Litt av en gjeng dette.

ladaen7,30
21.03.2019 kl 19:16 178

Representantene for folket er alt annet enn det. 75 prosent av stortingsrepresentantene for SV har aldri hatt en jobb. 45 av representantene fra AP det samme. Totalt sett for alle partiene er tallet på 36 prosent.

Høyresiden kommer ikke mye bedre ut. 55 prosent i Solberg-regjeringen vet ikke hva det vil si å måtte stå opp om morgenen og gjøre et ærlig stykke arbeide. 12 av 22 statsråder i regjeringen har aldri jobbet. Dette inkluderer statsministeren, finansministeren, næringsministeren og arbeidsministeren(!). Vi har hatt samferdselsministere uten førerkort, finansministere uten økonomiutdanning og statsministere på lykkepiller.

Og fra sine flotte kontorer på Løvebakken er det lett å innføre miljøskatter, bensinskatt, flyskatt, eiendomsskatt, arveavgift, kommunale avgifter, toppskatt, trekke moms fra driks for servitører, fjerne offentlig parkering i byene, sette opp bompengestasjoner selv etter at man har avkrevd års- miljø- og bensinavgift. Og å skatte folk som jobber to jobber med 50 prosent. Åja, glemte vi flyseteavgift, moms på mat, høyere egenandel for syke og eldre inn i det uendelige.

Mange av disse toppene nevnt ovenfor reiser etter endt karriere ut i verden som ledere for WHO (Gro Harlem Brundtland), Thorbjørn Jagland (Europarådets generalsekretær), Jens Stoltenberg (Sjef for NATO), Espen Bart Eide (Spesialrådgiver for FNs generalsekretær), Hilde Frafjord-Johnson (FNs spesialutsending til Sør-Sudan). Felles for dem alle er skattefrie millionlønninger, luksusboliger, privatsjåfører, gratis fly på 1. klasse og politisk status.



https://www.lykten.no/innenriks/75-prosent-av-stortingsrepresentantene-fra-sv-har-aldri-hatt-en-jobb/



Man må vel være enig i det som blir skrevet her.

Det er litt av en gjeng som liksom skal styre for folket, de har jo null peiling på hvordan folk lever og deres situasjon, de har jo aldri levd et vanlig liv men gått rett inn i systemet med de goder og fordeler det medfører.
Og det vises godt på måten de holder på, snakker så godt om folket men de kommer alltid i siste rekke.
Slettet bruker
21.03.2019 kl 20:10 171

Derfor trenger vi å bytte ut den antidemokratisk innrettede valgordningen vi har i dag med partiutnevnte
stortingsrepresentanter.
Vi må en ny valglov som er godkjent av folket. Slik at ekte demokrati for første gang blir mulig.
Med folkevalgte og ikke partiutnevnte representanter. Visse andre endringer i valgloven er også viktig.
Bl.a. stenge muligheten for valgfusk.