AXA blodrød på grønn børs

anderix
06.03.2019 kl 16:49 1507

fordi noen vil ha kursen ned?

Er det BlueVelvet eller Tomkald??

Har ikke så mye peiling på aksjer, men hadde litt tro på AXA og kjøpte litt for skuffelagring. Ut fra + / - på andre aksjer er jeg fristet til å heller selge ut og satse AXA pengene på radiobingo eller flax lodd. Tror det er mer forutsigbarhet der. Gjelder ikke bare AXA, men også flere andre aksjer. Det er noe naturstridig her....som kontrolleres av "Noen" som styrer kurs nesten som de vil og tjener penger uansett hvilken vei kursen går... Det er 6% fra pluss 3% minus 3%..... Ja, ja slik går no dagan :)
Redigert 06.03.2019 kl 17:12 Du må logge inn for å svare

Nytt nic i axa tråd. Likevel dagens beste innlegg i axa forum.
Endelig en som he forstått axas og feitens natur og agenda!
06.03.2019 kl 17:16 1396

Noen ser mønsteret over tid - andre ikke.

Aksjekursen i Axa og tilsvarende selskaper lider vel under myndighetenes stadige forsøk på og stramme inn og regulere bransjen. Dette er jo en gavepakke til de som shorter aksjer. Og Fredriksen benytter seg også da av muligheten til å hamstre aksjer på fornuftige nivåer.

Men nå er vel ikke Axa særlig billig heller selv på dagens kurs, i mine øyne.
07.03.2019 kl 02:55 1038

Fyttigrisen for et duste innlegg kryr av bedreviter over hele linja ,i mine øyne er selskapet ultra billig. Styreleder Syversen har jo 9kr høyere inngang en dette manipulerende kursnivå. Møkk og bedrag.

I annet hvert innlegg her på hyles det ut om juks og bedrag - styrte roboter mm. Rart at ikke ansvarlige myndigheter eller OBX for den saks skyld tar tak i dette om det bare skulkle være om så bare 13% hold i dette...? Ha en fin AXA dag.

Fredriksen har begge henda på rattet i dag oxo!

SS

...bare låne metaforene våre SS ;)

Jepp, her deles alt McD.

SS
toffen4
07.03.2019 kl 09:13 765

Å investere i inkasso aksjer er ikke den kjappeste måten å bli blakk på men den sikreste XD XD

?, kan være rimelig kjapp og. Spør bare de som vsr med fra 29 til 18.25 i 2018.

SS

Føler du deg bedre av å rakke ned på andres ulykke?!

Nei, men føler meg bedre for hver og en jeg ungår å kjøpe axa før Fredriksen har avklart sitt. Vi skal snakkes når Fredriksen har sendt kursen ned flere kroner til.

SS

Vi har forsøkt informere om kr 15 i snart 1 år, vi solgte på "vår" topp 28 ca, da vi forstod hva som var satt igang. Fikk mye pes da, også fra SS;)

Nok en grønn børsdag, med BLODIGE inkasso aksjer.