Danmark: Somaliere 8 ganger oftere voldsdømt

Melvind
08.03.2019 kl 11:58 219

enn ur-dansken. Kan ikke imnbille meg at det er noe anderledes her på berget.

https://www.dagbladet.no/nyheter/sjokktallene-som-ikke-publiseres-i-norge/70845000
Sotah
08.03.2019 kl 13:05 207

Morsomt med en link som publiserer tall i Norge som ikke publiseres i Norge. Hva skal vi bruke tallene til, Melvind?
Melvind
08.03.2019 kl 13:55 197

Publiserer tall i Norge?? En somalier er vel en somalier om han har sneket seg inn i Danmark eller i Norge.

Tja, hadde vi hatt en slik statistikk kunne politikere på nasjonalt og lokalt nivå iverksatt målrettede tiltak ovenfor de folkegruppene som er mest utsatt. Men her i landet vet vi ingenting om hvilke folk som utgjør den største belastningen for samfunnet ut over at det er "utlendinger".

Politiet som kjører ungene deres hjem hver dag og putter folk i fengsel vet nok hvilke folkeslag som er gjengangere, men de får ikke lov til å si det høyt. Det samme gjelder lærere, NAV ansatte, barnevern osv.

Dersom vi hadde hatt eb slik statistikk ville innvandringsmyndighetene ha visst at det er noen folkeslag som har svært liten sjanse til å lykkes i vårt samfunn og dermed redusert innvandringen av denne gruppen og prioritert uttransport og retur av denne gruppen. Dersom vi hadde hatt en statistikk som viser at mindre enn 30% av f.eks. somaliske innvandrere vil noen gang komme i permanent arbeid og enda mindre for avkommet deres.
Redigert 08.03.2019 kl 14:08 Du må logge inn for å svare
Sotah
08.03.2019 kl 16:02 186

Du kommer nok ingen vei med kollektiv avstraffelse her i landet, pole. Så statistikkene er i realiteten ubrukelige. Bortsett fra i valgkampen, da. Og det er "tilfeldigvis" i den sammenhengene sinnafrepperne dro til DK og henta den. De som er voldsdømt har for øvrig fått sin straff i rettsapparatet, så danskene kan heller ikke bruke dette til noe. Godt valg.

Sotah
"De som er voldsdømt har for øvrig fått sin straff i rettsapparatet, så danskene kan heller ikke bruke dette til noe"

Nesten så jeg håper at du hadde blitt beriket til å sitte med slevet ute i en rullestol resten av livet, men klar i hodet. Da tenker jeg du hadde tilgitt voldsapen alt etter 3-4 år soning, for da har han jo fått sin straff. Ikke sant?
Sotah
08.03.2019 kl 16:14 178

Vi lever i et rettssamfunn, papp. Enten du liker det eller ikke. De fleste av oss vil ha det sånn.
Load
08.03.2019 kl 16:14 178

En annen statistikk danskene publiserer årlig er kriminalitetsraten inndelt i innvandringskategori og alder. Den viser at 1,5 prosent av danske menn i alderen 20-24 er dømt for kriminelle handlinger i henhold til straffeloven, mens 3,6 prosent av innvandrere i samme aldersgruppe har fått en dom.

For etterkommere av innvandrere er tallet enda høyere i samme aldersgruppe, der er 5,7 prosent dømt for kriminelle handlinger. Andre- og tredje generasjons innvandrere, som er født i Danmark, er altså dømt for kriminelle handlinger nesten fire ganger så ofte som menn med dansk opprinnelse. Og etterkommere av innvandrere begår oftere kriminalitet enn innvandrere.

Vi har alle forstått at du anser dette som urelevant info Sotha, da dette er i Danmark og ikke i Norge, men de fleste av oss vil vel tenke i de baner at om dette er status i Danmark, så er det neppe noe bedre i Norge.

PS!
Alle som tjener penger på at det kommer flere innvandrere fra den 3.dje verden til Norge er vel egentlig inhabile når det skal diskuteres slike saker.
“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” ― Upton Sinclair

Listhaug driter vel jevnt i hvilke tiltak en bør sette inn for å rette opp problemet. Hun er kun interessert i å bedrive problembeskrivelse og skape ufred. Etterpå sier hun at vi må tørre å ta debatten.
Sotah
08.03.2019 kl 16:20 172

Ikke tro alt du leser på nett, load. Havfruen/FG tar feil i såpass mye annet at du bør være litt skeptisk. Jeg tjener ikke penger på innvandring.

Når sannheten blir ubehagelig

https://www.adressa.no/meninger/leder/article56181.ece

Også Kripos-leder Arne Huuse prøvde å ta opp problemet med innvandreres overrepresentasjon i enkelte typer kriminalsaker.
Han fikk også kjeft,må vite,for sannheten ER ubehagelig for PK’erne.....!
Load
08.03.2019 kl 16:41 167

Mulig du gjør det gratis for alt jeg vet, det er jo i såfall maksimalt PK.
Men det forandrer ikke det faktum at muslimske innvandrere ligger skyhøyt på krim-statistikken over alt hvor de befinner seg.
Uansett hvor langt ned i sanden man stikker hodet, så er tallenes tale like ubehagelig når man engang titter opp.