Gode tider for Scanship!


Det søkes om nok et kompetansetilskudd til Scanship :-)

VA/Prosessingeniør
Tønsberg 28.01.2018
Scanship AS
Scanship opplever en sterk økning i etterspørselen etter sine produkter innen vannbehandling og avfallshåndtering, og har behov for å forsterke sin pre-engineeringavdeling med en ny VA/Prosessingeniør. Vår nye kollega skal ha fokus på dimensjonering og prosjektering av behandlingsanlegg. www.finn.no
Redigert 31.01.2018 kl 00:36 Du må logge inn for å svare

Enig der Hartvigsen. Jeg har mistet respekten for Oslo Børs for mange år siden. De er i lomma på meglerhusene og legger til rette for lyssky handel og manipulasjon. Meglerhusa har egenhandelsavdelinger som har altfor stor markedsmakt. Det er svært enkelt å styre kursutviklingen i de fleste av selskapene på børs. Svært mange selskaper har en omsetning som er lavere enn 10 mill. Det er peanuts for de store husa å påvirke kursen i slike selskaper.
13.06.2018 kl 08:47 3370

Gruff .
Det er ikke det det er snakk om. Jeg har vært på børs mange tiår ,så opp og nedturer er vanlig . Men en skal ikke akseptere at det legges til rette for manipulasjon og kjeltringstreker. At du uttaler deg som en halvkriminell er bekymringsfullt, og er noe du må ta opp med deg selv og rette på :)
Redigert 13.06.2018 kl 08:48 Du må logge inn for å svare