Mueller legger frem sin rapport.....

Clubs
22.03.2019 kl 22:59 2056

https://www.foxnews.com/politics/mueller-submits-long-awaited-russia-probe-report-to-justice-department

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-when-the-mueller-report-shows-trump-didnt-collude-with-russia-will-anyone-be-punished


Etter over to år legger Mueller frem sin rapport som ikke viser noen uregelmessigheter mellom Trump,hans valgkampstab og Russland.

CNN og de fleste i media har mer enn antydet at Trump har samrørt med Russland og Putin,så nå kommer mageplasket og nedturen
de har forhåndssolgt som en skandale i over to år.
Hva vil de fokusere på nå?

Kanskje på tide å etterforske Bill og Hillary Clintons samrøre med Russland?
Rundt 140 mill USD fra Russland til Clinton Foundation,Bill fikk rekordhøyt betalt for en tale like etter at Hillary fikset Uranium One etc,etc.

Follow the money!
Redigert 22.03.2019 kl 23:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.03.2019 kl 11:38 1090

lol
Du har antagelig lang og tro erfaring i bortforklaring og utviser dyktig ekspertise i øvelsen. Gått jabba da.
atnorhe
23.03.2019 kl 14:57 1067

Da har du ikke lyttet til noen av de utallige diskusjon-panelene som MSM har hatt non stopp i 2 år. Det var konstante spekulasjoner om hva presidenten visste, og når han visste det. Utrolig at du ikke har fått med deg dette..
Redigert 23.03.2019 kl 14:58 Du må logge inn for å svare
Wish
23.03.2019 kl 21:05 1049

https://m.youtube.com/watch?v=C4LNb0sxfEA

Her er Tucker Carlson med sine kommentarer,kritikk mot media og gjester.
Viktig å få vite hva også Hannity,Carlson og andre rapporterer siden deres partiskhet utfyller det norsk media har rapportert og forteller
nå når konklusjonen er at det ikke har vært noen collusion mellom Trump,hans familie og stab og Russland!
De dekker den banehalvdelen av det totale bildet norsk media,CNN og andre Trump-hatere later som ikke er der.
Sannheten ligger nok ofte et sted i mellom.
atnorhe
23.03.2019 kl 23:40 1033

Her er en som har fått Russland og Trump på hjernen. Hele livet hennes i to år har bestått av å linke Trump og han nærmeste til Russland
Først en liten innledning av Tim Pool, deretter "litt Trump /Putin/Russland" fanatisme, i fra et enkelt ,show, og dette har hun hold på med hver dag i 2 år, men du finner det helt naturlig. Kos deg:)
https://www.youtube.com/watch?v=e8WxhZxqgbw
Vomit
24.03.2019 kl 08:45 1014

Også Watters’ World på Fox News hadde noen gode kommentarer om medias hysteriske heksejakt
som nå endelig er blitt avslørt og avvist av Mueller...
https://m.youtube.com/watch?v=mA1KISORoT0&t=1695s

Murdock’s kommentarer;
https://www.foxnews.com/opinion/deroy-murdock-mueller-report-quashes-lefts-top-excuse-for-hillarys-2016-loss-trump-won-fair-and-square
AdFontes
24.03.2019 kl 08:55 1006

''Twitter Bans User For Laughing At Rachel Maddow's Tears Of Despair Over Mueller Report.''
Så full av hat at hun griner over at uskyldig anklagede blir frikjent, samme holdningen har twitter :)
https://www.zerohedge.com/news/2019-03-23/twitter-bans-user-laughing-rachel-maddows-tears-despair-over-mueller-report
Journalister burde lære seg et yrke eller ferdighet istedenfor å leve kun av sine meninger og kjepphester ('learn to code' :)
Slettet bruker
24.03.2019 kl 10:20 988

Jeg legger merke til at veldig mange har lest Muellers rapport før verken Trump eller kongressen har fått tilgang.
børst
24.03.2019 kl 10:27 982

Om det var slik at Russland ønsket å påvirke valget i USA til fordel for Trump, så hadde de uansett ikke bruk for hverken Trump eller noen i hans kampanje. Hele denne saken er absurd og bryter med alminnelig fornuft. Det er mange journalister og eksperter som har dummet seg ut og mistet troverdighet.
Redigert 24.03.2019 kl 10:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.03.2019 kl 10:43 976

«Russiagate» var fake news, la oss gni det inn

Av Pål Steigan - 24. mars

Da spesialetterforsker Robert Mueller sendte sin sluttrapport til statsadvokaten i USA med den konklusjonen at det ikke vil bli reist tiltale mot noen, kollapset den største nothingburderen i nyere USA-historie. Den bløffen om russisk innblanding som ble kokt sammen av kampanjeledelsen til taperen Hillary Clinton har vist seg å være det den var – en gigantisk bløff.

Dette er et knusende nederlag ikke bare for Clinton-kampanjen og Det demokratiske partiet i USA, som har satset alt på å lage en riksrettssak ut av dette fordi de ikke ville godta valgnederlaget. Men det er vel så mye et nederlag for main stream media. Tusenvis av kommentatorer, lederskribenter og forståsepåere sietter igjen uten ære.

«Russiagate» er fake news på steroider.

Begrepet «fake news» ble jo hyllevare i og med Russiagate, men så viser det seg at den største fake news av dem alle var nettopp Russiagate.

Journalistikkens tapte standarder i «Russland-gate»

De burde nå kle seg i sekk og aske, si opp jobbene sine og innrømme for all verden at de har ført hundrevis av millioner mennekser bak lyset. De har brakt verden nærmere en storkrig bare på grunn av at Hillary Clinton ikke ville godta at hun tapte valget. Det finnes knapt noen tilgivelse for dette. Og skulle den finnes, så måtte det være hvis de anvarlige beklaget dette høyt og tydelig. Men noe slikt vil ikke skje.

De vil satse på glemselen som sitt sikreste kort. De vet at folk glemmer fort, og de vil pøse på med avledningsmanøvre.

Noen av dem gjør et poeng av at det faktisk er avdekket alvorlige lovbrudd i forbindelse med Mueller-granksningen, men det har ingenting med Russiagate å gjøre. Det er blitt avdekket korrupsjon, men som Caitlin Johnstone skriver i en utmerket kommentar: «Korrupsjon er for Washington DC det som vann er for fisk.»

Vi ser i Norge at kommentarene er svært neddempet etter at Muellers konklusjon ble kjent. Det er en kjempesak, men den blir ikke dekket som en kjempesak. Den blir tonet ned og omtalt som noe mindre viktig.

Derfor er det vi andre som må minne om det igjen og igjen: Russiagate var plantet, Russiagate var en gigantisk løgn fra første øyeblikk, og nå er den endelig avslørt som det.

Den virkelige fortellingen med Russiagate er ikke fortellingen om russisk innblanding, men fortellingen om et korrupt forhold mellom deler av den politiske eliten og mediene. Mediene er avslørt fordi de aldri har stilt kritiske spørsmål, men har jattet med og latt seg bruke i en skitten maktkamp der sannheten avgikk for døden for lenge siden. Mediene og de sentrale journalistene har forrådt sine lesere og seere, og det bør vi minne om så det blir husket lenge.

Donald Trump er reaksjonær, imperialistisk og en slu kapitalist. Men han kom ikke til presidentembetet på grunn av russisk innblanding. Han vant ganske enkelt valget, og han vant fordi Hillary Clinton var en så avskydd, upopulær og korrupt kandidat.

https://steigan.no/2019/03/russiagate-var-fake-news-la-oss-gni-det-inn/
Slettet bruker
24.03.2019 kl 11:15 955

Alle burde bli glad og lettet om Muellers rapport frikjenner Trump. USA er splittet, og det beste er om de kan legge alt russiarussiarussia bak seg. Men det er vel neppe slik det vil gå. Hver side vil finne ett eller annet i rapporten å henge seg opp i, og grave skyttergravene enda litt dypere og enda litt bredere. Amerikansk politikk er ødelagt, og ingen rapport kan helbrede den.

Starr etterforskningen er et godt eksempel. Det var ikke whitewater korrupsjon som stilte Clinton for riksrett til slutt, men en affære. Amerikansk politikk har bare blitt verre siden dengang.
Slettet bruker
24.03.2019 kl 11:20 954

Ja la oss få kommunistenes versjon av saken.
Litt merkelig at Change kritiserer Rødt på en annen topic.
Han er vel ikke ekstrem nok for AKPML Changes.
Slettet bruker
24.03.2019 kl 11:25 950

For husfredens skyld bør Trump velges ut av de som valgte han inn men vi vet jo at det uansett vil være en hard kjerne som da vil skylde valgtapet på etterforskningene.
Slettet bruker
24.03.2019 kl 11:33 947

At republikanerne dumper sin egen president kommer neppe til å skje nei. Skal Trump slås må demokratene stille med en god kandidat. De trenger en populist for å slå en populist i dette klimaet tror jeg.
Slettet bruker
24.03.2019 kl 11:35 944

Trump har ikke twitret på 36 timer. Må vel nesten være rekord. Forrige helg hadde han nærmere 50 tweets. Det sies at advokatene holder han tilbake pga Mueller rapporten men det kan jo selvfølgelig også være så enkelt som at han glemte å ta med seg mobilladern til Florida. Blir det ketchupeffekt når han får logget seg på igjen?
Slettet bruker
24.03.2019 kl 11:38 941

Du skal ikke si det. Jeg tror de fleste støtter Trump kun fordi de er redd for makten han har over basen sin. Om noe virkelig ille kommer ut, og et par bjellesauer trekker støtten, kan domino brikkene falle fort. Slik det skjedde med Nixon. Når det er sagt, det må sannsynligvis være en veldig alvorlig kriminell handling med klokkeklare beviser for at det skal skje.
Redigert 24.03.2019 kl 11:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.03.2019 kl 11:41 932

På dette tidspunktet vet alle at Trump aldri kommer til å tre til side av seg selv. Slik var det ikke med Nixon som hadde skamvett. Hvis bjellesauer skal trekke støtten til Trump må de være forberedt på krig (ikke nødvendigvis bokstavelig). Det tviler jeg sterkt på. Politikere flest er feige.
Redigert 24.03.2019 kl 11:41 Du må logge inn for å svare
Bare
24.03.2019 kl 12:07 923

Jeg tar ballen og ikke mannen,så hvilke politiske oppfatninger Pål Steigan har hatt og har er uvesentlig når han nå
skriver fornuftige innlegg på sin blogg.Selvsagt har han helt rett i det meste og setter partiske journalister i et fortjent
dårlig lys.
AdFontes
24.03.2019 kl 12:11 921

Trump tar ibruk religiøs mystisisme mot de som prøver å styrte ham: http://www.whatdoesitmean.com/index2822.htm

Ellers, dette minner litt om usannhetene i Nrk, TV2 og VG osv. ang de Irakiske masseødeleggelsesvåpnene - som ikke fantes. Millioner hjernevasket, hundretusener døde..
https://taibbi.substack.com/p/russiagate-is-wmd-times-a-million
Redigert 24.03.2019 kl 12:38 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.03.2019 kl 15:33 903

"Ellers, dette minner litt om usannhetene i Nrk, TV2 og VG "

Skal norske medier få skylden for at den republikanske regjeringen bløffet til verden?

Burde Trump gå hardt ut og forlange at hele Mueller rapporten ble offentliggjort øyeblikkelig? Det ville tatt demokratene på senga og kjøpt han litt goodwill. Det ville også være det logiske å gjøre om han er så uskyldig som han sier han er.
børst
24.03.2019 kl 20:43 888

Nå er hovedkonklusjonen publisert på CNN. Det ble ikke funnet noe som tyder på at noen i Trumps kampanje eller Trump selv var delaktig i noen konspirasjon sammen med Russland under valgkampanjen. Demokratene satte sine beste folk på saken, men de fant altså ingenting. Og dette er alvorlig for tilliten til en lang rekke journalister og eksperter.
Redigert 24.03.2019 kl 20:44 Du må logge inn for å svare
polemiker
24.03.2019 kl 21:07 881

De fleste ledende journalister og Demokrater som har kommentert dette de siste par årene har driti seg fullstendig ut. På tross av den massive propagandaen og løgnene de har produsert har de ikke klart å overbevise alle. I en fersk meningsmåling (fra Politico?) mener et flertall av det amerikanske folk at hele Mueller etterforskningen har vært en heksejakt :-) (47% mener den ikke var det, og 3 har ingen mening.)

Vil de ta lærdom av det? Selvsagt ikke. De vil bare finne nye halmstrå de kan klamre seg til. (Skatt, New York etterforskning, el.l)
børst
24.03.2019 kl 21:16 878

CNNs kommentatorer er allerede i gang. En kvinnelig WH-korrespondent trekker fram halmstrået at Trump ikke møtte Mueller til avhør, men at han fikk spørsmålene med seg hjem og fikk diskutere dem med sine advokater. En annen griper fatt i siste setning "..but does not exonerate him". Altså at Mueller ikke frifinner Trump. Men rent filosofisk kan han jo ikke gjøre det, han kan bare si at etter nesten to års granskning var de ikke i stand til å finne noen bevis for sammensvergelse. Men om CNN og de andre velger å spinne videre på en konspirasjonsteori, undergraver de bare sin egen tillit og troverdighet enda mer.
Dispute
24.03.2019 kl 21:26 874

https://www.dagbladet.no/nyheter/renvasker-trump-og-hans-medarbeidere/70906506

Også Dagbladet innser at Marie Simonsens og andres våte drømmer er over....
polemiker
24.03.2019 kl 21:42 867

Vil noen av nyhetsankerne i CNN, CBS, MSNBC eller andre ha såpass integritet at de åpent kommer med en beklagelse?

- Sorry folkens, jeg har tatt feil hele tiden. Jeg gjorde ikke jobben min, sjekket ikke kilder, tenkte ikke klart. Mitt ønske om at dette skulle være sant overskygget virkeligheten og gjorde meg blind slik at jeg ikke engang kunne ta til meg selv de enkleste fakta og sunn fornuft.

Håper en eller annen kommer til fornuft, men tror ikke det skjer. De vil bare late som ingenting og fantasere vidre. Det begynner å bli mange slike saker nå, men det er stadig flere som fullstendig har mistet tillititen til MSM. I følge undersøkelser er det bare 30% som oppgir at de har tillit til de store nyhetsformidlerne, CNN er på bunnen. Vi kan vel bare tippe hvilken politisk tilhørighet de har...:-)
Redigert 24.03.2019 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
polemiker
24.03.2019 kl 21:56 861

Fra Barrs oppsummering fra rapporten til Mueller.

The Special Counsel's investigation did not find that the Trump campaign or anyone associated with it conspired or coordinated with Russia in its efforts to influence the 2016 U.S. presidential election.

Null, niks, nada. Han fant altså ingen, hverken fra Trump kampanjen eller noen andre amerikanere som har konspirert med russere for å påvirke valget i 2016.

Man kan vel ikke påstå at han har gjort en slett etterforskning heller:

The report explains that the Special Counsel and his staff thoroughly investigated allegations that members of the presidential campaign of Donald J. Trump, and others associated with it, conspired with the Russian government in its efforts to interfere in the 2016 U.S. presidential election, or sought to obstruct the related federal investigations.

In the report, the Special Counsel noted that, in completing his investigation, he employed 19 lawyers who were assisted by a team of approximately 40 FBI agents, intelligence analysts, forensic accountants, and other professional staff. The Special Counsel issued more than 2,800 subpoenas, executed nearly 500 search warrants, obtained more than 230 orders for communication records, issued almost 50 orders authorizing use of pen registers, made 13 requests to foreign governments for evidence, and interviewed approximately 500 witnesses.

børst
24.03.2019 kl 22:10 853

Anbefaler folk å se på CNN, så skjønner man hvorfor kanalens oppslutning stuper i USA. Nå er det offisielt en kanal som fremmer en konspirasjonsteori om en konspirasjon mellom Trump og Putin.
Redigert 24.03.2019 kl 22:10 Du må logge inn for å svare
polemiker
24.03.2019 kl 22:10 852

Som Børst nevner så henger disse fake news media seg opp i denne setningen til Mueller angående Obstruction of Justice.

while this report does not conclude that the President committed a crime, it also does not exonerate him, Mueller overlater heller dette spørsmålet til AG å avgjøre.

Det har han allerede gjort og kunne meddele at både han og visejustisminster Rod Rosenstein har konkludert med at dette ikke er noe å gå videre på.

After reviewing the Special Counsel's final report on these issues; consulting with Department officials, including the Office of Legal Counsel; and applying the principles of federal prosecution that guide our charging decisions, Deputy Attorney General Rod Rosenstein and I have concluded that the evidence developed during the Special Counsel's investigation is not sufficient to establish that the President committed an obstruction-of-justice offense.

Avgjørelsen er tatt uten at de har tatt hensyn til at de ikke kan straffeforfølge en sittende president. Dvs. no crime!

Denne rapporten er katastrofal for demokratene og media i USA. Fullstendig renvasking - NO COLLUTION.

Modnok
24.03.2019 kl 22:10 851

https://www.foxnews.com/opinion/end-of-mueller-probe-wont-satisfy-democrats-or-never-trumpers

Retorikken og de fastlåste posisjonene vil fortsette.
Hatet vil vokse videre.