Dobbelmoralen slår til igjen.

papaXI
15.03.2019 kl 13:04 1199

Tragisk, forferdelig, høyreekstremist slår til. Dette skal det skrives om og skrikes om nå i lang tid fremover. Uskyldige muslimer slaktet når de ba.

Den tyrkiske presidenten kaller dette for et angrep på alle muslimer, men hvor er de kristne i Tyrkia? Det finnes snart ikke flere igjen, hvor er indignasjonen da? Hva er forskjellen mellom drap på muslimer eller drap på kristne? I nesten alle muslimske land drepes det kristne. De sprenger dem i stykker inne i kirkene, de skyter både kvinner og barn. Hvor er venstresiden da? Man tier, for livet til en kristen eller livet til en muslim som er drept av en annen muslim er ikke verd noe.

Alle drap på mennesker er noe forferdelig som bør fordømmes, men selv her inne hos Hegnar, er det noen som tier når kristne myrdes av muslimer, men nå skriker de. Dette viser at det er ikke drapene som opprører dem, men hvem som blir drept. Dette kommer også til uttrykk hos Hadia Tajik som nå oppfordrer til forfølgelse av det hun kaller, høyreekstreme holdninger. Hun bør først feie for egen dør. Hva som er mest tydelig når det gjelder holdninger hos muslimer kontra kristne er at millioner av muslimer jublet i gatene da over 3000 mennesker ble drept i tvillingtårnene, men ingen kristne jubler i dag.

Redigert 15.03.2019 kl 13:06 Du må logge inn for å svare

«Et angrep på alle muslimer».

Ja det er nok det.

På samme måte som all terror utført av muslimer (og det er mye terror utført av muslimer!) er et angrep på «de kristne» og andre religioner/vantro.


En politiker fra Australia (eller var det New Zeeland?) uttalte i dag at selve grunnen til angrepet i dag kom pga for mye innvandring av muslimer.

Han ble selvsagt sterkt kritisert for dette.


Redigert 18.03.2019 kl 09:26 Du må logge inn for å svare

Hadji Tadjik vil ta holdninger og konspirasjoner og høyreekstremt tankesett.
https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/A26krM/ap-topper-ber-om-et-oppgjoer-med-hoeyreekstreme-holdninger-i-norge
VIL HA OPPGJØR: Beskjeden fra Aps Hadia Tajik
– Den andre typen debatt som vi må ha, er den demokratiske beredskapen vi må ha. Hvordan vi møter denne holdninger og konspirasjoner som ligger til grunn for det høyreekstreme tankesettet, sier Tajik.

– Vi må anerkjenne at vi har et reelt problem i Norge knyttet til høyreekstreme aktører, sier Ap-nestlederen.

"Alle drap på mennesker er noe forferdelig som bør fordømmes, men selv her inne hos Hegnar, er det noen som tier når kristne myrdes av muslimer, men nå skriker de."

Hvem?

Jabba, du får vel se neste gang muslimer utfører et terrongrep, det blir sikkert ikke så lenge til, tipper de nå sitter rundt i moskeene sine og klekker ut hevnaksjoner, som muligens vil bli hevnet av de såkalte høyreekstreme, og slik går dagene og årene.

Slik det har foregått i f.eks Midtøsten i flere tusen år.
Redigert 18.03.2019 kl 09:26 Du må logge inn for å svare

Det er verre enn dette, spillet SVFJWO har drevet med siden de startet 1. verdenskrig i 1914. Etter å ha overtatt sentralbanken FED i 1913.
SVFJWO bruker jøder og muslimer som redskaper i sitt verdensimperialistiske spill. Så kynisk, satanistisk og perverst er det. Auswitch , Treblinka, Sobibor,
Belzec og you name it, var SVFJWOs redskaper for å stjele og verdensimperialistisere. Nå må folk våkne. Vi må ha valglover som er folkegodkjente for å
få bukt med dette.

Tajik skjønner ingenting av dette. SVFJWO elsker å spille grupper ut mot hverandre i sitt spill. Vi må ta problemet som er SVFJWO.
Og medisinen for det er folkeinitierte og folkegodkjente valglover som gjør ekte demokrati mulig for aller første gang i noe land.

Se å få dette inn i nøtta folkens. Det er dette bl.a. Trump handler om. Og få kastet SVFJWO inn i kremasjonsovnene og ta tilbake
alt de har bedratt, underslått, stjelt og plyndret over mer enn 200 år.

Hjernevasket.
SVFJWO har drevet i 200-250 år. Og må ikke blandes med flere tusen år tilbake. Det er noe helt annet. Men SVFJWO
elsker at dette blandes sammen. Og gjør hva de kan for å opprettholde denne tankegangen ute hos folk.
Redigert 15.03.2019 kl 13:44 Du må logge inn for å svare

Tadjik må ikke undervurderes. Hun er beregnende og vet hva hun gjør.

Nei Fjordgubben, spørsmålet jeg stilte var veldig enkelt. Han siktet til en eller annen som "skrek" i dag. Veldig konkret med andre ord. Hvorfor skal jeg da vente til neste terronangrep med å "se"?

Fjordgubben har helt rett.

Som vanlig kaster politikere og media seg inn i en diskusjon om hva som kan gjøres med slike tragiske terroraksjoner. Når det gjelder terror fra høyreekstreme er de ikke like kjappe med å snakke om psykisk sykdom, at de har hatt vanskelige oppvekstsvilkår med trangboddhet og for lite penger fra staten. Manglende fritidsklubber i terroristenes boområder blir det vel heller ikke fokusert så mye på.

Nei, nå er de interessert i mer politi, mer overvåking, sensur eller regelrette Stasimetoder som i prinsippet vil ramme alle "hvite unge menn" som ikke er åpenbart sosialister. Det vil, som vi fortalte for 10-15 år siden, bare medføre at det vil bli flere ekstremister.

Det er vel endel av oss som har advart mot nettopp dette. Man trenger altså ikke å være geni for å skjønne betydningen av cause and effect . Når myndighetene importerer en radikal ideologi som islam inn til et land vil det medføre visse uønskede bieffekter. En av disse er at det vil vokse frem en motpol med mennesker som vil prøve å motsette seg at landet blir ødelagt av fremmede kultur og ideologi.

ALL historikk og empiri tilsier at innførsel av islam til et land eller region vil før eller senere føre til totalt forandring og ødeleggelse av det opprinnelige samfunnet. De eneste som får det bedre er den muslimske eliten, presteskapet og eldre muslimske menn. Ta hvilket land i verden og se hva som har skjedd med dem. Alle er blitt til et shithole country med utstrakt fattigdom, liten ytringsfrihet, massiv sensur, utstrakt korrupsjon og udemokratisk styreform.

Det er dette stadig flere har innsett og er noe de vil motarbeide så godt de kan. Noen ytterst få føler at tale og argumentasjon ikke er nok eller at de blir sinte og forbanna fordi de ikke kommer til orde og blir hørt. Av dem igjen er det noen få enkeltpersoner som er villige til å bruke de samme metodene som hundretusenvis av muslimer er villige til. Deriblant denne terroristen fra Australia.

At dette er en fullstendig meningsløs og ondskapsfull aksjon skjønner vel de aller fleste. Det å drepe uskyldige mennesker på denne måten virker helt mot sin hensikt. Uansett hvilken forkvaklet ideologi de måtte ha vil ikke slike drap hjelpe deres sak på noen måte. Snarere tvert imot.

De som ikke er så uskyldige er de folkene som har tillat at muslimer slipper inn i landet og tillater at islam brer om seg i ekspressfart. De folka som setter muslimske terroristers rettigheter foran folks sikkerhet, de som sitter stille i båten når de ser at kvinner og barn blir voldtatt i hopetall.
De som legger til rette for at muslimer kan danne sine egne enklaver i byer og tettsteder. De som jobber eller argumenterer for å importere enda flere, det være seg «flyktninger», asylsøkere, familiegjenforening el.l. De som tillater at islamister bygger opp ideologiske hovedkvarter over hele landet og det med offentlig støtte. De som unnlater å uttransportere kriminelle eller allerede utviste personer.

Hadde politikerne ikke importert muslimer til landet, ville denne terroraksjonen ikke ha skjedd. ABB hadde vært en småkriminell svindler og ikke en massemorder. Terroraksjonen i Stockholm som inspirerte denne terroristen i New Zealand ville trolig heller ikke ha skjedd. Massevoldtektene av hundrevis av barn i UK hadde ikke skjedd og tilsvarende med tusenvis av voldtekter og drap over hele Europa.

Redigert 15.03.2019 kl 15:50 Du må logge inn for å svare

Jeg blir litt matt av de som ikke klarer å ta avstand fra terror men må lage lange whatabout taler for på en måte å forklare det hele.

Trodde dette var en ganske så klar fordømmelse:

At dette er en fullstendig meningsløs og ondskapsfull aksjon skjønner vel de aller fleste. Det å drepe uskyldige mennesker på denne måten virker helt mot sin hensikt. Uansett hvilken forkvaklet ideologi de måtte ha vil ikke slike drap hjelpe deres sak på noen måte. Snarere tvert imot.

Det jeg har forklart deg ovenfor er den egentlige årsaken til elendigheten. Hva mener du årsaken da Jabba? For mye ytringsfrihet? For lite sensur? Vil folk skifte mening om de bare blir tystet ned eller truet til å ikke si sine meninger? Skal de straffes, miste jobben, bli uthengt og utskjellt ?

Løser vi kanskje problemet med å åpne opp for ennå mer islamimport? Flere folk med en bestialsk ideologi og middelalder kultur?

Denne kommentaren til Jabba er vel ganske typisk for sosialister. Selv er de eksperter på å bortforklare og bagatellisere vold og terror som muslimene forårsaker i samfunnet. De bruker kalkulator og forklarer oss at det er større sjanse for å bli drept i en bilulykke enn av terror. Det at muslimer knivstikker og skyter enkeltpersoner eller voldtar titalls ikke-muslimer hver dag, regnes ikke som terror. Det samme gjelder gruppevoldtekter som utelukkende er noe muslimske gutter forlyster seg med.

De er mest opptatt av å fordømme, fordømme og fordømme. Deres tanker skal kun gå til de pårørende og de skal for all del ikke tenke på hva som kan være årsaken.

Sosialistene er ikke dummere enn at de skjønner inderlig godt hva som er den egentlige årsaken, men de tåler ikke at noen sier det høyt. For dem er det større betydning at sosialistene kommer til makten enn at kvinner og barn voldtas, at folk blir tvunget til å flykte fra sine nabolag, at ungene ikke får en skolehverdag som fungerer, at de blir mobbet, ranet og utskjelt som horer og vantro.

At folk blir knivstukket, skutt eller halshugget er bare noe vi må finne oss i. Det blir fortsatt drept flere i trafikken (enn så lenge). Myndighetene nekter å telle hvor mange muslimer som begår kriminalitet, avisene pixler og mørklegger. Sannheten ikke komme frem.

Gamlemedia er flinke til å fortelle oss solskinnshistorier med muslimer i hovedrollene. De er ikke like flinke til å nevne at ferden fra en «god» eller moderat muslim til en blodtørstig terrorist er svært kort. Hvor mange ganger har vi ikke hørt historiene til naboer og venner av muslimske jihadister om hvor hjelpsomme, vennlige og høflige de var?

Marokkanske myndigheter påsto at det bare to en uke å forvandle muslimene der til å bli noen blodtørstige dyr som voldtok og skar strupen over på de norske og danske jentene. Etter terroraksjonen i Paris ble en «god» og moderat muslim så inspirert at han like godt banket på nabodøren og skar strupen over på det franske paret som bodde der.

Nå er det selvsagt bare en mikroskopisk andel av muslimene som foretar denne kuvendingen, så det burde ikke være noen grunn til å bli paranoid av den grunn. Uansett, en helt entydig statistikk viser at for hver ny muslim som kommer inn i landet eller blir født her, øker sannsynligheten for kriminalitet. Om det hadde vært noen oppvakte journalister her i landet burde ha spurt f.eks. Trine Grande; "Jasså, du vil ha flere muslimer inn i landet her? Ok, men da er du vel også klar over at det dermed vil medføre at flere norske jenter vil bli voldtatt og flere nordmenn drept?" . Hva ville hun ha svart på det tro?

Media og politikere er alle enige om at terror utført av folk med muslimsk bakgrunn IKKE har noe med islam å gjøre. De er gjerne ivrige etter å opplyse oss om hvor "vanlige" de har vært, om at de brukte alkohol og narkotika, var småkriminelle osv. Dermed kan de umulig ha vært noen "gode" muslimer, ikke sant?

Det de ikke forteller er at dette har alt med islam å gjøre. Felles for disse terroristene er at de alle har fått en muslimsk oppdragelse, har blitt tatt med i moskeen som barn, kanskje gått på koranskole osv. Denne hjernevasken sitter godt i og selv om de i en periode har skeiet ut har de en gnagende dårlig samvittighet. For å gjøre opp for seg og sine synder har de blitt innprented det ALLE muslimer blir, nemelig jihad og hvilken belønning det medfører.

Om de begår en terrorhandling til ære for Muhammed og Allah, dør og blir martyr, vil de ikke bare bli tilgitt alle sine synder, men de vil snike i køen inn til Paradis. I tillegg til de 72 jomfruene vil de også sikre hele familien, foreldre og søsken, mange ekstrapoeng for å komme til paradise de også. Derfor er det mange foreldre som er stolte og hyller sine barn som har begått terrorhandlinger.Det bør være fest i muslimleiren. 49 stykker har reist hjem til paradiset og allah. Det må nok være det beste for halshuggerne

"Hva mener du årsaken da Jabba?"

Ekstremister på begge sider hvor du representerer den ene siden. Du er altså halve problemet.

"Media og politikere er alle enige om at terror utført av folk med muslimsk bakgrunn IKKE har noe med islam å gjøre."

Hvorfor lirer du av deg slike løgner for eksempel. Ganske ufattelig.
Redigert 15.03.2019 kl 17:40 Du må logge inn for å svare

Terrorists love to exploit the deaths of children at the hands of the people they declare enemies. The propaganda of al Qaeda and the so-called Islamic State is filled with images of mutilated toddlers that give the jihadis, they claim, license to take revenge and commit mass murder.

So, too, with white supremacists—including the alleged murderer of almost 50 people at mosques in New Zealand on Friday. They have seized on the image of 11-year-old Ebba Åkerlund, killed in a 2017 terror attack in Sweden and often made into memes, to feed their hatred. Her name was scrawled onto the butt of the New Zealand shooter’s assault rifle along with other pretexts for his “revenge.”

Her father, Stefan Åkerlund, told the Swedish newspaper Aftonbladet that he was mortified when he saw how the latest terrorist had used his daughter’s name. “I broke into a cold sweat as soon as I saw that he had rifles with my daughter’s name,” he said. “How in hell can we ever get to mourn in peace?”

https://www.thedailybeast.com/new-zealand-shooting-who-was-ebba-akerlund-whose-death-mosque-shooter-used-as-pretext-for-revenge

Hva skal en si om historien om Ebba? Hvordan kan de få seg til å dikte opp falske historier, inkludert arrangerte bilder, om at ulovlige innvandrere har ødelagt graven hennes bare for å få andre til å hate ennå mer? En vet jo selv at det er falskt så det må jo være for å påvirke andre at man gjør det. Jeg blir ganske matt over slik ondskap.

Bare å gi opp å diskutere med deg jabba, det neste er vel at du påstår at «de kristne» er like ille mht terror som muslimer.

At de kristne ekstreme rotter seg sammen i kirkene på søndager for å sprenge bomber dagen etter.

Og at muslimer er «like flinke» til å skape velferdssamfunn som «de kristne».

Nei jeg gir opp.

"Nei jeg gir opp."

Om du gir opp kunne du spart deg stråmennene.
Om du vil diskutere gjør jeg gjerne det.

Patetisk
SCK
15.03.2019 kl 18:56 673

Kunne vært interessant å høre Tajiks definisjon på en høyreekstrem - de vi skal ta et oppgjør med.
Er det de som skyter? Breivik og et knippe andre? Det jobben er overkommelig.

Eller er høyreekstreme de som syns verden bør ta et oppgjør med muslimer som siden Mohammeds tid har trakassert kvinner og frem til dagen i dag står for de mest uhyrlige handlinger i en rekke land? Bare i Syria har i hovedsak muslimer forårsaket 350 000 menneskers liv.

Hva med å ta et oppgjør med dine egne, Tajik
Den gruppen skyr du nok mer å ta et tak i.
Fordi jobben er uoverkommelig
Redigert 15.03.2019 kl 19:01 Du må logge inn for å svare

Hvor var reaksjonene fra muslimer når terrororen rammet Frankrike flere ganger jabba? Hvor var de når terroren rammet nabolandet Sverige? Hvorfor innførte ikke moskeene strengere vakthold etter de aksjonene? Fode de det var deres egne som utførte den kanskje så de følte seg trygge? For min del burde de skutt alle som utfører terror om de er høyre-venstreekstreme eller muslimer. Sånn dritt fortjener ikke leve. Nå blir heldigvis de fleste skutt men noen sniker seg unna det og de burde ikke lenger få leve.

Har det tippet over for deg stakkar?
Når har jeg påstått at kristne sitter i kirkene og spekulerer ut terror eller sier at muslimer er flinke til å bygge velferdsamfunn?

Alt går til helvete,om få år er Norge en muslimsk stat,takken for det kan vi gi til AP,SV og KRF. Husk hva jeg skrev,tiden er desverre nær.
SCK
15.03.2019 kl 19:34 643

Muslimsk (u)kultur er en møkkakultur.
Det gavner ikke vestlige samfunn å importere denne "kulturen".
Tvert imot.

Jabbe synes det er de gjentatte gravskjendingene av vesle Ebba's grav som er problemet??? Prøv heller dette bildet:
https://www.xyz.net.au/wp-content/uploads/2017/04/IMG_2712.jpg

Havfruen

Jeg synes det er de FALSKE bildene og FALSKE løgnene om PÅSTÅTT gravskjendig av Ebbas grav som er problemet men du stoler selvsagt mer på White Supremacist vennene dine enn Ebbas far? Det oser ondskap å misbruke en tragisk terroraksjon på denne måten. Som det står i artikkelen er dette nøyaktig samme propaganda teknikk som ISIS bruker for sin rekruttering. Well done.

La du forresten merke til at terroristen sa at han var sterkt inspirert av Candace Owen. Jeg la merke til at du selv roste henne oppi skyene for et par uker siden. Jeg tenkte at det må være noe spesielt når Havfruen roser en sort kvinne, og ganske riktig. For et par måneder siden uttalte hun. "Hitler was OK until he went global".
En sort kvinne må altså gå full nazi før du aksepterer henne?Jeg skjønner at fra ditt ståsted og din virkelighetsoppfattelse så er jeg ekstrem, men kan du være litt mer spesifikk. Hva er det jeg skriver eller hva du tror jeg skriver er det som er ekstremt?

Islam er, som du kanskje etterhvert har lært, en ekstrem ideologi eller "religion" som noen kaller den. Om man skal beskrive den og hva dens trofaste følgere er i stand til kan det nok for naive sosialister som tror på "allas lika vãrde" oppleves ekstremt. Den bryter mot alle normer og etikk de fleste er blitt opplært til i siviliserte deler av verden.

Du og andre destruktive krefter på ytre venstrekant velger å lukke øynene; ikke se, ikke tenke. Du følte deg nok litt truffet av min oppramsing av de som egentlig er skyldige i den situasjonen store deler av verden nå befinner seg i. Det ene vestlige landet etter det andre får nå nok engang lære seg at islam og muslimer ikke er kompatible med demokrati og ytringsfrihet. Det strider mot omtrent alt det islam står for som ideologi. Derfor er enhver troende muslim programforpliktet til å bekjempe det.

"Media og politikere er alle enige om at terror utført av folk med muslimsk bakgrunn IKKE har noe med islam å gjøre."

Hvorfor lirer du av deg slike løgner for eksempel. Ganske ufattelig.


Hvilken rot er det du har befunnet deg de siste 10-15 årene? Påstår du virkelig at du ikke har hørt disse frasene som kommer etter ALLE terroraksjoner utført av muslimer? Så sent som den siste halshuggingen av de to blonde jentene i Marokko kringkastet NRK denne løgnen. Det er slettes ikke bare imamer og muslimer som kommer med disse groteske påstandene, men også politimyndigheter og politikere. Selv om de sistnevnte har begynt å tone dette litt ned i det siste.

Hør her, Jabbe!

Det finnes ekstreme muslimer, det finnes venstreekstreme, og det finnes høyreekstreme.
Alle disse ekstreme deler syn med hhv vanlige muslimer, venstresiden og høyresiden.

Men det er bare de høyreekstreme som av dere andre blir klistret til høyresidens "tankegods". Her er det en glipp, for jihadister har samme tankegods som Islam, og venstreekstremister har samme tankegods som venstresiden. Det er en falsk og skitten måte å debattere på når Tajik angriper høyretankegods og når du angriper Candace Owens. Vi mener det vi mener alle sammen, men det som skiller oss fra ekstreme krefter er at ekstreme kaster demokrati på båten og vil bruke voldelige midler.

Jeg finner meg ikke lenger i venstresiden og muslimske falske argumenter mot oss på høyresiden - vi er ikke ekstreme - selv om alle 3 grupper har utskudd som vil bruke ekstreme handlinger - handlinger er noe annet enn holdninger - så kutt ut gjørmete argumenter, jeg er lei av splitt og hersk metodene!

https://media.8ch.net/file_store/79a3b156a82d08d10d33d757b18a0f328b3f0ca47e382284b5ee0491244d6017.png

The NARRATIVE is designed to keep people in a constant state of 'FEAR' thereby forcing 'ANGER', 'RAGE', 'VIOLENCE'.
Emotionally unstable people are easier to CONTROL.
They want you DIVIDED.
DIVIDED BY RACE.
DIVIDED BY CLASS.
DIVIDED BY RELIGION.
DIVIDED BY POLITICAL AFFILIATION.
DIVIDED AS HUMAN BEINGS.
DIVIDED you are WEAK.
TOGETHER you are STRONG.
WHEN YOU ARE STRONG YOU THINK FOR YOURSELF.
WHEN YOU ARE STRONG YOU CHALLENGE WHAT YOU ARE TOLD TO BELIEVE.
WHEN YOU ARE STRONG YOU ARE AWAKE.
WHEN YOU ARE STRONG YOU ARE NO LONGER CONTROLLED.

Du og venstresiden kan aldri kontrollere meg, Jabbe - Aldri - ALDRI - A L D R I !

Du burde kanskje selv forsøke å våkne opp og ikke opptre som du gjør overfor andre?

" vi er ikke ekstreme"

Hvorfor ønsker alle ekstremister å være mainstream?
Du spekulerer på en annen topic at skytingen i NZ var en FFO.
Jeg vil tro mindre enn 0,1 % av befolkningen tror på noe slikt og du skjønner ikke selv at du er ekstrem?
Slå opp definisjonen av ekstrem.


Forøvrig bør du og Polemiker slutte å plassere meg på venstresiden bare fordi det passer historien deres om at dere ikke er høyreekstremister bedre.
Jeg er sikker på at Sylvi Listhaug hadde blitt kvalm av dere begge to.
Redigert 15.03.2019 kl 20:32 Du må logge inn for å svare

Norge har vært et normalt land i lange tider. Den islamske omveltningen av samfunnet som er på gang må sies å være det ekstreme, og tilhører din leir.
Kaller du deg ikke ekstrem?

For to dager siden trodde 0,01% av befolkningen at Bertheussen var fanget på blu ray video med fyrstikker på bilen.
Nå venter befolkningen på å få se videoen.
Redigert 15.03.2019 kl 20:31 Du må logge inn for å svare

"Det er en falsk og skitten måte å debattere på når Tajik angriper høyretankegods og når du angriper Candace Owens."

Så det skal ikke være lov å angripe høyreekstremister til tross for at de utfører terroaksjoner som i dag?
Jeg angriper venstreekstremister, høyreekstremister og islamister. Jeg har til og med angrepet ekstreme hinduister i India og ekstreme, Buddhister i Burma og japsene under 2 verdenskrig var vel de aller mest brutale menneskene vi har sett siste 100 år.
Det er veldig enkelt å ta avstand fra all form for ekstremisme. Du burde prøve det.
Redigert 15.03.2019 kl 20:41 Du må logge inn for å svare

Du putter alle høyreekstreme i en sekk, men ikke alle muslimer?

Jeg har forlengst tatt avstand fra absolutt alle ekstreme terrorister, inkl flere typer enn du vet om. I tillegg tar jeg avstand fra hele venstresiden og mange i høire.
Redigert 15.03.2019 kl 20:46 Du må logge inn for å svare

Jeg putter høyre ekstremister i en sekk og islamister i en annen sekk.
Jeg sier ikke at man er høyreekstrem om man kritiserer Islam. Jeg kritiserer Islam. Hadde det vært en aktiv islamist her på forumet hadde jeg sannsynligvis vært i strupen hans. Jeg hater de eldgamle konservative, undertrykkende skikkene deres men samtidig mener jeg at religionsfriheten og ytringsfriheten er viktig så lenge loven følges. Jeg vil ikke kritisere en islamist som radikaliserer andre muslimer mindre enn jeg kritiserer høyreekstreme. En ting er ytringsfrihet men radikalisering er jeg sterkt imot. Derfor reagerer jeg også sterkt på historier som den om Ebba.
Jeg reagerer også på venstre ekstreme. Den tiden jeg var aktiv på VGD var det nesten utelukkende venstreekstreme jeg kranglet med. Jeg ble vel lempet ut for rasisme tror jeg. Jeg blir derfor ganske frustrert over hele tiden å bli kalt venstreekstrem eller sosialist. Jeg er en ganske allminnlig mainstream høyre velger som sparker til høyre og venstre.

Du kritiserer ikke islam nei. Du pynter på islam. Bortforklarer islam. Nedtoner islam. og seff rata-tar alt du rekker som er skeptisk til mer og mer islam hit Osv
Du er en venstreesktrem høire snurring.

Hva er det konkret du hater i islam?

"Jeg ble vel lempet ut for rasisme tror jeg."
Hva sa du som ble sensurert som rasisme?
Redigert 15.03.2019 kl 21:06 Du må logge inn for å svare

Det ser ikke ut til at Multikulturen til de venstrevridde fungerer så godt

"Jeg kritiserer Islam. Hadde det vært en aktiv islamist her på forumet hadde jeg sannsynligvis vært i strupen hans."

Du er og blir en morsom, men en tragisk figur som er nesten åpen muslimvenn, men bare nesten. Du har aldri ville innrømme at vestens sivilisasjon er truet på grunn av Islam. Vi som er løsningorienterte, vil aldri finne en løsning på problemene vi har sammen med muslimer og slike som deg fordi Islam er en totalitær bevegelse.

Forrige gang jeg sa hva dine løsninger minnet om så fikk du meg kastet ut herfra så det er vel tryggest å la snøflaket være i fred.
Og ja, du har helt rett i at du, og de du identifiserer deg med, aldri vil finne en eneste løsning på et eneste problem sammen med meg. Forøvrig står jeg 100% for det jeg skrev i forrige innlegg. Ha en riktig god helg. Feir med måte, om det har skjedd noe som du ønsker å feire.
Redigert 16.03.2019 kl 00:29 Du må logge inn for å svare
papaXI
16.03.2019 kl 01:54 587

Riktig Franz, det finnes ingen løsning på Islam-problemet i vesten hvis ikke man møter Islam på samme måten Islam møter oss. Vi har vært en stolt nasjon en gang, la oss ikke selge det vi har til djevelen for en sølvpenge. Vi kan ikke leke kyss klapp klem med Islam lengre selv om endel mennesker har gått i honningfellen og ikke lengre bryr seg om Norge og vår kultur.