Knivstikking hver dag

vicktor
21.03.2019 kl 01:12 263

I våre aviser ser vi nå daglig knivstikking. Dette er et resultat av Arbeiderpartiet sin innvandringspolitikk.
Dette er prisen vi må betale for dette flerkulturelle paradiset. Send disse kriminelle drittsekkene ut av landet.

Nei, nei! De er helt uten ansvar for at kniven plutselig befant seg i hendene deres. Det kalde, ekskluderende etnisk norske samfunnet vil ikke vite av dem, eller foreldrene deres, - derfor! De må få mere penger, bedre boliger, gjerne eneboliger, 10-doblet NAV-støtte og gratis bil! Jobb får de aldri, så andre kompenserendetiltak må økes KRAFTIG !
Er du med, Jonas? Trine? Audun? Pisil?
Baren
21.03.2019 kl 11:28 216

-deet var en gang noen Norske politikere reiste på studietur til Malmø og Rinkeby som forberedende for hva de forventet kunne utvikle seg her. Kritikerne mente dette var rasisme og uheldig. Politikken er vel nå å forstå som en fare for vårt samfunn og kunne i dag ta sitt ansvar for utviklingen.
Skall
21.03.2019 kl 12:03 206

Om politikerne ønsket det og hadde hatt ryggrad kunne de innført nulltoleranse og strengere straffer for å bære,true med
og skade noen med kniv eller stikkvåpen.
Automatiske straffer for hvert nivå; bære,true med og å skade med kniv/stikkvåpen.
Dette har fungert greit flere steder i USA.
I New York City kjørte de hard linje med nulltoleranse og kriminaliteten sank firdi kheltringene flyttet til steder med bedre rammevilkår.

Selvsagt kan det utstedes automatisk straff for å bære kniver i byer på samme måte som det er automatidke steaffer ( forelegg) for å kjøre for fort med bil.
Jeg ser at det kan være situasjoner hvor noen går med kniv til bunaden og hvor noen skal på fisketur,men dette går det an å tilpasse lovverket.

Dessverre er det ingen vilje til å stramme til med ungdomsfengsel,inndragning av verdier,stopp av barnetrygd eller andre reaksjoner som ville hjelpe.
Svada om mangel på fritidsklubber og trangboddhet er retorikken.
Frp har hatt justisministerene i godt over 5 år nå,så hva stopper dem fra å stramme inn?
Er det igjen V,Krf og Høyre som feiger ut?
convert
21.03.2019 kl 12:37 196

Slapp av, det ordner seg. Det som vil skje er at PK-media vil slutte å skrive om knivstikkinger. Da er de "borte vekk". Folk vil tro det ikke skjer slikt, og politikerne slipper å stå til ansvar for sitt svik mot det norske folk. Det samme har allerede skjedd med voldtekter. PK-media og politiet har i fellesskap bestemt at folket ikke skal få noen opplysninger om de 1800 voldtektene som skjer her i landet, hvert år. For en skam. For et svik.

FrP får ikke til noe som helst med utgifts- og innvandringspartiene KrF og V på slep. Begynner å stusse på H også, altfor mange gummirygger i det partiet, og lederen vokser snart utover enhver dimensjon!
Hvordan går det Vidar Kleppe & Co. forøvrig ?
triki
21.03.2019 kl 14:07 178

Hvor lenge går det for media slutter å skrive om ran av unge, knivstikking, skyting og drap. Tipper om ikke lenge så skrives det ikke noe dette, akkurat som voldtekter av norske kvinner er det nesten tyst. Alt er i skjønneste orden later vi og tro, Norge har en nylig underskrevet en avtale som må overholdes. Media må ikke skrive noe som setter muslimer i dårlig lys,ja jeg vet at noen kaller muslimer for asylsøkere og innvandrere. Når passet er i orden reiser de på ferie til hjemlandet med feriepenger betalt av norske skattebetalere.

Nordmenn har begynt å betale Jizya uten at de er klar over det, det er ikke til å tro.