6 settlement (kvitt ett krav på 200 mil)
Pipeline som gjør at de kan håndtere store mengder olje og en bedre net back.
Alternativ vei som gjør at de kan kjøre ut/inn store mengder bore utstyr.
Ny tolkning av 3D seismikk.
Opparbeidet bore områder.
Osv

Ting tar tid, og nå gjenstår kun ett GO?

Det gjelder å være i forkant her.
Dette er kanskje den mest spennende tiden i IOX siden aksjen var over 10kr for 3 år siden.
Om enigheten om boreprogrammet tar en uke eller 2 måneder spiller ingen rolle for min del så lenge jeg sitter long.
Poenget er at NÅR den forløsende meldingen kommer så er det forbanna kjedelig å sitte på utsiden fordi man prøver å trade ører i stedet for å ta med seg hele kroner.
PEK68
05.03.2019 kl 19:47 2619

Jag ar inte forvånad att folk ar sa skeptiskt . Boreprogrammet och borepgrammet och boreprogrammet , men problemet som stoppar det ar djupare an vei som saknas eller uvear som går over .Problemet heter SLS och forhandlingar kan gå i månadsvis om ngn har intresse i det . De som vantar eller har respekt for sina egna pengar och står utanfor IOX de er inte sa dumma . Det som vi har i handen det ar dagens prod som forsvarar prisen på ca 2,5 max 3 resten det ar black magic dreaming

hehehehe, tenk dere den oppgangen som kommer når de melder oppstart boring. Den bør legge seg på over kr 7 bare med melding om oppstart. Jeg tror også det er letter å finne olje en å unngå å treffe på feltene til IOX fremover. Det er vel ingen her inne som ikke tror på en kurs over kr 10 ved melding om drivverdig brønn. Selv med ynkelige 250 fat pr dag så vil kursen gå over kr 10. At folk ikke er villige til å ta "sjansen" på denne risk/reward perlen fatter jeg ikke. OK ikke gå inn med flere hundretusen som jeg har gjort, men noe bør dere vel kunne satse? Nok om det, jeg skal sitte med enormt med aksjer å bare trekke utbytter i mange år fremover.

Opp 25% igjen på tross av de dystre spådommene til baisserne etter at boreprogrammet ikke ble fremlagt i Q4 rapporten.
Det må være slitsomt å være en baisser og prøve å virke troverdig.

Noen ville ikke ha den over 4,70 i dag?but tomorrow ??
Bove
05.03.2019 kl 16:15 3266

helloween skrev Skal bore 9 brønner.
Ja takk for det. helloween.

bove

Bra grunnlag for videre oppgang i morgen ??
Bullox
05.03.2019 kl 16:12 3290

Hadde vært nydelig med en hod i dag så traderne får løpe litt..

Blir en nice slutt spurt i dag???
Bullox
05.03.2019 kl 15:09 3509

helloween skrev Skal bore 9 brønner.
Ja og med en suksess rate i området på rundt 80% så treffer vi i alle fall på 6 stk....da pumper vi opp mellom 5-10000 boe per dag...puh.. blir svett av å tenke på det..

Er der slet ikke noget der ringer inde i dit hoved,når du bruger tallet 1.et firma iox til værdi 65 mil,er du snot dum eller hva.
Redigert 05.03.2019 kl 14:51 Du må logge inn for å svare
Bove
05.03.2019 kl 14:48 3640

Mdg1.
Tror ikke på deg der, om at det kan gå rett ned til 1, om det ikke blir drivverdig på de boringene ved de nevnte brønner. De har da vel flere brønner de kan bore på? Mener å ha lest at der finnes flere muligheter, så ikke ta sorgene på forskdd.

bove
Bullox
05.03.2019 kl 14:47 3649

Ja det var satt litt på spissen for å vise hvor latterig IOX er priset men hvis man antar at...

1. IOX går ikke konkurs
2. De kommer ikke til å bli fratatt lisensene sine
3. De kommer til å starte boring en eller annen gang de neste mnd

.....da trenger man ikke være heltidsansatt i kiosk for å greie å regne hjem dobling av dagens kurs


MDG, du har jo spådd en kurs på 2,64 i en annen tråd.
Er det før eller etter de har boret de neste brønnene?

The ANH has approved Interoil’s plan to drill Malevo-x1, a
neighbouring exploratory well to Vikingo-x1. Malevo-X1 will be
targeting the Gacheta formation, the deepest of the three target
formations (being the other two C5 and C7) hoping to validate
some isolated hydrocarbon indication whilst drilling Vikingo-x1.

C5 og C7 vet vi inneholder olje, her er det vel Gacheta formasjonen de håpet å få ett nytt funn.
Denne gangen vet de hvor de skal angripe funnet bedre forhåpentligvis.(sette sugerøret rett plass i kolonnen )
Mdg1
05.03.2019 kl 14:18 3817

pe på 10 var litt voldsomt for et oljeselskap. Tror heller man skal si 6. Så er det vel ikke veldig realistisk med 40$ i margin. Tror heller man skal si 20$. Så skal det bores flere brønner, og betales ned gjeld, så marginene blir nok mye mindre enn det også. Selskapsverdien når neppe 2mrd før produksjonen bikker 5000bpd. Da snakker vi 6-7 vikingo funn til. Det er mange år frem i tid

Men, om de treffer skikkelig på en eller to av de neste brønnene kan des skje. Blir det derimot ikke drivverdig på neste boring er kursen rett ned på 1-tallet
Redigert 05.03.2019 kl 14:19 Du må logge inn for å svare

Interoil har brukt tid på:

Alternativ vei(på grunn av store transport mengder)
Pipeline
Forhandle med SLS for å sitte igjen med mest mulig olje selv
Tolkning av 3D seismikk
Testing av Vikingo 2 ganger
Få Cor-6 ut av verden
Osv

Nå er vi fryktelig nærme en game change i IOX ?

Ja det har vert noe vente tid, men vi skal nok få betalt.

Den neste bønnen bør være enken å treffe på:
Interoil has unearthed a new hydrocarbon zone in Colombia's Llanos basin after completing testing of its Vikingo prospect.
“Interoil har oppdaget en ny hydrokarbon sone i Colombia Llanos bassenget etter å ha fullført testing av Vikingo prospektet»

IOX skal ned med flere sugerør i funnet.
Spørsmålet er hvor stort dette funnet er, de har i alle fall pipeline i orden nå?

Det er flere grunner til hvorfor jeg er skjeldent skriver på dette forumet, og leser ( meg opp) inneimmelom. Går det lang tid ml.jeg ser noen barn, så er det blitt så mye større enn sist... herinne popper nye nick opp. De aller fleste av dem med noen få setninger." Nå går den ned". " Nå går den opp." Bla bla bla. En ny jeg merket meg var CHP... leste hens første par innlegg. Støy, skroller over denne. Slik er det blitt mange av gj.årene.
Har vært med siden '13. Forholder meg til meldinger fra selskapet Iox, følger med på det innenriks/ energipolitiske og ellers hva som rører seg. Seriøse investorer og " debattanter" her og andre steder vil se denne støyen, og etterhvert merke seg hvem som er saklige, håpefulle, konstruktive kritiske og de få som underbygger sine innlegg med substans/ faktabasert kunnskap som f.eks den progresjon en kan se av utvikling av plan som gjør det som er målet og hente opp xxxxxxxx bopl olje de neste åra og hvordan selskapet og myndigheter legger til rette for nettopp dette, som en kan følge om en har dette metaperspektivet i å tilegne seg den relevante kunnskap. Det er hva den seriøse investor gjør. Det er nok også derfor topp 20 sitter/supplere. Det er nok derfor veinettet og pipline er ferdiggjort. Med veldig mye mere. Dermed ikke sagt dette tar tid. Tiden brukt så langt skal anerkjennes. En herinne skrev om noen PPP'er. SWE ettellerannet. Der tror jeg en er inne på noe. En langsiktet strategi har jeg kalkulert er en risiko opp mot risk/ Reward som tuftet på denne utvikling i Colombia på bakken i selskapet Iox gjør denne til en særdeles interessant case. Derfor er disse " nye" 2- setningsnicker ikke noe å bry seg om da det ikke er noe substans, så bare skroll over... les meldinger, følg med på colombiansk energipolitikk, ha tolmodighet. Og den som kan trading, kjør på. Er ganske overbevist om at denne vil bli trader på ( langt) høyere nivå innenfor noe tid.
Kunne remse opp både tilbakelagte viktige steg og fremtidige mål. Det har de herinne, og nok de flest utenfor dette forum, som er seriøse, så det er det ingen grunn til.
Så ignorer støy, søk relevant info. Det er og blir den beste investeringa, både i livet og på børs!
;)

Og i mens de som har solgt ikke forstår noe stiger kursen ?
Håper flere av disse døgnfluene blir ristet av etter hvert.
Bullox
05.03.2019 kl 13:41 4074

La oss ta ett enkelt regnestykke mens vi venter på nyheter: La oss si at iox med dagens produksjon går i verste fall i null (hvilket er VELDIG konservativt), la oss deretter si at på ett eller annet tisdpunkt i løpet av de neste 4 mnd så vil IOX treffe og finne olje på en eller flere brønner og få 2000 boe ekstra per dag.

2000 fat x 30 dg x 40 $(profit) x 8,5 kr x 10 pe = selkapsverdi på 2 miliarder kroner ...... vi snakker nesten 10 dobling av dagens verdi....NÅR starter reprisingen av dette selskapet?? (ja jeg vet jeg ikke har tatt hensyn til gjeld og eventuelt utvanning etc,etc men dette viser galskapen i selskapets verdi vurdering)

Hvis vi tar 20$ fortjeneste per fat som er MEGET konservativt og dekker inn prosenter hit og dit og ev. utvanning så ender vi alikevel på 1 miliarder kroner ....en 4 dobling av dagens kurs :-)

riskokeren har ingen tolmodighet, han har nok solgt på bunn som vanlig
rieg
05.03.2019 kl 13:35 4102

Kjøp deg heller inn igjen rischioso....du fremstår så ynkelig når du holder på sånn gang etter gang..Ta det som en mann ....innse at du dummet deg ut å solgte på bunn......kjøp deg inn igjen...Denne gangen går IOX høyere en sist....så du kan ta igjen mye av det tapte....

Det er vel heller du som plutselig har solgt dine 186K, og ønsker inngang...når man tenker på bakgrunnen for innlegget ditt!?