Skal Grandiosa satse kun på åkerpuling framover?


Tja, noen ny lærerstilling bør hun i hvert fall aldri få! For i motsetning til guttungen var hun godt voksen da det skjedde, og bortimot 50 da hun offentlig la skylden på hans unge skuldre!

Innvandrings- og utgiftspartiet skal stemmes UT av norsk politikk - for godt !
Let it be !

Dere får også glede dere over at FRP et blitt et mini parti :-) for min del er det helt ok at V og FRP forsvinner begge to

I følge Daniel Kuk er et parti som får 12,6% oppslutning (på siste måling) et miniparti.

Ja-ja. Da vet vi det.

Hvor går skillet mellom parti og miniparti mener du da, Daniel Kuk?

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/l1pVa7/vgs-partibarometer-dramatisk-ap-fall-etter-giske-braak
Redigert 06.03.2019 kl 14:59 Du må logge inn for å svare
atnorhe
06.03.2019 kl 17:07 248

Partiet har sett 1 tallet, men Grande blinker ikke. Hun svarer på spørmålene angående sitt lederskap, som om det var noe trivielt hun ikke trengte bry seg om, selv om det åpenbart er stor misnøye helt opp til toppledelsen rundt henne, men hun tar overhodet ingen selvkritikk, og virker ikke preget i det hele tatt.
Nestlederen og slimålen Raija som "elsker hver eneste venstre velger" (ifkg ham selv) benytter selvsagt muligheten til å fiske i rørt vann, og har valgt rett parti når det gjelder muligheter for toppstillingen, og enda mer Pakistansk innflytelse på alle fronter.


Raja er ikke nestleder, bare vanlig stortingspolitiker. Ola Elvestuen og Terje Breivik er nestledere. Elvestuen er heller ikke noe å rope hurra for. Det er Raja som klarer å få mest oppmerksomhet.
HP17
06.03.2019 kl 20:53 224

Fatter ikke at hun er fortsatt partileder.
En mann med så dårlige resultater, tyr til hersketeknikker som tårer og utskjelling av medarbeidere, åkerepisoden (der hun også prøvde å diskreditere gutten) m m gjør henne helt uegnet som partileder.

En åkerpulende partileder og et parti i krise. Sammenhengen er ikke godt å si noe om, men at en åkerpulende partileder kan bringe partiet opp er lite trolig. Den sammenhengen er mer klar. Hvis Grandis overlever landsmøtet neste år, går hun ned med partiet til bunns. Så spørs det da om Venstre ser seg best tjent med dagens leder, eller om hensynet til partiets overlevelse er viktigst?
Redigert 06.03.2019 kl 22:46 Du må logge inn for å svare

La de for all del beholde henne slik at vi kan være sikre på at V forsvinner for godt !
atnorhe
07.03.2019 kl 11:18 179

Selvsagt. Elvestuen er en gledesløs arrogant "har de riktige svarene på alt" type, som jeg håper blir partileder. Da vil den hyggelige trenden fortsette. Terje Breivik er en snill fjording, som heller ikke vil klare å dra dette surrepartiet oppover. Da gjenstår den Norskeste av dem alle med det typiske Norske navnet. Abid Raja. Denne sleipingen vil garantert får sin sjanse før eller siden bare han holder ut. Noen vil se at han vil kunne trekke Pakistanere og andre til stemmeurnene, og når alt kommer til alt, er det hva det handler om.

Pakistanere, inkludert Raja, hører hjemme i hølet Pakistan og ikke her! For en helvetes katastrofe å slippe de inn i riket !!

Vil Grandiosa melde overgang til Senterpartiet tro?
Hun må jo ha detaljkunnskap om jordsmonn og de nederste 20cm på kornvekster i åkerne.

- inkludert dugelig med jordsmonn i rasshølet ...........