Flere store kontrakter kommer til Nel,iflg DerAktionær.


Nel aksjen: Det kommer mere til Nel!!
Nel rapporterer utførelse: Noen uker etter at nordmennene har vunnet et anbud i Sør-Korea , har lokallaget avsluttet avtalen. To stasjoner med en verdi på 2,8 millioner euro - det er en nedgang i havet i lys av de planlagte 310 hydrogen tankstasjonene i 2022 i Sør-Korea. Men den lille bestillingen viser at Nel har teknologien til å hevde seg i de lovende asiatiske markedene.
Forhandlinger fullført
"Vi er glade for å kunngjøre at etter forhandlinger med PPS har vi mottatt en ordre om å levere to stasjoner i Sør-Korea på vegne av Gangwon Technopark," sa Simon Choi fra Nel Korea. Levering og installasjon av anleggene i Gangneung og Samcheok finner sted i 2019. For hele firmaets kunngjøring.
Spenningen stiger
Bare noen få uker igjen til Nikola World - spenningen øker. Nel må levere de neste ukene for å rettferdiggjøre de høye forventningene på aksjemarkedet. For på aksjemarkedet er selskapet kapitalisert med herlige 680 millioner euro. Men historien er har såvidt startet, og investorer et med. De har stor tro på Nel sin suksess.
Redigert 15.04.2019 kl 12:34 Du må logge inn for å svare
Tigeren
04.04.2019 kl 15:12 1987

Nel inngår milliardkontrakt med Nikola Motor - stiger til årsbeste på Oslo Børs
Hydrogenselskapet Nel kan få inntekter på fire milliarder kroner for levering av utstyr til ladestasjoner i USA. Utdrag fra dn.no
----
I mai 18 bestilte det amerikanske ølkonsernet Anheuser-Busch 800 hydrogenlastebiler fra Nikola. Ordren kan gi Nel inntekter på fire milliarder kroner.
I mai bestilte det amerikanske ølkonsernet Anheuser-Busch 800 hydrogenlastebiler fra Nikola. Ordren kan gi Nel inntekter på fire milliarder kroner.
Hydrogenselskapet Nel har torsdag fått en kontrakt for levering av 448 elektrolysører og tilhørende pumpeutstyr til Nikola Motor Company, ifølge en melding fra selskapet.
Elektrolysører er en type utstyr som deler vann i hydrogen og oksygen, og er en måte å produsere fornybar energi på.
Leveringene starter i 2020 og er verd flere milliarder kroner, ifølge selskapet.
Tigeren
08.04.2019 kl 11:04 1369

Denne liker jeg fordi Nikola skal iflg Jon Andre Løkke sin bekreftelse kjøpe 1000 megawatt hvert i 5år fra Nel. Det er kr 50 milliarder i omsetningsvekst de neste 5 år. Så kan Yara og komme med en kr 9.6 milliarders bestilling av ytterligere 1000 megawatt anlegg fra Nel:
"En fabrikk på 1.000 megawatt er beregnet å koste én milliard euro, eller drøye 9,6 milliarder kroner, og prosjektets mål er å designe et anlegg som kan kutte to tredjedeler av disse kostnadene".