Var det ingen muslimer å skyte i Australia så han ble nødt til å reise helt til New Zeland for å tilfredstille sine lyster?

ja, ja, sånn går no dagan. En svart dag sier dem down under. Vet nå ikke det akkurat.

Det er høst på den sørlige halvkule så det er sikkert bare høstjakta som er igang.

Jeg er spent på hvor mye oppmerksomhet dette angrepet får i forhold til når muslimer dreper vantro hunder i tilsvarende angrep?
Den sosialistiske presse kommer til å være i harnisk.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/A26qoz/minst-40-drept-i-moske-paa-new-zealand

Sier du at terror utført av muslimer ikke blir dekket i media?

Selvsagt blir det dekket. Det skulle bare mangle, men følg med framover. Jeg er sikker på at dette angrepet får 5-gangeren med mediedekning fordi det er "feil folk" som sto for angrepet.
Redigert 15.03.2019 kl 07:48 Du må logge inn for å svare

Hvorfor tror du det? Paris, Manchester, 911 har fått lite dekning synes du?

Veldig mange på dette forumet uttrykker til stadighet sin misnøye og direkte hat mot muslimer men når en hendelse som dette skjer er første innstinkt at dette må ikke media snakke om. Man stiller seg i forsvarsposisjon istedet for å gjøre det som er normalt i slike situasjoner, fordømme terroren. Jeg vet jo at hadde situasjonen vært omvendt så hadde det vært 15 topicer om saken allerede.
Sotah
15.03.2019 kl 08:11 715

Den gangen Atta, bin Laden og resten av laget deres fikk nok ble Papp innmari sur. Det er ergerlig når noen får nok. Jeg har fått nok av både Papp og de andre fra kokoshøyre akkurat nå og drar milevis ut i skauen for å tenke på noe annet. Kos dere med videoen fra NZ istedet for fredagstråden. Den har også fått nok. Mer enn nok.

Mange på dette forumet overvåkes av PST og må aldri slippes ute av synet. Høyreekstreme og høyreorienterte er de verste og har begått terror og massedrap i Norge. Breivik og Hadelandsdrapene er de grelleste eksemplene på hva slike høyreekstreme kan finne på.

Jeg visste ikke engang at moskeer var kommet til det vakre landet New Zeeland.
Tanken går til ofrene og jeg støtter fengsling av de skyldige bak udåden.
Dette er ikke akseptabel måte å finne ut at moskeer har kommet så langt som til New Zeeland allerede.

Nå må kontrollen med høyreekstreme bli voldsomt mye mer omfattende kamerat Pepper. Det nytter ikke å lete etter skjeggegubber og løfte på kjortler etter bombebelter lenger. Vi har verstingene midt blant oss.
Redigert 15.03.2019 kl 08:29 Du må logge inn for å svare

Jeg støtter fengsling av samboeren også nå som det viser seg at Pst sitter med videoopptaket du beskrev. Lovbrytere av alle farger skal fengsles, jeg gjør ingen forskjell i fengsel.

Tror du det er fæle folk på dette forumet eller ikke?

De har visstnok livefilmet skytingen til sosiale medier. Donald Trump jr sier noe jeg tror de fleste er enig i:

“Don’t give the POS NZ shooter what he wants,” President Trump’s son wrote on Twitter. “Don’t speak his name don’t show the footage.

Den høyreorienterte terroristen i New Zealand hadde skrevet Breivik på et magasin med patroner til et våpen. Han hadde også laget et manifest. Dette er en Breivik-kopi. Nå må slike kartlegges langt bedre også her i Norge som forebygging.

Å vi skal vel få lese om at terroristene kom fra trangbodde hjem osv. Vi skal liksom forstå frustrasjonen bak slik media vanligvis opererer.
Og så kommer det massive reportasjer om alle høyrevriddekstreme som er snille som de fleste lam.

Terroristen har i et manifest kunngjort at han er inspirert av ABB og at aksjonen er en hevn for diverse terroraksjoner utført i Europa.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/1k1wBJ/manifest-skal-ha-blitt-inspirert-av-breivik?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

Han antyder ifølge avisen å ha hatt noe kontakt med Anders Behring Breivik, og skriver at han opererer alene.

Ifølge mannen selv, er han ikke nazist eller antisemitt. Han skriver at han utviklet sitt syn fra internett, og skriver: «Du vil ikke finne sannheten noe annet sted».

Han påstår ifølge The Australian å være 28 år, fra en arbeiderklassefamilie med lav inntekt, og at han hadde en normal barndom «uten store problemer».

(Får det ikke helt til å stemme med at 4 er arrestert og at det var skytinger 2 steder. Har bare skumlest nyhetene)
Redigert 15.03.2019 kl 08:48 Du må logge inn for å svare

Politiet arresterer alltid flere enn de trenger. Det er nødvendig å hanke inn folk som bare er i nærheten ved slike handlinger. Så får man heller slippe de ut igjen om de er uskyldige.

Uansett må man forebygge og få tatt dem før de går til angrep på vår sivilisasjon. Hver ansatt i PST må få sin dediserte høyreorienterte og følge denne personen hele tiden hele livsløpet til ende. Overvåke hva de skriver, kjøper inn og hva de gjør 24t i døgnet.

Da er det bare å skalke lukene og vente på hevnen fra AllahU Akbar-gjengen. Kan komme hvor som helst i Vesten!
Sotah
15.03.2019 kl 09:01 646

Da gjelder det å huske at de bare har fått nok, betong. Terrorisme finnes ikke lenger.

HanDrPepper skrev Du tenker på meg?
Jeg tenker at du er naiv kamerat Pepper.

Så tenker jeg på noe jeg har tenkt på en stund. Hver innbygger i et land, både gamle og nye, etniske som innvandrere bør stresstestes. Da finner man ut hvem og hva de egentlig er. En slik test bør gjøres regelmessig. Si hvert år. Det er mye bedre å bruke pengene på dette enn dumme jagerfly og fregatter.

Som min far sa så må folk settes på prøve for å finne ut hvem de er.

Å skremme folk for å se hvordan de reagerer på stress er ganske ekstremt, nå skremte du iallefall meg med dine planer manisaka.

Det du foreslår her er ekstremt. Du plasserer deg selv langt ute på ytre venstre og du graver forsåvidt din egen grav. Ved å foreslå noe slikt avslører du at du er en av de risikable PST bør holde under oppsikt. Venstreekstremuister har sin del av jævelskap på samvittigheten. Nord Korea må være ditt favoritt samfunn der alle skal mene det samme som lederen.
*JBJB`
15.03.2019 kl 09:41 608

Hei folkens:))

Og---terroristene var psykisk syk, kom fra fattige og trangbodde kår og hadde ingen fritidsklubber rundt seg - zånn, case closed...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Jeg er en farlig marxist og en ond kommunist i følge onde tunger på dette forumet.

Stresstester var bare en ide. Mulig jeg må skjerpe meg akkurat på den tanken om å teste under stress. Ingen krav da.

Fytte rakkern det er mange gærninger i verden, drepe folk med kaldt blod og atpåtil ta film av det og legge den på feisboka slik at alle kan se.....
Er det mulig....

Du har brutale ideer og jeg tar avstand fra deg.
Redigert 15.03.2019 kl 09:47 Du må logge inn for å svare

Hva slags ideer har dere da? Ser ikke en jeg.

Brevik murte seg inne og planla alt og skrev manifestet sitt. Det var ingen som testet han og da gikk han helt under radaren til PST. Mappa som kanskje kunne ha avdekket noe var tom. Stasi i DDR hadde mapper på alle og systemet der var fantastisk. En stålkontroll med landets innbyggere. De hadde ikke innvandrere av naturlige årsaker (var ikke lett å komme inn i DDR), men vi har data og verktøy og ja kontroll må det kunne være. For full kontroll må det testes.

Manisaka det siste vi trenger nå er dine venstreekstreme ideer. Dere lever på hverandre dere ekstreme.

Min ide er at vi tar avstand fra terror uansett hvem som står bak og slutter med å stigmatisere enkeltgrupper og påtvinge disse egne meninger.
Da NRK hadde en innvandrings debatt i fjor mellom 4 personer som utgjør ytterpunktene i debatten gikk det helt galt.
Kjetil Rollsnes hadde et glimrende innlegg om nettop denne debatten der alle 4 fikk passet sitt påskrevet.
https://www.rolness.no/stammekrig-i-norge/

Jabba og jeg kan være litt uenig om russiarussia men vi står sammen mot ekstreme ideene fra manisaka.
Det er i slike kriser vi viser hvor sammensatt vi er.
Jeg foreslår bevæpnet politi rundt moskeer til beskyttelse, slikt må ikke få skje igjen.

Moskeer i CHRIST Church
Ingen som synes det er en smule interessant eller betenkelig?

Jabba

Og så, ikke å forglemme, Deeyah Khans siste dokumentar, «I møte med fienden».Her oppsøker hun høyreekstremister i USA som har hetset henne på nett, og kommer tett på dem. Med forbløffende resultat. Flere av verstingene sprakk fullstendig opp i sofaen da de begynte å snakke om egen bakgrunn og barndom. Foran en kvinne og muslim. Som de hadde dobbelt grunn til å hate. Men som tok dem på alvor og lyttet. De endte med å kalle henne «venn».

Fra linken din og det viser at det meste ordner seg om man bare prater om problemene istedet for å bare gå i skyttergrava og trakassere hverandres meninger. Det kommer det aldri noe godt utav, det ser man i politikken og her inne hver dag hvor det krangles og skjellsordene flagrer.
Redigert 15.03.2019 kl 10:20 Du må logge inn for å svare

Jeg tror ikke det kommer noe godt ut av den venstreekstreme ideen om å skremme med stresstest av meninger. Hele tankegangen er på venstrevridd feilspor.
De ekstreme Manisaka ideene bærer galt avsted. Ekstremt galt
Første prioritet må være sikkerheten, og da mer politi bevæpnet for slike situasjoner som da kan hindres i starten. Metalldetektorer ved inngang, kameraovervåkning. Det som skal til. Det må være trygt for slike grusomme episoder
Redigert 15.03.2019 kl 10:29 Du må logge inn for å svare

Lada

Absolutt gode poenger. Jeg er nok selv dypt nede i skyttergravene til tider.