Høyreforslag: Vil forby salg av nye bensinbiler

Nuka
14.03.2019 kl 20:58 301

Høyre-landsmøtet i helgen kan komme til å vedta at nybilsalget av bensin- og dieselbiler skal forbys
www.vg.no/nyheter/innenriks/i/0EMX0G/hoeyreforslag-vil-forby-salg-av-nye-bensinbiler?utm_source=vgfront&utm_content=row-13m seks år.
Tyr
14.03.2019 kl 21:10 291

Tulling -Høyre
convert
14.03.2019 kl 21:12 287

Helt håpløst. Høyre er snart verre enn klimaekstremistene i SV og bortover der. Før var H et alternativ. Ikke lengre.

i 2025 vil det være bedre elbiler. Både rekkevidde og ladning. Det er vel ikke helt sikkert det blir nok lade-plasser, men jeg tror vi får en massiv utbygging av dem (både privat og offentlig regi). Norge er litt tidlig ut i forhold til andre land, men også de sier elbiler kommer for fullt. Produsentene av biler det samme. Det har skjedd en god del i landet vårt. Et vedtak fra Høyre som parti synes riktig og jeg vil tro AP gjør det samme. Da har heller ikke venstreorienterte partier monopol på tiltak for miljø og klima.

Høyre tar nå ansvar og de tar klima-målet alvorlig. Endringene i klima er dramatiske og skjer raskt. Da sier også høyre det er på tide å sette en tidsfrist. Deadline 2025 er fair og god. Nok tid til å gjøre noen grep og man har noe konkret å forholde seg til. Dette er forutsigbart. De fleste klarer å våkne og komme inn i en omstillingsprosess i løpet av de neste 5 årene. Infrastrukturen får også tid til det samme. Da kan man nedlegge bensinstasjoner og lage ladestasjoner slik at man har et fullverdig opplegg til 2025 for fullstendig bruk av elbil etter dette Herrens år som vil endre vår bruk av autonome biler.
Melvind
14.03.2019 kl 21:40 273

Å herregud. Historien vil vise hvilke idioter dere er. Den nye inkvisisjonen er på gang og skal ta kjettere og ikke-troende.
Redigert 14.03.2019 kl 21:40 Du må logge inn for å svare
Oskar2
14.03.2019 kl 21:48 267

På Svalbard har de som kjent kullkraftverk og kloakken går urenset ut i fjorden som ellers i Norske fjorder, mye merkelige vedtak ellers i samfunnet , kanskje klimapolitikken resulterer i det motsatte av ideologien der vi ikke evner å forstå samfunnsøkonomien? Tror vi ruinerer oss selv om galskapen fortsetter.

De unge i dag skolestreiker for klimaet og Oslo skal ha skolestreik 22. mars i år ifølge Miljøagentene. Ambisjonene er store og virkemidlene tydelige. De skal arve jorden og de er villig til å gjøre en direkte endring nå. Hører på debatten på NRK nå. Mange flotte unge der og noen politikere som snakker pent om klima. Representanter fra H, AP og V. De unge forstår politikerne bare prater og sier rett ut at tiltakene til nå er altfor puslete. Så hvorfor tulle slik? Er det ikke på tide med helt radikale tiltak som hjelper? Fortsette som før går jo ikke hvis man skal nå klimamålet.

Av barn og fulle folk får man høre sannheten.

Eksistensielt spørsmål sier NRK. Så alvorlig er det altså. Fortsetter vi slik som nå vil hele vårt eksistensgrunnlag bli borte. Når våkner miljøsinkene som tror det bare er å gasse rundt i fossilene sine?

Fjortisser og manisaka. Det er fint med engasjement og jeg støtter derfor at dere sier hva dere tenker.
Melvind
14.03.2019 kl 21:58 259

Så når NrK sier noe så er det altså sant? Magasaki er et lysende eksempel på hjernevasket vrakgods.

De unge har ingen posisjoner å forsvare annet enn sin eksistens i fremtiden. Flott engasjement innen miljø og klima fra flotte unge mennesker som aldri kommer til å ødelegge det ene eller det andre. De etterlyser noe konkret nå. Enda bedre kollektivtrafikk og kun elbiler.

Jeg ble vekket i slutten av 2017 og er overbevist fra flere hold og ikke minst klimaet selv. Har lest publikasjoner fra andre land som gjør det "litt" for enkelt til å latterliggjøre dette eller mene det er marxisme.

Fjortisser vil ha NÅ. Jeg støtter manisaka for fjortisser, du misforstod. Fjortisser SKAL være slik.
Du er slik og det SKAL vi leve med. det støtter jeg generelt. Vi er enig. Fjortisser skal tro de skjønner alt akkurat som manisaka.
Redigert 14.03.2019 kl 22:03 Du må logge inn for å svare
Oskar2
14.03.2019 kl 22:07 249

Mange likheter med Venezuelas historikk , sosialismens lykkeland som Norge, merkelig at ikke vi forstår galskapen?
Melvind
14.03.2019 kl 22:14 248

Jada. Det er mange vekkelselsmøter - også i Sarons dal. Hadde to kjerringer på døra her om dagen. De ville fortelle om den fortreffelige bibelen for meg. Snart kommer det vel gærne miljøradikalere på døra og skal banke deres mening inn i meg.

Venezuela bygget sin fremtid på olje og 110 USD pr fat. og intet oljefond og full korrupsjon.

De nyeste Euro 6 motorene til mercedes slipper ut NULL prosent Nox.

Hadde jeg fått valget mellom å stemme høyre og Rødt, hadde jeg stemt Rødt. Samtidig hadde jeg bedt Erna og Høyre dra til helvete med løgnene sine.
Redigert 14.03.2019 kl 22:59 Du må logge inn for å svare

Høyre ser vi idag. Vi har dyrere bensin enn Venexulela men

Hva tror du om Venezuela, om du tenker RØDT regnestykker går opp i opp.
.777.
14.03.2019 kl 23:08 225

Se på NOK, hvorfor har den svekket seg 50% de siste årene? Hyperinflasjonen i Venezuela begynte et sted den også.

Pasientene har tatt kontroll over asylet. Varsellampene blinker rødt nå. Med sånne politikere er jeg redd Norge snart = strong sell.

Jeg vippser over 50 kroner til resett for å redde landet og 54,10 kroner til NAS så vi kan opprettholde en utvei.

60% av nye biler som selges i Norge er elbiler. De er blitt markert bedre. Du kan gjerne like fossilbiler, men like fullt er det slutt for nye fossilbiler snart. Hvis du ikke har våknet fra den tåka DU er i og forstår dette nå er et helt system som går mot et fullt skifte bør du heller vurdere taushet. Fordi du har null å komme med. Liker man ikke elbiler går det greit med kollektivt.