PHO sin CEO guider: I see a very very positive future

focuss
PHO 14.03.2019 kl 11:37 17497

"I see a very very positive future" sier PHO`s nye amerikanske CEO. Når han sier dette så er det fordi han vet hva BLC Cysview gjør for pasienter og han kjenner det amerikanske markedet. Han vet også at markedet for Cysview i USA er enormt , hele 15 milliarder kroner. Han vet selvfølgelig også at en beskjeden markedsandel på 20% vil medføre Cysview salg i USA på 3 milliarder kroner. Han vet også at det meste av veksten fremover vil komme av økende produktivitet etterhvert som selgere får erfaring og markedene modnes. Og han vet at pasient organisasjonen BCAN har gjort studier som viser at 99% av pasientene som er informert om BLCC vil til behandlingssteder som har denne teknologien.

Ikke minst så vet han at Investor markedet på OSE ikke forstår å prise selskapet slik det bør. Derfor ser han det som en av sine oppgaver for 2019 er å gjøre PHO mer tilgjengelig for amerikanske investorer. For investormiljøet på OSE ser ikke det samme som Schneider gjør. Analytikere her tror at PHO driver med kliniske studier innen dermatologi. Mer missforstått kan ikke et selskap bli.
Redigert 14.03.2019 kl 11:39 Du må logge inn for å svare
Durable
17.03.2019 kl 23:49 2787

Håper jeg aldri hører noe fra deg igjen, thepower. Det ville vært en befrielse. :-)
Kos deg med olje-aksjene.
bravi
18.03.2019 kl 12:55 2644

Får flash-back tilbake til annet farma selskap hvor de hadde kontinuerlig underskudd men endel kr i kassa og virkelig skulle satse å få til salg. Også der viste mange av de ivrigste skribentene her på forumet nesegrus beundring til ledelsen og satte sin lit til at alt det de gjorde var til beste for aksjonærene. Overskudd?? Nei det var helt uinterresant, her måtte det satses så skulle vi bli rike alle mann. Dessverre gikk det ikke slik. Nå er ikke casene like men det finnes endel paralleller slik som godkjent produkt for salg, KOL support, ingen større aksjonærer i styret, administrasjons styrt selskap, majoriteten av aksjonærene hadde blind tillit til ledelsen, de ivrigste mente kursen var latterlig lav osv. osv.

Nå trenger det ikke gå like dårlig med Pho, men for å overbevise markedet må det leveres overskudd. Signalene på Q4 om økede satsning og økte utgifter slik at man ikke kan forvente overskudd før tidligst slutten av 2020 ble dårlig mottatt og er drepende for kursutviklingen.

Schneider får muligens overta hele smørekorpset. Ferdig utdannet.

Og, ikke minst, klar til innsats etter lang tids lediggang. Gjengen er iallefall ikke overarbeidet de siste årene.
18.03.2019 kl 13:05 2627

Dette er nok ikke selskapet å sitte i for tiden hvis du skal følge med på kursen hver bidige dag. Da er det nok morsommere å se maling tørke. Men jeg tror at til syvende og sist så ender vi på 86-87 kr på slutten av året, det kan jeg leve med. De som vil løpe etter andre aksjer og tro de tjener mer på det får bare gjøre det.
focuss
18.03.2019 kl 13:05 2629

Bravi
Dette går nok lukt til helvete. Takk for at du deler din erfaring med lignende selskap med oss mer uerfarene.
liang
18.03.2019 kl 13:18 2588

PHO kontra Biotec

En skal ikke være for påståelig men grunnen til at Photocure med blålys-teknologien kontra sårsalven til biotec kan bli en stor suksess ligger i det enkle faktumet at PHO har dokumentert sin teknologi gjennom en clinical trial fase 3 studie med meget gode resultater mens sårsalven til biotec mangler dokumentasjon med avgjørende og overbevisende resultater på hva produktet yter.

Grunnen til at biotec befinner seg i denne situasjonen er vel kanskje at konkurrent og samarbeidspartner overbeviste selskapet om ikke å følge clinical trial systemet og parkerte således en kommende konkurrent i grøfta.

Dersom PHO ikke hadde tatt det skritt å dokmentere cysview med fase 3 studie så hadde vi sansynligvis fortsatt kranglet videre uten å ha kommet av flekken.

Takker for korreksjonen.
Ja , rett skal være rett , ingen vet fremtiden (heldigvis)
Redigert 18.03.2019 kl 13:31 Du må logge inn for å svare

Hvis du bytter frasen "vil bli" med "kan bli", så har du et veldig godt innlegg.
focuss
18.03.2019 kl 13:39 2540

Liang
Høres ut som et godt argument. Å sammenlikne en udokumentert sårsalve med dokumentert best behandling i USA sin femte største kreftskdom blir muligens ikke så veldig relevant. Ser likevel ikke bort fra at det er det deler av markedet gjør. Bravi f.eks.
18.03.2019 kl 13:57 2494

Bravi tenker kun på to ting, det ene er kostnader og det andre er kursutvikling minutt for minutt.
Kostnader er viktig, men kan være greit å ha et realistisk bilde av dem og heller ikke glemme inntektene.
liang
18.03.2019 kl 14:03 2477

Er "overskudd" rette parameter å bedømme et selskap etter i en investeringsfase?

Jeg kan ikke regnskap men det er noe som liksom ikke stemmer når en kun fokuserer på overskudd.
Jeg kunne vært enig dersom en tar hele inntektsgrunnlaget og trekker fra alle kostnadspostene tilknyttet US satsingen og så ser på om selskapet har overskudd eller nærmer seg dette.

Men når en istedet kalkulerer inn kostnadene (som er variable og kan styres dit en vil) og etterpå "himler med øynene og skriker på retferdighet og overskudd" som ble borte dette kvartalet også , ja da grenser det hele opp til komikk , synes jeg da.

Helt klart , når folk som meg uten tilknytning til regnskap begynner å uttale seg om saker en ikke har greie på så snubler en nok til tider men selskapet har selv på en q-rapport uttalt at en kan vise regnskaps-overskudd når som helst ved å justere kostnadene i US.

Så overskudd allene , er det rette parameter å kjøre etter?


Hvilken rolle spiller det for Photocure og selskapets resultater hvilke personer eller aper som skriver/skriker på HO-forumet.?
Det vil alltid være en og annen skribent som kommer med nyttig informasjon oppe i alt surret, klagingen og kveruleringen (ikke 1-2-3 og 4 år gammel info, ei eller hele historikken), og det kan være nyttig for de som følger med på HO.

For de fleste som faktisk har valgt å holde seg unna å skrive selv, og det begynner etterhvert å bli mange, så har disse blokkert de fleste skribentene, og leser bare de få nyttige innleggene fra enkelte skribenter

Så enkelt er det hvis man vil bruke tiden sin til noe bedre, og dem er det også mange av...
Redigert 18.03.2019 kl 14:27 Du må logge inn for å svare

Bravi burde med den filosofien han følger heller investere i Thin.
Der har de planer om å redusere kostnadene med hele 20 mill $
mofi1
18.03.2019 kl 14:49 2384

Det som slår meg på disse pho-trådene, er ikke alle useriøse baissere vi alltid finner på de fleste tråder, men hvor raskt flertallet er ute etter å stemple alle innlegg som ikke bejubler aksjen med himmelhøye kursmål, med tildels negative personkarakteristikker.

Jeg har tro på selskapet og er aksjonær, men det betyr ikke at jeg tror på firesifrede kursmål! Det er for meg useriøst, villedende og egentlig forsøk på fake news. De som fremsetter dette, vet det sjøl, og har tenkt å selge seg ut av aksjen på et langt lavere nivå.
focuss
18.03.2019 kl 14:52 2380

liang
Jeg er ingen ekspert på regnskap, men selskap som er i en investeringsfase vil jo normalt aktivere kostnadene og skrive de av over antatt levetid. I vårt tilfelle så er en stor del av investeringen ansettelse av personell som går rett på den daglige drift så da fungerer det vel annerledes.

Når vi ser på kvartals resultatene så lå EBITDA på -4, -3,1, og -4,1 i henholdsvis Q1,Q3 og Q4.

Q2 skilte seg ut med EBITDA på beskjedene + 0,7. Det sendte kursen opp 60 % og reaksjonen på Q2 skilte seg klart ut fra de andre kvartalene når det gjelder kursutvikling i etterkant. Det kan være en indikasjon på hva vi har i vente når vi begynner å rapportere EBITDA som virkelig monner. Om markedet ikke er så interessert i hva PHO driver med så er de i det minste opptatt av EBITDA.
focuss
18.03.2019 kl 15:02 2337

liang
Dersom det er anledning til å aktivere investeringer i personell inntil de begynner å levere som forventet så ville jo PHO gått i pluss i hele både 2018 og fremover. Her må man kunne regnskaps prinsipper og det krever en kompetanse jeg ikke har.
bravi
18.03.2019 kl 15:08 2320

Ja focuss, når du snakket om EBITDA for Q2 ser du hvor viktig dette er for kursutviklingen.
liang
18.03.2019 kl 15:10 2315

Why can't we be friends , why cant we be friends....

Ikke enkelt dette.
Personlig sjikane eller det å gå på mannen i stedet for ballen er jo enkelt å ta stilling til men det er jo ytterlighetene.
Der er et bredt spekter opp til det nivået.

Mye henger nok sammen med type forum som er anonymt og derved tillater vel de fleste seg mere enn de ellers ville.
Men tar en bort den anonyme faktoren så ville vel forumet kollapse og svært mange av de beste som har stillinger oppe i systemet eller er ellers eksponert ikke delta.
Det hele ville vel endet opp i en sosial klubb som også intenst diskuterte været :)

Ikke bry dere så mye om hvordan andre oppfører seg men titt litt på dere selv.
Det kan faktisk være interessant.

Hva skjer psykisk med ditt optimistiske syn på aksjen når du selger?
Hvorfor legger en hele sin skjel i å forsvare sin mening og posisjon når en i stedet burde være mest interessert i negative forhold / red flags?

Velger en konfliktens vei så bruker en mye energi negativt og svært skjelden føler en seg noe bedre etter en slik seanse.

Ikke statisk og ikke enkelt.
Om to uker er kamphanene inne i samme aksje og fred og fordragelighet råder :))

Lykke til

mofi1
18.03.2019 kl 15:18 2296

Kan være enig i dette!

For øvrig ligger jeg med nye kjøpsordre nede på 38-tallet, redd vi skal dit på røde børsdager:-)
Computum
18.03.2019 kl 15:20 2290

"hvilke personer eller aper som skriver/skriker på HO-forumet"
Med et slikt utgangspunkt blir nok konklusjonen:
Om man skal være helt sikker på å ikke lese noe man ikke liker, så er det nok tryggest å blokkere alle bortsett fra en selv.
focuss
18.03.2019 kl 15:24 2285

bravi
Vi begge ble vel skuffet ved Q4 når vi så at positive tall i 2019 ikke var så opplagt likevel grunnet fortsatte investeringer. Det har jeg lagt bak meg for lenge siden og det synes jeg du bør også. Når helsemyndighetene i USA tildeler oss 300 nye kunder så ville det vært helt ødeleggende og ikke respondere på det. Investeringene er det som raskere skal sende kursen opp i et nivå PHO aldri har vært før. Always look at the bright side of life.
Panis
18.03.2019 kl 17:22 2121

Takk for link focuss,
Alt som bidrar til at pasienter med blærekreft får den informasjonen de trenger for å få den beste behandlingen kommer godt med for PHO og oss.

«For the first time ever, people affected by bladder cancer – the 10th most common cancer in the world, with more than half-a-million new cases reported every year – will have a global voice.

BARCELONA, 18 March, 2019
The World Bladder Cancer Patient Coalition (WBCPC) officially launched today at the European Association of Urology congress in Barcelona, Spain.

The need is critical. Bladder cancer is the 10th most common cancer in the world, with more than half-a-million new cases reported every year.1

Three major bladder cancer organisations, The Bladder Cancer Advocacy Network (US), Fight Bladder Cancer (UK) and Bladder Cancer Canada worked together to found the organization.
“Treatment, research and support for bladder cancer patients varies widely across the globe and even within countries,” said Ken Bagshaw, the current President of the World Bladder Cancer Patient Coalition. “It’s critical that we mobilize bladder cancer patient organizations across the world to help ensure the best possible outcomes for patients.”

“The World Bladder Cancer Patient Coalition unites patients around the world giving them a powerful voice in the fight against a lethal disease that significantly impacts not only their survival but also their quality of life,” adds Piyush Agarwal, of the Center for Cancer Research, (U.S.) National Cancer Institute.

“The World Bladder Cancer Patient Coalition aims to create a global voice that hopes to alleviate much of the pain and suffering associated with bladder cancer.”

The mission of the World Bladder Cancer Patient Coalition is to:
Foster an international community of people affected by bladder cancer
Advocate for access to the best possible bladder cancer information, support, and care
Build alliances with health professionals, policy makers, academics, researchers, and industry
The World Bladder Cancer Patient Coalition is governed by a board of directors, composed of people diagnosed with bladder cancer, carers of bladder cancer patients and those engaged with bladder cancer organizations at the national level.

The World Bladder Cancer Patient Coalition will officially launch at the European Association of Urology Congress #EAU19 in Barcelona on Monday 18 March 2019 at 16:00.
onuk
18.03.2019 kl 17:30 2107

Hvilke 300 nye kunder skriver du egentlig om Focuss? Resten av US markedet utenfor MSA satsingsområde var vel der hele tiden?
focuss
18.03.2019 kl 19:08 2014

Onuk
Pho har tidligere presentert at deres "target" er 400 hospitals innenfor MSA området. I Q4 presentasjonen er dette endret til 700 hospitals and LUGPA`s, alt fortsatt innenfor top25MSA. LUGPA forstår jeg til å være Large Urology Pratices som jeg videre forstår til å være polikliniske behandlingssteder. Så 300 poliklinikker kommer nå som "targets" i tillegg til de 400 hospitalene de hadde fra før.

Grunnen til at vi nå får alle disse 300 nye kundene er jo at FDA har godkjent BLCC Cysview for poliklinisk bruk og er det som skal gi de store samfunns besparelsene. Det er jo også her Medicare har gitt gunstig refusjon som synes å dekke mer en kun kostnaden av Cysview.

Det ville vært håpløst for PHO å rekke over alt dette på en proff måte uten å styrke organisasjonen, Derfor øker investeringene noe . Det hadde tatt seg fryktelig dårlig ut om FDA og Medicare har gitt PHO alt de ønsker seg og PHO ikke hadde maktet å stille opp på en ordentlig måte.

Dette blir veldig bra.
18.03.2019 kl 19:13 1984

Og derav Schneider's enkle valg.

Investere usd 1 og få usd 5 tilbake eller invester usd 2 og få usd 20 tilbake.
Ikke så vanskelig å skjønne valget han tok om å investere betydelig også i 2019
onuk
18.03.2019 kl 19:20 1970

Ok, takker for oppklaringen.
Hvis de for å betjene de 300 nye kunder "bare" skal ansette noen nye salgsmedarbeidere og ellers omdisponerer folk som allerede er på lønningslisten ut fra kontorene sine og inn på kundekontakt, så er det vel ikke den dummeste satsing de kan gjøre. Enig i det.
bravi
18.03.2019 kl 20:54 1879

På de 300 LUGPA behandlings stedene hvis de er polikliniske må man anta at det er i hovedsak flex skop som er aktuelt utstyr. I Q4 var det utplassert bare 2 flex skop, i guidingen var det heller ikke tatt med noen inntekter fra salg mot flex skop. Det betyr at det vil ta lang tid før salgsinntektene mot disse 300 stedene overstiger utgiftene
Redigert 18.03.2019 kl 20:57 Du må logge inn for å svare
18.03.2019 kl 21:01 1877

Å, er det mulig å se så negativt og desstruktivt på alt?
Herregud.
focuss
18.03.2019 kl 21:38 1836

Bravi
Surveillance markedet er nå prioritert og de ser en voksende pipeline med flexscope og en akselererende installasjon av disse. Oppstartproblemene er løst. Schneider ser et sterkt 2019. Så sier han " some installation of scope takes 6-12 months" Det betyr ikke at alle tar 6-12 måneder. Det betyr heller ikke at de fleste tar 6-12 måneder. Det betyr at noen kan ta 6-12 måneder. Avhengig av budsjettsituasjon etc.

Schneider bare sier: " det er ittno som kjem ta seg sjøl---er du rett som ei fjøl"
Redigert 18.03.2019 kl 21:39 Du må logge inn for å svare
19.03.2019 kl 00:09 1720

Det er sant! Men bare for ordens skyld, kan det vel også nevnes at et fåtall av installasjonene bruker mer en 12 måneder også, ihvertfall før de faktisk blir tatt i bruk. Så det er en god blanding og veldig variabelt i hvert enkelt tilfelle. Noe som gjør at vi kan få ekstra inntekter for investeringene som ble gjort for leeeenge siden.

Jeg syns ikke vi må glemme at det er først nå i kvartalsrapportene 2019, vi forventer å se inntektsresultater for de noe tyngre investeringene som ble brukt i 2017-2018. Selv om det ikke er en stor andel flexiscope ute på markedet enda, så er det på nippen til galskap å undervurdere de tydelige anbefalingene som har kommet ifra noen av de beste i verden. Anbefalinger som helt klart forteller og dokumenterer at hvitt lys kan overse kreft dannelser. Gang etter gang så skjer en oppblomstring hos pasienten. Nettopp derfor er det ren logikk at både forsikringsselskapene, forum/nyheter, foreninger, pasienten, behandlingstedet og flere sørger for at undersøkelser/behandling blir gjennomført med "blå lys" i et mye større omfang en vi har sett tidligere. I tillegg til dette så vet vi nå at drømmen om en mulig refusjons avtale kom i boks og da vet vi at blå lys blir valgt enda litt oftere også.

Bare disse 2 nyhetene hadde normalt doblet og kanskje triplet selskapsverdien til et populært "saueflokk" selskap. Men ikke nok med det. Vi vet også at flexiscope er i orden igjen og på full vei inn i markedet. Kundene til PHO skriker etter dem, fordi det er veldig økonomisk og effektivt. Noe som igjen fører til en forventning om at antall salg automatisk eksploderer i mange år fremover.

Pga. dette så vet vi egentlig veldig godt alle sammen at Photocure allerede har lykkes på de flest tenkelige måter og som en ekstra bonus fikk vi en ny daglig leder. Han bekrefter at vi bare har tatt "nonstoppen av muffinsen" og at markedet er gedigent. Han bekrefter at de skal fortsette å investere, slik at den samme veksten vi kommer til å se i 2019, også vill synes i årene fremover. Bare at vi kan forvente så utrolig mye mer nå en tidligere.

Selvsagt så kommer utgiftene til å være høye også i 2019, forhåpentligvis også i flere år fremover. Slik at vi sikrer kontinuerlig vekst og verdiskapning. Men vi har jo penger i massevis, ift. det mikroskopiske underskuddet markedet blir skuffet over. Ved tanke på det vi vet, så er det meget usannsynlig at et så lite selskap skal bruke mer enn de nå kommer til å tjene i fremtiden og skulle de gjøre det så får de hente litt penger som alle andre populære og upopulære selskap uansett gjør.

Men det er usannsynlig fordi vi vet hvor mange kunder de allerede har og hvorfor. Vi vet hvor stor inntektsøkning de allerede har hatt og hvilke grep de har gjort ift. satsingsområder og reduksjon av enkelte utgiftsposter. Ikke minst så er det ingen tvil om at det er et hav av undersøkelser og behandlinger som gjenstår. Dette er uavhengig om det kommer et konkurrerende produkt på markedet (pga. tiden det tar) og uavhengig i om alle pasienter i hele verden blir ferdig behandlet. Fordi det kommer helt nye blærekreft tilfeller i hopetall kontinuerlig.

Men dette er ikke engang alt, de har 2 produkter som når som helst en samarbeidspartner kan plukke opp og gjøre penger ut av og flere andre samarbeidspartnere som sannsynligvis vil gi flere millioner i ren bonus oppå alt det vi allerede har funnet ut av. Vi dekker trolig en utgiftspost eller 2 bare med den forventa masingen på Ipsen også. Ikke minst kommer partnere til å tjene gode penger også, fordi alt er nemlig pakket og klart for økte salg i mange år fremover.

Jeg tror nemlig at mange ofte glemmer at i alle år, så har hexvix/cysview omtrent bare blitt brukt i prosessen inne på operasjonsrommet. Men nå vet vi med sikkerhet at den tiden er forbi og det burde virkelig gjøre noe med selskapsverdien også.

Minner om denne: Radium Episode 57: https://soundcloud.com/user-972208711/radforsk-podcasten-radium-57 *Ifra 26.50 min.

Bravi
Dersom du følger en smule med, så burde du fått med eg de utfordringene KS hadde MHP levering av flexiscope gjennom høsten 2018 skapt av feil på komponent levert av underleverandør samt ikke godkjent prosedyrer for disinfisering av flexiscopene. Å legge leverasevolumer fra et slikt utfordrende kvartal som mal for fremtiden, når nå alle utfordringer er løst, sier vel mer om deg Bravi ensom potensialet til flexiscopene.

Det er også verdt å merke seg at tidsspennet mellom kjøp og operativ drift vil være stort og veldig forskjellig mellom f.eks et sykehus som allerede benytter regide scope og en klinikk utenfor sykehussektoren som får sitt første BLC scope. Innsalg, opplæring og tilpassing vil selvfølgelig ta langt lengre tid for sistnevnte klinikk.

Sett på bakgrunn av dette er det trolig lettere å skjønne hva Dan mener når han snakker om «lavthengende frukt» i omtale av sykehus med regide scope i operativ drift.

Derfor tror jeg at antall flexiscope i operativ drift vil få en relativt raskere vekst initielt, enn det Dan forespeilet markedet. Og jeg tror nok Dan gjør dette bevisst. Han vet hva som kommer, og derfor trengt han ikkke hausse aksjekursen unødig.
onuk
19.03.2019 kl 07:40 1610

Hausse aksjekursen unødig kan vel ingen beskylde han for å gjøre. Skal jeg minne på at så langt har han tre ganger presentert selskapet offentlig og tre ganger har dette umiddelbar ført til dels kraftige kursfall. Før eller siden, så burde han snu denne triste statistikken han så langt innehar. Må ja være rimelig deprimerende for has egen del også skulle en tro..........

At aksjonærene består av svært mange mindre aksjonærer som tydeligvis ikke skjønner caset eller dets potensiale, og som forventer at aksjekursen skulle gå til himmels helst i går, kan man ikke skylde på Dan. Vi har jo også aksjonærer som tydeligvis mener at ledelsen burde bruke tid og ressurser å å hausse kursen, i stedet for å bygge substans og verdier. Det er disse aksjonærene sim velger å kaste kortene når Dan ikke opptrer som hallelujapredikant på presentasjonene.

Vel en dag vil denne gjengen skjønne hva vi mente med at TTT og at PHO har et eventyrlig potensiale. Men da befinner de seg dessverre for lengst på utsiden av selskapet.

Det blir ikke noe oppkjøp før en evt oppkjøper ser hvor stor del av markedet PHO klarer å kapre før patenttiden i USA går ut.
En evt oppkjøper regner nok med at det kommer generika i løpet av noen år, og vil derfor se an hvor stort fotfeste PHO klarer å skaffe seg før utgangen av 2020 før de evt kommer med bud.
Nettopp dette vil ha mye å si også for de som evt er interessert i å ta opp kampen mot PHO med genrika også.
Det er nærliggende å tro at det er slik ledelsen og styret tenker også, og derfor øker de nå ressursene mot markedet, nettopp for å få størst mulig fotfeste på kortest mulig tid.

Dessuten kan HS alene blokkere en overtagelse av PHO.
Det kan også vi som er blant de største private investorene, mange med flere kontier.
Legg merke til hvor mange det har blitt av disse private investorene på topp 50 de siste 12-15 månedene, og det er en skog av private investorer blant topp 100.
Det er naturlig å tenke seg at de som er eksponert med egne penger av en viss størrelse også i størst mulig grad ønsker å holde seg godt orientert.
Disse er ikke interessert i et oppkjøp i nærheten av 100 kr.
Redigert 19.03.2019 kl 09:49 Du må logge inn for å svare
focuss
19.03.2019 kl 10:15 1405

Bravi
EBITDA er ikke alt. Nel med 10 ganger mer negativ EBITDA i Q4 enn PHO, men mer en 7 ganger så høy verdi. Mye dreier seg om ledelsens evne til å skape tro på selskapet. Med en slik melding som PHO sendte ut i dag er det ikke lett å få tro på PHO. Der har PHO mye å gå på.
Redigert 19.03.2019 kl 10:16 Du må logge inn for å svare
Computum
19.03.2019 kl 10:38 1377

Hvorfor ikke ta initiativ til en aksjonsgruppe for å blokkere oppkjøp under kr. 100? Slikt har vært organisert fra Hegnar tidligere og viste seg svært effektivt. :-)
(Biotec-aksjonærene organiserte seg for å hindre oppkjøp under kr. 50 og lyktes svært godt. Se dagens kurs)
onuk
19.03.2019 kl 18:00 1269

Illuminator, du tenker sikkert på den Dnb helse konferanse han deltok i regner jeg med. OK, den glemte jeg nok, fordi jeg har ikke sett den. Men rett skal være rett, da er det 3 : 1 i forhold Dan presentasjon og påfølgende kursras. Jeg tenkte på Q3, Q4 og den Facebook direktesending. En gang opp og tre ganger ned er fortsatt en statistikk som suger og som ikke burde fortsette slik i alle evigheter.
Like lite som så "godt" gjennomtenkte og formulerte børsmeldinger som dagens. ;)