Skjer saker og ting(melding)


i raskere tempo nå. Det blir spennende framover. Mye på gang og det trengs for å rette opp kursen fra knestående.

Følger med ja. Ikke solgt en dritt her!
Up2you
25.03.2019 kl 09:29 1878

Spennende tider fremover.

Following the potential
transaction, the Energos shareholders are expected to hold 70% of Hiddn on a
fully diluted basis.
Redigert 25.03.2019 kl 09:34 Du må logge inn for å svare

Interessen for Hiddn vil øke nå, i takt med meldinger som kommer oftere. Blir straks mer positivt å sitte med aksjer.
Up2you
25.03.2019 kl 10:35 1832

Kan ikke være mange som tjener penger på dette nivået. De store har jo høyere snitt selv med ret. emi. men kursen skal tydeligvis holdes nede med større salgsposter. Har trua på Hiddn og blir sittende i ro.

Hva ska egentlig til for å bevege denne fremover? Noen tanker eller er det dødt?

Stoler bare på Tvenge som virker overbevist om at det går rette veien. Om det ikke kommer noen meldinger snart som får kursen opp, da ser jeg ikke lyst på aksjen lengre. Det bør skje fort, da de har hatt tiden til hjelp og kursen er bare en skygge av børs debuteringen. Foreløpig på vent.

snakk om kjedelig aksje...Det blir vel som sist. ned til 0.9 og opp til 1,25...

Slik går dagene. Tålmodighets prøve. Selv om jeg for det meste er positiv, så mener jeg at det bør komme noen positive signaler som kan løfte kursen. Det kan virke som selskapet kun er for noen få inviterte. Problemet for oss mindre investorer er at vi ikke har noe å forholde oss til annet enn at kursen går ned, ned og atter ned.

De få som styrer denne skuten, er nå invitert til å komme med noe info på Norsk, slik at man får en begrunnelse for å være med videre.

Måtte vel ned mot EMI en tur uansett før oppgangen tar til. Ingen selger her, og ved første nyheter går denne direkte over krona

Holder ut en stund til og regner med at noen nyheter skal gjøre underverker. De få nyhetene som selskapet har kommet med siden børsnoteringen bør etter hvert gi resultater.

hmm..leser litt i dagens melding-- Avtalen ble utsatt med Hiddn siden Tactilis var i samtaler med dette selskapet i Malaysia.. Viss jeg forstår dette riktig er nå denne avtalen avsluttet, så da vil vel muligheten være større for at samtalene med sammenslåing med Hiddn esklalerer..Det må være noe vi ikke vet siden Tvenge går inn såpass tungt både visa seg selv og øvrig familie..

Regner med at Hr. Tvenge har rimelig kontroll framover. Han sa tidligere at han var fornøyd med framdriften for 2018.
Må likevel medgi at det er en tålmodighets prøve å henge med her. Bør komme noe snart, slik at vi småsparere får litt valuta for investeringen og tålmodigheten.
Opp+
26.04.2019 kl 00:10 1042

Dette skriver en på aksjeforum på Facebook. Noen som vet noe, eller er det bare tull?

"Ville anbefalt folk å ta en titt på Hiddn Solutions da de skal til å annonsere at de har inngått en stor avtale med Cisco, et av verdens største IT-sikkerhetsselskaper. Var snakk om at de skulle gå konkurs for litt siden, så derfor aksjene er svinbillige akkurat nå. tenker at det kommer til å øke kraftig etter neste uke, spesielt etter annonseringen"

Kommer denne infoen fra en seriøs kilde ? Noen som vet mer så legg det ut på forumet. Om det medfører riktighet er det verdt å vente på.
Opp+
26.04.2019 kl 07:10 988

Aner ikke hvem det er. Han som skrev det heter Kristoffer Schjelderup.

jaja, det må jo være en årsak til at Tvenge går inn som han gjør.....Skal vi endelig håpe det drar seg til i dette søvndyssende selskapet?

Ref dagens melding ser det i allefall ut til at avtalen med energos går gjennom som i seg selv er spennende