Ja, det har historisk sett aldri vært utført mer kriminalitet av personer med innvandrerbakgrunn i Norge. Vi må få bukt med dette problemet. Det er svært inhumant å ikke ta denne delen av befolkningen på alvor. De er folk de også. Men det må jo være en grunn til at innvandrere står for mesteparten av kriminaliteten.

Har du noen forslag til hva som kan gjøres med dette, ArneB?
26.03.2019 kl 00:07 166

Ta på alvor? Hva mener du? Hvor mange milliarder har ikke blitt brukt på innvandrere siden de første kom hit til landet? Har nordmenn som faller utenfor rammen i Norge fått så mye støtte? Langt i fra, de har måtte gå kanossagang på NAV for å få hjelp hvis de av forskjellige grunner hadde dårlig økonomi, og har måtte klare seg såvidt, uten å bli kriminell. Snakk om forskjellsbehandling !
Kanskje de oppvoksende slekt, har sett dette, og har funnet ut at de må forsyne seg selv?

Stella, det jeg mener er jo at 90% av fokuset fra mediene, politiet og resten av offentligheten bør jo ligge på innvandrerne, ikke en og annen FRP’er som ArneB her linker til. Med tanke på den høye graden av kriminalitet som begås av innvandrere så burde det tas på alvor ved å sette inn nesten alle mulige midler på å stanse kriminelle innvandrere. Det er ekstremt mye mer jævlig når innvandrere begår kriminalitet enn nordmenn.

Heng nå bjella på katten bønder ; det er MUSLIMER som forsøpler og kriminaliserer hverdagen vår ! Fakta !