Voldsom propaganda for å få IS-ludderne tilbake til Norge

Slettet bruker
07.03.2019 kl 21:09 481

fra TV-2 og NRK.


kokkohill
07.03.2019 kl 21:37 470

Ja vi trenger ikke disse nazimuslimene , eller rettere sagt ideologien deres er verre en nazismen . Verre ondskap enn disse har begått er helt uforståelig for oss.

Vi har ikke lovverk til å dømme disse. Det vil være en hån mot deres ofre om IS får belønning med Norsk fengsel soning.

En internasjonal domstol satt i områdene deres handlinger er begått er det eneste rette.
Redigert 07.03.2019 kl 22:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.03.2019 kl 21:51 461

Verdensbilde til disse journalistene er i ferd med å gå i oppløsning. De tviholder på sine forestillinger.
bagheera67
08.03.2019 kl 09:54 422

Dere må da forstå at her er det mye penger å hente. Når dere ser hva Krekar tilfører advokatstanden så tenk da hva 10-12 stykker av IS-kaliber kan tilføre. I tillegg så står nok barnevernsinstitusjonene og psykologen klar for å tjene seg rike på disse vesene. For ikke å snakke om åndseliten her i landet. Her kan det skrives bøker og holdes foredrag ut av ville helvete om å forstå ondskapen. Menneskerettighetsforkjemperene vil stå og hyle om rettighetene til kreaturene (Ofrene og menneskene som må omgås terroristene har dessverre ikke noen rettigheter. Ihvertfall ingen det er verdt å snakke om.) En haug med NGO som skal ha statsstøtte for å se til at IS-folkene får det de har krav på bare for å nevne noe. Det blir summer som slår ut på bruttonasjonalproduktet. Vi kommer snart til å gå like bra økonomisk som Sverige. Her er det en "vinn-vinn" situasjon for alle, med et stort unntak og det er det norske folk. Vi skal betale for gildet med skattepengene våre.
Daniel_K
08.03.2019 kl 12:12 399

Slapp av guttter, dette er norske jenter som har krav på å få komme tilbake til norge. Men de må selvsagt straffefolfølges og holdes under strengt oppsyn!
polemiker
08.03.2019 kl 14:46 369

Det at disse har "krav på å få komme tilbake til Norge" påstår da venstrevridde eksperter og sågar landets statsminister. Dette mener jeg er direkte feil og slettes ikke noe som støttes av Menneskerettighetene heller. Der tas det høyde for at et land har rett til å la et lands sikkerhet går foran individets rettigheter.

Disse kvinnene og mennene som selv reiste fra Norge forkastet alle sitt norske statsborgerskap og sverget troskap til den Islamske Stat. Så vidt jeg vet så har vel de aller fleste av dem også kastet eller brent sitt norske pass. Ungene deres er heller ikke født eller registrert i dette landet og har ingen tilknytning ut over at minst en av deres foreldre en gang har bodd her.

Saken blir anda værre ved at de ikke bare frivillig har byttet statsborgerskap, men de har også kjempet mot Norge og dets allierte. Hadde de fått muligheten til å fakke norske statsborgere, det være seg Erna Solberg eller Jonas Støre, ville de ikke nølt med å torturet, lemlestet og skjært strupen over på dem.

Det er vel ingen tvil om at disse folkene og avkommet deres utgjør en stor fare og potensiell trussel ovenfor den norske staten og innbyggerne. Innvandringstilhengere og "de gode" lokker selvsagt med at de skal "straffes" og at de skal få åresvis med terapi og personlig oppfølging, men INGEN kan med hånda på hjertet garantere at det vil lykkes.

Hva vil dere si til de pårørende til folk som lemlestet, drept, voldtatt el.l. av disse hjemvendte "norske" IS krigerne? "Jamen, jamen, de hadde rettigheter, de var "norske" statsborgere, vi prøvde å deradikalisere dem, vi ga dem boliger og penger, vi var snille."

Da vil vi og det norske folk svare at dere ikke bare var fryktelig naive og dumme, men direkte onde og er medskyldige til terror, drap og tortur. Da kan dere ikke påstå at dere ikke visste eller at dere ikke "engang i deres villeste fantasi kunne drømme om at noe slikt skulle kunne skje".

Disse folka og deres etterkommere har ingenting i Norge å gjøre. Foreldrene til barna har tatt et valg på vegne av seg selv og dem. De ønsket å leve resten av livet i en muslimsk stat, og det bør de få lov til. Man kan gjøre et forsøk på å få dem omplassert til et annet muslimsk land. f.eks. Afghanistan, Jemen eller Pakistan slik at de kan få bosette seg der.
kokkohill
08.03.2019 kl 15:01 364

Denne IS Nazismen får Rinnanbanden til å fremstå som smågutter. Dette er eneste samenligningen vi har her hjemme og selv den holder ikke.

Pådømme denne djevelskapen i Norge er som en belønning , vi har ikke Loverk som er tilpasset dette.

IS sympatier skal automatisk føre til inndraging av Norsk Statsborgerskap , basta....
børst
08.03.2019 kl 15:15 358

Ytre venstre har ingenting imot å ha IS-soldater i gatene, det er deres rett. Men folk de mener er nazister vil de kjeppjage. Slik er moralen deres. Folk som hater og skjærer hodet av folk som tilhører feil religion kan tolereres. Men ikke folk som vil stenge dem og andre religiøse galninger ute.
Slettet bruker
08.03.2019 kl 16:21 340

De er der de skal være.
La dem råtne i leirene.
Aldri slipp dem inn i Norge.
Load
08.03.2019 kl 16:23 338

Spot on!

Dette vil dog ikke synke inn hos de selveklærte snillistene, som pumper opp sitt eget ego ved å være så PK at de gladelig setter landets sikkerhet i fare for å fremstå vinnere i denne groteske sosialistiske, pissekonkuransen.
Slettet bruker
08.03.2019 kl 16:51 329

La dem som vil støtte disse rasshølene,betale av egen lommebok,ikke min!
Tenker at pissekonkuransen er over på direkten.
Hvem i helvete vil ha det grapset der til nabo,f.eks.