Hele venstresiden er barn

Melvind
22.03.2019 kl 15:16 242

Gamle som unge er barn, hjernevasket og naive.

Typisk sosialisme,hjernevasking fra vuggen til graven,går en utfor stupet,følger dem andre etter. Det vi driver med er kollektivt selvmord.

Dette er Justin BeiberX96.
Bare lukk øynene til det går over.
Jeg later som ingenting. Slapper av.

Tenker nok dere er redde nå. Dere som ikke vil miljøet og klimaet noe godt. Nå går ikke det lenger og atferden dere har hatt hele livet må endres. Det blir vondt. Det blir bent frem riktig smertefullt. Nå er det ingen vei tilbake. Barna har sagt klart fra og de gir seg ikke for de skal arve jorde. Dere blir bare gretne gamliser som nå må leve resten av livet mer miljøvennlig enn noen kunne forestille seg. Det blir tråsykkel, trehester (til barnebarna) og kun frukt og grønt til for. Velkommen til det nye Norge gretne gubber. ?
Melvind
22.03.2019 kl 15:57 221

Jeg har kjøpt meg noen hundre fat med diesel som jeg tenkte å fyre opp dieselpurkene mine med. Selvsagt uten partikkelfilter. Slik er for pyser. Gleder meg til å stå og putre foran en Tesla på rødt lys. Da trur jeg jaggu jeg skal stå over minst ett grønt lys og riktig kose meg.

Stakkars Melvind må helt tilbake til trassalderen sin for å bearbeide traumet med i dag. En riktig tung dag for Melvind dette.

Hva med sydenturen til disse barna da,enkelte tørr jo ikke fortelle hvor dem har vært på ferie hvis dem ikke har vært i " varmere strøk". Enkelte dra jo utenlands flere ganger i året (selvfølgelig med miljøsvin nr 1,fly).Det er familieferier,jentetur til storbyer,fotballturer og jobbreiser,ALT dette vil dem altså ha vekk pga miljøet,ha ha,tenker det blir ramaskrik når det går opp for dem. Helt greit for meg,klarer meg MEGET godt uten å fly,
men bor en i utkantnorge uten noen form for kommunikasjon som vi,MÅ en bruke bil for å komme på jobb,skole eller for å handle. Norge består av mer enn Oslo!!!!!
Redigert 22.03.2019 kl 16:15 Du må logge inn for å svare
vicktor
22.03.2019 kl 19:40 186

Magasaki
For noen tiår siden var store deler av jorda truet av ørkenutbredelse.
I dag så er jorda grønnere enn noengang og det skyldes at jorda har fått tilført Co2, som dere kaller forurensning.
Her kan du se et foredrag om hva Co2 nivået betyr for klimaet og jorden vår.
https://www.youtube.com/watch?v=q-WYCyLPtlA

Redigert 22.03.2019 kl 20:13 Du må logge inn for å svare