Wara saken: dette er bevisene

noprofit
17.03.2019 kl 23:49 4002

Ingenting.......

Hjelp her er det flere med dårlig dømmekraft

Siden de ikke finner andre så må det være samboeren.

Det var bra hun var hjemme ellers ville vel nærmeste naboen blitt tatt.
Redigert 17.03.2019 kl 23:55 Du må logge inn for å svare

skuespiller du nå? Du kan ikke være bekjent av å ikke ha oppfattet mer enn som i disse øvelsene med dirken-pirkens knitprick-dykk i bortkveruleringer.
Redigert 18.03.2019 kl 21:46 Du må logge inn for å svare
børst
18.03.2019 kl 21:46 548


"Sara og Hanan: «Vi venter i hagen, som steinene venter, som ringdua og svarttrosten og isen og det klare vannet. Vi venter, som en tohodet nisse; møkkete, grov, upålitelig. I blant ser vi dere gjennom soveromsvinduene: purketryner, kutryner, håpets rotspisende parasitter. Sakte roer hjertet seg."
https://www.blackbox.no/tittel/ways-of-seeing/
Sotah
18.03.2019 kl 21:51 541

Gjør det, børst. En anmeldelse er på sin plass, du som har inngående kjennskap både til damens psyke og stykkets innhold. Når var du på teatret og så på ?
børst
18.03.2019 kl 21:53 538

For meg er det helt utelukket å bidra med penger til disse venstreekstreme rottene. Jeg har fått den informasjonen jeg trenger om stykket.

Du mener at en teateroppsetning ikke kan ytre de ordene overfor makteliten? Er du ikke i overkant sensitiv på vegne av Wara, Stoltenberg, Lurås, Rimi Hagen og de andre som er nevnt?
Sotah
18.03.2019 kl 21:57 532

Da er jeg redd anmeldelsen din blir møtt med bare gapskratt. Litt tynt fundament, liksom. Men pøs gjerne på. Fast forward.

Er det en standard for StatSStøttet teater og en standard for HO-teateret og andre kommentar-teater felt?

Det er mye tåpelig kunst. Det er jeg enig i. Men det er en lang vei gå fra å straffe dem for kunsteriske uttrykk til å ikke gi statsstøtte. Forøvrig, hva er så venstreekstremt med dette? Er det venstrekstremt å sette fokus på at staten og makteliten overvåker oss andre?
MERLOT
18.03.2019 kl 22:01 544

Stoltenberg er avkledd for lenge siden som SMS-bomberen sammen med Kr.Halvorsen blant annet.
Wara er såpass fersk at han har vel ikke rukket å gjort noe galt ennå, forhåpentligvis gjør han det heller ikke om han fortsetter.
børst
18.03.2019 kl 22:04 540

Jo, men det som gjør denne saken spesiell er at de selv beviser med et bilde tatt av baksiden av huset til Wara at de faktsk var der, og de sier at de satt der lenge og så inn soveromsvinduene. Det var derfor de ble anmeldt for å ha krenket privatlivets fred. De ble ikke anmeldt for noe som ble sagt.
Redigert 18.03.2019 kl 22:05 Du må logge inn for å svare

jabba, DEN black box gjengen har en agenda når det gjelder islam og frp.
Skjønner du ikke at de bedriver et skuespill? De er eksperter på det. Det er liksom jabben deres.
MERLOT
18.03.2019 kl 22:11 532

Prøver å finne igjen innlegget til Pia Maria Roll på facebooksiden hennes der de tilsto å ha ligget i buskene i sju timer og ligget å filmet.
Dette er publisert på en annen tråd her på Hegnar.

Men nå finner jeg det ikke igjen, mulig hun har slettet det.

Men du påstod at hun ble nevnt og at de ble sjikanert i teaterstykket. Jeg vil ikke akkurat kalle det sjikane det du siterte lenger oppe og jeg tror du skal slite med å bevise at Berthenusen ble nevnt i stykket. Det koker ned til at noen har lusket rundt huset. Journalister lusker rundt hus hele tiden. Også rundt venstresidens politikere. Lan Marie Berg er vel kanskje den som har blitt utsatt for mest lusking. Hun måtte slutte å sykle pga dette og da ble hun jammen kritisert for å kjøre bil også.
Skal du straffe all slik lusking?
MERLOT
18.03.2019 kl 22:19 526

Ved filming av soveromsvindu i sju timer bør politet bli varslet.

"Prøver å finne igjen innlegget til Pia Maria Roll på facebooksiden hennes der de tilsto å ha ligget i buskene i sju timer og ligget å filmet."

Om huset til Hege Storhaug later de som de kjører rundt i mørket og leter. (Hun bor på hemmelig adresse)

Dette er teater, ikke en dokumentar film eller nyhetsreportasje.


Hun har ikke anmeldt teaterfolkene for ulovlig overvåkning.
MERLOT
18.03.2019 kl 22:23 521

Om du så kaller det for dugnad, vitenskap eller teater er det like fullt ulovlig og er plagsomt for den som blir utsatt for det.
MERLOT
18.03.2019 kl 22:24 520

Hun har anmeldt dem for hensynløs atferd.
børst
18.03.2019 kl 22:24 520

Om noen hadde filmet luskingen og lagt til ufine kommentarer, og publisert dette, så tror jeg Per Danielsen hadde tatt saken med en gang. Hvorfor tror du mediene har en "Vær varsom"-plakat? Det er fordi det de publiserer kan avstedkomme reasjoner hos de berørte, som f. eks. setter dem ut av balanse.
børst
18.03.2019 kl 22:27 893

Det kan hun ikke lenger slette, for det har kommet i nettavisene:


Det kommer en katt ut av tujahekken. Den er vakker, dyp gul. Vi sitter utenfor dette første huset i sju timer.»
https://www.dagsavisen.no/innenriks/slik-omtales-wara-i-teaterstykket-1.1448746?paywall=true

Goddagmann knotpirk, du SKAL det har jeg forstått. Jabb ivei. Husk: du SKAL

En bolig er både privat og en del av det offentlige rom. Det skal nok en del til for å stoppe bruken av et bilde av din eiendom.
Men her sporer debatten og juss anvendelsen av - for det er ikke bildene av eiendommen i seg selv denne saken handler om.

Websters definisjon av ordet ’politisk’ legger vekt på en aktiv intensjon: “Theatre is political if it is concerned with the state or takes sides in politics.” Nazistene var eksempelvis kjent for sin bruk av både film, teater og masseopptrinn for å spre sin ideologi. Hitler bygget fx en Thingspiel-arena i middelalderbyen Heidelberg som rommet 20.000 mennesker. Spill-arenaene til nazistene ble brukt til kultisk totalteater med masseopptrinn, talekor, trommer og fanfarer der målet var å oppheve skillet mellom scene og sal - teater og virkelighet - for å spre en ideologi som tar side i politikken.

På samme måte opphever Black Box skillet mellom kunstnerisk uttrykk og virkelige "politiske hatobjekter" når de tramper ut av kunsten og inn i virkelighetens verden med navngitte politiske motstandere og virkelige bilder, navn og politisk ståsted - helt uten tillatelse og uten omtanke for at slikt kan oppleves ekstremt truende for følsomme sjeler - noe PST sitt blotte nærvær i saken er et bevis på i seg selv. Det politiske teateret har hos Black Box her gått fra å angripe en ideologi man ikke liker til å angripe personer man ikke liker (eller personer man hater, for å bruke dagens retorikk).

Da spørs det om Black Box ikke har beveget seg over fra politisk teater til personforfølgelse og trakassering (harassment covers a wide range of behaviors that disturbs or upsets, and it is characteristically repetitive) av enkeltpersoner.

Ved å henlegge anmeldelsen hvitvasker PST og politiet alvorlig trakassering av personer med en fremskutt samfunnsposisjon.
PST er kommet i den toneangivende ("politisk korrekte") ideologiens fold. Det ligner ubehagelig på det som skjedde i Europa på 1930-tallet!
Redigert 18.03.2019 kl 23:12 Du må logge inn for å svare
MERLOT
18.03.2019 kl 22:55 882

Vi kan definere empati som evnen til å sette deg selv i den andres plass, å forstå visningen av virkeligheten, holdning og meninger fri for fordommer. Empati kan ikke bare hjelpe andre, men også oss selv.

"Evnen til å sette seg i et annet sted er en av de viktigste funksjonene i intelligens. Det viser menneskets grad av modenhet. " -A. Cury-

Kunst er ofte et verktøy for å uttrykke sensivitet og empati.

Pia Maria Roll får en absolutt strykkarakter i så hensseende.
At dette "teaterstykket" og BlackBox har fått tildelt over 13 millioner i statsstøte er nesten aldeles uforståelig....
Det må ha skjedd på grunn av de er oschloklyser, noen dekadente selvsugende og selvsentriske drittsekker som viser at de er totalt blottet for innsikt og empati.
Redigert 18.03.2019 kl 22:59 Du må logge inn for å svare

Havfruen slår på stortromma og drar nazikortet mot teatergruppa. Det tror jeg til og med Børst skal slite med å overgå.
Vi har en vinner.,

Hvor skiller Black Box seg fra politisk teater på 1930-tallet? Det handler ikke om å trekke noe nazi-kort, men hva de faktisk gjør!
(Dessverre finnes ikke noe annet relevant eksempel; 1970-tallets politiske teater rettet seg mot ideologi, ikke navngitt person.)
Redigert 18.03.2019 kl 23:16 Du må logge inn for å svare

Ta høyde folkens for at dette kan være en falsk flagg hele greia.
Dette kan dreie seg om noe mer enn som så. Search for the big picture.

Der fikk vi også den obligatoriske FFO påstanden.
Godt forsøkl på å overgå Havfruen men du kom desverre litt til kort. Grunnen er at du kommer med FFO påstander for alt mellom himmel og jord. Alt fra vanlig veiarbeid til skøyteløpere som faller.

Jeg påstår ikke det er FFO. Jeg bare spør. Actors i buskene til Fr Berthelusen dagen lang. Er det mulig?

Kritiserer PR-bransjen: – Skaper inntrykk av politisk korrupsjon

– Det er svært beklagelig å se at deler av denne bransjen opererer på en slik måte at man får inntrykk av at forholdet mellom pengeinteresser og byråer og politikere blir så tett at det etterlater et inntrykk av at man bedriver politisk korrupsjon, sier Geelmuyden.

Han mener det sender ut feil signal at politikere og PR-folk stadig omgås privat, og reagerer blant annet på at First House-partnerne Sigbjørn Aanes og Ole Berget har tatt ferie for å hjelpe justisminister Tor Mikkel Wara.

https://www.nrk.no/norge/kritiserer-pr-bransjen_-_-skaper-inntrykk-av-politisk-korrupsjon-1.14479373


Så du og ExianX96 er på linje her altså?
Det som kanskje er mer interessant, og sannsynlig, er at noen kanskje kan finne på å iscenesette nye angrep for å gi intrykk av at Berthenusen er uskyldig. Jeg tror aldri i verden at Wara ville vært innblandet i noe slikt heller personer som har et sterkt ønske om at Berthenusen ikke skal være skyldig og som ikke har moralske skrupler.
Redigert 19.03.2019 kl 10:33 Du må logge inn for å svare

Spørsmålet her er ikke så mye brudd på privatlivets fred som utilregneligheten til Waras samboer. Hun er siktet og også mistenkt for handlinger som går ut på å kaste skyld over andre gjennom rasistisk tagging og ildspåsettelser. En påtaleunnlatelse kan endelig synes aktuelt her. Alternativt mulig et påbud om en tid på gjøkeredet.
- TWO -
19.03.2019 kl 16:31 765

Her er det nok rimelig stor fare for at man må ta høyde for at hele
suppa kan være et F-flagg.
Det gjemmes jo vekk hva dette egentlig handler om ; shariaimport
til Norge. Og hvem har interesse av det ? Hvem står bak det ?
Og pusher det ? Hvem profiterer på det ?
Hvem er "tvangsrekvirert" for å måtte spille spillet ?
Har vi sett folk i norsk teaterbransje bli brukt til dette før ?
(De innvidde av oss altså).

Du glemmer det faktum at dersom ikke Berthenusen hadde anmeldt teateret og satt fyr på sin egen bil så hadde ingen noen gang hørt om dette teaterstykket.

Siden det er noen meter fra inngangsdøren til der bilen sto parkert, så burde jo faktisk kameraene som var montert med fri sikt fra garasjen ha fanget det opp dersom Bertheussen kom ut og gikk bort til bilen... Denne saken blir bare dummere og dummere.

Follow the money! (TWO forklarer over her!)
Redigert 19.03.2019 kl 17:13 Du må logge inn for å svare

Bevisene er som hentet ut av et fjernsyns teater skuespill og diktet opp. En ting er sikkert. Jeg biter ikke på skuespill.
Jeg kan selvfølgelig ikke utelukke at Berthelusen har latt seg presse til dette, men da må hun si det selv.
Black Box er Blitz Rødt skuespill. Actors! Det sier seg selv.
Pst er flinke folk men har blitt litt teatralsk.
Erna HAR allerede sunget.
dirken
19.03.2019 kl 17:39 752

Er DETTE en FFO også nå? Illuminati som står bak? SVFJWO?

Snart bare gale igjen på dette forumet.

Du er farlig. Her har du allerede dømt Berthenusen, "dersom ikke Berthenusen hadde anmeldt teateret og satt fyr på sin egen bil".

Pussig at nettopp du gjør dette. Når vi andre peker på at Islam kan være skyldig i lovbrudd, og bevisene er meget klare, så benekter du dette. Men her har vi en norsk kvinne, gift med en justisminister fra et parti du hater, ikke dømt for noe, med beviser som er offentliggjort og som er til å le av, og som aldri vil bli dømt for noe hvis ikke man har mer håndfaste beviser enn hva som har kommet frem. Man kan ikke dømme noen fordi man ikke finner en gjerningsmann.

Kvinnen er USKYLDIG til det motsatte er bevist. Det er politiet som må bevise skyld, ikke motsatt.
dirken
19.03.2019 kl 17:44 748

Enig med franzgreger. Vi forhåndsdømmer ingen på HO.