Min største Farma favoritt i Sverige de kommende 2 mnd


https://www.avanza.se/placera/pressmeddelanden/2019/02/26/spago-spago-nanomedical-presenterar-prekliniska-data-for-spagopix-pa-ecr.html

Bare dem kommer gjennom denne pågående emisjon nå 8,5 kr mot de sittende eierne , selv trur jeg en av hovedeierne presser kursen ned under den pågående emisjonen for og få karet til seg mest mulig selv ved og overtegne selv og holde kursen nede under tegning perioden , her har vi en VD som er seriøs og ikke oppfører seg som en bilselger som mange andre bio selskaper som ikke har bakkekontakt , husk dem hadde en rettet emisjon på nesten 20 mil for noen mnd siden på 12 kr det er disse som jeg trur vil overtegne nå også .Nemlig HealthInvest som var hovedeier i Algeta

https://www.avanza.se/placera/pressmeddelanden/2018/08/27/spago-spago-nanomedical-gor-riktad-emission-om-182-msek.html

mitt kurs mål ved positive data de neste mnd er 45-65 kr og hvis dem lykkes både Spagopix og Tumorad så snakker vi andre kurser noe jeg ikke gidder og skrive for dere veit hvordan bio selskaper er .
Redigert 01.04.2019 kl 20:32 Du må logge inn for å svare

OASMIA PHARMACEUTICAL
Oasmia i globalt samarbete med Elevar, kan få milstolpsbetalningar på upp till 678 miljoner dollar (Finwire)
2020-03-25 07:13
Oasmia Pharmaceutical har tecknat ett samarbetsavtal med Elevar Therapeutics som ger den senare exklusiv rätt att kommersialisera cancerpreparatet Apealea globalt förutom de regioner där Oasmia och dess partners verkar.

Milstolpsbetalningarna under avtalet kan uppgå till 678 miljoner dollar, motsvarande 6,8 miljarder kronor, skriver Oasmia i ett pressmeddelande.

Betalningarna relaterar till Elevars prestation vad gäller försäljning, klinisk utveckling och regulatoriska godkännanden av Apealea.

Elevar kommer betala procentuella royalties på försäljningen av Apealea till Oasmia, som därutöver får en upfront-betalning på 20 miljoner dollar.

Under samarbetet får Elevar även rätt att sublicensiera Apealea till andra partners, så som i Europa.

Vidare möjliggör samarbetet produktutveckling av Apealea och utveckling av möjliga nya indikationer.

De regioner där Oasmia och dess partners redan är verksamma är Norden, Baltikum, Ryssland och vissa CIS-länder.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire