«Russiagate» var fake news, la oss gni det inn ?

Change14
24.03.2019 kl 10:50 1691

«Russiagate» var fake news, la oss gni det inn

Av Pål Steigan - 24. mars

Da spesialetterforsker Robert Mueller sendte sin sluttrapport til statsadvokaten i USA med den konklusjonen at det ikke vil bli reist tiltale mot noen, kollapset den største nothingburderen i nyere USA-historie. Den bløffen om russisk innblanding som ble kokt sammen av kampanjeledelsen til taperen Hillary Clinton har vist seg å være det den var – en gigantisk bløff.

Dette er et knusende nederlag ikke bare for Clinton-kampanjen og Det demokratiske partiet i USA, som har satset alt på å lage en riksrettssak ut av dette fordi de ikke ville godta valgnederlaget. Men det er vel så mye et nederlag for main stream media. Tusenvis av kommentatorer, lederskribenter og forståsepåere sietter igjen uten ære.

«Russiagate» er fake news på steroider.

Begrepet «fake news» ble jo hyllevare i og med Russiagate, men så viser det seg at den største fake news av dem alle var nettopp Russiagate.

Journalistikkens tapte standarder i «Russland-gate»

De burde nå kle seg i sekk og aske, si opp jobbene sine og innrømme for all verden at de har ført hundrevis av millioner mennekser bak lyset. De har brakt verden nærmere en storkrig bare på grunn av at Hillary Clinton ikke ville godta at hun tapte valget. Det finnes knapt noen tilgivelse for dette. Og skulle den finnes, så måtte det være hvis de anvarlige beklaget dette høyt og tydelig. Men noe slikt vil ikke skje.

De vil satse på glemselen som sitt sikreste kort. De vet at folk glemmer fort, og de vil pøse på med avledningsmanøvre.

Noen av dem gjør et poeng av at det faktisk er avdekket alvorlige lovbrudd i forbindelse med Mueller-granksningen, men det har ingenting med Russiagate å gjøre. Det er blitt avdekket korrupsjon, men som Caitlin Johnstone skriver i en utmerket kommentar: «Korrupsjon er for Washington DC det som vann er for fisk.»

Vi ser i Norge at kommentarene er svært neddempet etter at Muellers konklusjon ble kjent. Det er en kjempesak, men den blir ikke dekket som en kjempesak. Den blir tonet ned og omtalt som noe mindre viktig.

Derfor er det vi andre som må minne om det igjen og igjen: Russiagate var plantet, Russiagate var en gigantisk løgn fra første øyeblikk, og nå er den endelig avslørt som det.

Den virkelige fortellingen med Russiagate er ikke fortellingen om russisk innblanding, men fortellingen om et korrupt forhold mellom deler av den politiske eliten og mediene. Mediene er avslørt fordi de aldri har stilt kritiske spørsmål, men har jattet med og latt seg bruke i en skitten maktkamp der sannheten avgikk for døden for lenge siden. Mediene og de sentrale journalistene har forrådt sine lesere og seere, og det bør vi minne om så det blir husket lenge.

Donald Trump er reaksjonær, imperialistisk og en slu kapitalist. Men han kom ikke til presidentembetet på grunn av russisk innblanding. Han vant ganske enkelt valget, og han vant fordi Hillary Clinton var en så avskydd, upopulær og korrupt kandidat.

https://steigan.no/2019/03/russiagate-var-fake-news-la-oss-gni-det-inn/
Change14
24.03.2019 kl 11:32 1655

«Det er en kjempesak, men den blir ikke dekket som en kjempesak. Den blir tonet ned og omtalt som noe mindre viktig.»


kontra
24.03.2019 kl 11:37 1641

Godt skrevet Change14. For å kunne forstå at dette ble en sak, og at pressen som lydige hunder presenterte beskyldningene om samrøre mellom russerne og Trump, må en finne ut av eierskapet til de mediene som sterkest fronter disse beskyldningene. Dette gjelder ikke bare pressen i USA, men for vårt tilfelle også den norske. Det kan være at det har vært en langt "farligere" samrøre mellom et slikt eierskap og enkelte sentrale toppolitikere enn det vi kunne tenke oss.
Matmons
24.03.2019 kl 12:47 1552

Fredrik Græsvik er jo så forbannet at han nå går til angrep på budbringeren , han angriper nå Lurås i Resett
For en tufs han er denne Fake News Græsvik

Her er også en artig filmsnutt fra en som gjør narr av Demokratene og media , da spesielt CNN
https://www.youtube.com/watch?time_continue=188&v=HjPgO57AzjQ
Matmons
24.03.2019 kl 12:48 1546

Stemmer
Men folket vil dømme media i ettertid med å forstå og si at Fake News Media er enda verre enn vi trodde
Odi.1
24.03.2019 kl 13:07 1507


Denne Gressvik i TV2 må da være Norges ukronede topp idiot , herregud for en FACKE News person, og ekstremistisk politisk Journalist skal en lete lenge etter å finne, Han fremstår som Nåtidenes KOMI ALI på TV2 NYHETENE

Hvordan skal USA bli kvitt denne uverdige sjefsklysa nå?
Thinky
24.03.2019 kl 17:42 1362

Potus45 er ingen uverdig sjefsklyse.
Han er folkets mann mot den falskepengetrykkende globalisteliten.
Thinky
24.03.2019 kl 22:07 1227

https://www.dn.no/utenriks/florida/william-barr/robert-mueller/mueller-rapporten-hverken-frikjenner-eller-finner-trump-skyldig/2-1-572540

NWO-MSM har faket verden med dette i 2 år. Mens det er Hillary-kampanjen som burde vært etterforsket for massivt valgfusk.
Evly
24.03.2019 kl 22:35 1192

Hverken du eller noen andre i Norge har lest den fulle rapporten og jeg synes det er dumt og komme med en såpass bastant konklusjon utfra overskriftene i avisene. Du skriver at det er en ikke-sak selv om det eneste overskriftene forteller oss er at det ikke kan bevises. Dette kan meget godt bety at Trump ikke har alt på det rene, men har gode advokater og klarer og skjule noe. Må huske på at Amerikanske sikkerhetstjenester har allerede slått fast at Russland påvirket presidentvalget i USA i 2016 for å hjelpe Trump med å vinne valget. Sikkerhetsmyndighetene burde være mer troverdige enn alle på dette forumet.
kontra
24.03.2019 kl 22:51 1175

Evly du skriver: "Sikkerhetsmyndighetene burde være mer troverdige enn alle på dette forumet." Enig, de burde det, men det er ikke det samme som om de er det, sannhet er også politikk. Det har vi sett mye av i forkant av store hendelser.
Change14
24.03.2019 kl 23:39 1130

Mueller var en dekkoperasjon for å skjule undergravingen av Trump

Av: Hans Rustad 24. mars 2019, 23:03

Muellers frikjennelse av Trump må komme som et sjokk på anti-Trump-mediene og Demokratene som har dyrket Russia collusion-fantasien så lenge at de begynte å tro på den selv.

De vet godt at det var Hillary og Demokratene som drev med Russia collusion. The Clinton Foundation fikk 145 millioner dollar – dollar – for å selge 20 proent av USAs urangruver til Putin. Hillary drev butikk i butikken. Norge var villig medhjelper og skjøt inn 640 milllioner kroner.

Mueller-rapporten handlet aldri om å finne sannheten om Trump og russerne. Mueller visste helt fra starten at de ikke kom til å finne noe. Nestleder i FBIs kontraetterretning, Peter Strzok, sa allerede da Mueller ble utnevnt – 17. mai 2017 – at «there is no there there». FBI hadde holdt på i ni måneder uten å finne noe.

Men Strzok visste utmerket godt at Hillary og Demokratene hadde mange svin på skogen. Han hadde hjulpet til med å sørge for at hun ikke ble tiltalt for å ha ødelagt 33.000 eposter og flere titalls telefoner og harddisker.

Mueller-etterforskningen ble ikke opprettet for å finne ut sannheten om Trump, men for å skjule sannheten om Hillary.

Derfor er vi nå bare ved halvgått løp. Nå kan det virkelige gravearbeidet begynte: Hvem ga ordre om å sverte Trump?

The Hills John Solomon har funnet frem til interessante forbindelser til Ukraina. I august 2016 avslørte New York Times valgkampleder Paul Manaforts lobbyarbeid for Ukrainas Moskva-lojale Party of Regions, Manafort måtte gå av.

Hvem lekket disse opplysningene? Solomon har funnet ut at det var den amerikanske ambassadøren i Kiev som lekket for å skade Trump. Manafort hadde nemlig en kollega på PR-siden, Tony Podesta, bror til Hillarys valgkampleder, John Podesta. Disse drev samme lobbyarbeid for Ukraina i Washington. Manafort ble kastet for ulvene og revet i stykker. Tony Podesta har hittil gått fri.

I Kiev-sirkelen dukker også den britiske eks-agenten Christopher Steele opp. Dette er så tidlig som vinteren 2015/2016.

En annen som har gjort sine hoser grønne i Kiev er daværende visepresident John Biden. Dvs ikke ham personlig, men sønnen Hunter. Han er med faren og gjør forretninger nærmest på frakkeskjøtene til faren, uten å ha spesielle forutsetninger.

Clinton-systemet spiller dirty. De har årtiers erfaring med hvordan ting fungerer og har skodd seg, politisk og økonomisk. Det koster dem ingenting å bruke denne kunnskapen til å klekke en plan for å kompromittere Trump.

Når det umulige skjer at Trump vinner, blir innsatsen høyere. Men Clinton-systemet står med Obamas folk rustet også for denne oppgaven: Å ødelegge USAs 45. president.

Det begynner psykisk med møtet i Trump Tover i januar 2017, hvor etterretningssjefene forteller om russisk påvirkning, og insinuerer at Trump kan takke Putin for seieren. Svimeslått av disse opplysningene tar FBI-sjef James Comey Trump på tomannshånd og forteller ham at det finnes en rapport som mediene allerede har, hvor det hevdes at Trump har vært i seng med tre russiske prostituerte på et hotell i Moskva, hvor de på hans oppfordring tisset i sengen.

Trump sier at han med en gang forsto at dette var et «setup» og et «takedown». Han forsto at han var under angrep. Fordi han er en fighter gikk han til motangrep. Ikke alle liker måten han gjør det på. Men det er slik han er.

Trump har over 60 millioner følgere på twitter. Han er den første politiker i Vestens historie som har tatt igjen med mediene.

Muellers frikjennelse er derfor en historisk seier. Trump overlevde, han lot seg ikke knekke.

Comey fortalte ham på tomannshånd at han ikke var under etterforskning. Men da Comey fikk spørsmål om dette under utspørringer i Kongressen, ville ikke Comey svare.

Dette overbeviste Trump om at det var en sammensvergelse mot ham.

Hvilket det var. Nestleder i Justisdepartementet, mannen som hadde overoppsynet med Bob Mueller, Rod Rosenstein, tilbød seg i mai 2017, å bruke avlyttingsutstyr i møter med presidenten, for å kunne bruke grunnlovstillegg 25 og få ham avsatt. Stemningen var hysterisk.

Trump var som en elefant de ikke fikk ram på. Rosenstein hadde selv skrevet memorandumet som avsatte Comey. Nå ville han få erklært presidenten utilregnelig.

Den samme Rosenstein skrev en fullmakt til Mueller i august 2017 som offentligheten til denne dag ikke aner hva gikk ut på.

Dette er ting vi vet, og det er mye annet vi vet som forteller en fantastisk historie om forsøkene på å få fjernet Trump.

Hittil har noen få titalls journalister kjempet en modig kamp mot anti-Trump-hysteret. Nå blir deres jobb lettere.

Det er kommet en ny justisminister. Han kan samarbeide med generalinspektøren for FBI og Justis, Michaell Horowitz som kommer med en ny rapport snart.

Hvis granskningen blir så ødeleggende for folk i toppen av Justis og FBI som vi har hatt indikasjoner på, kan det bli et krav i offentligheten om at alle kort må på bordet. Det kan bety storjury med alle rettigheter.

Det har festet seg et inntrykk i offentligheten av at det er to slags lovsystemer i USA: En for de liberale, venstresiden og en annen for høyresiden.

Det trengs en opprydning og en storjury kan være måte å gjøre det på for å gjenopprette tilliten til systemet. Men da må alle kort på bordet.

Det vil måtte svi..

Den nye justisministeren William Barr, kan bli mannen som må utføre den oppgaven historien har lagt i fanget på ham.

https://www.document.no/2019/03/24/mueller-var-en-dekkoperasjon-for-a-skjule-undergravingen-av-trump/
25.03.2019 kl 07:59 1036

Ja, han er definitivt en katastrofe.
Burde aldri fått så mye som et minutt på noen skjerm noengang.
Odi.1
25.03.2019 kl 08:30 1008

THINKY : " Mens det er Hillary-kampanjen som burde vært etterforsket for massivt valgfusk. "


Dette kommer nok for full musikk om ikke litt.
Bli ikke forundret om neste middag Jonas Gard Støre og resten av Arbeiderparti eliten må spise middag med Hillary sittende i en ORANGE
- hel dress godt innelåst blant strekt væpnede vakter.

Trey Gowdy er langt i fra ferdig med dette menneske, og hva som har foregått i kulissene med FBI
https://www.youtube.com/watch?v=NaENYYQIAKE


Vi her i Norge må begynne å etterforske hvem det er som har stått for disse gigantiske betalingene til dette Clinton "Foundation" , her må det stilles personer til ansvar , og dette bør begynne hurtig!
Redigert 25.03.2019 kl 08:39 Du må logge inn for å svare

Norske redaktører skylder leserne en unnskyldning

Av: Hans Rustad 25. mars 2019, 22:10

Donald J. Trump er den første vestlige leder som har tatt kampen opp med mediene og opposisjonen, og vunnet. De hadde aldri trodd det og er i sjokk. Det samme er norske medier. Foto: Carlos Barria/Reuters/Scanpix

En del av morgenritualet består i å sjekke forsidene på riksavisene. De siste to år har det vært utrolig mange om Donald Trump, langt fler enn det som normalt selger av utenriksstoff.

Men ikke i dag. Hvorfor mon tro?

De har svinet ham til i 2,5 år. Dagen etter det ble klart at en av de mest omfattende etterforskninger noensinne ikke har klart å finne noen tegn på collusion, velger norske redaktører å overse det. Det som står er slapt og virker uinteressert. Frank Rossavik har en håpløs kommentar i Aftenposten, VG har intervjuet en innbitt Trump-motstander, Richard Painter, NRK har en overflatisk nyhetsreportasje. Dette er hva de presterer om den viktigste hendelsen etter 2,5 års Russia collusion-kjør.

Det sier alt om hvem de er. De er det de beskylder andre for å være: Hatefulle, konspirative, paranoide.

Hvis du over lang tid systematisk lyver vil det gjøre noe med deg. Antiamerikanismen har vært et fast innslag på venstresiden helt siden påskemarsjene på 50-tallet. Men nå har den overtatt hele det politiske liv. Selv Carl I. Hagen synes at USA har for mye å si i utenrikspolitikken.

Norsk virkelighetsforståelse er blir «skrudd».

VG satte Trump på forsiden med Hitler-bart. Aftenposten presenterte valgresultatet som en ulykke. Slik har det gått, i samme dur siden.

Mueller-rapporten har frikjent Trump. Motstrebende må norske medier medgi det. Men norske borgere får ikke med seg fortsettelsen: Det at Trump er frikjent betyr at John Brennan, Nancy Pelosi, Adam Schiff, James Clapper, Rod Rosenstein, James Comey, Andy McCabe og en haug andre, har løyet. De holdt nemlig fast ved at han er en russisk agent helt opp til det siste.

Anders Magnus har frekkhetens nådegave. Han sa i dag at også Demokratene var kjempeglade for at Trump ble frikjent.

Magnus tror publikum ikke husker noenting, at han kan snu seg rundt på en femøring og servere en ny versjon uten at noen merker noe.

Nå gjelder det å få folk til å glemme at NRK og Demokratene fremstilte Trump som en russisk agent. Hvor grove løgnene har vært får ikke norske lesere med seg: Det er fortid, død og begravet nå som fasit ikke stemte.

Grums til vannet

Bob Mueller og hans team besto av 19 advokater og 40 FBI-agenter. De har ikke funnet ett eneste bevis på collusion. Hans fiender har sagt at det var haugevis med indisier, stone cold evidence, har Adam Schiff sagt når Wolf Blitzer har våget å spørre om det er «corroborating evidence».

Nå vet vi svaret: Nada. Ingenting.

Det kan bare bety en ting: Alle har løyet.

Eks-CIA John Brennan har uttalt seg skråsikkert, vel vitende om at folk tror han vet noe.

Det var bare løgn. De spredt bevisst løgner. De startet en kontraetterretning i FBI i slutten av juli 2016, rett etter at de hadde frikjent Hillary, og kalte den Crossfire Hurricane.

Trump-leiren ble infiltrert, også av provokatører. Har norske medier skrevet ett ord om denne operasjonen? Nei, de har jattet med CNN, New York Times og Washington Post.

(Ted Koppel, en av de få gjenværende store TV-personligheter, sa nylig at Washington Post ikke var den avisen som avslørte Watergate. Hvorfor får vi ikke høre det? Fordi våre egne medier heller ikke er hva de utgir seg for. NRK er ikke lenger NRK, og Aftenposten står for noe helt annet. Så hvem skal fortelle folk at de er i et nytt landskap?)

Det er bare noen uker siden no 2 i FBI, Andy McCabe, satt på TV og fikk spørsmål av George Stephanopoulos om han trodde Trump var en russisk agent. McCabe utelukket ikke det.

Hevet over mistanke

Vi snakker the president of the United States of America. Russisk agent! McCabe og hans sjef James Comey må ha trodd at de hadde så mye makt at de kunne tillate seg hva som helst. De ville aldri bli avslørt. Trump, oppkomlingen, ville tape.

Hvordan kunne noen stå seg mot så mye makt?

Det minner meg om en italiensk mafiafilm: Hevet over mistanke. Hovedpersonen, en politimann, begår et drap for å se om han har makt til å styre etterforskningen dit han vil.

Disse folkene oppførte seg på samme måte. De var the Power. Det er 110.000 ansatte bare i Justisdepartementet. Hva gjør det med sin selvoppfattelse å sitte på toppen av slike pyramider?

Bære eller briste

De spente buen så høyt at noe måtte briste: Trump eller dem selv. Det har ikke gått opp for dem at deres påstander rommet en logikk: Hvis Trump bli frikjent måtte disse menneskene i høye posisjoner ha kokt sammen en historie.

Og nå kommer vi til den spennende fortsettelsen: Sammenvergelsen var mot Trumps velgere. Det var et forsøk på å stjele deres stemmer. Når folk oppdager det blir de forbannet.

Hillary ble frikjent for ting som ville gitt andre flere år bak murene. Trump ble anklaget for noe han var helt uskyldig i.

Det var ikke snakk om misforståelser, feiloppfatninger, forsnakkelser. Det var snakk om en målbevisst operasjon for å stanse kandidaten, senere presidenten av USA.

Fisketur

Først fant de mannen de ville ha dømt, så fant de på forbrytelsen og så gikk de ut og lette etter bevis, dvs de forsøkte å konstruere bevis, blant annet med agent provocateurs forkledt som professorer.

Bob Mueller og hans team dro på fisketur etter bevis.

John Solomon i the Hill forteller at han erfarte at når han kom til en by og møtte flere enn en mafiosi forsto han at noe var på gang. Slik var det også med FBI: Det var steder der det krydde av agenter som alle var på «fisketur» etter bevis. Men de fant ikke noe den gangen, sommeren og høsten 2016. Og Mueller fant heller ikke noe.

Derfor må det komme en «reckoning», et oppgjør. Velgerne kommer til å kreve det. Det som har skjedd har vært et forsøk på å stjele demokratiet, og når det ikke lykkes ødelegge presidenten med påstander som de visste var løgn.

Det er dette dramaet norske redaktører har unnlatt å rapportere. De ble i stedet med på hatkampanjen mot Trump.

Hva skal vi med NRK-lisens når korrespondenten driver med løgner, slik Anders Magnus har gjort?

En mye større krise

Politisk kvarter tok for seg krisen i VG. Ingen fra redaksjonen ville stille for å snakke om Giske-videoen. De holdt ennå på med intern granskning! Utrolig! Pinlig. Gard Steiro må være ferdig. Så dumt er det ikke lov å oppføre seg.

Men historien om VG er bare toppen av et stort isfjell.

#metoo var et skudd for baugen for mediene. Det viste en moralsk dekadanse i Hollywood og kulturlivet i hele Vesten.

Det er en kobling mellom denne dekadansen og hatet mot Trump. Eliten senser at grunnen svikter under føttene. At noe er over. Det blir ikke som før.

Men norske medier skal ivareta Norges interesser. Det er ikke bare myndighetenes jobb. Mediene skal sørge for at vi er forankret i verden, at vi har en virkelighetssans. Vi trenger å vite hvem vi har med å gjøre.

Vi er så små at vi er utlevert til andres forgodtbefinnende. Uten USAs sterke hånd er vi et langstrakt land med mange isfrie havner, få folk og en stor oljeformue.

Trump sa han ønsket seg nordmenn da Erna var på besøk. Hun klarte ikke ta komplimentet.

Sier ikke det ganske mye?

https://www.document.no/2019/03/25/norske-redaktorer-skylder-leserne-en-unnskyldning/
OZZY
26.03.2019 kl 03:08 863

Vi kan stole på Resett, Document og Human Rights Service
John8
26.03.2019 kl 03:44 854

Trump-leiren vil starte utredning av hvem som initierte beskyldningene om sammensvergelse («collusion») mellom Trump-kampanjen og russerne:

https://www.foxnews.com/politics/trump-team-turns-tables-after-mueller-report-calls-for-investigation-into-probe
børst
26.03.2019 kl 07:53 784

Fredrik Græsvik er et forbanna klessetryne. En stut-dum liberalist som tar feil i stort sett alt han prøver å analysere av dypere strømninger i politikk og samfunn, enten det er snakk om "Den Arabiske Våren", Libya-krigen eller Trump.

Husker godt TV2 fra 2011, da journalistene vinklet opprøret som "demokrati-tilhengere vs. regimetilhengere". Altså at alle som sprang ute i gatene og tente fyr på ting og kastet stein var for demokrati, mens alle som prøvde å få situasjonen under kontroll var det motsatte.

Redigert 26.03.2019 kl 07:54 Du må logge inn for å svare
børst
26.03.2019 kl 07:56 779

Det er The Clintons og et nettverk av tilhengere i den føderale statsforvaltningen som er skurkene i USA. Og bak dem har man våpenindustrien, som tjener på å øke spenning og konflikter over hele verden.

Et godt eksempel er John McCain, registrert som republikaner, men som hjalp The Clintons med å få spredt Steeles drittpakke bestilt og betalt av Hillary Clinton. McCain mottok hvert år flere hundre tusen dollar fra våpenindustrien, og han gjorde det han kunne for hjelpe Hillary med seieren etter at han skjønte at "hans" foretrukne kandidater tapte til fordel for Trump.
Redigert 26.03.2019 kl 09:53 Du må logge inn for å svare
Hektar
26.03.2019 kl 08:14 753

Folk danser i gatene mens det pågår et titalls etterforskninger mot fyren fortsatt. Skattesvindel og fusk blant de mest saftige. Denne collusion greia hadde jeg aldri tro på, Trump er for dum til å gjennomføre noe sånt uten å tvitre om det. Men glem ikke at flere høytstående kampanje-ledere vil sitte en god stund i fengsel pga dette. Misbruk av kampanjemidler er jo allerede bevist over en enhver tvil.

Et liv av kriminalitet vil komme for en dag og jeg håper personlig at det ikke skjer før han både han og Pence er langt ute av huset, sånn at Trump ikke kan gå av 10 minutter før tiden og Pence benåde han. Donald Trump vil dø i fengsel. Og husket som den mest inkompetente presidenten USA noensinne har hatt.
Redigert 26.03.2019 kl 08:14 Du må logge inn for å svare
kontra
26.03.2019 kl 08:42 716

Må si som Ibsen: "Tar du livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske, tar du lykken fra det med det samme." Noe slikt må det føles for folk som har slukt alt de leser og hører i MSM, og så får høre at de som skal forvalte sannheten farer med usannheter.
Znabel
26.03.2019 kl 09:17 677

"Folk danser i gatene mens det pågår et titalls etterforskninger mot fyren fortsatt. Skattesvindel og fusk blant de mest saftige."

Og du tror det er mer hold i dette enn i de andre konspirasjonsteoriene? Dere Trump-hatere lærer virkelig aldri. Hvor hjernevasket er det mulig å bli?

Så snart den ene løgnen fra media avsløres så hopper dere på den andre. Uten å noengang reflektere over at media lyger konstant.
Redigert 26.03.2019 kl 09:19 Du må logge inn for å svare