Order order!! oooooordeeeeeeeer !!!!

atnorhe
13.03.2019 kl 19:23 760

The right honourable gentlemen will no vote ! yes or no to leave EU without a deal.
Fjordgubben
13.03.2019 kl 19:28 755

Håper inderlig at de stemmer for at det kan bli mulig å forlate EU uten en avtale.

Stemmer de motsatt vil de gi fra seg friheten til å velge, for absolutt ingen vet hva slags avtale de kan ende opp med.

Dersom de nei til å forlate EU uten en avtale vil de nesten garantert utsette brexit, med resultat at EU kan dra dette ut så lenge at de enten ender opp med en dårlig avtale, eller de gir opp og avlyser hele brexit, tipper det er dette remainerne satser på.

Og med det gir de finger’n til de som stemte for å forlate EU.

polemiker
13.03.2019 kl 19:32 749

Får håpe brittene har baller og stemmer for å forlate den synkende skuta uten noen avtale, men har min tvil. Det går vel mot at de i første omgang utsetter hele brexiten i et par år.

Når ikke forhandlingene da heller fører frem, går de vel for å gjennomføre nok en folkeavstemming, men da må det jukses litt for å få ønsket resultat. Sensur og propaganda blir vel stikkordene da.
Slettet bruker
13.03.2019 kl 20:00 736

Håper de stemmer for å forlate EU med NO DEAL.

Britene får ta ting derfra.
Men de har gjort en feil ved å la May bedrive Brexitforhandlingene.
Hun som var imot Brexit. Det har bare vært uthaling og tull. EU
ønsker selvfølgelig å demonstrere at uttrekning er håpløst. Og dette
ved et betydningsfullt land som Storbritania.

Er det guts i britene må de stå imot, og ta peset som kommer.
EU i sin nåværende form uten basering på folkegodkjente valglover,
er dødfødt.
Det er viktig at et land som Storbritania trekker fallemmen vekk
under EU.
Fjordgubben
13.03.2019 kl 20:04 733

Mange peker på usikkerheten ved å stå utenfor EU.

Dette er absurd, for usikkerheten ved å BLI i EU er mye større, for absolutt ingen vet hva de ikke demokratisk valgte byråkratene i EU etterhvert kan finne på.

EU strammer inn på demokrati og ytringsfrihet hele tiden, og at målet er å avvikle nasjonalstaten og å innføre et federalt Europa er åpenbart.
Slettet bruker
13.03.2019 kl 20:10 728

Dagens EU er globalisme med kurs for New World Order. Regjeringene i Skandinavia
logrer for dette.
Det europeiske folk må stanse galskapen.
De gule vestene handler om å få innført folkegodkjente valglover og ekte demokrati
for første gang over hele Europa.

SVFJWO og deres syntetiske pengeutstedelse må vekk.
atnorhe
13.03.2019 kl 22:23 704

Det er ikke Britene som avgjør en utsettelse. De må søke om det. EU har gjort det klart at uten en plan som samler parlamentet om en avtale, får de ikke en utsettelse utover noen dager, da EU skal snart avholde sitt valg, og UK må da delta så lenge de er medlem.Selv om parlamentet nå har stemt for at de ikke vil ut av EU uten en "deal", betyr det ingen ting, så lenge de ikke har alternativet som er en "deal.

Det Britene kan gjøre uten å spørre noen, er å trekke artikkel 50 som er utmeldingen av EU, men det betyr at de blir værende i EU, som ikke er noe alternativ så lenge folket har stemt for å forlate EU. En ny folkeavstemning har neppe flertall heller, da det ville sette den forrige til side, og være et bedrag til folket som har gjort det de ble bedt om i et demokratisk valg.
Fjordgubben
14.03.2019 kl 00:05 691

Resultatet ble slik jeg forventet, og fryktet.

Dette er et svik mot det britiske folket som stemte for å forlate EU.

Dette vil føre til at UK ikke kan forlate EU, eller at de må godta en lignende husmannsavtale som Norge har, men enda verre, for de vil helt sikkert bli presset til å bli værende i tollunionen.


Dette er et bevis på at INGEN kan forlate EU, og at det går mot et verdensdiktstur styrt av byråkrater.
atnorhe
14.03.2019 kl 09:27 661

Nå surrer du fælt. Dette er ikke "bevis" på at ingen kan forlate EU. Det er ikke EU som står i veien for at UK kan forlate dem, det er det britiske Parlamentet. Det var ikke i EU parlamentet avstemningen ble holdt, det var i det Britiske parlamentet.
Uk kan forlate EU hvis de vil. EU vil ikke og kan ikke hindre dem. Du er fanatisk i ditt EU hat:)
Fjordgubben
14.03.2019 kl 11:30 648

Nei, det er de samme byråkratene som bestemmer i EU, som i Norge, som i UK, og med «samme» mener jeg folk som er tilhengere av globalisme.


Mitt poeng er at det ikke hjelper arrangere folkeavstemninger der «folket» skal få lov til å være med å bestemme, for globalistene stikker en finger opp og endrer beslutningene.

Samme skjedde i Norge, to ganger ble medlemskap i EU nedstemt, like forbanna hadde globalistene en avtale klar som i praksis sørget for at Norge er medlemmer i EU.

Nå skal til og med avgjørelser i Stortinget godkjennes i Brussel! Og dersom det ikke blir slik nå vil det garantert bli slik før eller senere.

Folket vil ikke være medlemmer i EU, men må, fordi globalistene ønsker det.

Snakket med noen tyskere i jobbsammenheng for en tid siden, de sa at det aldri vil bli arrangert noen folkeavstemning i Tyskland om medlemskap EU, men dersom det hadde vært avholdt hadde det ifølge disse tyskerne garantert vært samme resultat som i UK.

Hva hjelper det med partier, valg og «demokrati» når folket er så fundamentalt uenige med de folkevalgte? Det beviser at det såkalte demokratiet ikke fungerer i europeiske land lenger, muligens med unntak av Ungarn og kanskje Polen.
Fjordgubben
14.03.2019 kl 11:39 644

Kjernen i problemstillingen er:

Hvem skal bestemme, det britiske parlamentet eller det britiske folket??

Når det britiske parlamentet stemte i går satte de i praksis til side en beslutning det britiske folket allerede avgjorde i juni 2015, det er udemokratisk og en kriminell handling mot selve grunnprinsippet i et demokrati.

For med beslutningen i går er det bare to muligheter igjen, enten at parlamentet godkjenner en avtale, eller at de fortsetter som medlemmer.

Og at parlamentet godkjenner en avtale er i praksis umulig, fordi EU vil nekte en reforhandling, og parlamentet vil uansett nedstemme enhver avtale selv om de får lov til å reforhandle.

Slik at resultatet blir en utsettelse av artikkel 50, og at de til slutt gir opp og forblir medlemmer, altså et svik mot folkets vilje.
Redigert 14.03.2019 kl 11:43 Du må logge inn for å svare
atnorhe
14.03.2019 kl 17:18 622

problemstillingen er:
Hvem skal bestemme, det britiske parlamentet eller det britiske folket?? Korrekt, og svare er det britiske folket ved denne anledning, siden det ble klargjort før valget.
Da gjenstår det bare en skyldig, og det er Theresa May og hennes regjering, og ikke at dette har noe som helst med EU å gjøre. Hadde parlamentet stemt mot forslaget om ingen "No deal" ville Britene vært ute den 28/3, med mindre parlamentet hadde prøvd å fått en utsettelse.
En ny folkeavstemning blir det endelige dødsstøtet for demokratiet i England, og ingen bør bli overasket om Britene tar til gatene i titusentalls, og protestere med alle midler.
Fjordgubben
14.03.2019 kl 17:25 618

Ikke noe som helst med EU og gjøre?

Vel, tipper EU-byråkratene har gitt «gode råd» til May og hennes medsammensvorne hvordan de kan jukse seg til å vri seg unna resultatet av folkeavstemningen gjennom en masse smoke and mirror beslutninger.

Skulle ikke forundre meg om hele hendelsesforløpet siden 2015 ble mer eller mindre planlagt i løpet av sommeren og høsten 2015, planlagt av May, regjeringen og EU-byråkratene, de såkalte uenighetene har nok kun vært et spill for galleriet.

At EU ikke er skyldige er temmelig naivt å tro, da EU-byråkratene absolutt ikke ønsker noen reprise av det som skjedde i juni 2015.

Tipper dette var første og siste gang en slik avstemning blir avholdt, og at EU har banket det inn i alle medlemslandene at det IKKE vil bli akseptert med noen utmeldelse fra EU.

At britene tar til gatene slik som i Frankrike tviler jeg på, det er jo først og fremst økonomi som gjorde at franskmennene gjorde det.

Britene er uansett dritleie av alt snakket om EU og skremselspropagandaen virker nok såpass mye at de forholder seg rolige.

Det som vil skje framover er at UK enten forblir i EU eller de får en husmannsavtale ala Norge, og EU kommer til å fortsette å kjøre på med å endre EU til Europas Forente Stater, og videre Verdens Forente Stater. Dette vil selvsagt gå veldig dårlig, hele prosjektet vil grunnstøtte minst like brutalt som Sovjet gjorde.
Redigert 14.03.2019 kl 17:31 Du må logge inn for å svare
atnorhe
14.03.2019 kl 17:47 604

At EU vil at Britene skal bli i EU stemmer, siden det er den offisielle meningen. Konspirasjoner blir for omfattende å ta ta tak i
Fjordgubben
14.03.2019 kl 18:01 598

Nettopp, konspirasjoner om hva som har foregått er umulig å belyse.

Men det er tydelig at «noen har snakket sammen», og at temaet ikke kun har vært å snekre sammen en avtale som parlamentet i UK kan godta.

Det ligger i kortene at de har forsøkt å jukse det til slik at resultatet fra folkeavstemningen i 2015 blir satt ut av spill, og det har de klart.

Skritt for skritt vil de tåkelegge hva som egentlig har skjedd, men det tåkelegger selvsagt ikke det helt åpenbare; at de såkalte folkevalgte har ignorert folkets vilje.

Det er ikke første gang, og selvsagt ikke siste gang.

Folket må ut i gatene type væpnet revolusjon for å stoppe globalistene, mye tyder på at samfunnet nærmest må bryte sammen før det skjer.
børst
14.03.2019 kl 18:42 588

Ikke annet å forvente fra en øyboerstammme som kjører på feil side av veien.
Riot
14.03.2019 kl 18:43 587


Det har blivit en parodi där mycket är på spel, men EU borde kräva ett beslut på utsatt datum.
Kan inte Britterna leverera är en hård Brexit ett faktum som jag ser det.
Jag hoppas fortsatt att de blir kvar i gemenskapen.

Fjordgubben
14.03.2019 kl 19:11 581

«Gemenskapen», eller galskapen.
Fjordgubben
14.03.2019 kl 19:30 576

Og der kom avstemningen om å søke utsettelse, som forventet ble det et «ay», altså ja de at de skal søke om utsettelse, akkurat som forventet, akkurat som planlagt, at dette vil ende med noe helt annet enn det folket bestemte under folkeavstemningen, altså fortsetter skuespillet om hvordan man ødelegger et demokrati.

Globalistene vinner, men vil selvsagt til slutt tape fordi det vil ende i en katastrofe der europeere vil oppleve å leve i et totalitært diktatur der ytringsfriheten vil være utradert.
Redigert 14.03.2019 kl 19:31 Du må logge inn for å svare
Riot
14.03.2019 kl 20:52 552


Britterna har aldrig betalt full medlemavgift....nu försöker de än en gång få särbehandling.
Även om jag vill ha dem kvar, vill jag inte att de blir kvar bara för det går för mycket tid från deras
ursprungliga omröstning.

Hoppas EU sätter ned foten nu.


Fjordgubben
14.03.2019 kl 20:59 551

Så dit jeg har fått med meg så er det kun Tyskland og Frankrike som har betalt mer til EU enn UK?

Så dersom det likevel ikke er «full medlemsavgift» så undrer jeg på hvor mye de egentlig skulle betalt, sikkert mer enn Tyskland da, selv om Tyskland har nesten 20 millioner flere innbyggere...
Redigert 14.03.2019 kl 21:06 Du må logge inn for å svare
Riot
14.03.2019 kl 22:41 539



Nu betalarar inte Sverge full medlemsavgift, ändå är det bara Belgien som betalar mer per capita.
UK och Frankrike betalar ungefär lika mycket per capita, Sverige och Tyskland det dubbla.
Slettet bruker
14.03.2019 kl 22:45 537

Hvorfor betaler ikke Sverige full avgift, er ikke Sv rikest?
Riot
14.03.2019 kl 23:14 532


Sverige förhandla fram en rabatt kopplad till den brittiska.....så efter brexit försvinner säkert rabatten, och budgethålet efter att britterna lämnar skall täckas.
Slettet bruker
14.03.2019 kl 23:18 531

Hvorfor betaler ikke SVerige sin fulle del men krever og får rabatt for sverige, hvis sverige er så rikt? Hvorfor forhandle seg til rabatt, når sverige skryter av å gå så bra?
Rabatt til sverige betyr større regning for andre. Det forklarer det meste riot. Du trenger ikke svare. Jeg forstår nå.
Redigert 14.03.2019 kl 23:20 Du må logge inn for å svare
Fjordgubben
14.03.2019 kl 23:44 526

De nordeuropeiske landene minus de baltiske er alle netto bidragsytere til EU, syd og østeuropeiske land er alle store mottakere, dette har pågått i mange tiår, og ingenting tyder på at det noengang vil endre seg.

Dvs disse landene snylter, begriper ikke hva det er som er så bra med dette, å gi en masse penger til Spania slik at de kan bygge høyhastighetstog og flotte veier betalt av Tyskland, Frankrike, Danmark, UK, Nederland etc? Vanvidd, landene i sør og øst er og blir fattige.

EU skulle kun vært for nord og vest-europeiske land, til og med Frankrike skulle vært holdt utenfor, da hadde det vært liv laga.
Redigert 14.03.2019 kl 23:45 Du må logge inn for å svare