Kristoffersens rettsak


Alpinisten Henrik Kristoffersen har gått til rettsak mot alpinlandslaget og krever bl.a. 15 mill kr i erstatning for at han ikke får ha hjelmreklamen fra Red Bull.
Han vil øyensynlig ha i både pose og sekk, dvs å være en del av det norske landslaget og nyte godt av fordelene og støtten derfra, samtidig som han vil ha fordelene og støtten og penger fra Red Bull. I flere intervjuer om saken sutrer han i vei om at han vil "bare" ha like forhold som sine nærmeste konkurrenter.
Det må da være ganske enkelt for Henrik å løse konflikten i stedet for å demonstrere sine egoistiske holdninger på en slik måte, nemlig å melde deg ut av landslaget og bli en fullverdig reklameplakat for Red Bull.
Nei Henrik, vis deg som en mann og ta konsekvensen av at du ønsker fler fordeler enn dine lagkamerater på alpinlandslaget.
K
Redigert 19.03.2019 kl 10:48 Du må logge inn for å svare

Bortskjemt drittunge !
Ka'l
19.03.2019 kl 10:27 617

Han er jo i voksen alder, og fortjener vel ikke slike merkelapper?

Det blir da for dumt å drøfte HKs sak ut fra hvem som er egoistisk eller om en liker ham eller ikke, slik bl.a VG også gjør. En må da kunne være mer saklig og vurdere utfallet ut fra sannsynligheter for hva jussen måtte bestemme her. Hvorfor i all verden ty til negative omtaler av HK selv om en sikkert i mange tilfeller liker andre idrettsutøvere bedre. Saken skal jo ikke være noen popularitetsgallup.