FRP taper også betydelig i Bergen. Når partiet ikke lenger er noe populært i byene er det på vei utfor stupet og vil bli et parti for spesielt interesserte.Folk i dag stemmer selvsagt SV og Rødt. Demografien er slik at dette blir mer varig nå. Unge og innvandrere liker de partiene på venstre side.

http://www.pollofpolls.no/?cmd=Maling&gallupid=3597
Sotah
19.03.2019 kl 08:02 937

Innvandringsfobikerne forgubbes etterhvert, det er neppe trolig med noen skolestreik mot innvandring i overskuelig fremtid. Så med mindre Frepp finner en ny fanesak med bred appell ser det ut til at de fort blir yesterdays news.
.777.
19.03.2019 kl 08:12 933

Ja det går seg til nå, men bare vent til hele befolkningen er skiftet ut, og dagens indoktrinerte unger vokser opp. Tenk på de valgresultatene Rødt, SV, og AP kommer til å få da!

Kanskje Norge kan bli et nytt Kambodsja?

Snakk om tullebukker. De ødelegger for seg selv helt uten hjelp fra andre. Det er bare ett år siden vi hadde en justisminister som stjal bilder på nett og som ikke greide å utalle ordene "jeg beklager". Hva gir dere meg, dere som var så opptatt av Hillarys mailserver, at vi hadde en minister som reiste frem og tilbake til ulike diktaturer uten å tenke på landets sikkerhet?

Du serverer konsekvensen, men skjønner det ikke selv.
Det vi ser er en dreining mot venstre byene fylles av innvandrere og fotformsko`ere, og når det får pågå lenge nok så blir landet det neste.
Vi ser det allerede i Belgia, og landet går mot stupet i form av sterk segregering, rasistiske lover, og en kraftig tilbakegang i samfunnsutvikling.

Og dere forformsko`ere er ikke smartere enn at dere heier det frem! Den intolerante yplingen i MDG med en totalt forvrengt virkelighetsoppfatning, Trædal, er sannsynligvis en "lysende stjerne" i det dumme mørket dere bringer oss alle.

RR
Urquel9
19.03.2019 kl 23:50 853

Ser frem til at Oslo styres av Imamer, Raymond, Trædal og Moxnes, da blir det ikke bil og ikke noe vinmonopol, go for it, let's have communism and dictatorship.

Heller imamer enn frepp! Så lenge Oslo ikke styres av freppere er jeg fornøyd.

Deilig uten frepp i Oslo, men imamer har ikke jeg lyst til. Det å blande religion med politikk er en dårlig cocktail. Håper det kan komme noen partier under sperren som kan komme over og få like stor influens som MDG og nytt liv slik som Rødt.

En syk kommentar av Døniel_K der. Heller imamer enn vanlige PK-FRP.

Kan du forklare detaljert hva som er bedre med å ha imamer enn FRP’ere til å styre i Oslo? Gjerne fordeler og ulemper med begge?
Hvis du ikke klarer det så anser alle påstanden din som ugyldig.

Jøsses, når jeg leser på denne tråden er jeg virkelig glad for at jeg flyttet fra Norge.

Ja, UK politisk virker mer handlingsdyktig og ryddig enn Norge. Skal de ikke hive ut alle utlendingene når det blir Brexit?
Sotah
20.03.2019 kl 18:22 908

Imamer og Frepp har omtrent samme oppslutning i byen for tida. Det er liten grunn til å frykte noen dominans i Oslopolitikken fra noen av dem.

Enig med JB.

Har du et svar Daniel_K? Det kan være interessant argumentasjon du kommer med nå. Je er løtter øre.

Helt feil!
Imamene kuppet nesten flertallet i AP-gruppen, men Raymond reddet den uønskede situasjonen med å dytte inn en del C-kjendiser.
De lykkes vel allerede til kommende valg tenker jeg

RR

Man er bra virkelighetsfjern og uvitende når man foretrekker Imam og sharia styrt Oslo i stedet for Frp!
Men viser godt hvordan det står til på fornektende venstreside.

Man hører stadig om folk som har sin "bakgrunn på venstresiden"!
Det er en grunn til at vi aldri hører om folk som har sin bakgrunn på høyresiden...... :D

RR

9 av 20 til AP-gruppen i Oslo bystyre er nok muslimer, men ikke imamer. Det er opplagt at med 32%+ innvandrer som borgere av Oslo så må det være folk fra den demografien representert politisk og det er det. Imamer derimot vil vi ikke ha i Oslos's bystyre og bydelsutvalg. Heller ikke prester. Det har vært imamer fra Iran i Oslo og deres lære vil vi ikke ha i de styrende organer og det kan ikke blandes noe der.

Noen imamer er det vi kan kalle lite demokratiske og passer dårlig inn i Norges åpne demokrati. Sunni og sjia er internt også mye problemer.

https://www.nrk.no/norge/iran-sender-imamer-til-norge-1.7370559
Mythos
20.03.2019 kl 20:52 879

Oslostan har blitt et sted de fleste fornuftige prøver å unngå å reise til. De gjør alt de kan for å holde folk vekke, og velgerne vil visst ha det slik.

Fremtiden har såvidt begynt. Den kommer til å komme mer fremover, og i fremtiden er det ingen vei tilbake.

Jeg valgte å bruke samme terminologi som nedSotah. Derav Imamer som i muslimer. 9 av 20 er hvor mange unna flertall.....?
Som jeg sa, vent å se til høsten når listefyll plutselig har fått masse stemmer

Imens er det vel en del av rødegardistene (åpne eller fortsatt i skapet) som gleder seg over den "flotte" markeringen at "alle" nå skal putte på seg hijab i "sympati" etter NZ-terroren? Enfoldige og lettlurte mennesker

RR
Sotah
21.03.2019 kl 07:15 846

Og andre tar på seg KKK-lua og feirer, RR. Hver sin smak.
Kvabb
21.03.2019 kl 21:42 813

Noen må nok bli personlig "beriket" før ting synker inn.

Om noen har tatt på seg KKK-lua er det forkastelig! Men ikke det spor verre enn rasist-skjerfet. Det er der vi tenker så forskjellig nedSotah, jeg tar avstand fra all ekstremisme og rasisme, du forsvarer den ene og lar deg innbille at det handler om religionsfrihet

RR

Takker for den beroligende avklaringen om at 9 av 20 ikke er utlærte imamer.

Magasaki
20.03.2019 kl 20:49 91
9 av 20 til AP-gruppen i Oslo bystyre er nok muslimer, men ikke imamer. Det er opplagt at med 32%+ innvandrer som borgere av Oslo så må det være folk fra den demografien representert politisk og det er det.

Jeg håper frp klarer sperregrensen. Det må være lov.

Hvis frp stiger fra 4,8% så blir det stille.

Daniel_K:

Svar på spørsmålet. Vil du heller ha imamer til å styre Oslo enn FRP? Begrunn svaret ditt.

En oppegående imam med god moral og kompetanse er å foretrekke fremfor en løgnaktig, udugelig, halv-kriminelle FRPer.
Vi hadde en prest som statsminister, han klarte seg meget bra. Så det kan absolutt tenkes at en imam også kan gjøre en god jobb.
Melvind
28.03.2019 kl 09:57 710

Du har like mye greie på politikk som på fotball. Altså null. Ingen glemmer vel din hylling av det norsk-muslimske fotballandslaget som alle andre slaktet.
Fropro
28.03.2019 kl 12:01 702

Frp var det eneste partiet som stemte MOT denne galskapen. Du må gjøre litt undersøkelse før du kommer med slike påstander.
https://radio.no/digitalisering/vedtatt-av-stortinget/

Kan du nevne navnet på EN oppgående imam?
Jeg kan, men tviler på at du kan

"Vi hadde en prest som statsminister, han klarte seg meget bra. Så det kan absolutt tenkes at en imam også kan gjøre en god jobb."
Nei, vi hadde ikke det. ikke klarte han å stå i jobben heller, og pulte på seg en unge. Vi har ikke en eneste imam i Norge som kan gjøre en god jobb for Norge!
At du innbiller deg det, gjør deg enten ekstrem eller utrolig naiv. Hvilken er det?

RR
Redigert 28.03.2019 kl 12:17 Du må logge inn for å svare

hehe, tar kritikken fra deg og Risky som komplement. Hadde blitt alvorlig bekymret om dere var enige med meg.
Melvind
28.03.2019 kl 14:15 685

Det var det da slettes ikke ment som. Det var bare en sidestilling av din politiske kompetanse med din nullkompetanse for fotball.

Daniel_K skrev Innlegget er slettet
Som jeg tenkte kan du altså ikke nevne ene eneste oppegående Imam! :DD
Det er nok ikke millioner av imamer heller.
Så klarer du det kunsstykket å skrive at jeg påstår at det ikke finnes NOEN oppegående, når jeg skrev at jeg kan nevne en oppgående, men du kan ikke.
Det er 3 feil i dine 2 setninger, den 4. feilen er brudd på reglementet her inne, og du klarte ikke svare på om du er ekstrem eller naiv heller :D

RR

Daniel_K:

Fortell meg litt om oppegående imamer med god moral? Og gjerne hva du mener med kompetanse i denne sammenheng?
Dette er viktige ting å få svar på med tanke på at du foretrekker en sterkt religiøs person som er kapabel til å ha svært konservative syn på ting, i mye større grad enn den gjengse FRP-er.

Daniel_K 16 år
https://www.ung.no/oss/stipend/51268.html
Vil studere i Pakistan til å bli imam. Stipend?
Spørsmål
Hei!! jer er 16 år og begynte nå på vgs., etter vg. utdanning jeg vil studere imamstudie i Pakistan, jeg lurer på at får jeg stipend og hvis jeg får så hvor mye skal jeg få. den skolen hvor jeg vil studere gir kompetanse mål og er godkjent fra pakistansk staten.

https://www.nrk.no/kultur/_imamer_-som-samfunnsledere-1.904693
Bodde gratis og fikk støtte
På 80-tallet dukket det opp "imamer" fra land som Tyrkia og Pakistan, med støtte fra konservative krefter i miljøene. De fikk arbeids- og oppholdstillatelse i Norge, og fikk godt betalt av konservative partier i sine hjemland med støtte fra Saudi-Arabia for å gjennomføre dette.

I tillegg kunne de bo gratis i Norge med støtte fra lokale trossamfunn, og heve støtte fra kommunale ordninger fordi de underviste barn og ungdom i Koranen i foreningslokaler og moskeer.

Får overdreven respekt
Norske medier og lokale politiske ledere har også gjort sitt til å heve "norske imamer" til samfunnsledere ved å vise overdreven respekt og honnør. Slik får bønneledere en nesten "hellig mann"-status og blir gitt ufortjent makt uten å ha pip peiling på politisk utvikling i storsamfunnet de lever i, sosiale eller språkmessige kunnskaper
Redigert 29.03.2019 kl 12:16 Du må logge inn for å svare