Lekepartiet SV lager program. De vil avskaffe statskirken

atnorhe
26.03.2019 kl 10:33 225

Som allerede er avskaffet. Hjernevask gir mange rare utslag.
https://www.nettavisen.no/nyheter/sv-glemte-at-statskirken-er-avskaffet/3423634727.html

Og dette partiet vil få flere statsråder i en eventuell tåkefyrst-regjering.
Redigert 26.03.2019 kl 10:34 Du må logge inn for å svare
Zorin
26.03.2019 kl 10:45 215

Fra artikelen så var det en liten glipp som de har korrigert. Jeg vil nok heller har SV i regjering enn FrP. Der i gården er det dagligdags med alternativ økonomi.

Absolutt siste nytt der i gården ....
https://www.dagbladet.no/nyheter/ny-suspensjon-i-frp/70913123
Redigert 26.03.2019 kl 10:47 Du må logge inn for å svare

Det eneste fornuftige er å avskaffe SV ved kommende valg! En bøling idioter, med sans for muslim-romanser !
Zorin
26.03.2019 kl 10:57 209

Vet du hvem som pleier å gå inn for forbud mot andre partier? Diktaturer.
Melvind
26.03.2019 kl 11:05 205

Velbekomme!

Lysbakkens fortid som korrupt statsråd. Har velgerne allerede glemt at han måtte gå av?

SV-politikeren Audun Lysbakken var statsråd i Stoltenberg II-regjeringen 2009–2012, og satt som minister for barne-, likestillings- og inkluderingsdepartementet. Han måtte ufrivillig gå av i 2012, etter at han i strid med embetsverkets anbefalinger om å følge reglene for anbud og tildeling av offentlige midler, i stedet kanaliserte midlene direkte til Jenteforsvaret, et underbruk av SVs ungdomsorganisasjon SU. Til tross for at Lysbakken skriftlig ble orientert om at tildelingen til SUs Jenteforsvaret kunne by på habilitetsproblemer, hevdet han at han ikke kjente til denne «bukken og havresekken»-problematikken.

BI-professor Petter Gottschalk la ikke noe imellom:

– Ved å begunstige noen av sine egne, så vil man kunne forvente gjenytelse på et senere tidspunkt, og det er korrupsjon, sier Gottschalk.

https://www.document.no/2017/08/27/sv-lysbakkens-fortid-som-korrupt-statsrad-har-velgerne-allerede-glemt-at-han-matte-ga-av/

Kommunistene avskaffet også statskirken, hvor demokratisk var egentlig det?

Nazisme er forbudt i mange land som regnes for demokratiske.

Greit, SV må gjerne ha dette i sitt partiprogram, og de må gjerne jobbe for å fjerne statskirken. Men de må også respektere at de er i mindretall.

Problemet med å avskaffe statskirken er at man enten man vil eller ikke vil måtte erstatte statskirken med noe annet, og hva blir det?

Ikke så lett å forstå for menigmann, men les Friedrich Nietzsche, som skrev på 1800-tallet at land som avskaffet kristendom som religion ville måtte slite med ekstremisme.

Og han fikk rett, at «Gud var død» som Nietzsche sa ville føre til at ekstremisme ville vokse frem og føre til en katastrofe, ref kommunismen i Sovjet, miljøekstremismen i vestlige land som er i ferd med å påføre oss stor skade.

Vi ser det på mange områder.


Kommunistene ville «reparere» problemet med at noen er rike og mange er fattige.

I dagens PK-samfunn ønsker vi å «reparere» problemet med at noen land er rike og mange er fattige, at noen menn har mye makt mens mange kvinner er uten makt og så videre og videre. Vi ønsker å løse disse problemene ved å ta i bruk ekstreme virkemidler, og når disse ikke virker går man gjerne enda lenger, resultatet blir tyranni og humanitære katastrofer.
Redigert 26.03.2019 kl 11:15 Du må logge inn for å svare

PK vil helst avskaffe det upålitelige og vanskelig kontrollerbare mennesket og erstatte det med roboter.

Få opp gluggene! Vi snakker VALG ! Må jeg skrive det på kødden og jokke det i deg ?
atnorhe
26.03.2019 kl 17:27 155

Ja det er sikkert trygt med et parti bestående av skolepolitikere som tror at velferd er en rettighet de kan vedta, og Norge skal melde seg ut av EØS, og heller handle med fattige bananrepublikker. SV vil aldri forsvinne. Det vil alltid være en andel uteksaminerte lekekommunister, som vil fordele andre sine penger.