Høyre vil forby bensin og dieselbiler fra 2025.


De gjør vedtaket på landsmøtet sitt. Da trenger man faktisk ikke være sosialist eller marxist engang for å forstå fossile biler er slutt om 5-6 år. Den nevner faktisk klimaet og klimamålet i grader som vi har nevnt her utallige ganger. Høyre har og er en pådriver av elbiler og de er snart landets største parti skal vi tro noen målinger. Har vi lagt merke til Nikolai Astrup (H) som er en av landets største elbil tilhengere.

Noen på HO må skaffe seg pass, kanskje kjøpe månedskort eller bare overgi seg og kjøpe elbilen de skulle ha kjøpt for noe tid siden. Tiden går fort og sjansene er få ... (elbiler får ikke subsidier på nybilkjøp etter 2025. Det kan jeg umulig tenke meg.)

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0EMX0G/hoeyreforslag-vil-forby-salg-av-nye-bensinbiler?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

Galskap, minner om «det store spranget» i Kina da de gjorde et politisk vedtak om at Kina skulle sendes inn i en industrialisert framtid med bokstavelig talt et «sprang».

Det endte ikke spesielt bra, dette er galskap som minner om hva kineserne gjorde.

Å forby bensinbiler er totalt unødvendig, en avgjørelse tatt basert på falsk informasjon.

For noe tøys. For det første er det snakk om salg av nye bensin og dieselbiler etter 2025. Men dette går neppe igjennom, da vi har handelsavtaler bl.a. med EU, og der vil det bli produsert fossilbiler lenge etter 2025. Og etter at det ev. blir mulig å forby salg av nye biler, vil det gå minst 20 år til før de er borte fra veiene.
Tyr
14.03.2019 kl 18:15 401

Når disse bilene har nullutslipp, hvorfor må de da da forbys ? Symbolpolitikk ?
mishka
14.03.2019 kl 18:18 396

Denne Steffan Hegglund sier at høyre er et klimaparti. Kjekt å vite at det har klikka for det partiet. Da vet folk hva de ikke skal stemme på. Nå bør Frp. kjenne sin besøkelsestid eller aller helst et nytt parti som skal hete AfN. Alternativ for Norge.

Nuvel, tviler på at det blir flertall i høire for dette sprøytet.