NRK til «norsk» IS-mor: Ønsker du å komme tilbake til Norge?


Hæ? Raja vet nok best, så Norge bør nok chartre et fly for å bringe disse sabotørene, hvor flesteparten har en litt multikulturell fortid, tilbake til Norge.

NRK jobber på høygir og prøver å finne noen som de kan synes synd på og skape litt empati for her i Norge. De tar naturligvis ikke noen bilder av menn med muslimskjegg, men prøver å få bilder av kvinner og barn. Kvinnene er det litt vanskelig å få noen glimt av da de har en svart sekk tredd over hodet.

Når det gjelder barna så kunne de jo spart seg turen til Irak da IS har laget noen informative videoer med barn fra 6-7 års alder som har skytetrening på hodet til levende mennesker og hvor de også lærer å skjære over strupen deres. Hvorfor er ikke det relevant lengere? Hadde det ikke vært trivelig å fått disse ungene inn i skolegården her i landet? Tenk hvor festlig det kunne ha blitt på skolekjøkkenet.

NRK trygler disse IS svina om å komme til Norge ,men hvor naive gåt det ann å bli ?
Nuka
10.03.2019 kl 01:29 337

Så du du mener det at det er ok at små barn skal lide for foreldrenes dumskap ?

Disse barna er ikke Norges ansvar.

IS-ludderne påberoper seg passive oppgaver.

«Jesper Söder har i det siste jobbet med etterretning. Ingen vet eksakt hva såkalt svenske IS-krigere har gjort, men alle har definitivt ikke kjørt ambulanse, bakt kake eller vært frisør slik de påstår. Å påberope seg passive oppgaver er en taktikk vi kjenner fra Afghanistan og andre områder – og den fungerer, sier han.

Söder er kritisk til mediene som gir IS-terroristene en intervjuplattform for å prøve å renvaske seg («jeg visste ikke/så ikke»). De må stille seg spørsmålet: Hva om IS vant? IS hadde aldri vært empatiske mot vestlige. Hadde vi bedt om nåde, så ville vi fått smake sverdet.

Frontlinjen flyttes nå fra det fysiske området i Syria og ut over hele verden. At man har tatt tilbake det fysiske landområdet i Midt-Østen, betyr ikke at IS kommer til å forsvinne. IS fortsetter å eksistere, og det er fremdeles krigere og terrorister igjen. Söder er derfor klar på at «vill man ikke ha et nytt terrorangrep slik som på Drottninggatan, da skal disse (IS-terroristene) fengsles.»

Barna er programmert til å se på oss andre som vantro, som kan slaktes og er Guds fiender, sier Söder. Bilder av barn som skyter eller skjærer strupen over på folk finnes det nok av. Barna representerer derfor en fremtidsfare.»


https://www.document.no/2019/03/09/is-krigernes-sutring-det-er-totalt-skitsnack-allt-i-hop-de-vet-hva-de-har-vaert-med-pa/
.777.
10.03.2019 kl 07:56 316

Du får adoptere et barn eller to hvis du er så opptatt av dette. Ikke bare sitt der og sug trygd av oss som jobber mens du pålegger oss stadig flere å forsørge.

Slutt å syt, gjør noe med det. Adopter selv og bruk din egen trygd til det.
Redigert 10.03.2019 kl 07:58 Du må logge inn for å svare

De er der de ønsker å være.La dem være i leirene.
;=)

Jørn-Børge skrev Ja.
De er der de ønsker å være.La dem være i leirene.
;=)
Aldri slipp dem inn i Norge.

De feige ISbrudene gjemte ansiktet i burkanene. Likheten med ransmenn og kriminelle er slående. Men så er de jo umennesker av verste sort også. Gi dem et tau så kan de få komme til paradiset de hyller