Oppgang ??

ABT
JIN 14.03.2019 kl 09:29 1883

Har tatt noen lodd her på 7-8 tallet. Er ikke analytiker, men synes risikoen er lav her og oppside mulig. Lite gjeld og innsidehandler på 9-10 tallet. Historisk har den vært på det laveste rundt 1,5 for mange årsiden, så nedsiden er ikke så stor og jeg håper verden går videre, så....

Ta en titt på handelsoversikten til dette selskapet idag. At Oslo Børs tillater dette svindleriet. Eksempelvis omsatt 1 aksje, 5 aksjer???

Er det virkelig ingen som har kommentarer til at Oslo Børs tillater at èn eller annen kjeltring får legge inn bud på 1 stk aksje til kr. 7.-? Og bare for å presse kursen. Børsen har jo blitt verre enn pokerbordene! Og idag har de jo også gjemt handleren!!
Redigert 15.03.2019 kl 15:37 Du må logge inn for å svare

Penger spart er penger tjent :-)
ABT
20.03.2019 kl 09:29 1366

Har lite kunnskap her. Men renser man svovel ut fra eksosen/gassene for så å kjøre denne ut i havet uten noe mer rensing ? For meg blir det noe feil, hva er formålet ? Er det bedre å forurense havet istedenfor lufta ? Eller er det noe jeg ikke forstår ?

Luftkvaliteten vil jo forbedres vesentlig, noe som redde mange menneskeliv. Når det gjelder effekten i havet så strides de lærde. Den store sjøfartsnasjonen Japan er for eksempel positive til scrubbere da de støtter seg til forskning som viser til at det gir minimale negative effekter. At forskningen var utført på oppdrag av Carnival Cruises får en jo til å sette et spørsmålstegn om akkurat resultatet. Cruise-næringen vil få store utfordringer om scrubbere blir forbudt.

Ja men Jinhui et også i små havner og mye i Kina ergo kan ikke de installere scrubere. Dette var svært lurt av Jins ledelse å ikke gjøre noe. Dessuten så vet ingen hva den såkalte marine dieselen vil koste. Jeg tipper mindre enn de fleste tror.
skvisen
26.03.2019 kl 12:06 1121

Er vel på tide å vurdere inngang igjen her snart. Supramax ratene har hatt fin utvikling så taper i alle fall ikke penger lenger. Kanskje best å vente han av til etter Q1 som jeg mistenker blir dårlig. Noen formeninger Tankardjr eller andre som fortsatt følger tett???
mithra
26.03.2019 kl 17:10 1037

Q4 2018 ble dårlig først og fremst pga svak utvikling på verdipapirportefølgen.
Q1 2019 har muligheter for å komme i balanse pga ganske fin utvikling i samme portefølge, med forbehold for utviklingen ut resten av denne uken.

Jins aksjekurs er ferdig bomba så jeg tror en inngang på alt under 10 kr er et godt kjøp. Når det er sagt så har Jin hatt dårlig kurs i flere år så rådet må bli at kjøp Jin hvis du har god tid og har tro at bulkmarkedet nå skal bli bedre.

Et supramax skip har også den unike egenskapen at de har kraner ombord og er ikke avhengig av legge til de store havnene. Det er greit å ha i bakhodet da scrubere blir mest sannsynlig forbudt i fjorder og på steder der naturen skal vernes. Det kan muligens bli større etterspørsel etter skip uten scrubere siden miljøet i vann er viktigere enn luft forurensning. Time Will tell.
30.03.2019 kl 17:22 862

Det kan du lure på, jeg klarer ikke helt å se poenget. Det burde jo blitt samlet på en måte og ikke bli sluppet ut. Uansett så er jo dette ett problem som forsvinner, med kommende nybygg, selv om det tar noen år.
For transport er Hydrogen fremtiden, men det blir som folks biler. Kan ikke kaste en 5 år gammel bil, bare for den går på Diesel.

Jin har passert 8 kr det vil si kjøp basert på teknisk analyse ?