QEC ryker imorgen dessverre


Da var det tid for nedgangen, selg på den lille toppen som kommer ved åpningen i morgen. Så er den fort på 2,5-2,4 osv.

Sånn går no dagan for quekkere.
Redigert 14.03.2019 kl 17:44 Du må logge inn for å svare
KMGN
15.04.2019 kl 09:06 4534

Jari Pojk skrev Innlegget er slettet
Litt mindre vodka neste gang du skriver et innlegg Jari Joik?
15.04.2019 kl 09:37 4446

Jari Pojk argumenterte bra, men ble helt slått ut av motargumentene "hvorfor skriver du her, du har jo ikke aksjer" og "du må ha tapt mye penger på qec".

Helt naturlig at han gjør retrett da.

Rt 2,70

Ble slått ut av vodkaen, ikke argumentene:)
KMGN
15.04.2019 kl 09:46 4401

Hvilke motargument Bonzo? At vi spør hvorfor han skriver på QEC-tråden når han ikke er aksjeeier i QEC?

Jeg har ingen ønsker om å prate ned kurs eller noen posisjon som tilsier det. Men ethvert forum bør kunne inneholde pro/con vurderinger. Og den debatten bør være saklig og ikke knyttet til mitt konsum av frokostdrikke:)
KMGN
15.04.2019 kl 10:02 4326

Ok Jari,
Du får ha ei forsatt fin fuktig påske. :-)
abroker
15.04.2019 kl 14:10 4065

Alle kan vel ha en trivelig påske selv om QEC dundrer nedover som forventet?

Altså; En riktig GOD PÅSKE til dere alle.
Sector
15.04.2019 kl 14:29 4046

QEC er i påske modus og faller på lave volomer. Spretter like fort opp igjen før/rett etter påske.

Verdivurdering meglerhus 5-6 kroner, og da er Quebec og Jordan ikke med i verdien, dvs dette får man i dag med på kjøpet gratis. Tikk/takk og riktig god påske alle sammen.

abroker

Hvorfor er det forventet, at QEC dundrer nedover?
Var det forventet, at den ville stige omkring 100 % i løbet dette kalenderårs første kvartal?
Hvad er egentlig forventeligt og tilregneligt på aktiemarkedet? Hvis aktiemarkedet var så nem at forudsige, så ville der nok være væsentligt flere, der ville fravælge fast arbejde og i stedet tjene deres penge på den måde, og de ville næppe spilde ret meget tid på et forum som hegnar.no.
Stranger
15.04.2019 kl 15:05 4020

Grunden til at den falder er, at manglende trigger for de næste 1-2 måneder.

Er det nødvendigvis lang tid?
Der kan komme helt uventede meldinger.
Og i QEC betyder det, at den kan stige flere kroner i en pretrade. Så vil der rigtignok være nogle, der bliver efterladt måbende tilbage på perronen - for nu at bruge en slidt melding fra dette forum.

Litt fakta:
Det er flere her i tråden som burde stikke mer enn fingertuppen i jorden før de trykker på den blå knappen -ok-

Altså: Ad. olje er ikke QEC mer enn et lite jalla selskap som knapt nok fyller mer enn en tankbil pr dag. QEC er et olje for mat selskap, de eneste verdiene de har som kan gjøre selskapet attraktivt for andre enn spilloppmakere er gassfeltene. Dagen gassfunnet ble annonsert, stod QEC for 50% av dagsomsettningen på Oslo børs. Siden 2010 har det ikke vært annet enn håp om gasspriser som gjør produksjon lønnsomt og samtidig et nødvendig politisk vedtak for å starte utvinningen. Begge deler skjer ikke samtidig, ingen av delene skjer over natten.

Kursen pr idag er styrt av, kall det gjerne branding av aksjepapiret. De fleste som har tradet aksjen ser nå til helt andre aksjer.

Foreta en grundig samtale med deg selv og forviss deg om at det er noe konkret sannhet i motivasjonen din for å følge dette papiret utover mai-september. Antagelig er du en drømmer og har forelsket deg i en gås.
tuja
15.04.2019 kl 17:30 3919

Åpning for pilot i Quebec = kurser godt over 10kr pr aksje. Det er motivasjon nok for meg.

Likevel vil det være ganske fornuftig å være lastet opp når toget går. Da går det kjapt. Omtrent som i Frontline våren 2015.
Sector
15.04.2019 kl 17:54 3860

Tuja 17.30 - enig! Tror det er lurt å sitte i QEC over påske. Da er vi snart i mai, og avklaring Quebec kan komme alt fra 1-60 dager. Da vil aksjen stige på forventninger, rolig opp mot kurs meglerhusene har på kr 5 ex Quebec og Jordan! Nedsiden er da uansett veldig begrenset, og oppsiden ved pilot Quebec blir reprising over kr 10,-.

Glem heller ikke at ved nei pilot Quebec vil QEC gå rettens vei og kreve erstatning, ikke ubetydelige beløp, ref. Silvers beregning fra kr 3,20 til kr. 308 (!!) pr. aksje, kan fort bli det beste alternativet det for oss aksjonærer! :-)

Riktig god påske alle sammen!
Redigert 15.04.2019 kl 17:56 Du må logge inn for å svare

Ja det må jeg si ... en -silver- på et debattforum har regnet ut en mulig gevinst på 3000% dere. Det høres nesten for godt ut til å være sant :D

Som nevnt tidligere i tråden har vi en liten såkalt motstand ved 2,5 og denne gjorde seg gjeldende i dag. Aksjen kan... jeg sier -kan- få en liten oppgang ved starten i morgen også, men vil falle tilbake til omlag par ift sluttkurs idag. Trenden nedover er kraftig og motstanden er nesten ubetydelig. Den er nesten ubetydelig fordi rebound var svak ved motstanden. Vanskelig å gi et "selvsikkert" tips om morgendagen, fordi det er avsluttende før påske. Skulle jeg ikke ta helt feil, så bryter den under motstanden imorgen fordi mange ikke ønsker å sitte med neglebiting i påskefjellet. En vet hva en har, men ikke hvor mye en kan tape....

Igjen, noen snakker om prøveboring osv osv, dette har ingen betydning what so ever for verdiene i quc. Det gir en indikasjon på hva som kan hentes ut og hvor stor betydning dette vil ha på miljøet. Siden må dette selges inn og svelges av velgere og miljøvernere. Gassprisen må selvsagt også opp, pr idag vil Qec tape på å starte utvinning selv med tillatelse.

Ha ellers en riktig god påske og pass på verdiene dine.

Nu er der næsten ingen aktier til salg til under
3 NOK.
kiza42
17.04.2019 kl 14:59 3329

Ikke så rart når børsen er stengt... ?

Undskyld!
Det anede jeg slet ikke.
Københavns Fondsbørs har da fortsat åben.

Med dette beviser du at du har null forståelse av aksjer. Uansett om du har sittet ti år i tankere. Ha en riktig god bedring.
tuja
17.04.2019 kl 20:04 3090

Automatisk teknisk analyse. Kort sikt, 17. apr 2019
Questerre Energy Corporation har brutt den stigende trendkanalen på kort sikt, noe som i første omgang indikerer svakere stigningstakt. Aksjen har støtte ved cirka 2.10 kroner og motstand ved cirka 3.27 kroner. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette svekker trendbruddet. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på kort sikt.
Anbefaling en til seks ukers sikt: Svak kjøp


Automatisk teknisk analyse. Middels lang sikt, 17. apr 2019
Questerre Energy Corporation ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften. Aksjen ligger mellom støtten ved cirka 2.55 kroner og motstanden ved cirka 3.20 kroner og etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen anses teknisk positiv på mellomlang sikt.
Anbefaling en til seks måneders sikt: Kjøp

Hei Googleearth11,
Jeg har vel aldri sagt jeg har forståelse for aksjer, jeg har bare erfaring med utvalgte aksjer. QEC er blant disse.
Som nevnt tidligere i denne tråden er erfaring kanskje ukjent for endel i dagens samfunn, men det var altså eliten og de som stod ansvarlig for kvalitet og effektivitet for omlag 1 tiår tilbake. Idag har mange problemer med å definere ordet erfaring,de aksepterer simpelthen at erfaring er data for logaritme innrapportert av den selvdestruktive mellomleder klassen. .... Tilbake til QEC... Det skjer intet i påskefjellet., det blir ingen stor nedgang ved åpning etter påske. Slik jeg ser det er ligger aksjer relativt status quo.

Føler meg trygg på at jeg kan ønske både hatere og følgere en god påske uten å skuffe noen ved børsåpning over påske. Aksjen vil starte på ca dette nivå over påske også, altså intet å bite negler for. Jo... kursen er relativt høy, men markedet vil svelge unna slik at det vil være en grei mulighet til å selge seg ut hele veien fra 2.6 til 2--1,5.. Ingen panikk i påsken altså.

Ha en fortreffelig påske alle sammen. Kommer tilbake med en oppdatering i løpet av påskehelgen for hva som venter QEC neste.

Da kom meldingen om emisjonen. Her får de som fortsatt sitter inne i aksjen en test av hvor sterke de er i troen.
Har du aksjer, må du selvsagt delta for å ikke miste 20% av verdien over natten. Kjøper du aksjer legger kreves det naturlig nok samtidig 20% bedre nerver.

Kan nevne at Qec har hatt emisjon fra 22kr i 2010 og nedover.

Godt mulig vi får kurs 1,5 før estimatet på 2-5 mnd nå.

En fin ting å se at enkelte synes det er bra at aksjen blir ytterligere utvannet. Tap og vinn med samme sinn, sånn skal det være :)

For de som valgte å gå ut på 2,9 eller høyere er det bare å starte poppingen og skru opp lyden. Vi skal faktisk kanskje også under 1,5 etter at alle emisjonsaksjene er utlevert. Pengene vil ikke være en investering for å skape fremgang og verdier for selskapet, men vil gå til fortsatt driftsutgifter.


En begredelig uke hvor investorer vil handle på frykt indexen. Ikke forvent mye positivt, det negative i markedet vil påvirke ytterligere rettningen til QEC.

Da er 1,5 NOK et faktum.
Sommeren er begredelig, samme er politikerne i Canada. Mer opptatt av posisjon og grønne skoger enn å fø sine egne velgere med jobb og rikdom. De vil komme til å sitte på rikdommen enn så lenge. En dag i fremtiden kommer et skifte og Canada åpner for utvinning og salg av gassen for å gi et alternativ til bensin og råolje. Enorme verdier til tross, vi går nå inn i et slakt marked hvor neste target er 0,9-1,10 i løpet av sommer høst månedene.

Når en ser 1,45 er unnabakken til target ganske bratt.. Ha en fin sommer.

Ha en fin sommer???

Det har du da lige ødelagt med dine dystre forudsigelser.
Pick Up
02.07.2019 kl 18:46 1886

Sitat Oiltanker: "En dag i fremtiden kommer et skifte og Canada åpner for utvinning og salg av gassen for å gi et alternativ til bensin og råolje"

Til din orientering kan jeg fortelle deg at Canada har åpnet for utvinning og salg av gass for mange år siden.

Utdrag fra https://www.eia.gov/energyexplained/index.php?page=natural_gas_imports

Most of U.S. natural gas imports are from Canada

In 2018, about 97% of U.S. total annual natural gas imports were from Canada and nearly all by pipelines. A small amount of CNG came by truck from Canada—less than 0.1% of total imports. About 3% of total U.S. natural gas imports came as LNG, 86% of which were from Trinidad and Tobago. U.S. natural gas imports are generally highest in winter when imports help meet increases in natural gas demand for heating.
Redigert 02.07.2019 kl 18:47 Du må logge inn for å svare
tuja
02.07.2019 kl 18:46 1885

Er ikke sikkert man må vente til høsten for sensitiv, kursdrivende info. Har kopiert en uttalelse fra en meget oppegående QEC-investor på xi, og hans uttalelser sammenfaller med min egen oppfatning, da QEC har gitt politikerne i Canada/Quebec en begrenset tidsfrist iht når de eventuelt starter opp igjen søksmålet mot staten. De er selv(QEC) blitt forespurt om å innføre en "stand still avtale" med myndighetene for å vurdere/ta stilling til pilot-prosjekt med clean-tech teknologien.

Fra xi:

"som redegjort for lenger opp i tråden her, er det en 4 mnd 'våpenhvile' som QEC har inngått med myndighetene for å avklare Clean Tech. Denne fristen utløper i løpet av juli. Ledelsen i QEC har tidligere fremholdt at de er i kontinuerlig kontakt om Clean Tech-prosjektet, og dersom de ikke syns de har nok progress vil de gjenoppta erstatnings-søksmålet. "

Så allerede inneværende mnd kan gåså begynne å fly.

:)
Redigert 02.07.2019 kl 18:47 Du må logge inn for å svare
Pick Up
02.07.2019 kl 19:09 1846

Det er høyst merkelig at avtalen skal være inngått med myndighetene som det påstås.
Energiministeren benektet at det er inngått en avtale. Han fremholdt at fracking ikke kommer på tale.
https://www.lesoleil.com/actualite/pas-de-gaz-de-schiste-dans-lotbiniere-assure-jonatan-julien-c4421b6c14e8512825c454cb247ede29

For å friske på hukommelsen. Fra Silver205's blogg:
I nasjonalforsamlingen i går, torsdag, ble det stilt spørsmål om regjeringens posisjon til skifergass har endret seg. Energiministeren uttalte nei til skifergass og også at der ikke foregår noen forhandlinger med QEC.

Så, noen lyver nok her, enten ministeren eller QEC.

https://questerre.wordpress.com/2019/05/03/energiministeren-sier-nei-til-skifergass/
Redigert 03.07.2019 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
Pick Up
02.07.2019 kl 19:51 1779

Urquel9

03.05.2019 kl 12:58840

Google-oversettelse av artikkelen:

"Ingen skifergass i Lotbinière, sier Jonatan Julien
ÉLISABETH FLEURY
Solen
del

Det vil ikke bli noe avslapping i loven og forskrifter om hydrokarboner for å tillate utvikling av skifergasprosjekter i St. Lawrence Lowlands, sa torsdag minister for energi og naturressurser , Jonatan Julien.
Minister Julien gjorde dette poenget da han ble utspurt i nasjonalforsamlingen av medlemmet for Laval-des-Rapides og den liberale opposisjonskritikeren for energi og naturressurser, Saul Polo.

"Da vi var i regjeringen tok vi vårt ansvar og forhindret utviklingen av skifergass. Men med den nye regjeringen er det vanskelig å ha riktig tid med å utnytte ressursene i skifer, så mye at selskapene også ser en åpning, sier nestleder."

Siste måned oppstod det bekymringer i Lotbinière da ressursselskapet Utica Resources endret sin notering på lobbyistregisteret, sa Mr. Polo. Spesielt ønsker selskapet å gi representasjoner til regjeringen spesielt for å få fullmakt til å utføre undersøkende boring i St. Lawrence Lowlands.


Det ble også lært forrige uke at Questerre Energy suspenderte saken mot regjeringen, som utfordret forskriften som ble innført av den tidligere regjeringen, mens han studerte alternativer. [...] Hva er disse forskjellige alternativene? Har CAQ en ny holdning til fracking i St. Lawrence Lowlands? "Spurt MP Polo.

Posisjon uendret

Minister Jonatan Julien svarte at "utvinningen av hydrokarboner i Quebec må respektere Hydrocarbon Act og forskriftene".

Denne loven og denne forskriften spesifiserer hva? Ingen hydraulisk brudd. Eksempler på beskyttelse av vannmiljøer. [...] Vår stilling har ikke endret seg. Vi har ingen diskusjon med dette selskapet, og vi har ikke til hensikt å ikke håndheve loven og dens forskrifter eller for å myke inn og ut, langt fra det [...]. Vi holder denne linjen, det er ingen åpning, sier ministeren."

Noe pussig da at Binna har så sterk tro på at han skal få bore......?

Redigert 03.05.2019 kl 13:03


,
XL2016
02.07.2019 kl 20:20 1724

Fra 2018 - L’Association pétrolière et gazière du Québec - AEQ.

Googleoversatt

Disse nye prosessene, la han til, ville kreve lite eller ingen vann. For tiden består fraktureringsvæsker av vann og en blanding av tilsetningsstoffer som øker trykket i vannet. Dette væsken er ikke biologisk nedbrytbart. "Vi ser på muligheten for å ha naturlige tilsetningsstoffer som ville gjøre 100% av væsken kunne spre seg i naturen. Det er helt feil å påstå at de vil migrere i to kilometer i kilder til drikkevann. "

http://www.lepeuplelotbiniere.ca/1298/À_la_une_aujourd_hui.html?id=20544
—-
Han sier her ...lite eller ingen vann ...men en væske som sprer seg 100 prosent i naturen....

Uttalelsen kom fra Questerre’s foredragsholder og nåværende leder av AEQ

https://m.youtube.com/watch?v=HX8hmvgKlyQ

CO2?

AEQ sier i videoen ( som fronter Questerre ) at de har et Clean tech program som reduserer emission med 330 prosent - ikke 30
Pick Up
02.07.2019 kl 22:51 1561

XL2016
Når skal du snart begynne å forholde deg til myndighetene i Quebec og deres energipolitikk? Det ville i hvert fall jeg gjort for lengst hvis jeg hadde hatt aksjer i Qec.Men du limer og du limer. Uansett er Quebec ikke interessert i å starte.en ny fullskala gass- og oljeindustri som allerede nå sliter i nasjonalt omfang i konkurranse med utenlandsk import, og som etter manges mening trenger proteksjonisme for å overleve. Kan det være så vanskelig å forstå når Quebec er en vannkraftprovins uten konkurranse?
Redigert 02.07.2019 kl 23:17 Du må logge inn for å svare

Det blir ikke utvinning i Québec , glem det !

Noget kan stige med 330 %.
Men hvordan i alverden kan noget reduceres med 330 %??

Aktiekursen for QEC er i skrivende stund 1,551 NOK. Hvis den stiger med 330 %, er den 6,669 NOK (lad os håbe på det :-) ).
Men den kan da højst falde med 100 %.

Da Qec lå på 7 så falt den til 3,50, det er ned 50%, så gikk den fra 3,50 til 1,75 og det er ned nye 50% og nå er den på 1,56 som er videre ned....;))) en formidabel utvikling, er ikke langt unna all time low, ned 50% til så ;))) stakkars alle som har blitt lurt inn i emisjoner i årenes løp, de må føle seg lure)

Kursmålet mitt 1,40 nærmer seg og tenk at nå er den 90øre ned fra emisjonen på 2,40 og de som trodde de gjorde et kupp ))