GIG- Stockholm og fremtiden

anderix
GIG 12.03.2019 kl 11:34 103859

Siden notering på Nasdaq Stockholm nærmer seg med stormskritt, synes jeg det er på tide med en ny tråd. Jeg gjetter på at informasjon rundt dette kommer en av de nærmeste dagene (denne uken) og at notering skjer i løpet av uke 13 (siste uken i mars).
GIG er ferdig med oppbyggingsfasen og glir nå over i innhøstingsfasen. Etter et forferdelig år, rent kursmessig, er det på tide å spenne seg fast og se fremover igjen.
Jeg ser på GIG som en av de klareste doblingskandidatene i 2019 og blir ikke overrasket om vi ser kursen i over 40kr allerede dette året.
anderix
25.09.2019 kl 10:46 3945

Ikke i dag er jeg redd. I dag er det frykt over hele linjen, og det hjelper dessverre ikke på GIG-kursen heller. Selv gjør jeg ingen ting i dag. Hverken kjøper eller selger.

Det kan ta slutt, - tendere opp om Q3 flater noenlunde ut i null, eller i alle fall temmelig tett på - uten bekymringsfull negativ dekningsbidrag (DB).
Regner ikke med drivende meldinger før eventuelt i Q4. Nå er det nok den påbegynte sikringsfasen, med optimaliserende strukturendringer som tar hovedfokus.

GIG lar seg sjelden affisere av frykt i verdensmarkedene, fallet i dag kunne like gjerne kommet med OSE i +2%. Småpostene herjer aksjen og så lenge ingen vil kjøpe vil det forbli sånn. Dessverre ligger det endel skjult short også i denne, det betales ganske høy rente om noen er villig til å låne ut aksjene sine. Som sagt utallige ganger tidligere må vi se bedring i drift, topp og bunn, og i praksis betyr det lavere avskrivningstakt på intangible assets. Forhåpentligvis bidrar nedstengingen av gig games også til dette.

Anbefales lest!
https://www.redeye.se/research/584233/gaming-innovation-group-rebooting
Fear Value Range:
BEAR Sek 4 BASE Sek 13 BULL Sek 29

Alexarank 11.100 nå. Med denne takten passerer Rizk.com Bettson (10.000-plass) i løpet av uka. Markedet bare trekker på skuldrene.

Hva innebærer dette i praksis? at de er på 11.110 plass i antall hits sammenlignet med hva? Perfekt inngang til Q3 hvor forventningene jevnt over er lave, om vi endelig/omsider får se grønn ebitda (og ikke bare cashflow) så kan dette bli veldig lovende.
Warom
30.09.2019 kl 11:47 3428

Det er en «Temperaturmåler» på diverse sites sin popularitet, dvs hvor mange som bruker den aktuelle siten(dvs ranking i forhold til andre) Det er ingen fasit, men gir ett godt bilde og ikke minst hvorbrukerne kommer fra. Om vi nå snart «trender» lik noen av de aller største, så er det i alle fall ikke noe dårlig signal. Likevel ser jo markedet ut som at de «driter i det» så langt.

GIG er jo også mye mer enn bare en operatør, og vi får nok se det etterhvert. Akkurat nå er vel Coolbet nesten verdt mer enn hele GIG. Ut over det at de tjener noen penger(som jo selvfølgelig er vesentlig) så er det likevel for meg helt uforståelig.

Similarweb gir et bedre bilde av hvordan trafikken har økt:

https://www.similarweb.com/website/rizk.com#overview

En viss økning i omsetning bør vi kunne se når trafikken øker med over 200% på en måned (og ser ut som at det vil øke videre september), men det er ikke sikkert at det blir de helt store summene. Når det gjelder EBIDTA så kommer vel det også an på hvor mye penger de har brukt på lanseringen i India.

Akkurat sammenligningen med Coolbet er jo brukt flere ganger og verdsettelsen fremstår i det perspektivet som uforståelig. Samtidig har Coolbet eiere som er gode/kyniske når det gjelder å inflatere forventinger og verdi. Er ikke sikkert det varer så lenge. Når det gjelder kostnader ved lansering i India så får man tro at løsningene er såpass skalerbare at et nytt land ikke medfører all verdens utover marketing cost, og man får jo et bestemt inntrykk (uten forankring i annet enn magefølelsen) av at det nye styret har fokus på kostnader og ikke gir markedsavdelingen carte blache.
Warom
30.09.2019 kl 13:45 3327

Ja, har tatt den frem flere ganger, og det er jo "merkelig" at en enkel operatør som en gang ikke er i nærheten(slik jeg ser det) til å matche kombinasjonen Rizk/Guts skal verdsettes på samme måte som HELE GIG. Enten så er Coolbet grovt overvurdert eller så er GIG grovt undervurdert. Jeg liker jo Coolbet, synes de har fått til en bra "site" og det er sikkert ikke uten grunn at de vinner en del kåringer i så måte, men i min "enkle tankegang" så henger ikke disse to sammenligningene "på greip".

10843-plass nå.. Dette er jo helt vilt. Ifølge Alexa har altså Rizk nesten like trafikk som tier1-operatøren Betsson. Likevel er hele GIG med affilatedelen, B2B og B2C verdsatt til prisen av et såpestykke og 2 liter melk.
Krilan
30.09.2019 kl 14:53 3256

Reprisingen skjer den dagen vi ser endringer i regnskapet, holder ikke med høy Alexa ranking :) Uansett, lovende takter derifra! Samtidig veldig spent på Q-fremleggelsen, hvordan ordlyden er og hvor selvsikker nåværende CEO velger å fremstå. Heia GIG!
runnik
02.10.2019 kl 20:57 2848

Her må man vel nesten ta Coolbet toppene litt i forsvar, de har stort sett levert alt de har guidet\budsjettert. Det samme kan vel ikke sies om GIG (Reed) eller? Så hva gjelder "å inflatere forventinger" har vel GIG vært nr.1 i klassen ganske lenge.
Markedet verdsetter vel Coolbet likt med GIG pga. blant annet: Null gjeld, eier kundene 100% (Ingen revenue share deals) , egen plattform og sportsbooksoftware ,som er et romskip iforhold til GIG Sports. Bygger B2B sportsbook med taylormade solution. Vokser jevnt og trutt hvert kvartal.

Gutta i GIG har endelig skjønt at man må kutte ut det man ikke tjener penger på ( Skrale b2c brands og Games). Så fremtiden ser lysere ut enn på lenge :)

ps. Eier aksjer i begge selskap

Ja, runnik.
Blir opptakter heretter - grums elimineres og bedre tider forventes av oss alle GIG-ere.
anderix
04.10.2019 kl 15:16 2418

Nei, nå var det veldig dødt i GIG leiren få en si. Stille før stormen, kanskje det kommer en liten gladmelding etter stengetid i dag? Nei, tror vel egentlig ikke det. Uansett god helg alle GIG interesserte, bare å smøre seg med litt mer tålmodighetskrem her altså😀🍾

Viktig å spe på med litt GIG Bamse Moms før helga setter inn :)
God helg!
anderix
04.10.2019 kl 15:39 2386

knapt et par tusen å få til denne prisen da😉
Warom
04.10.2019 kl 15:39 2385

Ja, er vel også en av de med ganske stor tålmodighet i dette selskapet.
Akkurat nå ser det faktisk ikke veldig lyst ut teknisk. Det har kommet flere brudd og ikke minst så er det en nesten fullført HS på vei. Den gir rundt 2,- ned og uten at jeg forstår det fundamentalt, så er det nå en gang slik teknisk. Det er svært lav omsetning, men vi har også sett hva den mangelen på omsetningen medfører. Mangler du kjøpere, så er det enkelt for de som satser den veien.

https://goi.nf/?bkbdibksupbj

Satser egentlig her på at 30 dagers holder den samme støtten, men er langt i fra sikker. Synes det er helt "høl i hue" slik aksjen behandles....men det får i alle fall ikke jeg gjort så mye med.

https://goi.nf/?cwnvtuirtcts
Dealsen
05.10.2019 kl 11:05 2232

Det kan bli artig når Hard Rock, en gang i fremtiden, ruller ut massiva kampanjer for online casino.
nima
05.10.2019 kl 12:05 2214

Skal vurdere å kjøpe meg inn når kursen er under 5. Trenger Å se lenger frem og hva styret vil foreta seg, mer enn det som de har kommet med hittil.
Warom
05.10.2019 kl 15:43 2162

....så når kursen måtte være under 5,- så er det ikke lenger «ett drittselskap med elendig ledelse» :)
nima
05.10.2019 kl 15:53 2151

Styret har nå fjernet et hinder for å komme videre, de fjernet R R. Godt råd til deg Warrom, det er farlig å forelske seg i selskap på børsen. Skjønner at uansett hva som skrives her av negative ting så har du et annet syn, det er greit for meg, det er menneskerett å ha forskjellige synspunkter.
Warom
05.10.2019 kl 17:11 2114

Ja, heldigvis.
Det eneste punktet jeg synes var merkelig var at før de "fjernet RR" på kurs ca 8,- så var selskapet "søppel".
......men hvis kursen går under 5,- så er visst selskapet ikke "søppel" likevel? Klarer ikke helt å se den logikken(men du har sikkert en god forklaring på den også?)

Du er jo en av de som kjøpte på gamle 0,5(nå 5,-) men har klaget på det kjøpet siden kursen sto i 6,4(64,-) Må jo si at du burde ha gode grunner til den sytingen.

Samme hvor langt ned kursen ender på nær sagt null volum, mener jeg det er smart å akkumulere to til fem ganger i uka, uten å påvirke til oppdrift, - med beskjedene kjøp, - som kan avleire solid kommende tre til fem års periode.
GIG BamseMomsen kan man ikke la skrubben høste ene og alene.
Det er ikke så mange av dem - egentlig :)
Omsatt siste 8,10 Oms 180,8 T :D
God middag!

777 øre, laveste så langt - kan være lykke tall vending ;)

Dog vil evt 666, med omså påfølgende 555 før vending ikke være å kimse av med tiden, om man kjøper litt og titt hver uke nå :)

Det forekommer tvangssalg i dag, og mer kan det bli de neste par ukene.
Bunnfiske pågår.

Redigert 09.10.2019 kl 15:45 Du må logge inn for å svare

Tvangssalg og SL er velkjent combi, som effektivt senker kursen.
Volumet er temmelig dødt, med omsetning vel passert en halv mill nok.

Ja da var vi bare noen øre unna på aksjekursen.
Dette sa jeg ville skje for snart 18 måneder. Er litt stolt over og spådd dette som om det var jeg som skrev historien.
Tror vi ser 4,80-5,20 før året er omme.

Du var vel mest dyktig og litt heldig med den, med drahjelp fra markedene - særlig nor og swe :)
Snur det ved fem, Moosewhisper?
Det var et brukbart skrell, 6.30% illrødt.
God middag!
Redigert 09.10.2019 kl 16:54 Du må logge inn for å svare
Gutten
09.10.2019 kl 21:04 1247

Grattis Moosewhisper! Jag, som glad investeringsamatör var också en av få här på forumet som gick emot strömmen och spådde en fortsatt baisse och att inget aktierally skulle infinna sig efter flytt till Stockholmsbörsen och efter omvänd split. Sannolikheten att GIG går mot fortsatt nedgång och stabiliserar sig på en lägre aktiekurs än dagens kurs är betydligt större än att GIG de närmaste åren kommer upp på nivåer runt 50 kronor igen.

Vel, Gutten :) , GIG subber bunnivået, skjønt en syltynn dump ned til fem fort kan oppstå - noe jeg tviler sterkt på.
Det finnes kjøpsanbefaling:
https://investor.dn.no/#!/Aksje/S168/GIG/GamingInnovationGroup

06 November 2019
Q3 2019 Results, https://www.gig.com/ir/

;) anderix, 1000 / 100 000 veldig innholdsrik på mangfoldig vis - passert!
Gratulerer!
God helg!
anderix
11.10.2019 kl 16:38 921

Takk InnerTier🍾 Ble en liten pose med bamsemums både i OSE kiosken og SSE kiosken på meg i dag. De sa det var REA i dag, jeg vet ikke jeg men stolte på det de sa og kjøpte litt i hvert fall. God helg👍

Er vel bare å gratulere med mer «godis» i posen til dere som fikk kjøpt på dagens nivå.
Selv har jeg tom peng pung, så ingen kjøp i dag, men har mange GIG aksjer😉

God helg og god bedring GIGsters
Warom
11.10.2019 kl 18:35 856

Hehe, den var litt "morsom".
Ett bet på fortsatt nedgang og stabilisering der kontra kurs 50,- igjen er ett bet jeg ville tatt selv. Du er flink du Gutten :)

Det skal jo sies at dere her har hatt rett, men spørsmålet er jo om/når dette evnt måtte snu. Hele GIG er nå verdt mindre enn Coolbet, tror du det vil vedvare?

40 er drømmen, men nå er vi nærmere 4 :)
Hvem hadde vel sett det for seg 12.03.2019? ;)
Vel 7om dagen, med 6 tallet nære overflaten.
Greit å toppe ekstra for alle som ser verdien og ikke kjenner svien.
Q3 om 17 virkedager

Det bygges, kvalitetssikres fotfeste og vekst spesielt i ledende markeder - målsetningene er realiserbare og trauste.
Starter tripling i det skrinne varsomt ;) , med fem - syv års horisont.

https://www.gig.com/news/gig-awarded-iso-27001-certificate-on-core-platform-and-data-warehouse/