Obs! NRK slipper til et presse og innvandringskritisk innlegg !

polemiker
NRK 11.03.2019 kl 11:28 1114

Et faktabasert innlegg som både er kritisk til innvandring og pressens løgnaktige fremstilling av de negative konsekvensene ved det, er ikke daglig kost i statskanalen. Her får både NRK og de andre store mediahus sitt pass påskrevet med en saklig og grei fremstilling. For de som leser de nye media er ikke selve innholdet noe oppsiktsvekkende, men det at NRK slipper det til er vel det mest sjokkerende.

- "Vi får sjelden vite hvem som begår gjengvoldtekter, bruker kniv og banker opp tilfeldige ofre i det nye Norge.

- "Det legges ikke press på politikere som gjentar sine «sov i ro-budskap» om bedre integrering som løsningen på alt."

Er dette starten på en oppvåkning i MSM eller er det bare et blaff? Tror vel mest på det siste.
https://www.nrk.no/ytring/si-det-som-det-er-1.14461916

Redigert 11.03.2019 kl 11:29 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.03.2019 kl 11:43 1103

Følg med videre i debatten som utløses av dette innlegget. Først skal faktisk.no lyge og "tilbakevise" påstandene om at 70% av alle trygdeutbetalinger går til innvandrere osv. Så skal det graves opp dritt om Mæjlender, deretter kommer demoniseringen av han og så legges debatten død når de "viktige" har fått uttale seg og løyet nok om de negative konsekvensene ved innvandring.
Slettet bruker
11.03.2019 kl 12:10 1088

Jeg er målløs.
Har det klikket for NRK som legger ut en slik artikkel? Uansett var det på MEGET høy tid.
polemiker
11.03.2019 kl 12:13 1083

Tror du får rett i det BB, dette innlegget kommer nok ikke til å gå upåaktet hen.

- "Jeg blir flau når tåkeleggingen av kriminelles etnisitet er så forutsigbar at «nordmann» og «norsk statsborger» blir kodeord for utenlandsk opprinnelse"

MSM misbruker betegnelsen "nordmann" konsekvent. En gang i tiden lærte journalister at de skulle være mest mulig presise i sine formuleringer og beskrive fakta og hendelser slik de var. Det eksisterer ikke lengere. Nå legges det mer vekt på å tåkelegge og lage fantasihistorier ut av reelle hendelser.

Det var vel en innvandrer selv som har påpekt dette tøyset med å kalle alle folk som bor i landet for "nordmenn". En somalier i Norge er ikke en nordmann, men en somalier som bor i Norge. NRK og andre media kaller da ikke nordmenn som bor i Spania eller Thailand for spanjoler eller thaier selv om de har bodd der i 20 år? Pussig nok kaller de f.eks. også både 2. og 3. generasjons nordmenn i USA for nordmenn, eller i "verste" fall norsk-amerikanere?

Virkeligheten stemmer ikke lengere overens med hverken deres eller politikernes ideologisk drømmeverden, så derfor må den pyntes på. Politikerne selv vil også ha mer og mer sensur slik at virkeligheten skal skjules for folk flest. Om folk til stadighet hadde blitt minnet på hvordan masseinnvandringen påvirker det norske samfunnet i en stadig mer negativ retning, ville de etterhvert kunne begynne å stille spørsmål eller klandre disse politikerne som tillater dette.

Nå blir ikke politikere stilt til ansvar for negative konsekvenser av deres politikk eller direkte handlinger såfremt det ikke rammes av straffeloven. Tvert i mot blir gjerne udugelige politikere som har gjort ubotelig skade på landet og påført skattebetalerne milliardregninger heller forfremmet med en internasjonal stilling, som gjerne er kjøpt og betalt av den norske stat for millioner av kroner.

Norge er vel det landet i verden som betaler alle mest inn til FN systemet, sett i forhold til folketallet. Det medfører at vi f.eks. kan gi korrupte folk ala Erik Solheim muligheten til å reise jorda rundt på 1. klasse og bo på luksushoteller i tillegg til å bygge seg opp en formue. Er vel på tide at media setter litt fokus på dette slik at vi kan få slutt på denne praksisen.

Sosialisme er som kjent konstruert for korrupsjon, så derfor er det da også hovedsaklig på venstresiden denne praksisen har foregått. Nå er det vel blitt utnevnt en og annen fylkesmann fra borgelig side også opp igjennom, men det er sosialistene som har forsynt seg mest av de internasjonale toppvervene. Støre & co klør nok i fingerne etter å få sendt Trond Giske ut av landet også, men de er forløpig ikke i posisjon til å gjøre det.
SCK
11.03.2019 kl 12:15 1077

Det er noe feil i kronikken. Det står følgende :

". I undersøkelsen Six Country Immigrant Integration Comparative Survey fra det tyske forskningsinstituttet WZB Berlin Social Science Center fra 2008, der innvandrere i seks europeiske land ble intervjuet, uttalte 65 prosent i en understudie at islamsk lov og sharia var viktigere for dem enn lovene i landet de bor i."
--------
Det har vært publisert flere studier om dette, som har kommet frem til at tallet ikke er 65, men ca 80 %.
Redigert 11.03.2019 kl 12:18 Du må logge inn for å svare
velkjent
11.03.2019 kl 12:39 1062

Det riktige tallet ville vel bli for vanskelig å svelge for sensuren i NrK.
Prelle
11.03.2019 kl 12:59 1051

Resett og andre åpner for at også Nrk og de andre i PK-media må være ærligere.Det nytter ikke å feie sannheten inn under teppet når Resett og andre setter fokus på fakta.Vi er blitt mye mer skeptiske til medias partidkhet,venstrevri og politisk korrekte agenda.
Derfor må også Nrk nå kalle spader for spader for ikke å bli ytterligere latterliggjort.
polemiker
11.03.2019 kl 13:07 1049

SCK,
Legg merke til at undersøkelsen er over 10 år gammel og fra 2008. Det var før det ramlet inn 1 mill. muslimer fra midt-østen til Tyskland, så tallet ditt med 80% stemmer nok bedre nå.

Denne FRP karen Mejlænder har naturligvis moderert seg kraftig og bedrevet utstrakt selv-sensur for å i det hele tatt få sitt innlegg på trykk. Han kunne også ha lagt til at det slettes ikke er "bare" 70% av de grove voldshendelsen i Oslo blir begått av folk med innvandrerbakgrunn. SSB har som kjent laget sin egen tolkning av hvilke folk som har "innvandrerbakgrunn".

Han kunne også ha nevnt at de aller verste voldtekstovergrepene; gjengvoldtekter, var en så og si ikke eksisterende fenomen inntil det kom muslimer inn i lander her. Nå er det vel omtrent 99% av disse som blir utrettet av folk med innvandrerbakgrunn, om vi er frimodige nok til også å regne med avkommet til innvandrere i denne gruppen.

Sosialister og Nazister i Tyskland og Europa forøvrig har fått kraftig drahjelp i sin antisemittisme og trakassering av jøder. I Frankrike har antall grove overfall og antisemittiske hendelser steget med 70% bare i 2018 og blitt mangedoblet på få år. En fersk undersøkelse Bloomberg kunne legge frem før jul viser at 44% av jøder i Tyskland seriøst vurderer å emigrere. I Sverige er det 35% som vurderer det samme. Pussig nok, i Ungarn har andelen som vurderer å emigrere falt markant de siste årene.
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-10/european-anti-semitism-makes-german-u-k-jews-mull-emigration

polemiker
11.03.2019 kl 14:14 1023

Saken er omtalt på Resett også. og i debattforumet der var det et innlegg hvor en la ut et Youtube klipp som viser hvordan etniske svensker blir kraftig diskriminert av myndighetene.
https://youtu.be/uKgE8vRhwtQ

Saken dreier seg om at de "gode" politikerne vedtok en lov som bestemte at også illegale innvandrere skulle ha rett til helsetjenester og tannlege. De skal ikke bare ha like rettigheter som skattebetalende etniske svensker, men de får også bedre ordninger. De skal kun betale en egenandel på 50 kr. uansett hvilken tannbehandling de får. Så det andre må betale titusenvis av kroner for, får de illegale innvandrerne gratis.

Stopper heller ikke der, men de skal også maksimalt betale 50 kr. for reseptbelagte medisiner, ingen egenandel ved innleggese på sykhus, Man skulle tro dette var en elendig 1. Aprilspøk, men det er utrolig nok sant. Se denne korte videon som viser hvordan det foregår i praksis. En svensk statsborger som ser ut som en innvandrer tropper opp på tannlegekontor og oppgir et falskt navn samtidig som han oppgir å være "pappersløs".

Selv om han har grått skjegg og ser ut som en 45 åring, påstår han at han er 22 år. Han besøkte 10 ulike klinikker og ingen stilte spørsmål hverken med alder eller identitet. Samtidig som kriminelle innvandrere som oppholder seg ulovlig i landet får spesialbehandling er det 10.000 vis av eldre og fattige svensker som ikke har råd til hverken legebesøk, medisiner eller tannlege.

Kreative innvandrere med litt pigmenter i trynet kan jo bare farte rundt til forskjellige legekontor å få utskrevet Paralgin Forte og annet sukkertøy de kan selge på gata til det mangedobbelte. Dumme skattebetalende etnisk svenske naut tar regningen. Hvor lenge kan denne galskapen få holde på?


Zorin
11.03.2019 kl 14:19 1019

Hvilket opprinnelsesland de måtte ha er jo irrelevant. Like irrelevant som hvilken jobb de måtte ha, hvilken familie de kommer fra, hvilken utdanning de måte ha, hva livssituasjonen deres er, gift eller ugift osv. Det eneste man oppnår med å henge ut folk basert på hudfarge er å stigmatisere alle andre. Det tjener ingen
Slettet bruker
11.03.2019 kl 14:34 1012

Bittesmå baby-steps - det vi ser er løgnmedia som kaster ut en redningsline for seg selv.

De vet at MSM snart står for fall om ikke de begynner å vise små fliker av sannhet. Når CIA stopper å sette agendaen i alle vestlige land med sin nattlige 04:00 spredning (gjennom Associated Press til Reuters og her hjemme NTB som MSM henter sin newsfeed fra) av morgendagens topp overskrifter (les: venstrevridd globalist propaganda), så blir det nyhetstørke.
Det er vanskeligere å produsere løgnene selv enn å "bare" bruke Reuters og NTB; selv om NRK gjør "hederlige" forsøk, som romkvinnesaken fra Bergen - da står de ansvarlig selv og må stå til rette uten å kunne skjule seg bak verdensnyhetene.

Her i Norge er MSM løgnmedia også kraftig utfordret av nettjournalistikk som Document, Resett og Rights. MSM må sakte tilpasse seg en mer redelig verden og de ikke skal fases over i historien med et skammelig ettermæle!
Redigert 11.03.2019 kl 14:35 Du må logge inn for å svare
Prelle
11.03.2019 kl 14:42 1002

https://resett.no/2019/03/09/hos-tannlegen-skjult-kamera-viser-hvordan-sverige-gir-fordeler-til-illegale-innvandrere/

Link til saken om særbehandlingen av illegale(!) innvandrere i Sverige som kan gå til lege eller tannlege og kun betale 50 kroner.
Saken ligger også i egen tråd her på HO.
Sotah
11.03.2019 kl 14:44 1000

Forumet her lever og ånder for å så splid og misnøye, Zorin. Hva godt det kommer ut av det har jeg aldri skjønt. Jeg lever fredelig med folk fra alle verdens hjørner og mener det er vesentlig bedre. Men så er jeg en outsider på forumet også.
Gøril
11.03.2019 kl 14:45 999

Enten må NRK skjerpe seg, og det ganske kraftig. Ellers så gidder ikke folk å se på sendingene til NRK.
Til og med Dax 18 har sklidd ut i det siste.

Alternative medier må frem. Bruker må vris over til sannhetsmediene. Og vekk fra løgnmediene.
Sotah
11.03.2019 kl 14:49 994

Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre med tannlegeprisene i Sverige. Hva foreslår resett?
Lisse
11.03.2019 kl 14:51 992

Velkommen etter til Nrk og andre i MSM som i årevis tildlørte fakta og slang dritt, mistenkeliggjøring
og skjellsord etter Hagen,Frp og andre som prøvde å sette ord på sannheten og advare mot konsekvensene
av den naive politikken.
Lenge var svada og floskler som kulturberikelse, fargerikt fellesskap,hudfarge og mangfold nivået på retorikken.
Nå nytter ikke denne sensuren,så velkommen etter til dere politisk korrekte nikkerne i media som lenge påsto at ‘sannheten nører oppunder rasismen’.

Hvor lurt var det med denne løgnaktige propagandaen og sensuren,og hvem ble forbannet over å bli møtt med skjellsord som rasist fremmedfrykt og annet vås?
Sotah
11.03.2019 kl 15:04 978

Carl I Hagen, Gjedda, Listhaug, Max Hermansen, Merete Hodne, Lysglimten, Sian, Pegida, Arne Myrdal, ABB, you name it. De har fått slippe til i media alle sammen. Hvor tar du det fra at de har blitt sensurert? De blir bare ikke tillagt avgjørende betydning. Men det er noe helt annet enn sensur. Det skyldes at de har en dårlig sak.
Zorin
11.03.2019 kl 15:11 973

Helt enig Sotah. Den informasjonen de etterspør er jo av null betydning. Mao. verdiløs for de fleste med unntak av de som ønsker å bruke informasjonen til å rakke ned på andre. Skulle jeg ha gjort det samme med andre, kunne jeg jo ha sagt at alle som har flere millioner på bok automatisk er tjuvradder som til sammen bidrar med å stjele hundrevis av millioner fra staten for så å gjemme dem i Dubai. Og da bør man behandle alle milionærer som om de var var tjuvradder også.

https://www.dagbladet.no/nyheter/meldte-inn-verdier-for-100-millioner-kroner-i-dubai/70847989
polemiker
11.03.2019 kl 15:15 971

Irrelevant for hva? Er det ikke relevant å påpeke at kriminelle innvandrere slippes inn i et land og svindler landets innbyggere for milliarder av kroner? Den summen må vi ta med en klype salt, for det vil ikke engang svenskene regne på. Det trengs ikke noe budsjett for kriminelle innvandrere eller innvandrere generelt, kun for svensker.

Selv om sosialistene prøver å innbille seg selv og andre om at det ikke er noen forskjell på folk, på tross av at det er nettopp forskjellene og "multikulturen" de bruker som argument for å slippe dem inn, så ER det altså forskjell på folk. Om det kalles stigmatiserende å påpeke at muslimer liker bedre å gjengvoldta kvinner enn de som ikke er muslimer, ja da tror jeg vi kan fastslå at vi trenger mer stigmatisering.

For en tannregulering til en illegal innvandrer kunne man heller fikset opp tanngarden til en etnisk svenske eller brødfødt 50 virkelige flytninger i nærområdene i et helt år. . Selv med de ekstremt libarale tolkningene svenskene har for å gi asyl, flykningstatus eller opphold på humanitært grunnlag så finnes det altså titusenvis av folk med ulike folkeslag som ikke har lovlig grunn for opphold i landet.

Dette er enten folk som er utvist, fått avslag på sine søknader eller rett og slett bare er yrkeskriminelle og økonomiske svindlere som har sneket seg inn i landet. Det at politikere jobber aktivt for å forhindre utvisning eller frivillig retur undergraver hele det svenske samfunnet. Noen svensker vil etterhvert spørre seg hvorfor de skal jobbe og betale skatt for at andre lands borgere skal få særfordeler?

Stadig flere svensker føler mer og mer forakt for politikere, politi og myndigheter som setter kriminelle og utlendingers behov foran landets egen befolkning. Selv IS terrorister får mere fordeler og bedre behandling enn en etnisk svenske. I stedet for fengsel og straff får de egne leiligheter, skole, førerkort og jobb. Håper de på at de dermed skal vende Muhammed ryggen og være takknemelige ovenfor Sverige?
Redigert 11.03.2019 kl 15:19 Du må logge inn for å svare
Lisse
11.03.2019 kl 15:20 967

De du nevner ble alle latterliggjort av Nrk og andre som nå innser at fakta ikke er så ufarlig som de lenge har prøvd å innbille oss.
At du trekker terroristen ABB inn i dette virker merkelig,for han har ikke ytret seg som politiker men som terrorist.
Da har han ingen troverdighet og bør bare ignoreres.
Hagen,Gjedda og Listhaug ef derimot folkevalgte,men likevel møtt med skjellsord i media.
Sotah
11.03.2019 kl 15:23 963

Her i landet får flyktninger hjelp til akutt tannverk. Noe annet skulle tatt seg ut. Jeg har vondt for å tro at tyngre og mer kompliserte tannbehandlinger gis bort i hytt og pine i Sverige. Og anser dette inntil videre for fake news. Har noen en troverdig dokumentasjon skal jeg skal jeg selvfølgelig titte på det, uten at jeg får gjort noe med det uansett. Men det kunne vært interessant å se hva broderfolket gjør i sånne saker.
Sotah
11.03.2019 kl 15:23 961

De ble hørt og slapp til, Lisse. Latterliggjøringen sørget de for selv.
Zorin
11.03.2019 kl 15:28 955

Jo. Det er irrelevant. Selv om det kun fantes bare en som var ærlig fortjener ikke den personen å bli trukket ned i gjørma for det andre gjør. Og jeg kjenner personlig mange som er ærlige. Faktisk så kjenner jeg flere som er høyt utdannede og har gode jobber. Og de bør ikke bli hatet for det andre har gjort. De bør ikke bli sammenliknet for det andre har gjort. De som gjør noe galt, bør straffes for det. Uansett hudfarge. Ikke trekk inn uskyldige i de handlingene.
Slettet bruker
11.03.2019 kl 15:40 946

Hvorfor er det forbudt med Pitbuller? Er det fordi alle er aggressive eller er det fordi noen få er det?
Zorin
11.03.2019 kl 15:55 940

Fordi disse hundene ofte er alet opp med agressive gener. Men forbudet gjelder ikke bare denne hunderasen, men også andre. Faktisk så skriver Mattilsynet at et slikt forbud også vil gjelde lovlige hunder i Norge hvis de er oppdratt eller alet opp med tanke på agressivitet. Og tilbake til Pitbillene; det finnes faktisk pitbuller som er alet opp uten agressivitet. Til slutt så lander vi ned på hvordan hver og en av hundene er alet opp, og da må vi se til oppdretterne.

https://www.mattilsynet.no/dyr_og_dyrehold/kjaledyr_og_konkurransedyr/hund/forbudte_hunder_raser.5704
Redigert 11.03.2019 kl 15:56 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.03.2019 kl 15:59 940

Hva med mårhundene og villsvinene da?
Vi vil ikke ha dem hit fordi de steller i stand så mye dritt. Men alle opplever ikke dette og synes det er helt ok at de kommer. Nøyaktig som med muslimene.
polemiker
11.03.2019 kl 16:02 937

Nå synes jeg du er litt stigmatiserende Zorin. Mener du vi må sjekke ut hver og en av de muslimske foreldrene for å se på hvordan de aler opp ungene sine? Vi vet jo at det er et stort problem med muslimske unger, spesielt gutter i de somliske miljøene som ikke får så stor oppfølging på hjemmefronten, men det er tross alt noen som får det også.
Zorin
11.03.2019 kl 16:03 934

Men mennesker er ikke hunder. Og det er derfor det blir feil å sammenlikne.
atnorhe
11.03.2019 kl 19:11 902

Sant nok, men uttrykket " din skitne hund" er faktisk ikke en fornærmelse mot hunder, men tobente:)
SCK
11.03.2019 kl 19:56 884

Det er riktig. For hunder er menneskets beste venn, noe man ikke kan si om islamister.
Det er vel unødvendig å spesifisere?
Blåveisen
11.03.2019 kl 22:27 849

https://resett.no/2019/03/09/hos-tannlegen-skjult-kamera-viser-hvordan-sverige-gir-fordeler-til-illegale-innvandrere/


Hadde Sotah lest linken til Resett over ville han lært av den svenske tannlegen som ble intervjuet
at illegale innvandrere mottar mye mer enn akutt tannverksbehandling.Å nekte å lese på resett
er barnslig og forklarer hvorfor han påstår at Hagen,Gjedda og Listhaug sto for latterliggjøringen selv.

Linken ligger også i et innlegg over her.

.....den som ler sist ler best,og de tre fpr mye rett hver dag og ikke minst av artikkelen på nrk.no.
Dette ville vært ‘latterliggjøring’ for noen år siden.....,eller?
Ja,for de tre har jo fått mye rett og lista til nrk.no er tydelig is senket siden de trykker linken til ts.

Selv om vi er uenige er det greit å møte meningsmotstandere med respekt.
Det gjør jeg når jeg daglig leser klassekampen.no og andre av venstresidens nettaviser.
Anbefales!
Redigert 11.03.2019 kl 22:29 Du må logge inn for å svare
Lurulf
12.03.2019 kl 09:33 812

NRK og resten av venstremedia har valgt en velkjent strategi, nemlig å fortie denne saken og håpe at den blåser over raskt. Antakelig fordi de vet de har en jævlig dårlig case. Deretter kan fortsette med deres multikulturelle agendaer som før. Smart og i grunnen det eneste de kan gjøre etter å ha blitt tatt med buksa nede.