Massiv FBI-skandale under oppseiling. Watergate? Del XX


Etter nesten 2 års etterforskning av "russian collution" har nå Mueller avsluttet sin etterforskning og avlevert sin rapport. Den er overlevert til DOJ og nå er det opp til justisministeren å avgjøre hva eller hvor mye som skal frigis.

Sosialistene har som kjent håpet på at hans etterforskning skulle kunne finne bevis for at Trump hadde en sammensvergelse med russerne og at det ville kunne føre til en inditment sak slik at de kunne få ham avsatt. Etter 2 år og med uinskrenkede ressurser har det så langt ikke medført at en eneste en har blitt tiltalt eller dømt for noe straffbart i.f.m. russisk konspirasjon. Derimot har det medført at det er kommet opp noen gamle skattesaker, FBI feller med løgn under ed og andre kriminelle saker som er relatert til helt andre ting.

Vi husker vel alle at Little Adam i Intel komiteen allerede 2 dager etter at Mueller ble oppnevnt fastslo at det var håndsfaste bevis på at Trump var innvolvert i "russian collution". Dettte har både han og media glemt for lengst og er ikke noe de vil rippe opp i. De har tidligere truet Trump med riksrett om han stanset Mueller etterforskningen, men nå er de mest opptatt av å vri saken bort denne rapporten som snart vil bli lagt frem.

Den inneholder neppe hva de har ønsket seg, så det kan bli underholdene å være vitne til hvordan de tolker denne rapporten. Noen beklagelser fra media eller de sosialistiske politikerne tror jeg ikke vi kan vente. De vi Jabbe videre og finne på nye løgner og svada.

Neida Jabba, det er bare dere sosialister som er faktaresistente. Du momlet noe om Bloomberg artikkel ovenfor her, men her har du en artikkel som bekrefter hva jeg skrev ovenfor. https://www.businessinsider.com/donald-trump-jr-agrees-to-senate-intelligence-committee-hearing-2019-5?r=US&IR=T

- Donald Trump Jr. has reached an agreement with the US Senate Intelligence Committee for the panel's senators to interview him in mid-June, a congressional source familiar with the matter told Reuters on Tuesday.

- The panel had subpoenaed Trump Jr. to appear before the committee, two congressional sources said last week.


Han har, så vidt jeg husker vært inne to ganger tidligere, både for Intel og justiskomiteen.

Stadig flere demokrat politikere våkner nå opp og begynner å få det travelt med å ta avstand fra Hillary Clinton. Dere sosialister her på berget har ikke helt oppdaget dette ennå og fortsetter med å hylle denne korrupte og kriminelle dama. Presidentkandidat Tulsi Gabbard latterliggjør Bill og Hillarys talkshow turne og undrer seg over hvem som vil betale for å høre på dette. Hun kritiserer også disse lukkede Wall Street talene hennes, NSA sjefen Clappers løgner og kritiserer sågar fake news CNN for å ha ansatt ham.

Din påstand om at Muellers advokater hadde avhørt DTjr var løgn
Forøvrig er det grunn til å anta at han gav de samme løgnene til kongressen om Trump tower Moskva som Micheal Cohen gjorde og som han nå sitter i fengsel for.


"Presidentkandidat Tulsi Gabbard"

Hun er jo alt-right favoritten. Diktator sugende bitch slik som de fleste Trumpetister.
Forøvrig har jeg ALDRI forsvart Clinton bortsett fra å si at hun hadde vært et mye bedre alternativ enn det korrupte krapylet som sitter der nå.

Forøvrig blir det rapportert at Barr jobber tett med både CIA, FBI og sjefen for national inntelligence for å finne et eller annet som de kan henge på knaggen om at noe ikke var helt som det skulle i etterforskningen av Trump. En etterforskning velgerne ikke viste om før valget og som således hadde INGEN betydning for valget. En vet jo hvilket signal dette gir nedover i systemet. Om man vil beholde jobben bør man holde seg unna etterforskning av Trump og hans sfære. Dette nærmer seg et diktatur.

På toppen av det hele driver altså Giuliani og Trump selv en offentlig kampanje for å få Biden etterforsket. Det samme de beskylder Obama administrasjonen. Skjønner du ikke hykleriet her?

Når det gjelder Tulsi må du ikke snakke så stygt om dine politiske medsøstre. Jeg vet du liker beste de mer ekstremt venstrevridde, men hun er tross alt en demokrat, men kanskje en av de bedre og mest fornuftige av dem.

Barr har som jeg nevnte ovenfor startet en etterforskning på om FBI og de andre etterretningorganisasjonene har forholdt seg til lover og regulativ. Har de gjort det, har de ingenting å frykte. Barr kommer neppe til å bruke de samme gestapometodene til Comey og Mueller ved å lure folk i en "løgn" felle eller bare rævkjøre dem økonomisk.

Biden har vært en sentral person i dette korrupte Obama regimet og det er vel ting som tyder på at han har vært innblandet i korrupsjon i Ukraina, men da med sønnen som stråmann. Han fikk vel stanset denne korrupsjonsskandale der relativt effektivt. Kan nok være verdt å se litt nærmere på. Folk som bruker sin politiske makt og folkets tillitt til å berike seg selv eller familie og venner, kalles ganske nekelt korrupsjon. Clinton mafian lagde en skole i hvordan dette kan gjøres.

Hykleri? Hva hadde du sagt om en Special Investigator i dag hadde raidet hjemmet til Biden midt på natten, Fox News hadde blitt tipset og kunne filme Biden i underbuksa iført håndjern og kastet på glattcelle. De kunne åpenbart gjort det samme med fru Clinton, ransaket huset hennes og inndratt alle digitale media.

Det kommer ikke til å skje som vi vet. Barr kommer til å gjennomføre en bipartisan etterforskning og etter boka. Dere sosialister vil få mye å gremmes over i tiden som kommer. Mange av deres helter vil blir arrestert og fengslet. Ikke alle vil la seg overbevise naturligvis, de mest ihuga og trofaste supporterne av denne kriminelle banden vil nekte å ta inn over seg fakta. Slik var det med tilhengere av Stalin, Pol Pot, Hitler, Quisling osv. Noen er det bare rett og slett ikke mulig å overbevise, selv med overveldene fakta."Hykleri? Hva hadde du sagt om en Special Investigator i dag hadde raidet hjemmet til Biden midt på natten, Fox News hadde blitt tipset og kunne filme Biden i underbuksa iført håndjern og kastet på glattcelle."

Du likte ikke at det største swampdyret i Washington (Eller var Manafort større?) de siste 40 årene ble arrestert på den måten de arresterer folk i USA og nei, CNN var ikke tipset på forhånd (I følge Barr). Mueller var pottetett hele veien. Du skjønner ikke prinsippet bak å sikre bevis? Han slapp fri samme dagen når de hadde beslaglagt det de ville ha. Fuglane må vite hvorfor du mener dette er hykleri. Synes derimot ikke som at du har noen problem med at Trump/Giuliani går etter Biden, det samme som Trump anklager FBI for å ha gjort altså.

Forøvrig svarte Trump nei på spørsmål om han har bedt Barr om å starte enda en etterforskning av FBI. Han har vel kun foreslått det i ca 100 tweets.

Det var også interessant å se at Fox News juridiske ekspert, Napoletano, som har vært venn med Graham i alle herrens år, gir ham huden full for å anbefale DTjr om ikke å møte til høring, samme som meg altså. Napoletano har vel konvertert til sosialist han også nå?

"Når det gjelder Tulsi må du ikke snakke så stygt om dine politiske medsøstre"

Nå er det du som stadig vekk lar deg imponere av folk på ytre venstre. Kommunistene i USA liker Trump og mislikte Russland saken, så dere har jo noe felles der, men ble litt overrasket når du også argumenterer som en kommunist i handelspolitikk. Slik blir det vel når en skal rævedilte en forstyrret personlighet som Trump.

"Mange av deres helter vil blir arrestert og fengslet."
Som Manafort, Cohen, Gates, Papadopolous, Flynn, Stones?

Redigert 15.05.2019 kl 22:04 Du må logge inn for å svare

Kan ikke bruke spalteplass på å svare på alt dette røret her, så tar bare det som kan være relevant for denne tråden.

Jeg er ikke noen stor fan av Roger Stone, men det var ganske avslørende m.h.p. Muellers metoder. Nå finnes de vel faktisk video av at CNN parkerte på utsiden omtrent en time før dette brutale raidet til Mueller, så noen har nok tipset dem.

Når det gjelder Fox og bidragsytere, så har de på ordinær basis folk med forskjellige politiske oppfatninger. I motsetning til de andre TV kanalene får de ikke sparken om de ytrer forskjellige oppfatninger. Du er kanskje vant til noe annet i de sosialistiske media, der er det som kjent ikke noe takhøyde for andre meninger eller rom for fakta.

Tidligere formann i DNC, valgkampleder for Gore og en rekke andre verv for sosialistene er bl.a. en kommentator i Fox nå. Hun fikk sparken i CNN etter at det ble avslørt at hun ga spørsmålene til Hillary i en av presidentkandidat duellene. i The Five har de i åresvis hatt en demokrat i panelet. De kan alikevel ikke regnes for å være helt objektive, da de har definitivt en republikansk slagside.

- Nå er det du som stadig vekk lar deg imponere av folk på ytre venstre

Du skjønner nok selv, om du tenker deg litt om, hvor stupid slike kommentarer fremstår. Det slår dessverre tilbake på deg selv og viser hvor lite du egentlig har forstått av det jeg har skrevet opp igjennom. Som nevnt noen ganger, er jeg ikke så imponert over hva dere sosialister bidrar med i dag eller har gjort i historisk sammenheng.

Sånn, nok om det.

Nå står vi foran en enormt spennende tid og hvor det amerikanske rettsvesenet endelig kan komme på skinnene igjen. For at det skal lykkes og for å unngå slike politiske kuppforsøk og politisk korrupsjon i etterretningsorganisasjonene er det essensielt at de skyldige blir tatt og straffet. Nå er det kommet noen indikasjoner om at denne Durham faktisk har jobbet et par måneder allerede. Han vil utfylle IG ved at han har alle fullmakter som han ikke har. IG er mer som en revisor, hvor han sjekker dokumter og slikt, men han kan stevne folk og innkalle til enhver til avhør, også folk utenfor etatene.

Ingen har bemerket det, men jeg begynte allerede for X antall tråder siden å snakke om tidligere CIA sjef Brennan, nå fake new medarbeider. Har vel nevt ham i hver eneste tråd siden. Nå er han i rampelyset som aldri før, og det antydes at han kan være selve arkitekten bak hele denne "russian collution" heksejakten, spionasje og kuppførsøk. Kan bli artig å se hvordan dette utarter seg når det strammer seg litt til, ikke minst med forholdet Comey -Brennan.

Endelig ser du at dette er normalt i FBI, og heretter så forstår du hva jeg mener. Dette er helt normalt. Hva sa jeg? Sånn er det bare. Det er helt normalt. Ingen trodde meg, men nå innrømmer Mx-bortforklaringsmaskinen det. Da slår jeg fast at det er normalt. omg

"Jeg er ikke noen stor fan av Roger Stone, men det var ganske avslørende m.h.p. Muellers metoder. "

Hva er avslørende`? De måtte sikre bevis. Det tar kun sekunder å slette digitale bevis, enten på Hillary metoden eller mer professjonelt.

"Nå finnes de vel faktisk video av at CNN parkerte på utsiden omtrent en time før dette brutale raidet til Mueller, så noen har nok tipset dem."

Nei. De ble ikke tipset.
Jeg vet det ikke nytter, men her er intervju med journalisten.
https://edition.cnn.com/2019/01/25/politics/roger-stone-raid/index.html

Hvorfor skulle Mueller lekke akkurat dette når alt annet var pottetett i 2 år?

Det du sier om Fox og MSM er igjen blank løgn. Napoletano er meget konservativ og en Trump tilhenger men han er en av de få repuplikanerne igjen som faktisk er ærlig. Det blir lagt merke til når noen på Fox sier noe utenom den vanlige Trump jazzinga så det gikk ikke lang tid før Trump angrep han på twitter og påstod at han var snurt for ikke å bli utnevnt til høyesterett,

CNN har faste kommentatorer fra begge sider, Tror Whitaker var fast på CNN før han ble midlertidig AG. Du kan umulig ha sett noe fra denne kanalen bortsett fra klipp.Redigert 15.05.2019 kl 23:36 Du må logge inn for å svare

jabba
gi deg selv to kilometer knotpirkjabb og du kan kverulere deg ut av hvilken som helst jabbesprekk.

Tror vi skal si at Jabba fikk det siste ordet i den diskusjonen.

Folk kan vurdere og dømme selv. Tror ikke lesere av denne tråden er så interessert i en krangel eller ordkløveri mellom meg og en sosialistisk kverulant. Fins andre tråder for slikt. Tråden har ligget nærmest i brakk i et halvt år, men nå kommer det til å skje ting. Håper vi kan klare å holde tråden rein og uten spamming fra krakilske sosialister.

Mueller har unsealed underliggende bevis angående Michael Flynn i dag.
Både før og etter at han erklærte seg skyldig ble han og hans advokat kontaktet av nærstående til både kongress og WH for å påvirke han til ikke å samarbeide.

https://twitter.com/kyledcheney/status/1129149062266138629

Beklager, men dette fremstår som noe uforståerlig babbel for meg. Vær så snill å utdyp dette.
Redigert 17.05.2019 kl 01:04 Du må logge inn for å svare

Dommer Sullivan, dommer i saken mot Michael Flynn, har fjernet sladd fra sentencing recommendation. Han har beordret frigivelse av underliggende bevismateriale som f.eks. en utskrift fra en voicemail fra presidentens advokater til Michael Flynns advokater. Han har videre beordret fjerning av sladd i Muellers rapport for de delene som omhandler Michael Flynn.

Nå begynner virkelig ting å skje i et rask tempo. Denne tråden lå brakk i mange måneder, og spesielt etter at sosialistene vant tilbake kontrollen i The House, var jeg litt pessimistisk til at denne saken noen gang skulle bli oppklart og de ansvarlige straffet.

Barrs inntreden og krystllklare uttalelser om at saken skal etterforskes og sannheten skal komme frem har ført til at at saken nå har gått inn i en ny fase. Vitner og folk innen FBI og CIA føler seg nå trygge på at Deep State folkene nå er i ferd med å miste makten og flere vil nå tørre å stå frem.

Som vi vet fra Papadopoulos har denne saken forgreininger også utenfor USA. Det later til at CIA har benyttet sitt internasjonale kontaktnett med andre lands etterretning til å utføre ting de ikke har lov til å gjøre selv. Dette gjelder i første rekke UK, Australia og Italia. Den italienske statsministeren sørget i forrige uke for at 6 etterretningssjefer ble sparket, fra 3 ulike organisasjoner. Til store protester fra sosialistene naturligvis.

Saken med Papadopoulos var i utgangspunktet en fillesak, og Mueller fikk bare lagt en menedsfelle for ham og dømt ham til 2 uker i fengsel for å ha løyet til FBI. Nå viser det seg at hans sak kan ha stor betydning for opprullingen av CIA/FBIs maktmisbruk og aktiv innblanding i valget. Det er spesielt en avskrift fra en telefonsamtale som en FBI undercover agent hadde med ham, som kan bli svært så avslørende. Det jobbes nå med å få denne frigitt til publikum.

Rapporten til IG vil snart komme ut, men jeg har ikke all verdens forhåpninger til den. Den forrige rapporten hans var grundig, men han feiget ut på en rekke områder. Kanskje vil han være litt tøffere nå da han har Bill Barr i ryggen og ikke Rosenstein. Uansett vil den være svært så mangelfull allerede i utgangspunktet, da han kun har makt til å stevne/avhøre folk som jobber i FBI, og der har som kjent de aller fleste sentrale aktørene allerede fått sparken. Han skal vistnok ha kunnet få litt drahjelp fra en statsadvokat, men han har ingen sett eller hørt noe fra.

Det kan jo bli interessant å se hva som skjer med media i USA og resten av verden når de oppdager at de har vært på parti med skurkene hele tiden. Vil de gjennomgå en selvransakelse, ta selvkritikk, be publikum unnskyldning for sitt totale svik? Enn så lenge gjør ikke media i USA dette, men fyrer bare ennå mere på og prøver å finne stadig nye talkingpoints og avledningsmanøvere.

Media skal i utgangspunktet agere som den 4. statsmakt og overvåke de 3 andre maktapparatene. Det er nå snudd fullstendig på hodet og 90% av media er nå på maktens side og forsvarer dem med nebb og klør. De er over hodet ikke engang interessert i at sannheten kommer frem eller at ting etterforskes. Om de er så sikre på at de ikke har gjort noe galt, hva har de da å frykte? De har på forhånd bestemt seg for at kritikk og etterforskning av FBI,CIA og DOJ er et "angrep" på institusjonene.

For en drøy uke siden ble det frigitt en rekke dokumenter med avskrifter av avhørene en kongress komite hadde med ulike aktører i.f.m. deres etterforskning av FISA saken. Washington Examiner fant noe interessant og skrev en artikkel om avhøres av Trisha Anderson. Hennes jobb var å lese igjennom og signere nettopp disse FISA søknadene før den ble sendt høyere opp i hiarkiet.

Hun kunne avsløre at når denne famøse FISA søknaden om å avlytte en medarbeider i Trump kampanje kom var den allerede signert av av FBIs nestleder McCabe og sågar Deputy Attorney General Sally Yates.

- Anderson said she was the Senior Executive Service approver for the “initiation” of the Page FISA, including determining whether there is legal sufficiency.

But Anderson stressed “in this particular case, I'm drawing a distinction because my boss and my boss’ boss had already reviewed and approved this application.” She emphasized “this one was handled a little bit differently in that sense, in that it received very high-level review and approvals — informal, oral approvals — before it ever came to me for signature.”

Because the FISA application had already been approved at such high levels, Anderson said she did not look at the Page FISA application with much skepticism


Comey signerte også på dette som vi vet, men hvorfor fulgte ikke FBI/DOJ vanlig prosedyre og korrekt saksgang i dette tilfellet? Svaret er vel like opplagt som det fremstår. De tok naturligvis ikke sjansen på at en saksbehandler lavere nede i kommandokjeden ville lese og verifisere dette og dermed kunne avvist hele søknaden.
https://www.washingtonexaminer.com/news/ex-fbi-lawyer-carter-page-fisa-application-approved-in-unusual-way-by-mccabe-yates-and-baker

John Brennan vikler seg også stadig dypere og dypere inn i denne skandalen og fremstår som nærmest krakilsk på TV nå om dagen. Han er nå blitt livredd for at "source and methods" skal avsløres og vil helst ha Bill Barr arrestert og Trump impeached. Det fremstår mer og mer tydelig at det er seg selv han ønsker å beskytte.

CIA's kilder og metoder kommer til å bli avslørt dersom det viser seg at de er lovstridige. CIA har et godt utstrakt nettverk i etterretningsvirksomhetene verden over, og det ser vel nå ut til at de har benyttet seg av disse kontaktene til å gjøre "the dirty work" seg og som er ulovlig for dem å gjøre. Noe har de vel gjort selv også bl.a. ved infiltere kampanjen til Trump og bruke spioner/informanter og honeytraps i forsøk på å få provosert frem noen ulovligheter.
Genuine
27.05.2019 kl 17:52 580

Flott at du oppdaterer oss,Polemiker!
En stor og komplisert sak som nå virkelig rakner og avslører aktørene og deres agenda.
Hva blir dommen over norsk medias klamme lokk over en så stor og viktig sak?Deres partiskhet og minimale troverdighet i saker vedr. Trump vises
ekstra tydelig i denne saken som vokser og vokser og vil avsløre ikke bare Dems, Obamas administrasjon og deep state,men også vise tydelig medias manipulasjoner og løgner i denne viktige saken.
Fox News var tidlig ute med saken og fikk mye pepper for det,men hvem får rett til slutt?

Muellers holdt en pressekonferanse hvor han leste opp fra sitt forberedte skript og hvor hvert eneste ord og frase var nøye gjennomtenkt. Han kan derfor ikke skylde på at han forsnakket seg eller at han egentlig mente å si noe annet. Denne taler feier vel unna all tvil om at Mueller faktisk er en del av Deep State.

For det første er det helt uhørt at en Special Investigator med rett til å tiltale folk i ettertid kommer med en offentlig uttalelse om at "Hvis vi hadde hatt full tiltro til at presidenten helt klart ikke har begått lovbrudd, ville vi sagt det". Eneste mulige motiv for ham til å komme med en slik uttalelse er å gi Demokratene en gavepakke eller et kjøttbein de kan tygge videre på. Han vil åpenbart at Kongressen skal starte en impeachment prosess og han foreslo det sågar i klartekst.

Han var også såpass frekk at han i "rettferdighetens navn" påstod at han ikke kunne utstede en påtale da det i følge konstitusjonen ikke er tillatt å tiltale en sittende president. Underforstått at den kan ha vært noe der. Rod Rosenstein og AG Bill Barr gjore det krystallklart at selv om man så bort fra dette, var det ikke noe bevis på at Trump har gjort noe ulovlig eller straffbart.

Han nekter samtidig å svare på noen spørsmål eller vitne i noen av kongresshøringene. Han ønsker sikkert ikke å svare på kritiske spørsmål fra de republikanske medlemmene. F.eks. hvorfor han leide inn nesten utelukkende Demokrater. Hvorfor brukte han Hillary Clintons tidligere advokat? Hvorfor etterforsket han ikke den virkelige russian collution saken hvor Hillary Clinton var innvolvert? osv.

Etter at Mueller la frem rapporten har demokratene i Kongressen og MSM vært fly forbanna på ham for at han ikke "fant" noe mer. Nadler bl.a. ville ha ham inn til høring i komiteen hans. I dag er tonen en helt annen, og mannen blir hyllet som en helt. Om jeg skal tippe, så blir han nå ikke innkalt til å vitne. Dette kan også ha vært litt av hensikten med denne talen.
Dispute
30.05.2019 kl 23:55 519

Mueller : Vi fant ingen tegn på at sjøormen i Seljord er levende,men vi kan heller ikke avvise at den er det.

Democrats : Så derfor er det en levende sjøorm i Seljordvannet!

Sakset fra Facebook......,og tilpasset norske forhold.
Dems’ retorikk.

Så enkelt kan det sies Dispute :-)

NRK i et intervjue med en lokal kar om Seljordsormen på 80 tallet:

-"Tror du på sjøormen?"
- "Nei, eg er avhaldsmann"

Tillegg:
Til orientering. Dette er en gammel tråd, så for å følge den tidligere tradisjonen og begrensningen da tenker jeg å opprette en ny tråd etterhvert når vi passerer 100 innlegg. Ikke like akkutt nå som tidligere, men når det passer seg.
Redigert 31.05.2019 kl 00:23 Du må logge inn for å svare
Dispute
31.05.2019 kl 14:27 496

Polemiker,

Ser du på de første kommentarene på tråd 1 vil du nok se mer bastante avvisninger enn nå etter at saken sprekker og til fulle viser at dette er større enn Watergate.
Flott dokumentasjon på norsk medias, CNNs og andres totale partiskhet og manipulerte rapporteringer,eller mangel på det i denne saken.
Bare det burde vekke naive nordmenn!
Det vil komme mange avsløringer fremover og det blir pinlig for MSM å omsider måtte innrømme hvor mye rett flere på Fox News lenge har hatt!
Ikke rart de øker enormt i antall seere og at MSNBC og CNN taper.Amerikanere har gjennomskuet propagandaen!

https://oig.justice.gov/reports/2019/f190529.pdf

INVESTIGATIVE SUMMARY

Findings of Misconduct by an FBI Deputy Assistant Director for Unauthorized Contacts with
the Media, Disclosing Law Enforcement and Other Sensitive Information to the Media, and
Accepting a Gift from the Media


The Department of Justice (DOJ), Office of the Inspector General (OIG) initiated this
investigation upon the receipt of information from the Federal Bureau of Investigation (FBI),
alleging that a then FBI Deputy Assistant Director (DAD) had numerous contacts with members
of the media in violation of FBI policy. Additionally, it was alleged that the DAD may have
disclosed law enforcement or other sensitive information to the media without authorization.
This matter is among the OIG investigations referenced on page 430 of the OIG’s Review of
Allegations Regarding Various Actions by the Department and the Federal Bureau of
Investigation (FBI) in Advance of the 2016 Election (June 2018;
https://www.justice.gov/file/1071991/download ).

The OIG investigation concluded that the DAD engaged in misconduct when the DAD: (1)
disclosed to the media the existence of information that had been filed under seal in federal
court, in violation of 18 USC § 401, Contempt of Court; (2) provided without authorization FBI
law enforcement sensitive information to reporters on multiple occasions; and (3) had dozens of
official contacts with the media without authorization, in violation of FBI policy.

The OIG also found that the DAD engaged in misconduct when the DAD accepted a ticket,
valued at approximately $225, to attend a media-sponsored dinner, as a gift from a member of
the media, in violation of federal regulations and FBI policy.

Prosecution of the DAD was declined.

The OIG has completed this investigation and is providing this report to the FBI for appropriate
action.
***
Unless otherwise noted, the OIG applies the preponderance of the evidence standard in determining
whether Department of Justice (DOJ) personnel have committed misconduct.

Posted to oig.justice.gov on May 29, 2019

Redigert 01.06.2019 kl 15:34 Du må logge inn for å svare

Trump, som med jevne mellomrom hyller diktator Kim, sier at folkene på Team Mueller er noen av de verste menneskene på planeten. Dette sier han altså om en gruppe etterforskere som, ihht til han selv, frikjente han for all skyld.

MUELLER: "If we had had confidence that the president clearly did not commit a crime, we would have said so."

Sammenligningen med Seljordormen var malplassert. Mueller spilte ballen over til kongressen da han fant klare beviser for kriminell aktivitet og DoJ har en mening om at kun kongressen, ikke domstoler, skal kunne dømme en president.
Dråpe
01.06.2019 kl 16:30 547

Polemiker,
Som du ser her vil det bli store avsløringer også fremover,så du kan trygt starte ny tråd......,

https://m.youtube.com/watch?v=yihrBBYelRQ
HanVann
01.06.2019 kl 16:33 545

Norge har en justisminister som driter på loven og Trump hyller Kim. Jeg forstår at dere på venstresiden blåser dere opp. Alvorlige saker dere tar på alvor må vi ta alvorlig ikke sant.

jabbadabbato
Trump, som med jevne mellomrom hyller diktator Kim
dirken
01.06.2019 kl 16:36 544

Ikke si at du fikk DrPepper kastet ut?
HanVann
01.06.2019 kl 16:38 543

ok..tilbake til Watergate.
takk
Redigert 01.06.2019 kl 16:39 Du må logge inn for å svare
Speaker
05.06.2019 kl 14:44 505

https://www.foxnews.com/politics/dossier-author-christopher-steele-will-be-questioned-by-us-investigators-report-says

Den britiske eks-spionen Christopher Steele,som leverte ‘Trump-Dossier’ ,blir snart intervjuet av amerikanske etterforskere......
Nettet snører seg sammen rundt Hillary og DnC som betalte for bestillingsverket,James Comey og andre......

.....,og norsk media forblir tause!

Ja, ser frem til å høre hva som kommer ut av dette. Jeg har en liten mistanke om at dette kan ha noe å gjøre med Trumps besøk i UK. Han ved flere anledninger i klartekst sagt at han vil at Steele skal avhøres. Etterretningen i UK har vært under et stort press i det siste fra sine (nye) kollegaer i CIA og FBI.

Trump har også åpent gått ut og sagt at det tette etterretningssamarbeidet mellom de to land kan bli kraftig redusert i løpet av kort tid. Offisielt har det med Huawei og 5G nettet å gjøre, men det spørs om ikke det er flere årsaker til dette. Bl.a. stilles det allerede spørsmål ved om ikke MI6 har spilt en betydelig mer aktiv rolle i denne russian collution saken enn de selv vil innrømme.

Skulle ikke forundre meg om det blir en rekke "førtidspensjonister" blandt toppledelen i britisk etterretning i nær fremtid. Noen husker kanskje at sjefen for den mest hemmelige av de tre etterretningsorganisasjonene i UK, GCHQ, overraskende trakk seg noen dager etter at Trump ble innsatt som president. (av familiære årsaker naturligvis). Hjalp sikkert ikke at han skrev dette bare to år tidligere, https://www.theguardian.com/uk-news/2014/nov/03/privacy-gchq-spying-robert-hannigan

(5 min)
Justice Department releases Bruce Ohr's interview records
https://youtu.be/GrooN4FXhVg
Redigert 09.08.2019 kl 11:37 Du må logge inn for å svare

Intet nytt dessverre, i alle fall ikke for de som har fulgt denne tråden. Bruce Ohr opprettheoldt forbindelsen med den britiske spionen Steele i langt tid etter at FBI hadde sparket ham for å ha lekket informasjon til pressen.

Den tidligere etterretningsmannen med Russland som spesialfelt er som kjent forfatter av det såkalt "dossieret" som ble en sentral del av FISA søknaden som åpnet opp for bruk av avlytting og planting av informanter i Trumps valgkampanje. Steele la vel heller ikke noe skjul på at han hater Donald Trump.

Justisministere blir som kjent oppnevnt av presidenten og kan vel anses for å være politisk i favør av presidentens parti. Hvor politisk farget de har vært og hvor subjektive de har oppført seg har vel variert mye opp igjennom tiden. Når det gjelder de andre toppstillingene i DOJ som ikke er politisk oppnevnte, forventes det at de skal være 100% objektive.

Det er vel mildes talt ganske oppsiktsvekkende at en høytstående leder i justisdepartementet selv påtar seg rollen som aktiv etterforsker og opprettholder kontakten med en sparket FBI informant, holder personlige frokostmøter og sågar lar kona ta jobb for å jobbe sammen med spionen i Fusion GPS; et privat selskapet som driver med politisk etterforskning og lobbyvirksomhet og som var innleid av Hillarys valgkampanje og DNC.

Det er vel mye som tilsier at dette ikke er noen tilfeldig tabbe eller misforståelse, men er gjort med fullt overlegg og med hensikt! Ikke bare har han brutt en rekke etiske retningslinjer for arbeidet i DOJ, men har vel også brutt habilitetsreglene, arbeidsinstruks og trolig grov korrupsjon. Kona Nelly fikk godt betalt for å arbeide sammen med Steele og fore informasjon til Bruce, som igjen beviselig ga dette videre til FBIs toppledelse.

Etterforskningen i FBI var også svært uvanlig ved at den ikke bare ble ledet fra FBIs administrative hovedkvarter, men også ledet av FBIs toppledelse direkte. All aktiv etterforskning blir normalt sett utført av FBIs feltkontorer. Vi må vel tilbake til J. E. Hoovers tid som toppsjef for å finne en mer personlig innvolvering i slike politisk betente saker.

Nyheten er at materialet har blitt frigitt .... at det ikke lenger er sperret. Det betyr at saken er ferdig etterforsket eller gransket for den delen som gjelder Bruce Ohr.