Høyre vil forby salg av bensin og diselbiler fra 2025 ?

Torine
16.03.2019 kl 01:06 327

Iflg DN 15.3. skal
Høyres landsmøte i helgen behandle et forslag om å forby salg av bensin- og dieselbiler fra 2025. Symbolpolitikkens populister «slår til igjen» i forsøk på et diktat som folk flest ikke vil akseptere.
Slettet bruker
16.03.2019 kl 13:04 301

Gode gamle forbud også med Høyre. Nå begynner verden endelig å bli levelig. Den tullete liberalismen er steindød og forbudene er vekket til liv. De virker best og er mest sosialt rettferdig. De gjelder nemlig alle.
Slettet bruker
16.03.2019 kl 18:37 284

Forbud er svært farlig og medfører skyhøy kriminalitet. I tillegg blir folk så forbanna at de banker kjerring og unger oftere hvis de må leve i et forbudshelvete.

Så de som stemmer på forbud vil at barn skal bankes.
Slettet bruker
16.03.2019 kl 23:06 269

Jørn-Børge påpeker her alvorlige psykososiale utslag som kan føre til helsemessige konsekvenser og bivirkninger når den mannlige utgaven av mennesket ikke får kjøre bil. Dette må utredes nøye og på høyeste hold før et vedtak kan bestemmes og fattes. Vi kan her stå ovenfor store dilemma der miljøet står på den ene siden og den mannlige psyken på den andre. VI har alle observert disse enorme køene ut fra Oslo hver ettermiddag. Nå mennesket likevel velger bil i disse endeløse køene og all tapt tid må det være noe annet enn bilen og i tillegg til den som årsaker valgene. Disse menneskene kan neppe forvente annet hver bidige ettermiddag og morgen og da er det veldig repeterende handlingsmønstre vi her står ovenfor. Repetatis vulgaris er her meget utbredt. Kan det være tvangstanker, ideologi eller rett og slett politisk? Bilismen må dekonstrueres, men man må jo ikke skyve alvorlige problem over på nye felter og dermed bare overføre ett problem til et annet.

Tiltak må treffes og settes igang før 2025 så ikke menn mister sin forlengelse av libido og går amok på kvinner og barn i dens fravær.