-- Forventer at saken mot Waras samboer henlegges


Denne kan ikke henlegges uten at hoder må rulle i PST.
Sotah
23.03.2019 kl 11:30 710

En forsvarer som mener at klienten er uskyldig! Nå har jeg aldri...

Eller som vi også sier det: "Bare en annen måte å fjerne en FRP-justisminister på!"

Om hun har gjort det, som ganske mye tyder på, men saken blir henlagt pga manglende beviser, som selvfølgelig kan skje, så blir det hele litt ironisk da teaterets mål var å sette fokus på hvordan makteliten tar seg til rette.
Forøvrig lurer jeg på om det er prinsipielt annerledes at politiet tar feil med en siktelse mot en person i makteliten enn mot Ola Nordmann. Er og bør det være høyere terskel for å sikte en politiker/familie enn mannen i gata?
Sotah
23.03.2019 kl 11:43 696

De er gjerne sjælgående, frepperne i den posisjonen. Bokstavelig talt. Det er bare å kjøpe popcorn og vente.
*JBJB`
23.03.2019 kl 11:53 685

Hei Zoten/folkens:))

Og...arabergråtekonene og krenketgjengen satte agendaen i fjor høst, Zoten - de klarer knapt å vente på å dra på seg hijaben, vettu:))...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

PST bør være 100% sikre på bevis hvis de skal kalle inn til PRESSEKONFERANSE og offentliggjøre en siktelse.

Hvis bevisene nå allikevel ikke holder for en rettslig prøving, så MÅ hoder rulle i PST - mange hoder! NULL TILLIT TILBAKE!

Det er ikke slik man kvitter seg med politiske ledere! ("Vanskelig å se at Wara kan komme tilbake nå!")

NORGE ER BLITT A SHITHOLE COUNTRY! VÅKN OPP ERNA!
Redigert 23.03.2019 kl 12:04 Du må logge inn for å svare

Du svarte ikke på spørsmålet. Skal det være en høyere terskel for å sikte en politiker/familie enn mannen i gata?
Forøvrig har jeg ingen problem med at hoder ruller om de har tatt feil i Wara saken.
Wara er en av mine favoritt FRP ministre.
Forøvring fint om du slutter å spamme alle topicer med dine evindelige ravende galne konspirasjoner. Hold deg til lukket avdeling.

Du er så dum at du ikke en gang forstår at jeg svarte på spørsmålet, Jabbe!

Hvis du, som det nullet du er, hadde blitt siktet av PST, så hadde de neppe holdt noen pressekonferanse for å offentliggjøre at du var siktet. Hvis det så viste seg at siktelsen var grunnløs og uten bevis som kunne stå seg i retten slik at de måtte frafalle siktelsen igjen, så hadde liten skade vært skjedd for deg, og bare dine aller nærmeste hadde fått kjennskap til saken!

Så ikke med landets justisminister! Han kan aldri komme tilbake i jobben - nettopp fordi det IKKE blir noen rettslig behandling der hans samboer nå kan renvaskes ved frikjennelsesdom - ondsinnede idioter som deg vil derfor for alltid tro at hun gjorde det - dermed kan ikke Wara være landets justisminister igjen. To liv, som uskyldig er trukket inn i dette helvetet pga Black Box politiske ondskap og Erna's dumskap, er blitt ødelagt for all fremtid!
Redigert 23.03.2019 kl 13:46 Du må logge inn for å svare

Pressekonferansen var selvsagt naturlig siden saken var veldig omdiskutert og mange spekulerte i at det var terror.
Mellom linjene tolker jeg deg slik at terskelen må være høyere for å tiltale eliten.
At du ikke er tilhenger av ytringsfrihet av de som har andre politiske syn enn deg var jeg klar over og gidder følgelig ikke å diskutere det mer med deg her.

"ondsinnede idioter som deg vil derfor for alltid tro at hun gjorde det"
Du tror ofre for terroraksjoner er diktet opp? Du spekulerer i at helt andre personer står bak. Hvor ondsinnet er det? Du har sagt at tidenes terroraksjon i Norge var utført av Mossad og at ABB bare var en brikke. Attpå til har du halveis forsvart Mossads handlinger med at AP ville bygge palestinsk ambassade i Oslo.
Slikt tankegods er ikke bare ondsinnet. Det er helt forskrudd.

Benedicte Bjørnland har mistet all tillit og bør heller ikke bli ny politidirektør. Man kan ikke ha en politidirektør med manglende vurderingsevne.
Sotah
23.03.2019 kl 14:29 628

Nå vurderes det nok fortløpende fra Pr-bransjen å hoste opp et taggeangrep imens sambo sitter i avhør, for eksempel. Såpass burde de klare. Jeg tror allikevel onkel blå sitter med vanntette ting i saken. Du har ikke husransakelse hos justisminister fordi du har en syltynn mistanke. Saken er kjørt, tapt og tilståelse vil komme er mitt tips.
exian
23.03.2019 kl 16:27 612

Er du helt idiot jabba ? Vi har med samboeren til justisministeren å gjøre. Han som er sjef over PST og politi.
Og her en siktelse de publiserte "jorda rundt".
Videre er det helt uten tvil at justisministerparet følte seg krenket av teaterforestillingen, som mangfoldiggjorde
filming i buskene. Og kjørte en samlet mobbing av antisharia supportere mot en rekke familier.
exian
23.03.2019 kl 16:36 609

Jeg så ikke denne innen jeg svarte den forrige. Du burde dempe deg ned jabba. Og være glad for at denne tråden er
på et bortgjemt sted. Ulovlig opplåsing av dører er det advart mot. Det er ikke nødvendig, det er meningsløst og resultatløst.
Slikt gjør man ikke. Det straffer seg.

Truer du meg?
Skal du komme etter meg med alle dine 15 nick?
Du er et av de bedre argumentene for at psykisk helsevern i Norge er dårlig,

Jabbe, en hel verden lurer nå på alt som ikke stemmer med NZ. Er det liksom ondsinnet å ville oppklare en sak og finne alle som står bak, ikke bare den første og beste de får tak i? Det er faktisk litt vrient når myndighetene gang på gang gir seg med etterforskning straks de har huket tak i en såkalt ensom ulv, og ikke finner hele bakteppet. Du får legge frem en fullstendig liste over alle de døde, Jabbe, så skal vi vite at det er dem og ikke noen andre. Det holder liksom ikke når man legger frem 6 stykker og gir seg med det. Hvorfor? Hvem var de andre?
(ABB er skyldig i alt han er dømt for, men jeg tror ikke han var alene, og det er det mange som VET at han ikke var! Flere ble sett og hørt!)

Sotah: "Du har ikke husransakelse hos justisminister fordi du har en syltynn mistanke." - Du venter ikke lenger på dom, Sotah???
Husransakelse kan man få dommerens medhold til å foreta ved såkalt skjellig grunn til mistanke. Men de har neppe funnet det de trodde de skulle finne, og dermed faller politiets teori i fisk. Det skjer ofte. Hadde de funnet i huset eller i søpla, det de lette etter, så hadde de kunnet bygge en sak på det. Slik er det tydeligvis ikke her.

At politiet jobber med mange mulige scenarier for en forbrytelse, og foretar undersøkelser for å bekrefte eller avkrefte sine mistanker, er hverdagen. Men å henge ut folk før et mistenkt scenario har fått noe substans, er noe politiet er svært forsiktige med - fordi det kan ødelegge liv om mistanker som viser seg å være gale blir offentliggjort.

PST har ikke like stor erfaring med slikt som politiet, de har ikke daglige arrestasjoner slik politiet har, og her har de bommet skikkelig. Jeg tipper samarbeidet med Black Box og en viss overbevisende høyesterettsdommer med sterk politisk slagside, tok litt av og ga PST overmot. De har feilet stygt og bør saksøkes for millioner fordi de gikk frem som de gjorde.
Redigert 23.03.2019 kl 18:03 Du må logge inn for å svare

"Du får legge frem en fullstendig liste over alle de døde, Jabbe, så skal vi vite at det er dem og ikke noen andre. "

'Du gjør meg rett og slett kvalm. Det er åpenbart at enten er du rape hakke gal eller så støtter du høyreekstreme terrorister som han i NZ og ABB, og dikter opp disse konspirasjonene for å legitimere drapene.
Pick your choice.

**disqlamers**
gjenggivelser av hva dirken&jabb har oppfattet (og følgespm derfra). hallo.
-> russiarussiamanisakapsyken "trillrundtvriddogbendet" spørremaskineri.

#stormkrus i vannglass
exian
23.03.2019 kl 23:03 534

Truer ikke. Legger press for å unngå at du/dere begår feil. Vil man unngå sannhet om
mindre ting på bordet, så begår man ikke overlagte feil eller overtramp.
Forøvrig kan vi jo alle her på DT se at jabba trenger psykisk helsebehandling.

Ulovligheter blir besvart, ja. Derfor : ikke begå ulovligheter.
Redigert 23.03.2019 kl 23:08 Du må logge inn for å svare

15 nick exian, er feil. Korrigert til

96 x er _sannheten_
exian
24.03.2019 kl 00:03 510

Vi vet at du pepper og jabba er kolleger i PST.
Du behøver ikke å skrike det ut her.
Spørsmålet er hvor lenge næringslivet gidder
å ha sånne pøbler her.

rør. Du kan la det være.
Redigert 24.03.2019 kl 00:12 Du må logge inn for å svare

Jabbe: "'Du gjør meg rett og slett kvalm. Det er åpenbart at enten er du rape hakke gal eller så støtter du høyreekstreme terrorister som han i NZ og ABB, og dikter opp disse konspirasjonene for å legitimere drapene. Pick your choice."

Svar: Samtlige medier gjenga fullstendige lister over alle ofrene for 22/7. Flere ganger. Og på nytt ved minnemarkeringer.

Så hvorfor viser ikke NZ sine ofre den samme siste ære??? Hvor vanskelig kan det være å identifisere alle de døde??? In this day and age, skal vi tro på at de ikke hadde så mye som et bankkort eller en mobil på seg??? Hvorfor var de 6 første klare for offentliggjøring temmelig omgående, men så ingen flere???

Det burde få ethvert tenkende menneske til å undre seg - det har ingen ting å gjøre med å støtte terroristen eller være hakke gal som du sier.

Av en eller annen grunn ønsker ikke du at det skal stilles noen spørsmål ved NZ terroren, så da må jeg heller spørre deg hvorfor i all verden du da kommenterer det, spamme-shill Jabbe? (Spørsmålet er kun retorisk, det er ikke invitasjon til noen fortsatt dialog med deg!)
Redigert 24.03.2019 kl 09:32 Du må logge inn for å svare

Jeg sier igjen
De som spekulerer i at NZ terroren er en FFO vil jeg påstå er enten
1- Sympatisører av gjerningsmannen
2. Er rape hakke gal. Fullstendig tullerusk kokokoko.

Jeg klarer ikke å se et 3 alternativ.

Jeg skjønner faktisk ikke hvorfor Admin godtar denne galskapen når jeg blir kastet ut for å kalle en rasist for rasist, men det blir ikke jeg som skal anmelde deg.

Det er ikke ofte jeg kaller andre mennesker for "hakke gal" - men her vil jeg gjøre det, Jabbe!

Din logikk er "rape hakke gal", og du innrømmer det selv "Jeg klarer ikke å se et 3 alternativ".
Det kalles fordommer (bias) når din egen forskrudde virkelighetsoppfatning så til de grader blokkerer deg fra å se den virkeligheten du faktisk befinner deg i.

Søk hjelp! Lykke til!

"Så hvorfor viser ikke NZ sine ofre den samme siste ære???"

Hvorfor fornærmer du landet New Zeland? Har du ikke sett hvordan statsministeren går rundt og trøster de sørgende.
På tordag meldte politiet at alle de 50 ofrene var identifisert. Hvorfor spekulerer du i at polit og regjering på New Zeland lyver og t ofrene er oppdiktet? Du ble jo avsindig rasende hvor ond jeg er fordi jeg stilte et hypotetisk spørsmål som involverte den tiltalte samboern til Wara.

https://www.channelnewsasia.com/news/world/christchurch-shootings-terror-attack-new-zealand-victims-id-11365338

Fint! Da forventer jeg at du legger frem listen over de 50 navnene!

Hva det har å gjøre med at NZ PM trøster sørgende, vet ikke jeg - men det gir kanskje en slags mening i ditt twisted mind.
Jeg diskuterer ikke med folk som ikke er psykisk friske og du overbeviser mer og mer hvilken tilstand den meningsløse never-ending jabbinga di kommer fra.

Redigert 24.03.2019 kl 11:45 Du må logge inn for å svare

"Fint! Da forventer jeg at du legger frem listen over de 50 navnene! "

Hvorfor det? Så du og de syke vennene dine kan ødelegge gravene deres?
Slik dere fortsatt følger etter de stakkars foreldrene som mistet barna i Sandy Hook?
Vanligvis frigir politiet navn etterhvert som alle pårørende er varslet. Det som muligens kompliserer situasjonen her er at mange av de drepte var migranter fra mange forskjellige land, så det er sannsynligvis ikke gjort på 1-2-3 å spore opp alle slektningene.

Du sier jo at jeg er en av de få som ikke stiller spørsmål om NZ terroren.
Er du i stand til å gi en link fra et nettsted som spekulerer i samme baner som deg.

This in honoring of New Zealand's Prime Minister Jacinda Ardern (never mind the music, it probably is just metaforical):
https://www.youtube.com/watch?v=0VrYLjJG2ak

Socialist with a Clinton Connection, terrorism-attracting, sensoring free speech, passing illegal gun restriction law - interesting (wo)man!

Jabbe: "Det er sannsynligvis ikke gjort på 1-2-3 å spore opp alle slektningene."

Hvor mange dager siden nå??? Tror du ikke mobilene inneholdt pårørende og ICE (In Case of Emergency) kontakt?

Forøvrig driver ingen jeg kjenner med gravskjending. Og søke på internett får du gjøre selv. Prøv å spore Podesta...

Så du har ingen link til å backe opp dine påstander om at jeg er den eneste som ikke spekulerer i hva som er galt med NZ terroren?
Burde jo være enkelt å finne om det var hold i påstanden din.
Det er selvsagt fordi det kun er i ekkokammeret ditt ute på på det mørke nettet slikt diskutreres.


"
Jabbe, en hel verden lurer nå på alt som ikke stemmer med NZ."

En hel verden lurer men du klarer ikke å gi en seriøs link.
Redigert 24.03.2019 kl 12:35 Du må logge inn for å svare

Å unnskyld, det var denne videoen jeg mente å legge ut! :-/
https://www.youtube.com/watch?v=_kmukUisSkM

EDIT - Som jeg sa, Jabbe, så diskuterer jeg bare med mentalt friske mennesker. Så jeg etterlater deg her!
Redigert 24.03.2019 kl 12:35 Du må logge inn for å svare

Jeg venter på en seriøs link, ikke hjemmesnekret youtube crazyness.

"så diskuterer jeg bare med mentalt friske mennesker. "

Flott, kom deg inn igjen på lukket avdekling der dere "mentalt friske" får fred fra meg. Jeg skjønner jo at du ikke er istand til å legge ut noen link allikavel,

jabbadabbato skrev Innlegget er slettet
Nettopp! Dine medier skriver ALDRI sannheten! Mine når ikke inn bak fordommene dine. Der stopper det!

"I to år har mediene og Demokratene kvernet på Russia collusion. Vi har fått mange indikasjoner underveis på at skrinet er tomt. Når vi får skrellet vekk all emballasjen er det ingenting der. Likevel har de holdt på."
https://www.document.no/2019/03/23/de-hatet-trump-sa-mye-at-de-var-villig-til-a-odelegge-republikken/

Dermed takker jeg for meg på denne shill-infiserte tråden!

Imponerende skifte av tema, NOT.