IOX - Følg med, på vei oppover, kan?

HP17
IOX 11.03.2019 kl 10:29 37363

Kan det være et nytt rally i IOX på gang nå?

IOX er på vei oppover nå akkurat som forventet.
IOX ble kjørt ned fra start på lavt volum men nå har det snudd og skal IOX rett tilbake over kr 5 nå og videre oppover?

Ransen
13.03.2019 kl 13:48 2385

Din analyse eller regnestykke kom visst ikke med.
Kan du legge det ut så vi får se hvordan du kom fram til denne påstanden?

Å bruke tid på nett troll blir nytteløs Ransen.
Ser ut som det er bunnskrapt av selgere på dette nivået så håper snart vi ser 5 tallet igjen ?

Ja frys ut nettrollene. Jeg har blokkert 007 å han med den flott salgsanalysen,Cph2500. Null verdi det de kommer med, bare ute etter å støye ned trådene, desverre. Jo mer oppmerksomhet de får,desto mer støy.
Redigert 13.03.2019 kl 18:58 Du må logge inn for å svare
omvo
13.03.2019 kl 19:02 1946

Tok en liten post til i dag. Kommer vi oss gjennom disse snittene på 4,76 og 4,88 går det fort videre oppover.

Olja gutter!!
Olja!! ???
omvo
13.03.2019 kl 21:14 1727

Skal ikke rare dytten til for å komme seg opp på 5-tallet.
Nacobo
13.03.2019 kl 22:46 1588

Har blokkert de samme selv, med mer : Vikingen, riskoken, Gunnar å bokjajjj. Har ingenting informativt å komme med, kun støy.

Og der bikket oljeprisen $68. ?

at det skal være så vanskelig å få en avtale med en partner når man har ett felt med olje for milliarder, er for meg ett mysterium. Skulle trodd at de stod I kø.

Det kalles forhandlinger.
Alle vil vel ha best mulig økonomisk avtale?

Nu skal det ikkje mye til før??

Det er greit, mën kansje det koster mer med alle utsettelse. Har de råd til å dra dette I det uendelige.
rieg
14.03.2019 kl 09:42 1184

Burde vel snart få et løft igjen ...olja har gått fra 64$ til 68$ og Iox står på stede hvil....

Synes vi har bunnskrapt lenge nok på dette nivået nå ?
Gledelig å se oljeprisen har fått en fin trend mens vi venter på en up date.
abroker
14.03.2019 kl 10:05 1107

IOX sliter tung i jungel-tåka nå for tiden?

Folk er livredde for dårlige nyheter. Utsettelser, emisjon etc etc. Jeg mener dette er pysete. Det er ikke mange andre aksjer på OB som har en større mulighet til å gå 100% på få timer. NÅR godmeldingen kommer ser vi kr 10 raskt. Den sjansen er jeg villig til å ta. IOX må snart melde noe og skal jeg tippe helt vilt så tror jeg vi vil få en melding førstkommende mandag. Tror avtalen signeres i helgen. Vill tipping altså. Jeg kan jo ikke vite sånt.

Oljeprisens stigning betyr jo mer penger i kassa. Vi er inne i en periode med avventing å bare kortsiktige handler på ører opp å ned. Dette er typisk når nyheter lar vente på seg. Men den som venter på noe godt, venter forhåpentligvis okke forgjeves ??? Når nyheter kommer blir det skikkelig bevegelse,å er de positive, skal det ikke mange handlene til så går vi kraftig oppover. Det velger jeg å stole på. TTT, så her vil de tålmodige få betalt.

Tar visst aldri slutt på de salgskåte heller, hvor mange aksjer har blitt dumpet her nede nå siste ukene?

Olja ligger der jo.
Det er bedre å få til en skikkelig avtale enn å forhaste seg om å måtte ha den opp for enhver pris.

Det er jo "null" omsetning på dette nivået.

Det jobbes nok hardt bak i kulissen for å få spikret avtale.
IOX har meldt de vil flytte en brønn fra en lokasjon til en annen(som er godkjent hos ANH(myndighetene i Colombia)), da er det nok mye som skal på plass med SLS.(vannbrønn, flytting av lokasjoner, nye formasjoner " Gacheta formation", fordeling nøkkelen osv)

Alternativ vei og pipeline må jo til og med SLS se fordelen av ?
Prøv
14.03.2019 kl 10:49 4079

Vi får vel et rykk opp igjen før hælga. Olja har går opp og melding kan komme når som helst. Kansje i hælga. Bare det blir kjøpt noen poster no så blir det et rykk:) jeg har fått en post til i dag:)

Har det noengang kommet melding i helga i dette papiret?
Søndag å tirsdag er sikkert det samme i jungelen da.
Redigert 14.03.2019 kl 10:58 Du må logge inn for å svare
qestador
14.03.2019 kl 11:00 4078

Er det brønn flytting som tar tid tro ? . At man ikke blir enig i avtale høres rart ut så lenge.

Ja det vet vel du Gunnar som var med på PEN emisjonen i høst. Ser ut som om PEN har klart seg godt selv med emisjon. Skal se at det var nettopp den emisjonen som gjorde at PEN kunne overleve og begynne å levere. Skal se at det samme skjer med IOX. Med funding så mener du kanskje en partner også eller? Hva mener du med ingen kur, ingen betaling? Er dette en bio-tråd? Men PEN bør jo gå bra når du skriver på IOX tråden at de har 90.000 fat om dagen i Afrika. Det blir det penger av. Var det også 40.000 fat pr dag i mars? Det var jo en voldsom nedgang da?

Nei...........nå tar vi en Qec dere......makan til tull dette er da.vi var oppi 6.09 for ikke mange dager siden.
? Entertain me god damn it!

Når personer evner å si at en rettet emisjon er negativt for et selskap, så burde de heller holdt kjeft. En rettet emisjon er kanskje det som skal til for at urealiserte verdier kan realiseres mange år før det ellers ville vært økonomisk mulighet for det. En rettet emisjon blir ikke gjort pga økonomiske problemer, men pga av at man hurtigere kan generere cash av verdier man besitter.
Redigert 14.03.2019 kl 11:11 Du må logge inn for å svare

Brønn flyttingen er avtalt med myndighetene, men for SLS og IOX betyr det nok at hele avtalen må gjøres om.
Tipper det foregår en "drakamp" ang diverse vilkår. SLS har vel også gjort ett stykke arbeid der som brønn(ene) opprinnelig skulle bores.(som de kanskje ønsker kompensasjon for)IOX på den andre siden har jo gjort ett godt stykke arbeid med infrastruktur som bedrer net back betraktelig.
Det skal også bores i nye formasjoner som SLS antageligvis ikke hadde med i den opprinnelige kontrakten.+ denne vannbrønnen som skal brukes på både Vikingo og Malevo, som er bestemt i etterkant.

Det er jo ikke så lenge siden infrastrukturen på LLA-47 ble meldt, har antagelig ikke vært noe særs diskusjon ang framtidige boring før den var på plass.
Men vi må jo nærme oss noe snart ?

Ja for hvis ikke så gror jo veien igjen..........for å si det på spissen ?

Parex bruker også denne veien så ingen fare for det?

Kjør en emisjon så får vi midler inn til å bore den brønnen som er avtalt med SLS og samtidig så benytter vi oss av en annen brønnoperatør til å bore brønnen på Malevo som IOX ønsker. Tipper en emiskurs på kr 4,50,- er innafor og interessant for en ny investor. Skal du inn i IOX med mange penger så må du betale en langt høyere pris i markedet.

Jammen det er jo det Gunnar skrøt så fælt av her inne om dagen. innregistrert, håper du skjønner at jeg bare kødder litt med Gunn
Quaestus
14.03.2019 kl 12:03 3900

Jeg tror ikke at en rettet emission kommer på tale... den er de nødt til at gemme til indfrielse af deres obligationsgæld i tilfælde af at de ikke vil forlænge forpligtigelserne.. de står jo også meget bedre hvis de bare får boret et par huller og fået 1000+ fat ind ekstra per dag i 2019... så kan de sætte emissionen på 10nok og have lidt ekstra penge på bunden efter gælden er betalt...
Redigert 14.03.2019 kl 12:04 Du må logge inn for å svare

Det kan være at en rettet emisjon må til for å få borret i bakken. Om de feks kan få 3-4 nye produserende brønner med 2-3000 fat pr dag så er det null problemas å innfri dette obligasjonslånet. Da kan de lett også få lån i banken om de trenger det. Men regn litt på hva 3000 fat pr dag vil gjøre for IOX. Det er ikke få millioner i mnd. Kommer til å bli helt rått.
drillpro
14.03.2019 kl 13:33 3737

Ja dette blir helt rått..Men det sliter på tolmodigheten..Tør ikke gamble på trading, så da sitter jeg bare fullastet å venter i spenning..Får si som innregistrert, nå ryker den..

Tror jeg stikker inn og henter meg 5 nye k jeg:-)