Følg Africa Energy (AEC) live Q&A kl 14 mandag


Africa Energy vil førstkommende mandag 11/3 kl 14 presentere seg via live video på Xtrainvestors IR-løsning AX Exposure (axexposure.no). Først vil CEO Garrett Soden (f.ø også styremedlem i Panoro Energy) presentere selskapet før det blir Q&A ledet av Pareto Securities sin AEC-analytiker Shahin Amini.

AEC er eiet av Lundin-familien med 12% og Africa Oil med 35% (der Lundin også er stor eier) og er notert i Stockholm og Toronto. Selskapet er partner på den såkalte Brulpadda-lisensen utenfor Sør-Afrika hvor det ble gjort et heftig omskrevet og debattert "world class" funn av lettolje, condensate og gas i februar med tilhørende betydelig omsetning av aksjen fra skandinaviske retail-aktører. De minste nye uttalelser om funnet har gjerne medført raske og store kurssvingninger.

Sendingen går live på Facebook-gruppene https://www.facebook.com/groups/aksjekunnskap/ og https://www.facebook.com/groups/Aksjeforum/ , på Xtrainvestors FB-side og til slutt inne i live-kanalen til Xtrainvestor.com der den også er tilgjengelig for de som ikke er medlemmer noe av stedene (alle skal med..).

Vi håper på at folk her inne kan sende inn spørsmål i forkant (gjerne som kommentar til denne post) og det vil også være mulighet å skrive spørsmål live i sendingen for de som følger den på Facebook. Så her er muligheten for de som lurer på noe. Vi legger selvsagt ut sendingen i etterkant for de som ikke kan følge den live.

ja, her kommer nok en ny lundin gazelle

impact oil som africa oil ejer 30 % af har også lige købt op i brulpadda licensen... elefanten "lille sveadrup" ?? så der er stor tiltro til området

analytikerene mente aec skal koste 3,5 ved fundet, tror at feltet vil overgå deres og vores forventninger.
men vi må jo noget frem i tiden for at se potentialet

held og lykke derude