Venstremedia forsøker å sammenligne IS-konene med tyskertøsene

Lurulf
17.03.2019 kl 12:36 383

Og IS-barna med tyskerbarna.

Venstremedia bruker som vanlig skitne triks og oppkonstruerte argumenter for å påvirke politikerne. De jobber på spreng dag og natt. Alle mediahusene i Norge har sendt ut letemannskaper som saumfarer flyktningeleire på leting etter "norske" borgere. Og de kommer ikke til å gi seg før disse får returnere til Norge. Bli ikke overrasket om noen av disse IS-barna plutselig en dag er iført lusekofte og sier på ekte kebab-norsk "...jai vil hjem til Stovner jai..."

Vi husker godt den tre år gamle gutten som ble funnet druknet på en strand i Hellas. Hjerteskjærende. Media gikk fullstendig av skaftet og krevde nærmest samtlige europeiske politikeres hode på et fat. Da sannheten til slutt kom fram viste det seg at gutten druknet fordi faren ikke var fornøyd med velferden i Tyrkia, men istedet ville til en mye større honningkrukke i Sverige.
Slettet bruker
17.03.2019 kl 12:46 381

Jeg sammenlignet selv IS krigerne med norske frontkjempere. Sammenligningen er ikke helt bak mål. Frontkjemperne valgte å kjempe med nazistene.
Lurulf
17.03.2019 kl 13:11 360

Sammenligningen er helt bak mål.

Hadde frontkjemperne visst om jødeutryddelsene og nazistenes reelle motivasjon for å legge Europa under seg hadde de aller fleste av dem tatt et annet valg. Men mye av dette var ikke kjent da.

IS-krigerne og familiene deres er for det første ikke norske. De er syrere eller irakere bosatt i Norge. All den umenneskelige jævelskapen IS har begått er velkjent og dokumentert. De kan ikke påberope seg at de ikke visste hva de ble med på.
Om de kunne innført IS-kalifatet i Norge og utryddet sivilisasjonen her hadde de gjort det uten å blunke.
triki
17.03.2019 kl 14:09 350

Har hørt at politifolk som hjalp tyskerne med å fange jøder, at det gikk rykter om hva som skjedde med disse, men ikke noe handfaste bevis. Så disse som nevnte dette ble kalt for konspirasjonteoretikere dette var løgn og tull, det fantes mange jabba og slike, dengang som nå.

Det som ikke har stått i den norske media eller politikere ikke har sagt, har ikke rot i virkeligheten.
kokkohill
17.03.2019 kl 14:19 347

Utrolig at Akp-ml har klart å kuppet dette landet,s tenkesett. Vi holdt øye med de på 70-80 tallet og ventet på deres væpna opprør ,som de snakket om.

Dette kom aldri ,men de har plassert sine i alle redaksjoner,universiteter etc og klart det mesterstykket og vri oss til venstre ekstremister hele gjengen.

Venstreekstremisme er idag det normale og i politikken har vi to venstresider..
Slettet bruker
17.03.2019 kl 14:23 340

AKPml florerer på dette forumet. Nesten ikke en dag uten at noen siterer Steigan.
SCK
17.03.2019 kl 14:26 336

Så vidt jeg husker ville faren til gutten som ble skyllet i land til Canada for å reparere tenner.
Kansje burde verdensamfunnet sette opp flere feltsykehus i land der muslimer og islam rår slik at de slapp turen til vestlige land? Det eneste som ser ut til å fungere 100 % i muslimske land er kustusen på deres kvinner.

IS barn og barn av tyske soldater født av norske kvinner har det til felles at barn ikke velger sine foreldre. Det er det eneste.
Det er ikke er greit å sammenligne mødrene. IS kvinnene hadde ideologiske grunner for å dra avgårde, endel av de ser på de frivillige IS krigernes fremferd med hodekutting etc som en nødvendighet.
Bak kvinnene som forelsket seg i tyske soldater lå det svært sjelden naziideologi som bakgrunn. Der handlet det om forelskelse, ikke ideologi.
Wehrmachtsoldater var utkalt til tjeneste, den menige soldat var oftest ikke nazist engang. Det er himmelvid forskjell på IS krigerne og disse.

Jaqbbes tullball fortsette, han sammenlikner norske soldater som kjempet sammen med finnene (og tyskerne) etter Sovjetunionens overfall på finnene , med IS.

Slettet bruker
17.03.2019 kl 14:31 333

IS brudene er ikke norske. De kommer hjem til sine egne hvor volden dyrkes slik det alltid har vært muslimenes kjerneområder. Brudene er del av islam og IS er del av islamsk jihadistisk tankegods. Å drepe er en verdi i islam.
Redigert 17.03.2019 kl 14:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.03.2019 kl 14:41 329

Vihar jo også våre leiesoldater i Kongo.
Slettet bruker
17.03.2019 kl 16:41 295

Pasientene har tatt kontroll over asylet.