Sann
18.03.2019 kl 21:36 1937

Jeg håper XYZ leser dette! Han må jo kontakte Audi sin utviklingsavdeling umiddelbart og informere at dette er fullstendig feil satsing. Bruke så mye kapital på utvikling av hydrogenbil er jo katastrofalt for Audi og her kan en kunnskapsrik person som XYZ redde selskapet fra ruin.

Biler krever fyllestasjoner... Hydrogen snøballen ruller nedover en lang slakk bakke med kram snø. Mao ikke til å unngå at den blir større og større.. ??
Hammers
19.03.2019 kl 00:18 1617

Drømmerne fortsetter å drømme!
Hvor mange EL-biler finnes rundt om .....med ditto ladestasjoner?

Still samme spørsmål med hydrogen.......men HUSK!
Finn først fram "mitt første mikroskop"! Det du fikk i julegave da du var 12!

Hilsen Hammers.......som gjentar; Bare tull og tøys alt sammen......bortsett fra de ENORME, evigvarende og REELLE underskuddene!
Bjella
19.03.2019 kl 01:46 1471

Gummiammern spyr ut sin ondskap på Neltrådene.
Det er kun Norge som har mange elbiler og strømmen blir dyrere og dyrere.
Resten av verden legger om til hydrogen.
Vi vinner , du har allerede tapt.
Bingen din er trang og feilkonstruert.
Bra at majoriteten har skjønt det.
Du henger fast i likestrøm , mens hydrogen er som vekselstrøm medt annvendelig.
JosefK
19.03.2019 kl 07:02 1305


Man kommer ikke unna likestrøm hverken i elektrolyse eller brenselsceller.

Når det er sagt, er det Hammers trenger mikroskop til TAen han sverger til. For der har det sviktet brutalt. Markedet har gjentatte ganger gitt soleklare signaler om at det skal kraftig opp. Da rimer det dårlig å komme halsende som backtrader.

Patetisk rett og slett.

Så på nyhetenen her om dagen at det var "slosskamp" om ladestasjonene, spesielt i Oslo. Når neste bølge med EL biler kommer vil situasjonen sikkert ikke bedre seg siden takten på nye ladestasjoner ikke står i samsvar med leveransene... Husk å bestille et sett boksehansker med EL bilen... Billig å lade var det heller ikke... Krever også mye logistikk. (Les tid). Ha en fin dag :)
Redigert 19.03.2019 kl 07:48 Du må logge inn for å svare

Det er mycket troligt en mr Schlot enmansshow med hydrogenet. Är han möjligen teknisk doktor som tyskarna ofta är?

Det kan vara att han var obekväm som chef og nå har man gett han ett litet sidoprojekt i hydrogen.

Husker detsamma på fabriken hjemme, vår chef som vi ikke likte slutade som chef og ledde ett projekt där han skulle vurdera en utbyggnad. Allt var bara en dimridå för att hålla han sysselsatt och han stod på fram till pensionen. Han gick med snabba steg i korridoren. Alla vi andra visste att det bara var på låtsas.
JosefK
19.03.2019 kl 07:38 1144

Schot went on to explain that scarcity of raw materials for batteries and increased supply will eventually push any automaker serious about electrification toward hydrogen as a fuel source stating "at the end of the day, batteries are not sustainable enough -- it is sustainable, but if you want to go all the way, you need fuel cells."

https://www.cnet.com/roadshow/news/audi-increasing-investment-in-hydrogen-fuel-cell/

Rene ord for pengene.

Gammel artikkel og lite tyder på de får rett. Kjøpt og betalt av BEV bransjen. Dette ser ikke spesielt bra ut i kaldt klima Vi har testet elbil-rekkevidden i -11 grader: - Så langt kjører elbilene egentlig i kulda - DinSide
https://www.dinside.no/motor/sa-langt-kjorer-elbilene-egentlig-i-kulda/70871420
Sann
19.03.2019 kl 09:24 822

Men kan ikke du ringe Audi da hvis ikke XYZ gjør det? Noen som har dine kunnskaper må informere om deres feilsatsing og redde selskapet fra ruin!
Sann
19.03.2019 kl 09:34 760

Det var betryggende å høre XYZ, da er hydrogen på alle industrielle områder en saga blott. Selger alle mine aksjer i Nel, Hexagon og Scatec Solar idag og kjøper olje og tankaksjer i stedet for alle midler, selger huset og leier leilighet, dette blir stort fremover når vi vet at fossilt vil seire i lengden. Glad for all den informasjon du frembringer da det betyr alt for min økonomi fremover og etterhvert som pensjonist! Legger så alle aksjene i en skuff og tar de frem om 10-20 år og realiserer min pensjon.

Luftslottet i bruk av Hydrogen til fremdrift og lagring av energi er at det gir vann og Oksygen som avfallsprodukter... Om man klarer å gjøre forbedringer i fremstillingen - eksempelvis lagre CO2 når man produserer fra gass, vel da er dette hva folket vil ha. En renere fremtid.
Til og med skoleelever streiker i dag for at politikerene skal fremskynde det grønne skiftet. Ikke lenge før disse utgjør vår nye generasjon. Say no more. Noen må vinne, og hvorfor ikke NEL...? Bare i startgropen - som mange synser om vil det sikkert komme noen oppkjøp litt lenger frem... Mao have no fear - volum og inntektene kommer etterhvert.... Det er vel bare Trump som tviholder på og fortsatt øker kullproduksjonen.... Land som ikke er foregangs innen fornybar vil komme i ytterbane i neste sving...
Redigert 19.03.2019 kl 12:55 Du må logge inn for å svare