Jeg fordømmer NZ-terroren


me-too
Hører at videoen fra hendelsen fortsatt ligger ute på Youtube og nå uansett er spredd for alle vinder. En skandale av youtube.
Hadde fyren brutt seg inn i en damegarderobe og filmet nakne damer hadde videoen vært fjernet for mange timer siden.

De som har sett videoen sier det er filmet som et skytespill. Før skytingen sier skytteren "subscribe to pewdiepie". Pewdiepie er en svensk youtuber som filmer seg selv spille dataspill. Han er den mest populære youtuberen på internett med nærmere 100 mill abonnenter. Altså, nesten dobbelt så mange som følger twitterkontoen til Donald Trump, for å sette det i perspektiv.
Redigert 15.03.2019 kl 12:24 Du må logge inn for å svare

ja for Trump er jo meget populær, bare for å sette det i Per's pektiv.

Jeg kunne jo brukt Justin Bieber som referanse om du foretrekker det.

Alle normale mennesker fordømmer terror som dette, men hva hjelper det, når det alltid vil finnes ekstreme mennesker i alle leire?

Å tillate stor innvandring fra muslimske land fyrer bare opp under det faktum at disse ekstreme før eller senere vil utføre handlinger som dette.

Det blir akkurat som om engelske fotballklubber før kampene skulle stått og delt ut kniver og baseballkøller til alle supportere før kampen, og så sørget for å blande de ulike supportgruppene godt mht hvor de sitter, og så etterpå bli overrasket over problemer med vold, og å gå ut og «fordømme handlingene»....

For det hjelper jo ikke at «nesten alle» fotballsupportere er fredelige, og ville latt være å ta i bruk kniv og kølle.


Ordtaket «like barn leker best» er nok gammelt, og er like aktuelt i dag som det vil være i all framtid.
Redigert 15.03.2019 kl 13:29 Du må logge inn for å svare

til dels riktig gubben, men akkurat like barn leker best kunne like gjerne vært AP's motto.

Javel, kan ikke huske at AP har brukt dette mottoet, iallefall ikke de siste 50 årene da de aggressivt har promotert ideen om å blande alle folkeslag i verden, ikke at de har kommunisert dette åpent, men har implementert dette hele sin politikk.

Redigert 15.03.2019 kl 13:36 Du må logge inn for å svare

Ja men jeg tenkte på at alle er eller skal være like osv. Virkeligheten er ikke slik.

Så nylig et klipp hvor en kar omtalte, og syntes det var meget mistenkelig at
terroristen hadde vært inne på et anonymous-nettsted (Q(8chan ??)
og lagt ut i klart språk hvordan han skulle utføre en terrorhandling.
Har ikke sett selve videoen, men fant en snutt som viste en kar som åpnet bakluka på bilen sin,
plukket frem ett automatgevær blant flere, og gikk deretter resolutt
frem til moskèdøren, hvor opptaket stoppet.
Litt tidlig konklusjon kanskje, men mye sleipt som skjer i denne verden,
så ser faktisk ikke bort i fra råkjør mot Q-bevegelsen etter denne foraktelige handlingen.
Zorin
15.03.2019 kl 13:48 326

Alle mennesker er like. Vi har bare forskjellig bakgrunn og ballast. Det å si at noen er bedre enn andre er elitisme og hovmod. Og slikt slår bestandig tilbake.

Er det ikke greit å si at freppere er dårligst utdannet og dummest?

Joda, de kan kjøre så mye «råkjør» de bare gidder, alle disse terrrorhandlingene vil bare fortsette.

Og så lenge import av muslimer i vestlige land bare fortsetter og fortsetter vil terroren selvsagt bare øke og øke.

Myndighetene forsøker å stoppe terror og også kriminalitet som kommer i kjølevannet av innvandringen ved å stramme inn våpenlover, stramme inn på kjøp og bruk av kniver og annet men det vil ikke hjelpe så veldig mye.

De vil selvsagt stramme inn på ytringsfrihet, øke overvåking, flere offentlige kameraer som skal «se alt», det vil ikke lenger bli lovlig å kritisere noen som helst, debattforum som dette vil bli enten stengt eller så amputert at ingen gidder å bruke de etc etc etc.

Det er jo mulig de vil klare å stagge terroren og kriminaliteten til en viss grad, men hva slags samfunn vil vi da leve i?

I Sovjet strammet de også voldsomt inn på ytringsfrihet, våpen var omtrent umulig å kjøpe, grensene ble stengt for å holde folket inn som i et fengsel og andre ganske grusomme tilstander. Men heller ikke i Sovjet klarte de å tøyle de voldsomme motsetningene i samfunnet slik at det til slutt raste sammen.

Det ser ikke bra ut for de vestlige samfunnene mht til dette, Hadia har i dag uttalt at «samfunnet må stoppe de høyreekstreme», tipper det som ligger i denne uttalelsen vil man også finne i det jeg skrev over.
KalleQ
15.03.2019 kl 14:41 292

Heltemodig av den unge mannen som angrep han og prøvde å ta fra han våpenet. Eneste triste er at gjerningsmannen ikke ble skutt og drept, noe som forøvrig bør bli en fast praksis for folk som gjør slikt. Ingen ville reagert på om politiet eller andre skøt og drepte han.

"Og så lenge import av muslimer i vestlige land bare fortsetter og fortsetter vil terroren selvsagt bare øke og øke."

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamist_terrorist_attacks

Snart 2 år siden forrige større terrorangrep i Europa (Barcelona - Manchester)
Trenden er heldigvis nedadgående etter noen fæle år i 2015 og 2016 (IS var på topp)


"I Sovjet strammet de også voldsomt inn på ytringsfrihet, våpen var omtrent umulig å kjøpe, grensene ble stengt for å holde folket inn som i et fengsel og andre ganske grusomme tilstander."

Russland er fortsatt det europeiske landet med dårligst ytringsfrihet. Etter noen brukbare år under Jeltsin og et lite oppsving under Medvedev så strammer Putin tommeskruene til. Nå er det snakk om at Russland vil prøve å stenge seg ute fra internett

https://www.wired.com/story/russia-internet-disconnect-what-happens/
Redigert 15.03.2019 kl 15:18 Du må logge inn for å svare

Så du mener terroren i Europa er på vei ned, på tross av at den muslimske delen av befolkningen øker, og på tross av at ulikhetene mellom fattige og rike iallefall ikke minker, ja det er bra du har troen. Håper selvsagt at du har rett men er ikke naiv.

Når det gjelder det du sier om Russland så kan det hende det stemmer, men begriper ikke hvorfor du drar dette inn i diskusjonen da det er uvesentlig hvor mye ytringsfrihet Russland har i dag, jeg snakker om hvordan VI kan få det framover, Russland har sine egne problemer med multikultur, og har alltid «sett nødvendigheten av» å holde en stram kustus på sine borgere.

Vi spesielt i nordlige delen av Europa har vært kulturelt homogene og har hatt desto mer ro og orden, og derfor mer ytringsfrihet. Dette er nå i ferd med å endre seg. For hver gang en alvorlig terrorhandling blir utført finner de det nødvendig å stramme inn mer og mer. Sist i dag tidlig da Hadia krever at man må «få kontroll på» de høyreekstreme, og med kontroll mener hun selvsagt bl.a mindre ytringsfrihet.
Redigert 15.03.2019 kl 15:37 Du må logge inn for å svare

Statistikk is a bitch.
Terror var nesten helt borte etter Al Quaida årene før ISIS kom for fulle mugger i 2014.

Du ser utviklingen ganske tydlig i wikipedia artikkelen jeg limte inn.
Det er i August 2 år siden forrige terroraksjon i Europa med mer en 10 drepte.
Så langt i år er det registrert 1 islamistisk terroraksjon. Nairobi 15 januar.
Så langt i 2015 var det 8 aksjoner, i 2016 19 aksjoner, 2017 - 11 aksjoner
, 2018 7 aksjoner.
Vi får håpe trenden fortsetter å falle.

jeg dro inn Russland fordi du ofte forsvarer landet, noe som er veldig rart om du er så opptatt av ytringsfrihet som du påstår at du er.

Det bølger mellom forskjellige sabotasjestrategier, lav intense syre angrep knivstikkinger osv når kostbare s.hetstiltak innføres og det tar tid å planlegge rundt disse, mens du sjonglerer med bortforklaringsstatistikkjuget ditt som vanlig jabbasorosslave2.

Jeg forsvarer Russland fordi folk ikke forstår forholdene der, som sagt har Russland hatt store problemer med multikultur veldig lenge. Mange er ikke klar over det, men Russland er en smeltedigel av ulike kulturer, og de har selvsagt også hatt sine problemer med f.eks muslimsk terror etc.

Europa har tradisjonelt vært forskånet for de verste problemene fordi Europa har bestått av land som har vært nogenlunde homogene mht kultur, selvsagt har konfrontasjoner ledet til et stort antall kriger, noe som er en litt annen diskusjon.

Her snakker vi om å åpne grensene for helt fremmede kulturer fra andre verdensdeler, som om ikke de innfødte kulturene i Europa har hatt nok problemer seg imellom.

Mogens Glistrup uttalte på dansk TV at «Muhammedanerne er her kun for å innsmigre seg, for så når de er sterke nok å hugge hodene av oss».

Greit det har vært litt mindre muslimsk terror i Europa de siste to årene, kommer nok av av etterretningstjenestene er på hugget, men at de vil tape kampen på sikt er en ikke umulig. Og vi hadde jo nettopp to unge damer som bokstavelig talt mistet hodet i Marocco.

Men det har vel jabba «glemt».
Redigert 15.03.2019 kl 16:28 Du må logge inn for å svare

Syreangrep er en gjengkriminalitet greie, i motsetning til i asiatiske land. hvor det stammer fra. hvor det blir brukt mot kvinner ved tap av ære.

Feks i UK:

According to data from the London Metropolitan Police,[91] a demographic breakdown of known suspects in London attacks for the period (2002–2016) showed White Europeans comprising 32% of suspects, African Caribbeans 38% and Asian 6%. Victims for the same period were 45% White Europeans, 25% African Caribbeans and 19% Asian. Known suspects were overwhelmingly male, 77% of known suspects were male and just 2% of suspects female. Four out of five victims in 2016 were male in contrast to other countries where women are most frequently victimized by men.[90]

https://en.wikipedia.org/wiki/Acid_throwing#United_Kingdom
SCK
15.03.2019 kl 16:31 260

" Syreangrep er en gjengkriminalitet greie"


---

Sier jabbe...

Dagens?

Syreangrep er i all hovedsak et muslimsk middel for å gjenopprette ære.
Redigert 15.03.2019 kl 16:33 Du må logge inn for å svare

"Jeg forsvarer Russland fordi folk ikke forstår forholdene der, som sagt har Russland hatt store problemer med multikultur veldig lenge. "

Så du mener det er pga problem med multikultur at journalister har blitt arrestert og drept og brysomme politiske motstandere har blitt fengslet eller på annen måte blitt sabotert for i forbindelse med valg eller at "stats" tv-kanalene er 100% biased for Putin eller at Putin har stjålet 200 mrd USD og beriket venner og slektninger i løpet av sine år som president?

A CNN report last year cited experts and social workers in that part of the capital as saying the problem was linked to the lack of opportunity for boys and young men from poorer households.

Syreangrep var omtrent ukjent i Europa før innvandrerne brakte denne tradisjonen med seg.

Siste sak jeg hørte om var da en muslimsk fyr arrangerte syreangrep på sin egen 7 år gamle sønn i en butikk, grunnen var en krangel om foreldrerett etter skilsmisse.

Hva han skulle oppnå med å arrangere et syreangrep på sin egen sønn er ukjent, mensen kjent opererer disse folkene med en helt egen logikk.

"Syreangrep er i all hovedsak et muslimsk middel for å gjenopprette ære."

I Asia, ikke i UK. Som jeg skrev i forrige innlegg.

Ja det har helt klart sammenheng med at land med multikultur som regel opplever kaotiske forhold på mange plan, synergieffekter får mange rare utslag.

Korrupsjon er nok en av de største problemene med multikultur, og dette i seg selv får mange synergieffekter som er meget skadelige i et samfunn.

At du ikke forstår det syns jeg i grunn er merkelig, men bevares, du er ikke alene.

Hva vil du f.eks forklare det med?

Ondskap? Eller tilfeldigheter?

Så at Putin beriker venner og familie og har gravd til seg 200 mrd USD og har tatt kontroll over media forklarer du med multikultur og aksepterer at slik må det bli?
Merkelig skrue du.
SCK
15.03.2019 kl 17:11 228

Muslimers syreangrep foregår der de slipper unna straff. I muslimske land ser man på å gjenopprette ære ved syreangrep som berettiget i omtrent alle saker, og fører ikke til straff.
Grunnen til reservasjonen med syreangrep i vestlige land, inklusive UK, er at der vil det få strafferettslige følger.

Det er faktisk slik at litt for mange muslimer slettes ikke har noe imot syreangrep. Som sådan.
Det er vel poenget, eller hva?

Nei i motsetning til deg syns jeg ikke at vi skal akseptere dette, korrupsjon er ekstremt utbredt i u-land, og dette tar innvandrerne med seg i bagasjen. Ikke bare de som innvandrer, men deres barn og barnebarn, det er en del av deres kultur.