SANNER MÅTTE TA PAUSER

aklm
18.03.2019 kl 22:46 274

Nå er det på tide at vi for pause fra ham. Maken til gummirygg.

Ta pauser fra å lese kommentarfelt. Det løyg han om.

Man må faen ikke ta pauser om man leser Mein Kampf eller Breiviks manifest heller. Eller grafiske skildringer av tortur. Det er piksler i form av tekst på en skjerm. Det er faen ikke ekte. Det er åndssvakt å lyge for å få frem et tynt poeng når alle skjønner at han lyger.
Okulus
18.03.2019 kl 23:50 249

Gi ham, like godt først som sist, en stilling som barnehave onkel. Han er velegnet! Suveren. Men kun der.

Dersom Sanner virkelig mente at han må ta pauser når han leste dette er han iallefall ikke egnet som politiker, så mye er sikkert.

ja fy søren, Sanner burde jo klappe når han leser rasistisk hets på nettet.

Hvor står det at han leser rasistisk hets på nettet,bekte?

En av kommentarene fikk på at terroren skjedde pga for mye innvandring fra muslimske land, er det rasistisk å si det???

Fakta er fakta.

Sanner er en av disse middelmådighetene, som får problem med livsløgnen.

hehe, da er menigheten fult i gang med å hetse Sanner.

Kritikk, ikke hets. Kritikk, ikke hat.

Fyren setter jo stempelet «rasisme» på noe som er kalde fakta.


Hadde man på 17.mai 1940 i Norge gått på en talerstol og uttalt «Norge hadde vært et fredeligere land i dag dersom Tyskland ikke hadde okkupert 9.april» så er det vel store muligheter for at man iallefall hadde blitt dratt inn til avhør, dette fordi Norge da plutselig var blitt et fascistisk land.

Er Norge igjen i ferd med å bli fascistisk, et land der man ikke engang kan påpeke fakta uten å bli ansett som en kriminell?

Det ser dessverre slik ut, vi er på god vei.

Til og med en person som Chelsea Clinton ble nettopp anklaget for å være en indirekte årsak til terroren i NZ, fordi hun tidligere hadde kritisert en muslim for hans uttalelser overfor Israel. Clinton ble anklaget for å ha bidratt til islamofobi, og for å ha fremprovosert terroren..... hva syns Sanner om dette da? Hadde han måttet ta pauser når Chelsea Clinton snakket?


Slik blir det når en enhver for for kritikk får «hat»,«fobi» og andre groteske karakteristikker.


Er det mulig å føre en normal debatt uten å bli stigmatisert?


Nei.

Muslimer og PK-folk forsøker å stenge ned for normal kritikk, i UK ble f.eks blasfemi-paragrafen fjernet fra lovverket så sent som i 2008 av daværende statsminister Gordon Brown. Nå forsøker muslimene å få paragrafen gjeninnført, har ennå ikke hørt noen debatt i media vedrørende dette, men det har sin naturlige forklaring da enhver debatt ikke kan gjennomføres uten at noen drar fra «hat» og «islamofobi» kortet, tipper forslaget blir klubbet gjennom i stillhet, velkommen fascisme.
Redigert 19.03.2019 kl 17:14 Du må logge inn for å svare

Fyren er en tosk, kort og godt. Fikk mistanker da han hadde tatt vekk den lusne støtten til rights.no, enda han måtte vite at Frp ville gå imot. Mange besserwissere kommer frem i lyset i disse dager, kryr av professorer og andre venstrevridde, som ingenting har forstått, greit å vite hvor man har dem.