VG : 50 år siden den første pakistaner kom til Norge.


Ser ut over byen; ikke ETT flagg på halv stang! Skal PKene feire med bløtkake og analsex kanskje?

Tja,voffor ikke ta med litt bløtekake på veien?
For rævpult det blir vi uansett.
Hadde det fantes rettferdighet i verden,ville befolkningen fått kaken,og de stupide politikerne våre fått analsex`en.
Men det nok omvendt.....;=(
melissa
05.03.2019 kl 22:47 417

Våren og sommeren 1971 var pakistanske turister et mye omtalt tema i Oslo-pressen. Unge og middelaldrende pakistanske menn på turistvisum drev gatelangs, nærmest på sultegrensen. Vi hadde den gang en liberal innvandringspolitikk, eller sannsynligvis mer korrekt: vi hadde en lite gjennomtenkt politikk på dette feltet og myndighetene ble tatt på sengen. Dagbladet skrev: «INGEN KAN HJELPE PAKISTANERE I OSLO. Ikke et eneste menneske - ikke en eneste organisasjon, absolutt ingen! - kan hjelpe de stakkars pakistanske {lsquo}turister' i Oslo. Problemet skyves vekk - ikke av motvilje - så langt derifra, alle vedkjenner seg problemet... Kan ikke Oslo kommune gjøre noe?» Dagbladet stiller spørsmålet direkte til sosialrådmann Hans Cappelen: - Gjøre og gjøre, svarer han. - Vi kunne naturligvis gi dem mat. Ellers kan vi vanskelig gjøre noe. - Men har ikke Oslo et eget kontor for fremmedarbeidere? - Nei, problemet er jo nettopp dette at de pakistanske mennene som daglig vandrer rundt i Oslos gater befinner seg her som {lsquo}turister'» (8. juni 1971). Røde Kors tok affære, og hjalp pakistanerne med innkvartering, og myndighetene lempet på reglene om arbeids- og oppholdstillatelse: De pakistanske mennene fikk dispensasjon til å søke slik tillatelse etter at de ankom Norge. Det samme problemet ble taklet på en annen måte i Finland: Myndighetene sendte pakistanere på turistvisum med charterfly tilbake til Pakistan (Dagbladet 24. september 1971).

Var det pakistaner-prosjektet også en del av Kalergie-plenen?

Edit: Coudenhove Kalergi er visst rett navn.
https://duckduckgo.com/?q=coudenhove+kalergi
Redigert 06.03.2019 kl 10:27 Du må logge inn for å svare

Stortsett flotte mennesker. De har beriket det norske samfunnet.

Er du IDIOT - eller er du bare ute etter å provosere ?
Stephen
07.03.2019 kl 01:16 357

Håper alle pakistanere i Norge får en god jul.

Mvh. Stephen
børst
07.03.2019 kl 08:19 338

Er man ekstra PK feirer man med sushi, analsex og drag. Sushi er den mest by-homofile maten som finnes. Bløtkake derimot, er en av de mest tradisjonsrike bakervarene i Norge, sammen med krumkaker, vafler og sveler, og bør derfor unngås.

Redigert 07.03.2019 kl 08:20 Du må logge inn for å svare

Idiot? Bare fordi jeg ikke deler dine rasistiske holdninger?
Jeg kjenner flere norsk-pakistanere og de er flotte mennesker. Du bør bli kjent med noen av dem så du kan få utfordret dine holdninger.

Med dine pakistanervenner kom kriminalitet du ikke ante eksisterte eller var mulig! En gigantisk kvise på samfunnets rompe !

Ønsker meg tilbake til 1968.

Enig! Hadde bare sett negre på bilder og aldri hørt om Islam !