Derfor skal du bruke gurkemeie i karbonadekakene du lager
Da blir gallen stimulert og det forebygger plager i fordøyelsen som mange har. 25% av 25 åringer har allerede gallestein og dette blir bare verre når man kommer til års. Man kan også få irritabel tarm når maten ikke blir brutt ned av galle. Medfører stivhet og noe smerter i mageregionen.
Ferdige karbonadekaker har ikke gurkemeie og kun tilsetningsstoffer som går på holdbarhet og utseende. Lager du dem selv blir de godere, sunnere og sikrer en helsestandard du og dine fortjener. Dessuten blir de billigere.
Ferdige karbonadekaker har ikke gurkemeie og kun tilsetningsstoffer som går på holdbarhet og utseende. Lager du dem selv blir de godere, sunnere og sikrer en helsestandard du og dine fortjener. Dessuten blir de billigere.
*bedre
Gurkemeie er gøtt se. Det kan dyrkes hjemme, men det tar tid.
Gurkemeie er gøtt se. Det kan dyrkes hjemme, men det tar tid.
Før det første tror jeg fordøyelsen til storkællane her er u på kla ge lig du.
Når det er sagt, og som så ofte før, så overlater jeg med største selvfølgelighet dette til de andre 50 prosentene av the population gett.
‘Som du lager selv’ Hæ hæ hæ
Når det er sagt, og som så ofte før, så overlater jeg med største selvfølgelighet dette til de andre 50 prosentene av the population gett.
‘Som du lager selv’ Hæ hæ hæ
Redigert 10.03.2019 kl 16:44
Du må logge inn for å svare
Je bruker kun safran å gullflak du.
Safran er havets banan
Det gjelder å forebygge da vet du hankatten. Vi får i oss for mye fet og salt mat. Det kan bli trøbbel gjennom et livsløp. Gurkemeie er fint å blande i ris også det. I India er det veldig vanlig.
Safran som biolante nevner er for dyrt (mange tusen pr. kg) og er ikke like bra som gurkemeie. Disse er litt like på smak. Gurkemeie er for oss fattige eller med mangemillion gjeld slik som meg.
Safran som biolante nevner er for dyrt (mange tusen pr. kg) og er ikke like bra som gurkemeie. Disse er litt like på smak. Gurkemeie er for oss fattige eller med mangemillion gjeld slik som meg.
Jeg vil hevde at vi har lite, om noe, å lære av India du.
Videre, du har vel fått med deg at det meste går rett igjennom hos folka her? Indian food trengs nok ikke der i gården nei...!
Videre, du har vel fått med deg at det meste går rett igjennom hos folka her? Indian food trengs nok ikke der i gården nei...!
Jeg er uenig i dine synspunkter her hankatten. Menneskene på BP trenger et absolutt sunt kosthold som motvekt til alle de andre substansene de inntar. Selv stoffmisbrukere lever litt lenger med et godt kosthold. Utfordringen blir å motivere slike mennesker til å gjøre noen grep i livene sine til det bedre.
Mitt virke på BP er som Moder Teresas. BP er Norges Calcutta
Vi kan ikke gjøre store ting, men små ting med stor kjærlighet.
Mitt virke på BP er som Moder Teresas. BP er Norges Calcutta
Vi kan ikke gjøre store ting, men små ting med stor kjærlighet.
Endøsk mat er kæll du, helst en nazi-spicy Vindaloo curry se. Blir gøtt med sats i sausen av det du.
Jeg tenker at karbonadedeig er rødt kjøtt og bør med fordel unngås pga kolesterol du. Det var iallefall det min fastlege, forøvrig fra et fremmed land, sa til meg gett. Jeg vendte selvsagt det døve øret til, men jeg får starte nå. Nu.
Det er langt mer enn rødt kjøtt som gir oss kolesterol eller rettere sagt balansen av kolesterol. Stekt mat gir som regel det dårlige kolesterolet og ja, rødt kjøtt blir ofte stekt. Det sagt må man selvsagt leve 2/3 på fisk, skalldyr og vegetar. Dessuten lage maten litt fra bunnen. Selv en hjemmelaget pizza smaker vidunderlige mye bedre enn en frossen (død mat)
biolante har forøvrig rett. Indisk mat kan være veldig velsmakende i blant. Sterkt krydret og litt sursøtt.
biolante har forøvrig rett. Indisk mat kan være veldig velsmakende i blant. Sterkt krydret og litt sursøtt.
Karbonadekaker:
Karbonadedeig
1 egg
Litt gurkemeie (en god klype)
Hvitløk (presset fersk)
Blandes godt inn.
Formes runde og litt flate (så de steker fortere) på svak varme med event. litt meierismør.
Karbonadedeig
1 egg
Litt gurkemeie (en god klype)
Hvitløk (presset fersk)
Blandes godt inn.
Formes runde og litt flate (så de steker fortere) på svak varme med event. litt meierismør.
Nei detta overlater jeg 10l d1 2. del1 av befolk9ng1 gett. Hvor det aner meg at dere inngår du.
Magasaki; ‘Blandes godt inn. Formes runde og litt flate..
At det var??
Å hadde Freud lest dette du..
At det var??
Å hadde Freud lest dette du..