***BRÆKING NEWS*** RUSSISKE FLY MED SOLDATER LANDET I VENEZUELA

*JBJB`
25.03.2019 kl 11:23 332

Hei folkens:))

Og...meget farlig utvikling under oppseiling - to Russiske fly med 35 tonn utstyr og 100 soldater har landet i Venezuela...stay tuned...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Skal de lage et nytt Syria utav dette?
Vi har jo fått bekreftet av Mueller at Trump ikke konspirerer med Putin så da er vel alle muligheter åpne.
Lisse
25.03.2019 kl 12:02 315

På tide at Trump og Putin møtes så de kan utvikle en personlig kjemi og konstruktivt
samarbeide,slik Gorbatsjev og Reagan gjorde.
Også politiske motstandere må møtes for å finne noe de kan enes om.

Trump og Putin må ikke møtes alene,men sammen med delegasjoner,for ellers henger CNN
og de andre fanatikerne seg kun opp i evt. konspirasjon mellom de to...
Det er nemlig nivået på ‘journalismen’ i mange mediahus....

Lisse

Du synes ikke Trump har litt skyld i at disse "konspirasjonene" oppstår når han hevder at egen etteretningstjeneste tar feil og at han heller tror på Putin? Trump har en lei tendens til å gjøre stikk motsatt av det han tror kritikerne hans vil ønske at han skal gjøre.
Redigert 25.03.2019 kl 12:19 Du må logge inn for å svare

Svinet Maduro er sterkt anti-amerikansk, ergo dukker Ivan opp med tilbud om "hjelp"! Farlig? Neppe, amerikanerne rævkjører diktatoren når de finner det passende. For tida best å sitte på gjerdet og la venzuelanerne ordne opp internt.

Her kan vi komme i den beklemte situasjonen at flere treskaller her på HO vil få flis i fingrene?

Flis i finger`n er til leve med, at hue og rævva bytter plass, er langt verre!

Jeg regner med at det sedvanlige samarbeidet med CIA Deep State ligger i bunnen her - The Real Russia Collusion - mens de har blokkert Trump fra å knytte fred med Russland. Men Putin er en voksen mann, han forstår seg på intelligence og kontraintelligence samtidig som han er opportunist.

Takke faen for at Trump har vært bundet på hender og føtter i to år av Demoncrap partiets falske etterforskning. Dypstaten gir blanke i verdensfred og menneskeheten, bare de får sine prosenter av alt som skjer!

"Et russisk fly er landet i Venezuelas hovedstad, Caracas, som en del af et igangværende militært samarbejde mellem de to lande. Det oplyser en venezuelansk embedsmand, skriver nyhedsbureauet AP. Han udtaler sig på betingelse af anonymitet grundet emnets karakter. Med flyet er militært udstyr fra Rusland samt russiske soldater. De skal være rejst til Venezuela for at drøfte vedligeholdelse af udstyr og militær træning med landets militær." https://jyllands-posten.dk/international/ECE11273990/kilde-russisk-militaerfly-med-soldater-er-landet-i-venezuela/

Det ser ut del av et eksisterende samarbeid, men det er alltid dramatisk når en stormakt posisjonerer seg så nær en annen. Litt slik USA har gjort i Trøndelag. Men fra og med i går er Trump fri til å ta de viktige telefonene Putin har etterlyst så lenge... De har nok MYE å snakke om!
Redigert 25.03.2019 kl 14:11 Du må logge inn for å svareHer trenger man ikke bruke én kalori på å bekymre seg. Trump og Putin er sammen om dette.
Fantastiske Dave i X22 Report setter skapet på plass.

Fra 07.42 og noen minutter:
https://m.youtube.com/watch?v=oBWOcoK7JiI
*JBJB`
27.03.2019 kl 18:28 181

Hei folkens:))

Og...er den røde linjen trukket opp nok engang og Cuba krisen tilbake i sakte film...ZnageZz....

– Russland må komme seg ut av Venezuela, sa Trump.
Han mener Russland må trekke troppene sine fra det søramerikanske landet, og fortalte reporterne at «alle muligheter er åpne» for å få det til å skje.
To russiske fly fra luftforsvaret med 100 soldater om bord landet utenfor Caracas lørdag, skriver Reuters.
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/XgM697/trump-ber-russland-komme-seg-ut-av-venezuela?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla