Mueller legger frem sin rapport.....

Clubs
22.03.2019 kl 22:59 1086

https://www.foxnews.com/politics/mueller-submits-long-awaited-russia-probe-report-to-justice-department

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-when-the-mueller-report-shows-trump-didnt-collude-with-russia-will-anyone-be-punished


Etter over to år legger Mueller frem sin rapport som ikke viser noen uregelmessigheter mellom Trump,hans valgkampstab og Russland.

CNN og de fleste i media har mer enn antydet at Trump har samrørt med Russland og Putin,så nå kommer mageplasket og nedturen
de har forhåndssolgt som en skandale i over to år.
Hva vil de fokusere på nå?

Kanskje på tide å etterforske Bill og Hillary Clintons samrøre med Russland?
Rundt 140 mill USD fra Russland til Clinton Foundation,Bill fikk rekordhøyt betalt for en tale like etter at Hillary fikset Uranium One etc,etc.

Follow the money!
Redigert 22.03.2019 kl 23:19 Du må logge inn for å svare

Hillary skylder fremdeles på alle andre enn seg selv for st hun tapte valget til Trump.Derfor ble det tidlig påstått at Trump samarbeidet med Putin og derfor vant valget.....
Etter over to år og godt over 25 mill dollars har Mueller og 10 advokater som alle har donert penger til Demokratene ( ingen har donert til Republicans) lett febrilsk etter lovbrudd og uregelmessigheter.De fant skattesnusk og andre saker og noen er blitt anmeldt.
Bruk så store ressurser på å grave og grave og selvsagt finner de noe,MEN de fant ingenting på det etterforskningen skulle dreie seg om; nemlig urglementert samarbeide mellom Trump og Putin!

Gedigen fiasko for haterne i media som har mer enn antydet at her ville det graves frem mange livbrudd som Trump og hans folk har stått for!


https://resett.no/2019/03/22/mueller-ferdig-med-russland-granskingen/
Redigert 22.03.2019 kl 23:33 Du må logge inn for å svare
Zorin
22.03.2019 kl 23:36 731

Mange av Trumps nærmeste medarbeidere soner nå snart laange fengselsstraffer, som direkte resultat av denne etterforskningen. Hva som kommer ut av rapporten for Trump sin del, gjenstår å se, men jeg tror ikke han slipper unna. Det er rett og slett for mye grums.

La oss ikke glemme at også Norge betalte enorme summer av skattebetalernes penger til Clinton Foundation, ca. 800.000.000 NOK.
Det er forbudt for amerikanske presidentkandidater å ta imot utenlandsk pengestøtte - CF neppe noe unntak - og det er neppe sannsynlig at norske regjeringer ville betalt om de ikke så for seg at HRC skulle bli USAs neste president.

THE NORWEGIAN COLLUSION!
Redigert 22.03.2019 kl 23:44 Du må logge inn for å svare

Enig, dette er en gigantisk norsk skandale som burde ha vært gransket. Problemet er vel at vi ikke har noe system i vårt politiske system som kan stille politikere til ansvar.

Man trenger ikke være noe geni for å skjønne at norske politikere falt for fristelsen av å benytte seg av korrupsjon og smøring for å kunne tekkes utenriksministeren og senere det de trodde skulle bli den neste presidenten i USA. De mente det sikkert godt, men det fritar dem dessverre ikke for skyld. Norsk lov er krystallklar og er noe som blir håndhevet strengt ovenfor private eller halvstalige bedrifter.

Denne saken er fortsatt under etterforskning i USA, så siste ord er neppe sagt om dette. At Støre og Brende vil havne på Ila tviler jeg dog sterk på.

Det er mulig å begjære utlevering også fra land Norge ikke har utleveringsavtale med.
https://www.regjeringen.no/no/tema/lov-og-rett/innsikt/internasjonalt-samarbeid-pa-justisomradet/utlevering-av-lovbrytere/utlevering-fra-utlandet-til-norge/id2339826/

Det spørs vel da om USA kan begjære utlevert de som ulovlig har betalt en amerikansk presidentkandidat - eller om regjeringen er villig til å utlevere dem. Uansett hadde det vært fint om norske utenriksministre fra flere regimer ikke lenger kan reise til USA når all opprulling er over - SKANDALE!
Redigert 23.03.2019 kl 00:09 Du må logge inn for å svare

THE NORWEGIAN ANTIDEMOCRATIC POLITICAL SYSTEM COLLUSION WITH CROOKED KILLARY & COMPANY !
atnorhe
23.03.2019 kl 01:50 686

CNN er den ene kanalen som har hatt 24/7 dekning i to år om Trump sin "collusion" med Russland. Det har vært spekulert og funnet "klare uomtvistelig " beviser" på at Trump og staben har hatt samarbeid og avtaler med Russland når det gjaldt å sverte Hillary, og oppheving av sanksjoner hvis Trump vant valget.
Nå foreligger Mueller sin konklusjon: Ingen sak å forfølge for Trump sin nærmeste stab. Kommer noen av disse som har levd i to år av sine antagelser og åpenlyse beskyldninger til å be om unnskyldning?
Cnn presenterer gode nyheter for Trump https://www.youtube.com/watch?v=zcDkQFaha7A
Redigert 23.03.2019 kl 01:51 Du må logge inn for å svare
imatza
23.03.2019 kl 02:54 676

"Hillary skylder fremdeles på alle andre enn seg selv"

Hillary er ikke alene når hun skylder på andre for feil og overtramp hun selv har begått, se bare her hos Hegnar, en bryter reglene og kastes ut, kommer tilbake og skylder på andre til tross for at admin har skrevet at vedkommende ble kastet ut for brudd på reglene. Ser ut som dette er en svakhet hos dem som hører til på venstresiden.

At ikke Trump blir tiltalt er ingen overraskelse. Det er praksis i USA at det er kongressen i form av riksrett som skal avgjøre presidentens skjebne. Den eneste man kanskje kunne forventet ble tiltalt var Trump junior pga at han løy til kongressen og tok imot hjelp fra russerne i forbindelse med Trump Tower møtet. Sannsynligvis hadde det vært vanskelig å få dømt han for dette da han kunne påberopt seg at han ikke kjente til regelverket. Han virker dum nok til å enkelt bli trodd på dette. For Trump familien er uansett de mer enn 10 forskjellige etterforskningene om skatteunndragelse, hvitvasking og annen finansiell kriminalitet langt mer alvorlig.
Jeg tipper det vil stå mellom linjene i rapporten at russerne manipulerte Trump kampanjen uten at de skjønte hva som skjedde.

Til slutt Kudos til Bob Mueller som har vært den mest effektive spesial etterforskeren noensinne i antall tiltaler/tiltalepunkter og, dersom de får igjen pengene Manafort er dømt til å betale, går de faktisk i pluss. Det kanskje mest imponerende er at etterforskningen har pågått fullstendig lekkasjefritt til tross for et til tider umennesklig press fra WH og aktivister i kongressen. For ettertiden vil Mueller og Rosenstein fremstå som bautaer i det republikanske partiet i en periode partiet sannsynligvis vil ønske å glemme. Jeg tror Justisminister Barr er av samme støpning som Mueller/Rosenstein og at Trump ikke vil komme noen vei med å manipulere ham.

Forøvrig er jeg ikke sikker på hvordan vi skal tolke Trumps twitter silence siden rapporten ble rapportert overlevert. Litt merkelig.
.777.
23.03.2019 kl 06:35 654

Collusion var det jo, bare tenk på alle de landene som gå penger til Clinton Foundation i forkant av valget, og deretter kuttet bidragene da resultatet ble klart. Norge er en av verstingene der, men slett ikke alene om dette. Og bare tenk hvor mye ressurser som har blitt brukt på å motarbeide Trump i flere år nå, det er helt vanvittig og uten historisk sidestykke. Vi snakker om hundretusenvis av negativt vinklede artikler i media, mange av dem reinspikka løgn, spredd over hele verden, og også her utmerker Norge seg som en av de aller verste. Vi snakker om hjernevasking av befolkningen World wide.

Det nytter jo ikke å diskutere dette temaet her på forumet da alle kun er opptatt av Clinton. Det er som om forsvareren til ABB hadde brukt whataboutisme om Orderud's.
.777.
23.03.2019 kl 06:49 648

Nå er det jo faktisk sånn at det var nettop Hillary og hennes supportere som dro igang dette sirkuset og det er jo nettop dem selv som har drevet collusion uten historisk sidestykke. Tilnærmet hele den vestlige (sosialistiske)politiske eliten, tilnærmet alle de vestlige journalistene, og tilnærmet alle de forskjellige eksperter som har uttalt seg. Og i tillegg har vi dette:

Google Influenced Midterm Elections, May Have Cost Republicans Seats: Study

New research reveals that Google built biases into its search results that influenced the 2018 midterm elections - possibly costing Republicans three congressional districts.

First things first - the study was conducted by Dr. Robert Epstein - a San Diego-based Harvard Ph.D. who founded the Cambridge Center for Behavioral Studies. He's also a Senior Research Psychologist at the American Institute for Behavioral Research and Technology (AIBRT), a UCSD visiting scholar, and served as editor-in-chief of Psychology Today.

He also supported Hillary Clinton in 2016 (just like Google!).

Down to the findings:


Epstein and AIBRT analyzed Google searches linked to three highly competitive southern California congressional races in which Democrats won, and found that Google's "clear democrat bias" may have flipped the seats away from Republican candidates. According to the study, at least 35,455 undecided voters within the three California districts may have been persuaded to vote Democrat due to the biased Google search results.

Epstein says that in the days leading up to the 2018 midterms, he was able to preserve “more than 47,000 election-related searches on Google, Bing, and Yahoo, along with the nearly 400,000 web pages to which the search results linked.”

Analysis of this data showed a clear pro-Democrat bias in election-related Google search results as compared to competing search engines. Users performing Google searches related to the three congressional races the study focused on were significantly more likely to see pro-Democrat stories and links at the top of their results.

As Epstein’s previous studies have shown, this can have a huge impact on the decisions of undecided voters, who often assume that their search results are unbiased. Epstein has called this the Search Engine Manipulation Effect (SEME).

https://www.zerohedge.com/news/2019-03-22/google-influenced-midterm-elections-may-have-cost-republicans-seats-study

Det er et ubestridelig fakta at russerne blandet seg inn i USAs valgkamp. Muellers etterforskning har vært på sin plass, noe resultatene hans tilsier.

Hvorfor blander du inn kongressvalgkamp i Sør California i denne debatten? Det har de ingen verdens ting med saken å gjøre.
Forøvrig var Googlesjefen i kongressen for et par måneder siden og prøvde å forklare stokk dumme politikere hvordan algoritmer virker.
Et av spørsmålene han fikk var fra Steve Kingh som lurte på hvorfor barnebarnet hans fikk opp lite flatterende nyhetsaker om bestefaren på sin Iphone. Google sjefen svarte tørt at det må du spørre apple om. (Steve King har blitt kastet ut av diverse komiteer pga sin lefling med white supremacists, regner med det var en slik historie barnebarnet hadde fått opp)
Redigert 23.03.2019 kl 07:06 Du må logge inn for å svare
.777.
23.03.2019 kl 07:12 640

At russerne har blandet seg inn i valgkampen er én ting, en helt annen ting er konspirasjonsteorien om Putin the puppet master og hans dansende dukke i det hvite hus. Og det er da slett ikke bare Russland som blandet seg inn, det var jo liksom hele poenget mitt at hele den vestlige (sosialistiske) eliten blandet seg inn i valget.

Ellers er det jo også sånn at Google søk ikke bare benyttes i Sør California...
.777.
23.03.2019 kl 07:28 634

«Skei Grande måtte kjempe om plassen for å få se Clinton

Trine Skei Grande satt i salen da demokratene valgte Hillary Clinton til sin presidentkandidat. Hun sier hun føler at hun har vært med på noe historisk.»

https://www.aftenposten.no/verden/i/ajyy4/Skei-Grande-matte-kjempe-om-plassen-for-a-fa-se-Clinton

«Venstre-leder Skei Grande leverte nok en gang klare advarsler mot at Hillary Clinton kan gå tapende ut i presidentkampen

Trine Skei Grande (V) om Donald Trump: - Blanding av narsissistisk diagnose og kommentarfelt i VG»

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/nM5En/Trine-Skei-Grande-V-om-Donald-Trump---Blanding-av-narsissistisk-diagnose-og-kommentarfelt-i-VG


Og med det fikk venninna til Siv i den norske «høyre» regjeringen vist frem at hun er hardbarka Hillary fan, og samtidig vist sin avsky både for Trump og det norske folket.

Se dette i kombinasjon med å gi bort hundrevis av millioner skattekroner til Clinton Foundation, og den vanvittige hjernevaskingskampanjen i media.

Er ikke dette collusion?

Nå er det russernes innblanding som har vært temaet og tradisjonelt så er det Trumps egne partifeller som har vært mest "redd" for russerne, så de har igrunnen seg selv å takke for det fokuset. Forøvrig er resten av innlegget ditt uforståelig. Sosiale eliten har blandet seg inn i valget? Populistisk møl som du sikkert ikke skjønner selv hva du mener med engang. Og igjen, hva har googles algoritmer i valget i 2018 med presidentvalget i 2016 å gjøre?
Om du virkelig er interessert i hvem som hjalp hvem i det valget bør du kanskje heller se hvem, som dro nytte av de 87 millioner facebook profilene som ble tilgjengelig for Cambridge Analytica som igjen ble brukt av Trump kampanjen til å spesial lage reklamer. Cambridge analytica er en Steve Bannon7Mercer baby.

Foreslår at du leser denne artikkelen

https://www.vox.com/policy-and-politics/2018/3/23/17151916/facebook-cambridge-analytica-trump-diagram
.777.
23.03.2019 kl 07:35 629

Så taktikken nå er å gjøre deg dum så du ikke forstår hva jeg mener? Du skjønner veldig godt hva jeg mener.
Cortex
23.03.2019 kl 07:37 625

Ta nesten 250 mill nok,et kobbel advokater hvorav de fleste er partiske demokratsympatisører og la disse boltre seg for å se hva de kan grave frem av lovbrudd og uregelmessigheter om Trump hans familie og valgkampstab.
Ingen konkrete lovbrudd som skulle etterforskes,men kun graving for å se hva de greide å finne på disse folkene.Alt for å få fokus vekk fra Hillarys tapog at en outsider og politisk amatør som Trump vant valget og kan risikere å få gode resultater som setter yrkespolitikerne og byråkratene ( the swamp) i et dårlig lys.....
Selvsagt fant de skattesnusk og mindre saker de brukte som brekkstang for å få noen til å lyve om Trump for å selv slippe straffeforfølgelser.
Et uverdig prinsipp.
Hvem tror at det samme beløpet og en haug partiske advokater ville greid å grave frem noen skattesaker og andre lovbrudd også i norsk politikk?

Tucker Carlson, Hannity og Ingraham Angle er ikke objektive,men for positive til Trump.
Det vil likevel være informativt å se deres programmer fra fredag kveld,3/22-19, for å få balansen sett opp mot norsk presses ensidige vinklinger.
De tre programmene ligger på youtube.com
Redigert 23.03.2019 kl 07:49 Du må logge inn for å svare

Denne såkalte sosiale elten som blandet seg inn i valget som du sier, er det den delen av pressen som skriver nyheter med en bias du ikke liker?
Du må virkelig hate ytringsfriheten.
Wish
23.03.2019 kl 07:53 616

https://www.foxnews.com/entertainment/mainstream-media-celebrities-stunned-as-mueller-report-filed-with-no-new-indictments-planned

Her er noen reaksjoner fra CNN og andre i MSM.....
Ikke akkurat den konklusjonen fra Mueller som de har solgt inn i over to år nå.

Hvordan vil Tove Bjørgaas i Nrk og Fredrik Græsvik i TV2 tolke rapporten,tro?
Et antiklimaks og gedigent mageplask for haterne i MSM.
Redigert 23.03.2019 kl 07:54 Du må logge inn for å svare

Etterforskningen ble initiert av, utført av og overvåket av republikanere i alle sjefsledd. At Trump lyver fritar ikke deg fra å sjekke fakta.

"Selvsagt fant de skattesnusk og mindre saker de brukte som brekkstang for å få noen til å lyve om Trump for å selv slippe straffeforfølgelser.
Et uverdig prinsipp."
1 . Mindre saker sier du:
"Manafort did not commit these crimes out of necessity or hardship," Mueller's office said. "He was well educated, professionally successful, and financially well off. He nonetheless cheated the United States Treasury and the public out of more than $6 million in taxes at a time when he had substantial resources."
Synes du nesten 50 mill kroner i skattesnusl er lite? Dette var altså valgkampsjefen til Trump som attpå til jobbet gratis til tross for at han på denne tiden var nedsyltet i gjeld, til blant annet russere. Ingen alarmbjeller?

2. Et uverdig prinsipp
Det er du i din fulle rett til å mene og jeg har også mine betenkligheter men det er nå engang slik amerikansk praksis er og har vært. Det er slik de jobber for å ta mafiaen og det er slik de jobber for å ta Trumps gode "venner" i den voldelige gjengen MS-13.

Jeg blir helt matt av denne gjengen som må skifte nick for hvert innlegg de skriver.

Tove Bjørgaas i Nrk og Fredrik Græsvik arbeid siste to år er totalt bortkastet og meningsløst. Alt hatet de sitter inne med må behandles....

Merkelig at du henger deg opp i norske journalister. Som om de har noen innflytesle i saken.
Wish
23.03.2019 kl 08:21 600

Norsk media har,med svært få unntak,kun dekket den banehalvdelen som har vært mest mulig negativ til Trump.
Nå ser de fleste av oss hvor fordummende denne propagandaen fremstår og hvordan norsk media ikke akkurat har mye troverdighet igjen når de velger side....,og korthuset de har presentert selvsagt faller sammen.
Derfor er det relevant å minne om norsk medias rolle som partiske aktører.

https://m.youtube.com/watch?v=7-VJkLFuFYw
Hannity har hatt rett og oppsummerer her saken slik han ser den.....

https://m.youtube.com/watch?v=0q7yXeSJByA
Også Laura Ingraham har kommentarer....
Redigert 23.03.2019 kl 08:24 Du må logge inn for å svare

Anklager andre for å være partiske samtidig som du linker til Hannity. Det er bare på dette forumet en kommer unna med å være så kørka i hodet.

Jeg har spurt mange ganger men det er aldri fornuftige svar å få. Hva er negative nyheter om Trump? Som regel referer media noe han har sagt i taler eller skrevet på twitter. Regner dere det som negativt å referere hva Trump sier? Regner man det som negativt å faktasjekke det han sier? Er det utidig å sjekke om presidenten lyver eller ikke. Bør vi godta alt han sier og ta det som fakta?
Trump klarer ikke engang å snakke sant om ting som har gått bra så det er hans egen feil at det blir så mange negativt ladede faktasjekker. For eksempel lyver og overdriver han om økonomien hele tiden.
dirken
23.03.2019 kl 09:11 605

Rapporten burde offentliggjøres, ellers blir det bare tull. Ingen som stoler på fox stoler på NYT og motsatt.

Selvfølgelig bli den lagt fram, litt etter litt. I mellomtiden får Deep State muligheten til å kaste ut den ammunisjonen den har, slik som bl.a. Christchurch og saken der den «italienske» bussjåføren bortførte skolebarn og satte fyr på bussen.

Jeg har som sagt tro på at Barr er en redelig justisminister som vil offentliggjøre det han kan. Det kan være at Mueller har delegert enkelte saker til andre distrikter (eg. Cohen saken) som vi ikke har hørt om ennå, som han ikke kan offentligggjøre pga etterforskningens gang.
atnorhe
23.03.2019 kl 09:55 585

Nei det er ingen overraskelse, men MSM har spekulert mot presidenten bokstavelig hver dag i to år om dette. Det har vært kjent lenge at påtalemyndigheten i "southern district" New York som vist nok er den tøffeste i hele USA når det gjelder å slå ned på alt som minner om organisert krim, har kastet seg over Trump sitt imperium, og etterforsker hver eneste "deal" Trump har foretatt seg de siste 30 årene.

Ryktet går også om at Påtalemyndighetene i NY vil prøve å linke Trump sine affærer til en føderale RICO tiltale (Raceteer influenced and corrupt organizations act )som gir utvidet straff hvis kriminaliteten er organisert (mafia). Giuliani ble berømt for sine rettsaker mot mafian i New york, og en av de som jobbet tett med dette var Mueller. Litt av noen paradokser:)

Først må bevisene være klar, og Trump må ut av det hvite hus, men det er klart at Trump frykter dette, og New york times hadde en artikkel som antydet at Trump har prøvd å få fjernet lederen av etterforskingen. Om dette stemmer, og kan bevises er en annen sak.

Trump har enda flere tøffe dager i vente, og demokratene har som kjent en sak på agendaen, og det er å fjerne ham i fra det hvite hus.

"Nei det er ingen overraskelse, men MSM har spekulert mot presidenten bokstavelig hver dag i to år om dette."

Det har de såvist ikke. Det har vært generell enighet om at presidenten ikke kan tiltales. Det har også vært ganske stor enighet om at han ikke kan stilles for riksrett før noe håndfast foreligger. I praksis er det umulig med mindre veldig mange republikanske senatorer er med på dette.

"Trump har enda flere tøffe dager i vente, og demokratene har som kjent en sak på agendaen, og det er å fjerne ham i fra det hvite hus."

Igjen, dette er tull. De som har integritet innen lov og orden bryr seg ikke om partiboka og slik må det være. DOJ har stort sett opptrådd ryddig hele tiden under Trump bortsett fra klovnen Whitaker, som kun ble insatt pga at han var lojal til Trump. Det er imidlertid positivt at han ikke overlevde lenge i jobben. Forøvrig er jeg helt enig i at Trump bør bekymre seg over etterforskningene i SDNY. Det er nok mye enklere å finne noe håndfast der og jeg tror de fleste skjønner at han ikke har rent mel i posen.
Det nytter imidlertid ikke å være republikaner og sutre over at Trump blir etterforsket. Bill Clinton ble fotfulgt i 5-6 år av spesial etterforsker Kenneth Starr. Det som begynte med en dårlig eiendomsinvestering (whitewater) endte med riksrett for å ha løyet om et utroskap. Kona Clinton har vært etterforsket opp og ned og rundt i ring i årevis for Bengahzi. Uranium one, Clinton Foundation og emailer.

Jabbadabbado, det er nå du skal ta ut streik eller legge deg helt flat og si unnskyld dagen lang.
Du trøste biter deg fast i knotpick bortforklaringer og omskrivninger, det er selvtrøst du desperat søker. Det er flaut. Tar du streik nå?

DS skal selvfølgelig fortsette å kverne og jabber kommer til å jabbe viddere.
Jabbadean: some likelihood that the President is an agent of Russia
https://www.breitbart.com/politics/2019/03/22/john-dean-mueller-probe-conclusion-doesnt-resolve-whether-trump-russian-agent/
John Dean: Mueller Probe Conclusion Doesn’t Resolve Whether Trump Russian Agent

Cher
@cher
Didn’t Watch trump’s Bullshit
Political Propaganda.I WILL Watch When MUELLER
Makes Him Grovel In Dirt Of ?Garden,When He Is Proven 2 Be PAWN Of PUTIN

Redigert 23.03.2019 kl 10:57 Du må logge inn for å svare
atnorhe
23.03.2019 kl 10:41 569

"Det har de såvist ikke". Hvordan kom du frem til det? At de ikke har spekulert? De har KUN spekulert i to år.
At demokratene har Avsettelse av Trump som en av sine hovedsaker, er tull? Forstår du engelsk?

"De som har integritet inne lov og orden bryr seg ikke om partiboka" Nei selvsagt gjør de ikke det. Hvem snakker om dem?
Jeg snakker om MSM.

Tror vi i bananrepublikken Norge skal være forsiktig å nevne eventuelle innblandinger fra fremmede makter i USA. Kaste stein når en sitter i glasshus har aldri vært så smart.
Gerhardsen hadde en KGB agent gående hjemme hos seg og han oppnådde store mål i sitt arbeide. Og ikke minst var noen jr ikke helt sikker på sitt opphav før dna test ble gjort i moderne tid.
Vår støtte til Clinton,s fond håper jeg vil føre til krav om utlevering herfra av de berørte

"De som har integritet inne lov og orden bryr seg ikke om partiboka" Nei selvsagt gjør de ikke det. Hvem snakker om dem?
Jeg snakker om MSM. "

Nå er det ikke MSM som har satt igang en eneste av de snart 20 forskjellige sakene mot Trump, hans selskaper og/eller hans partnere.
Media skal rapportere fakta. De ville vært veldig rart om ikke en og annen spekulerer i om Trump kan være skyldig i en av de mange etterforskningene mot han. Spesielt tatt i betraktning at så mange av hans medarbeidere har erklært seg skyldig eller har blitt dømt for alvorlige forbrytelser. Det betyr ikke at MSM anklager han for forbrytelser han ikke har blitt tiltalt for. De tørr knapt å anklage han for å lyve selv om det er åpenbart for hele verden. Jeg synes igrunnen MSM er alt for snill med Trump.