***KLIMA*** MANIFEST TIL KLIMAUNGENE - UTEN FILTER

Slettet bruker
17.03.2019 kl 09:10 833

Hei folkens:))

Og...opprop til de hjerne vaskede klimaungene - med nisselua tredd langt ned i trynet:))...ZnageZz.....

Om mamma og pappa og kanskje t.o.m enkelte lærere er misfornøyd med at dere skulker skolen.
Bare fortell dem:

- Fra og med nå trenger du ikke at noen kjører deg hit og dit, til og fra; treninger, skole, venner. Du skal nemlig bruke sykkelen eller gå på beina, uansett vær. I verste/beste fall tar du kollektiv transport.
-Ukepengene kan de bare la synke til et minimum. Hvem vil vel drive å konsumere hele tiden?
-Junk food, brus og godterier skal byttes ut med springvann og brokolli. Kjøtt er en saga blott.
-Innkjøp av klær, sminke, smykker og annet juggel skal kuttes ut.
Vi skal ha byttedag på skolen når garderoben skal byttes ut..superklimasmart!
-Sydenturen til Granca eller Thailand kuttes ut, heller ingen bilferie til Italia... fra nå blir det togferie, telttur i hagen til mormor eller helst blir vi hjemme.
-Mobiler skal ikke lenger byttes hvert år, den skal ihvertfall beholdes 3-4, kanskje 5 år før en ny kjøpes.
- Halvtimes dusjer hver dag/morgen er en saga blott! Nå blir det kun en gang eller to pr uke og kanskje etter trening/gym, men Max 5 minutter.
Dette er hva vi ønsker framover. Streiken er bare starten på en fullstendig livsstils makeover.


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 17.03.2019 kl 11:03 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.03.2019 kl 09:18 830

Ja det er riktig. Folk som tror at vi påvirker klimaet SKAL leve ekstremt spartansk, hvis ikke er det svært åpenbart at de lyger og bare sier det for å fremstå moralsk overlegne.

Helt latterlig å se klimafanatikere konsumere i vestlige mengder, fly rundt halve kloden, spise masseprodusert kjøtt og formere seg. De ødelegger jo verden da?!
Slettet bruker
17.03.2019 kl 09:40 816

Hehe...bra JBJB.
Oskar2
17.03.2019 kl 10:22 803

Ser vi en del likheter med Nazi Jugend?
melissa
17.03.2019 kl 10:50 788

Jeg bebreider ikke ungene. Det står voksne aktivister bak.
Ideologisk misbruk av barn er ikke uvanlig blant både røde og grønne kommunister.

Bak denne ungjenta står en PR agent som trengte penger til aksjeselskapet sitt, og i samarbeid med Gretas mor, lagde han propagandastuntet vi ser her. Publikum får ikke vite bakgrunnen for dette stuntet, og heller ikke vite at Greta talte for en tom sal på klimatoppmøtet, etter at alle delegatene hadde gått for dagen. Som resten av klimahysteriet er dette "ungdomsopprøret" bare fake news og manipulering av publikum. Så desperate er klimaindustrien nå.
https://www.document.no/201...


Slettet bruker
17.03.2019 kl 11:14 775

Ungene må få sin oppvåkning fra voksne aktivister! Klimasaken handler ikke om klima, for hvis det hastet slik ungene med Greta i spissen er blitt vettskremte troende om, så hadde ikke Parisavtalen tillatt at verdens mest folkerike nasjoner, Kina og India, får unntak og kan forurense klimaet så mye de vil og lyster helt frem til 2030 mens vi andre bare har til 2024 før dommedag slår inn.

Jeg klipper ut dette innlegget fra JBJB - årets beste her på HO - det vil bli flittig brukt av meg sammen med min egen setning over her.

Kanskje har Lille Lan og Trædal allerede innført listen i egen heim (hvis vi snur hodet en annen vei fra Lans sorte bil med egen sjåfør), og de bør møtes med utfordrende spørsmål fra denne listen når Bittelille Lan er født!

Vi føyer til at daglig rent tøy fra innerst til ytterst bør medføre dårligste ordenskarakter fra skolen. Samme bukse og overdel hver dag uka igjennom er kravet, lærerne kan greit kontrollere dette med mobilkamera av klassen fra dag til dag.

Jeg ler så jeg griner! ;-DDD
Strek
17.03.2019 kl 11:37 767

De unge blir nok motivert av miljøekteparet Stordalen som jo virkelig
viser at eksempelets makt og liv og lære ikke er så viktig.
Man kommer visst langt med politisk korrekthet og mediatekke!
Også Al Gore lever helt annerledes enn han formaner andre til,så
de unge har staute rollemodeller.....
Redigert 17.03.2019 kl 11:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.03.2019 kl 12:10 748

Si at du sitter på en øde øy med noen venner og dere har begrenset mengde med mat. Dere rasjonerer slik at maten skal vare i 10 dager. Etter 5 dager ønsker du at dere skal kutte rasjonene i 2 slik at dere fortsatt har mat i 10 dager, men de andre er ikke enige. Vil du allikevel kutte din rasjon selv om de andre ikke gjør det?
MostlyHarmless
17.03.2019 kl 18:12 718

Vi husker SOS Rasisme var et skalkeskjul for Tjen Folket.

Også stifterne av Xtinct Rebellion ser ut til å være revolusjonære marxister. Men de bruker istedet klima-skremsler og ikke antirasisme i revolusjons-kampen sin. På deres egen side sier de rett ut hva de ønsker:

"A revolution, meaning a rapid change in wealth distribution and power structures..."
Slettet bruker
18.03.2019 kl 18:51 672

Det bør legges til at kvinner er like lett å lure som barn.
brahman
18.03.2019 kl 19:59 657


"Da Karianne Hansen (Frp) ironiserte om klimastreiken, tok det fyr i sosiale medier; - Det er tragisk å se hvor arrogant voksne folk kan oppføre seg, sier Eivind Trædal (MDG)

Lørdag morgen postet Frp-politiker Karianne Hansen i Skien et innlegg med tittelen "Kjære streikende klimaunger" på Facebook-siden sin.

Insprert av lignende poster på engelsk, ironiserte hun over barn og unge som vil streike for et bedre klima.

"Sydenturen til Granca eller Thailand kuttes ut, heller ingen bilferie til Italia for nå blir det togferie, telttur i hagen til mormor eller helst blir vi hjemme," er et eksempel hentet fra teksten. Kommentarfeltet tok fyr, og mandag ettermiddag var innlegget delt 640 ganger.

- Det var ment som humor, sier en hoderystende Hansen til NRK."

Eivind Trædal mener innlegget er tragisk.

"Barn og ungdom tigger voksne om å ta ansvar for deres framtid, og voksne folk svarer med å forsøke å drite dem ut, skrev han om Hansens innlegg i helgen."

MostlyHarmless
18.03.2019 kl 21:35 639

Under kulturrevolusjonen i Kina lynsjet ungdommer lærerne sine og andre som ble oppfattet som "kontra-revolusjonære". Dette etter propaganda og hjernevask fra Mao og hans folk. Mulig dagens marxister har noen våte drømmer om noe av det samme (skjønt lærerne idag en del av propagandaapparet, så de blir nok spart). Barns holdninger er lett å forme. Derfor er det er viktig at de får servert flere sider av en sak og ikke kun ensidig propaganda, slik som er tilfelle på mange områder idag.