B. Bjørnland er ikke kvalifisert til å bli Oslos politimeter

Slettet bruker
10.03.2019 kl 23:09 408

Benedicte Bjørnland er ikke kvalifisert til å bli Oslos politimester.

Av: Hans Rustad 10. mars 2019, 22:57

Da Tor Mikkel Waras bil brant utenfor parets privatbolig natt til søndag, uten at politiet var til stede, var begeret fullt. PST-leder Benedicte Bjørnland har diskvalifisert seg fra enhver ledende stilling for all fremtid.

Hun skulle overtatt etter Hans Sverre Sjøvold. Det kan hun ikke.

Det er til syvende og sist statsministerens ansvar å rydde opp. Til Dagsrevyen forsøkte Erna Solberg å toe sine hender: Hun ville ikke kommentere om det var gjort skikkelig arbeid. Det var PSTs bord.

Nei, det er ikke PSTs bord. Etter så mange og grove feil er det statsministerens ansvar.

Dette er Grubbegata om igjen: Ingen tar ansvar i det politiske system i Norge. Enten det er fregatter til tre milliarder eller helikopterkjøp. Alt går.

Men denne saken berører Erna direkte. Det er hennes egen statsråd og ikke hvilken som helst. Det er landets justisminister.

Erna har en spesiell historie i forhold til en justminister fra FrP. Hun kastet forgjengeren under bussen da opposisjonen ble for hissig.

Sylvi Listhaug hadde vært et symbol på en vilje til å gjøre litt mer enn å prate. Hennes avgang burde forpliktet Erna til å ta vare på etterfølgeren.

I stedet ser vi en faneflukt som savner sidestykke. Erna backer ikke sin egen justisminister. Han og samboeren sitter ensom og forlatte og venter på neste angrep.

Jeg var overbevist om at Wara og familien var blitt flyttet til et annet og sikkert sted så lenge gjerningsmennene ikke var blitt tatt.

At de kunne utføre et nytt angrep mot en ubeskyttet bolig er så man ikke tror det er sant.

Hvis Benedicte Bjørnland hadde den minste æresfølelse ville hun selv søkt om avskjed.

Husk hvordan hennes forgjenger måtte gå i vanære. Janne Kristiansen våget å avvike fra boka etter 22/7. Hun sa at ABB hadde vært en svart svane, som det var umulig å beskytte seg mot. Hun sa han hadde vært mer ekstrem på de store mediene enn hos Document. Den slags var det ikke lov å si i klimaet etter 22/7.

Da hun kom i en høring i Stortingets kontrollkomite kom hun til å røpe at E-tjenesten hadde en mann plassert i Pakistan. Der fikk mediene og politikerne påskuddet til å sparke henne. Hun ble bokstavelig talt sparket ut.

Det er ikke til å tro at Erna Solberg ikke forstår hvor alvorlig situasjonen er. Noen terroriserer landets justisminister og politiet er ikke en gang til stede for å passe på ham.

Denne slapphet og likegyldighet blir selvsagt lagt merke til av både venner og fiender.

Norge er åpent mål.



Fakta om trusler mot Tor Mikkel Wara

Fakta om alvorlige trusler og hærverk rettet mot justis- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara (Frp). Det har vært fem hendelser i løpet av de siste månedene.

* Natt til 6. desember i fjor tegnet noen et hakekors og skrev ordet «rasist» på huset og bilen til justisministeren. I tillegg hang en hyssing ut av bensintanken på en bil som sto parkert ved huset, noe som ble ansett som et forsøk på å tenne på bilen eller en trussel om det.

* 17. januar var det et branntilløp i søppelkassen på utsiden av Waras hus.

* 11. februar undersøkte politiet en mistenkelig gjenstand som var plassert ved Waras bolig i Oslo. Et tøystykke med flasker ble funnet, bundet fast med knute i en krok, under støtfangeren på bilen. Ifølge Dagbladets kilder fant politiet spor etter brennbar væske i flaskene. Politiets bombegruppe undersøkte gjenstanden, og konkluderte senere med at gjenstanden var ufarlig.

* 4. mars rykket politiets bombegruppe ut til hjemmet til Wara etter at det ble funnet et brev i postkassen. Brevet ble oppfattet som truende.

* Natt til 10. mars rykket politiet ut til en brann i Waras bil, som sto parkert utenfor huset. Brannen ble raskt slukket, og etterforskningen ble overlatt til PST. (NTB)


https://www.document.no/2019/03/10/benedicte-bjornland-er-ikke-kvalifisert-til-a-bli-oslos-politimester/
Slettet bruker
11.03.2019 kl 01:02 388

Erna beklaget seg på Dagsrevyen over at politikere nå "følte engstelse over det klimaet vi har fått her i landet" som en kommentar til hendelsen.

Men Erna - det klimaet er ikke noe vi har FÅTT - det er noe du selv har hovedansvaret for å ha SKAPT. Dine bidrag:

1) Masseinvandring av fremmedkultur som ikke respekterer våre verdier og våre lover og regler for sameksistens.
2) Du hyller en fremmedkulturell som sier "Fuck!" til både politi og justisminister.
3) Du har implementert en lov som tillater slike ting uten at nordmenn får ta til motmæle.
4) Du instruerer politi og rettsapparat til å gi straff som svir til en modig gammel minstepensjonist (så fattig at hun fikk fri rettshjelp) som tok igjen mot slike motbydelige holdninger mot ordensmakten og justisministeren.
5) Du svek på det groveste din egen justisminister da opposisjonen hekse-jaktet Listhaug og du kastet henne ut i kulden.
6) Nå sviker du igjen og vegrer ditt ansvar og ledelse - må noen dø før du tar ansvar for det uføret du har skapt?

Ingen respekterer deg mer, Erna! Du har ikke det norske folkets beste på din prioriteringsliste, og du viser ikke godt lederskap!
Redigert 11.03.2019 kl 01:09 Du må logge inn for å svare
Gøril
11.03.2019 kl 01:35 384

Var det ikke politidirektør det var snakk om ?
Ikke politimester i Oslo.

Noen gir blaffen i å være etterrettelige her ?
Hun bør ikke bli tilsatt som politidirektør.
Politimester i Oslo er helt utelukket for henne.
børst
11.03.2019 kl 10:23 351

At politiet og PST tilsynelatende står helt uten spor er veldig merkelig. Og da er det grunn til å spekulere om dette er gjennomført av profesjonelle, for å lokke Wara inn i en politisk felle, ved at Wara personlig begynner å blande seg inn i politiets og PSTs etterforskning, slik at opposisjonen "får noe på" Wara, slik at de kan bli kvitt også ham, og påføre Erna Solberg enda et nederlag?

At "rasist" ved ett tilfelle var feilstavet til "rasisit" på husveggen, er også veldig interessant.
Jeg ser at noen allerede antyder at utlendinger står bak. Det kan f. eks være utenlandske organiserte kriminelle som er betalt for å gjøre dette.

Jeg vil tro at det finnes en del elektroniske spor i form av IMEI-innsjekkinger på diverse basestasjoner i området, slik at man kan sile ut alle de som alle fem gangene var i nærheten og som ikke vanligvis sjekker inn på disse basestasjonene. Dette har jo skjedd om natten, så det burde ikke være en uoverkommelig oppgave. Det er ikke veldig mange som har legitime nattlige ærender i distriktet der Wara bor, som ikke bor der.

Og samme med bompasseringer.

Hvis ikke det finnes slike spor, peker det i retning av profesjonelle, som ikke har hatt med mobiltelefoner og som har betalt kontant for offentlig transport.


Redigert 11.03.2019 kl 10:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.03.2019 kl 12:17 335

Havfruen som PRESIDENT, HURRA HURRA!! Aldri tidligere har vi hatt større behov for virkelighetsorientert og rakrygget ledelse enn nå. Til folkets beste, ikke eget. Og kretsen rundt. Vi fortviles over de plaskene hun og J.T.Sanner utfører i all offentlighet. Hold dere til foredragsturneer i barnehavene! Som det ekte forum for deres eventyrlige enfoldighet .Samfunnet har ikke råd til ytterligere irreparable eksperimenter. Stopp deres vegring mot kunnskapstilførsel øyeblikkelig! Og, - LES Koranen!
Gøril
11.03.2019 kl 14:21 323

Hvis PST & co klarer å overovervåke innvendig i huset, men ikke utvendig, er noe feil her.
Det skulle være en smal sak å ha utvendige bevegelser på tape. Og hva med en skyveport
mot gaten ?
Dette er ikke vanlige pøbelstreker.