REC - hvor går prisene nå?

Sa2ri
REC 27.03.2019 kl 06:50 19614

I dag kommer nok en ukentlig oppdatering fra pvinsights.com, en oppdatering som er viktig for noen - for andre helt uviktig. Ser man utviklingen på sunsirs den siste tiden, er prisene på vei nedover og har nå falt under 70' YUAN. I skrivende stund viser siste oppdatering (25.03) 68.000 YUAN (http://www.sunsirs.com/uk/prodetail-463.html).

Enkelte hevder at tilgang til det Kinesiske markedet er alfa og omega for REC - det er det helt sikkert, men med disse prisene betyr det jo strengt tatt ingen ting å få tilgang til dette markedet.

På litt sikt kan sikkert prisene gå nordover, men spørsmålet blir uansett når? Og, er man sikker på at prisene går nordover og ikke fortsetter enda mer sørover?

Kjør debatt, og ha en fin dag i solen.Redigert 21.01.2021 kl 04:36 Du må logge inn for å svare
Falco1
30.03.2019 kl 22:55 4897

Haha tror jeg ler meg ihjel samme nick som Anton. Si meg greier dere ikke og argumentere mot noe som helst når noen taler dere i mot?
Felles for Nemi, Sa2ri og Randers er at dere ikke er interessert i å diskutere noe som helst dere er kun her inne for skremme små aksjonærer . Taler noen av dere i mot sjikanerer dere personen med engang.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Bunnet REC ut for denne gang, eller skal vi noen % til ?i morgen, kanskje var justering til sommertid vendepunktet?
Litt merkelig handelsmønster nå fredag, selgersiden dominerte stort og OSE falt relativt mye, men allikevel så klatret vi opp. ?
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Flyers
31.03.2019 kl 15:53 4581

Jeg Rec vil stige fremover. Kineserne drar til Washington for nye samtaler i neste uke. Ekspertene tror på enighet i April. Ser ingen grunn til at vi ikke skal presse shorterne :)
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Randers
31.03.2019 kl 16:30 4526

*Sa2, 30 Mars 21:34 - ".. MorganKane er samme nick som AntonBerg. Otern også om jeg ikke
tar helt feil (kjekt å diskutere med seg selv)."

-Otern er Otern, ingen annen. Han skal ha litt kudos for å gidde bable med MK -
men han (Otern) ser trolig ikke noe poeng i å fortsette "samtalen".

At MK er AB tviler jeg på. Det er nok bare en som er nyhektet og skriver for å skrive, (krampeaktig).
Kanskje i håp om å få solgt til 80 øre
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Sa2ri,

Har du blitt kospirasjonsteoretiker? Ikke vet jeg hvor mange Nick du har, men jeg har kun ett. Hvis AB kommer tilbake på Hegnar så har han neppe noe problem å fortsette som AB. Og, som Flyers nevner, hva så om jeg var AB?

Uansett, mitt problem med Nemis er ikke at hun er biased i hva hun legger ut. Alle er farget av sitt syn og legger først og fremst ut lenker som støtter opp om dette. Problemet er at hun ikke skjønner selv hva hun legger ut. Og at hun på toppen av dette nærmest genierklærer seg selv i prosessen (det siste er egentlig bare morsomt). Men ok, jeg leste det siste innlegget hennes, i tilfelle jeg tok feil lissom (du takker henne jo for mye bra informasjon så her må det jo være noen godbiter). Men neida, nok en gang bare pjatt og svada og lite gjennomtenkt informasjon.

1. Hun nevner at effektiviteten er estimert å gå fra 4 til 3 g/W frem til 2022. Det stemmer jo, men det blir jo mildt sagt misvisende hvis man ikke samtidig sier noe om hva som er estimert i forhold til total innstallert GW i samme periode. Tallene her er sprikende, men de som har greie på det mener 50-100 prosents økning i GW i samme periode. Bare for 2019 er veksten forventet å bli ca 20-25%. Tror du hun da skjønner om det totale behovet går opp eller ned? Jeg vet ærlig talt ikke. Jeg vet ikke engang om hun skjønner, eller i det hele tatt vurdert, at når behovet polysilicon per watt (g/W) går begrenset ned, kan det være bra fordi det gjør at veksten blir betydelig større enn hva den ellers ville blitt. Eller at det gjør det mulig, slik som Scatec nå gjør, å ha solceller på begge sider av panelene og dermed øke utnyttelsen per panel på den måten. Hva vil det gjøre med det totale behovet? Ærlig talt, jeg tror ikke hun har peiling. Ut ifra innlegget hennes virker det i hvertfall ikke slik.

2 Hun sier 'Regner også med at du egentlig skjønner at GCL's rapporterte 11.73 $/kg i 2018 også omfatter et første halvår der prisene lå over det dobbelte av det de er i dag'. Jeg ler så jeg griner. Nemis; Ja, jeg skjønte det. Gjennomsnittlige priser for 2018 inkluderer første halvår? Og, hun mister fortsatt poenget. Poenget er at en topp kinesisk polysilprodusent går dundrende underskudd med priser hvor REC hadde gått med dundrende overskudd. Med en skikkelig handelsavtale i boks og full markedstilgang så er det da min oppfatning at REC vil blomstre. En handelsavtale vil også øke den totale innstallasjonstakten av antall GW fordi USA da sannsynligvis øker farten. Dermed vil behovet for polysil øke ytterligere (ref innstallasjonstakten i USA frem til og med 2016). En vinn vinn situasjon, altså.

3. Hun kommenterer ikke mine 2 hovedpunkter i det hele tatt. Verken at man er nærmere en handelsavtale nå, eller at østlig fabrikk som ligger 'midt inne i' store befolkningssentra vil nedstenges. Isteden begynner hun å kværrulere rundt hva jeg mener med 'i boks' og om jeg skjønner hva gjennomsnitt er (ref punkt 2 over). Er ikke det litt merkelig hvis dette var gjennomtenkte innlegg fra hennes side eller hun visste hva hun prata om? Se for øvrig på slide 15 på REC sin q4 presentasjon. Der står ikke nedleggelsen ennå (men vestlig fabrikk er med i kapasitetsøkningen ser det ut som), men gitt den klare teksten i lenken til Nemis om at fremtiden ligger i vest, samt at fabrikken i øst allerede har redusert produksjonen og går med dundrende underskudd (og Kinas ønske om å redusere tungindustrien i øst), så er jeg rimelig sikker på at østlig fabrikk kommer opp i løpet av noen få kvartaler. Det er en viktig positiv nyhet og hva man burde trekke ut fra artikkelen (i tillegg til at artikkelen viser at ingen klarer seg med de prisene som nå er). Dette bekrefter hun, uten at hun selv forstår det selvfølgelig, ved å trekke frem at også Wacker har elendige resultater for tiden. Hvis GCL eller Wacker hadde klart seg bra så hadde det vært et sterkt negativt signal for REC aksjonærene, men det gjorde de altså ikke, begge klarer seg betydelig dårligere enn REC og det til og med under betydelig bedre markedstilgang. Det morsomme er at hun tror hun fant en svært negativ artikkel når det egentlig er en svært positiv artikkel. Nei, Nemis, hold deg til å lenke opp sunsir når den går ned. Da er det mindre sjanse for at du tråkker feil?

4. Det er greit at hun er uenig om hva en handelsavtale vil innebære. Det har blitt skrevet at Kina vil øke importen av amerikansk polysil. Det tyder på at alle tariffer blir helt fjernet. Ellers så er løftet meningsløst. Videre så takker REC Trump administrasjonen for å insistere på å få bort tariffen. Det tyder også på at USA ikke vil godta noe annet. Gitt at ML ikke er stengt ennå og de klare signalene gitt under q4 så tyder det også på at dette kan bli betydelig bedre avtale enn hva Nemis skisserer. Men her er det selvfølgelig lov å være uenig. Det er heller ikke noe problem å mene at REC trenger å øke capex selv om dette ble tatt opp på q4 og REC selv mener at det ikke er noe behov for det ennå. Eller at hun mener butte ikke vil vokse til tross for stor vekst i butte sitt marked og butte sin overlegne produksjonslinje (ref slide 23-24 q4 presentasjonen). Problemet er at hun ikke vil diskutere hva REC er verdt hvis REC får fri markedstilgang og polysilprisene går nord for 10 usd/kg. Jeg kan gjerne diskutere hva REC er verdt hvis ML må legges ned (ved varige lave polysilpriser, dvs ingen tilgang til Kina og ingen batterifremtid). Det er faktisk svært viktig når jeg vurderer risk/reward. Isteden henviser hun til Meyer og kommer med gammelt oppgulp (og som Flyers påpeker nevner jo Meyer at potensialet med fri tilgang til Kina er 3-4 ganger høyere enn dagens prising, selv med betydelig lavere prising av ebitda enn Scatec). Hun skjønner ikke engang at henvisningen til SB1 sin påstand om at REC ikke er konkurransedyktige nå faller på sin egen urimelighet. Kina er jo ikke konkurransedyktige selv. Resultatene hun henviser til understreker jo dette 100 %.

5. For øvrig, ut ifra det som står i artikkelen, stemmer det ikke at GCL bygger for lager. I 2018 brukte de mer enn de produserte. Vet ikke hva Nemis tenker på, men GCL forbruker det meste av produsert polysil selv. Det er lett å regne seg til at eget forbruk +salg er større en produksjonen.

6. Jeg startet med å si at Nemis kun kom med pjatt. Det stemmer ikke helt. Hun kommer med ett synspunkt som er greit. Hun sier at aksjen vil falle med 30% (fra 60 øre) hvis ingen avtale. Det betyr i så fall en markedspris på litt under 1 milliard for hele REC, eller ca 2 x ebidta til Butte. Jeg mener det er alt for lavt (Scatec er verdsatt til ca 10-11 ganger ebitda), men dette er altså hvordan hun vurderer risikoen. Greit nok. Så hva med reward og sannsynlighet for det? Jeg mener at en tilfredsstillende handelsavtale er mer enn 90 % sannsynlig. Og at ved en tilfredsstillende avtale vil kursen gå mer enn 100%. Mønsteret vil sannsynligvis være anderledes (men avhenger av shorten), dvs opp mot minimum 90 øre hvis man hele tiden får små drypp om at dette går i riktig retning, så vil det komme et hopp når endelig toppmøte blir avtalt. Deretter vil detaljene i avtalen bestemme videre retning. Sammen med de mer langsiktige polysilprisene. Selv med hennes risiko er altså gevinsten og sannsynligheten for at den kommer absolutt stor nok til gå inn nå. Spesielt hvis man tror at polysil prisene skal opp utover q2. Da snakker vi fort om flere hundre prosent opp.

Fortsatt god helg.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Flyers
31.03.2019 kl 17:24 4446

...og det som styrker posisjonen videre, er at de som argumenterer for nedgang ikke klarer å legge frem argumenter som er troverdige.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Bra innlegg Morgan K, du treffer blink med hele magasinet,,?, Spenende å se om avtalen spikres de kommende ukene
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Sa2ri
01.04.2019 kl 06:52 4058

Commodity Sectors Price Date
Polysilicon Chemical 66500.00 2019-03-31
Polysilicon Chemical 66500.00 2019-03-30
Polysilicon Chemical 66500.00 2019-03-29
Polysilicon Chemical 66500.00 2019-03-28
Polysilicon Chemical 68000.00 2019-03-27
Polysilicon Chemical 68000.00 2019-03-26

http://www.sunsirs.com/uk/prodetail-463.html
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Minner im denne


27.03.2019 kl 23:08
3729
https://tcbresistencias.com/global-polysilicon-for-electronics-market-cagr-shows-signs-of-growth-6-5-by-2028/

6,5% vekst HVERT ÅR!!! gir en KRAFTIG økning i etterspørselen,, (rett rundt 90%) NITTI PROSENT ØKNING på 10 år det er enormt,

Sjekk her,,: https://cagrcalculator.net/result/

The global Polysilicon for Electronics market is esteemed at 2293.8 million US$ in 2018 is relied upon to reach 4308.3 million US$ before the end of 2028, developing at a CAGR of 6.5% ranging 2019-2028.
Slår dette til går REC gode tider i møte.

Forventes visstnok enda kraftigere økning på Sil til Sol, uten at jeg har noen link til rapport som bekrefter dette,

Da kommer prisene kraftig tilbake med tiden
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Wiseco,

Bra. God vekst. Dette bekreftes også i REC sin guiding i q4 presentasjonen. Sjekk slide 31 og 32, der er veksten både for siliane og semiconductor i 2019 forventet å bli mellom 5 og 10 prosent og samsvarer godt med lenkene dine over. Det lover meget godt for Butte. Med et lite prisløft i tillegg, eventuelt en effektivisering (som skjer fortløpende hos REC), så tipper jeg Butte lander nord for 50 Mill usd allerede i år.

Legg merke til at shorten øker. Det forklarer hvorfor ikke REC går mer og er helt greit. Litt tålmodighet. Vent til hva de sier i etterkant av møtene i Washington senere i uken. Dow Jones åpner opp og er over 26000. De fleste tror på en god handelsavtale tydeligvis. Dette er ett veddemål om avtale eller ikke. Et veddemål shorten er iferd med å tape.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Falco1
01.04.2019 kl 15:49 3819

Nå smeller det snart..

Stiger etter handelsoptimisme

Wall Street starter uken klart i pluss
15 minutter siden · Eivind Bøe
Det er markant oppgang fra start i New York på ukens, månedens og kvartalets første dag.
Alle de tre nøkkelindeksene er i pluss:
Dow Jones opp 0,81 prosent
S&P 500 opp 0,77 prosent
Nasdaq Composite opp 1,01 prosent
Tidligere mandag kom kinesiske produksjonstall (Caixin/Markit-målingen), som viste vekst for første gang på fire måneder.
Det sendte asiatiske børser, og spesielt kinesiske, opp. Det har generelt vært oppgang på børsene i verden i dag.
Også handelsoptimisme løfter markedene, ifølge CNBC. USA og Kina konkluderte nylig siste runde med handelssamtaler.
Amerikanske tjenestemenn sa forrige uke at Kina har kommet med forslag på flere områder – inkludert tvungen teknologioverføring – som går lengre enn tidligere.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Falco1
01.04.2019 kl 16:00 3793

Topp 20 øker og shorterne sitter i en skikkelig klemme her. Flere på topp 20 låner bort til short, men topp 20 øker videre. Blir en heidundranes fest når det skal dekkes og dekkes skal det før eller senere.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Flyers
01.04.2019 kl 16:08 3775

???
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Ja da kan det se ut til at lunten er tent... og at det blir en aldri så liten Short Booooom litt frem i tid. Det gjelper vel ikke med tunede roboter om USA - China shaker hands om en handelsavtale og det ser lyst ut for handel med PV. (Skal kjøpe meg litt potetgull og dipp å kose meg med) Ha en god middag :)
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
nemi's
02.04.2019 kl 13:25 3573

JUM er bekymret.

JUM har jo angivelig "insight" i forhandlingene, i følge hva CEO fortalte 12. februar. Så hvorfor dukker da JUM opp i media 49 dager senere for å si at han ikke forstår psyken til kineserne. Som styreformann skulle man tro han har lært seg litt gjennom årene. Og kan representere, investere og agere deretter.

Publisert: 02.04.2019
https://e24.no/pluss/boers-og-finans/rec-silicon/amerika-tur-kan-avgjoere-recs-skjebne-taper-penger-for-hver-dag-som-gaar/24593691
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Solgunn
02.04.2019 kl 13:41 3534

OMG!
Being dependent on Trump is not an ideal situation.
The ball of yarn Trump is a runaway lunatic from the nearby White House mental asylum.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Flyers
02.04.2019 kl 14:09 3471

Polysilisium står på listen over prioriterte varer hvor tariff skal fjernes eller reduseres. Jum ønsker såklart en snarlig løsning. Han kan nok tenke seg at det oppnås enighet med kineserne om fjerning av tariff på polysil, før endelig avtale for hele pakka avtales. Det er ikke usannsynlig når man ser hvordan Trump utsatte økningen av tariffer 1 mars.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Zorin
02.04.2019 kl 14:56 3381

REC Silicons skjebne ligger i hendene til en kravstor Trump og hårsåre Kinesere - I følge E24.

https://e24.no/pluss/boers-og-finans/rec-silicon/amerika-tur-kan-avgjoere-recs-skjebne-taper-penger-for-hver-dag-som-gaar/24593691
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Solgunn
02.04.2019 kl 15:21 3316

One more time...
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
KAWAS
02.04.2019 kl 15:22 4248

morsom uttalelse fra JUM. JUM har vært religiøst negativ til Trump hele tiden og kan ikke finne på å vinkle noe om ham positivt. Faktum er imidlertid at det er Trump som kan sikre JUM milliardgevinst, noe pratemakere som Obama ikke var i næreten av. Like det eller ikke, slik er det.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Zorin
02.04.2019 kl 15:25 4237

Solgunn skrev One more time...
Vel, vi får se i morgen. Det er da møtet trolig skal finne sted.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Zorin
02.04.2019 kl 15:29 4220

Men Trump kan også kaste verden ut i kaos. Og den eneste holdepunktet vi har at ting går "bra" er hva vi hører, hvorpå sekundet etter hører at ting kan fortsatt gå til helvete. Jeg foretrekker Obamas måte. Det er alltids måter å fremforhandle avtaler på uten å si dem opp først!
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
mofi1
02.04.2019 kl 15:33 4196

Ja, det er hvordan man ser det, Trump er også den som initiert hele handelskrigen, uten ham kunne det også hende at tollen allerede hadde vært avviklet.

Uansett er Mr Trump upålitelig og katastrofalt kunnskapsfattig, hvis det er måten å styre verden på, er vi på sikt ille ute.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Då har eg ein draum... å våkne opp til meldingen om at Handelskrigen på poly er over ?
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Hvis (les NÅR) Short floken løsner vil shorter'ne tape anslagsvis 17 millioner pr. 10 øre REC stiger... Sikkert litt mer inkludert febrilsk støttekjøp for å prøve å holde kursen nedover... Noe å tenke på da demningen fort kan briste. Mye tørt gress (triggere) nå som plutselig kan ta fyr - slå inn/løsne. Bare tanken på dette er verdt å være REC aksjonær... selv om det pr. dags dato er papirtap. Ha en fin kveld - en time mindre kveldssol nå etter at vi snudde til sommertid.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
02.04.2019 kl 16:29 4079

Svar til Ts, hvem vet. Det er bare å følge med så får vi se.
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
nemi's
03.04.2019 kl 10:59 3805

Det ble store protester på denne tråden da jeg skrev at det ikke ble vanskelig å få kjøpt billig polysil i Kina i 2019. Det fortsatt slik ut, ja:

Energytrend
2019/04/03 update
Multi-Used Polysilicon ( -7.35 % )
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare

Fint at Kineserne slår hverandre konkurs før rec kommer inn i markedet med prod kost langt under deres, blir bra dette litt frem i tid

Ser forøvrig at prisene utenfor Kina er stabile, Kineserne kneler med dagens priser, lemper ut alt tilgjengelig for å få kapital til å overleve neste uke, dette stopper ganske fort opp og flere produsenter dukker under, REC, LAST MAN STANDING...

Akkurat som med Oljen, så kommer prisene opp igjen nå tiden er inne.
Ingen markeder drives med tap over flere år,
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Sa2ri
03.04.2019 kl 12:21 3659

Item High Low Average AvgChg AvgChg%
Fra pvinsights.com:

PV Grade PolySilicon (9N/9N+) 10.300 7.400 8.500 Negative Change Sign-0.09 Negative Change Sign -1.05%
2nd Grade PolySilicon (6N-8N) 8.000 5.800 6.230 Negative Change Sign-0.2 Negative Change Sign -3.11%
PV Mono Grade PolySilicon in China (11N/11N+) 10.300 9.000 9.420 Negative Change Sign-0.08 Negative Change Sign -0.84%
PV Grade PolySilicon in China (9N/9N+) Visit here for more Poly-Si price Negative Change Sign %
PV Grade PolySilicon Outside China (9N/9N+) Visit here for more Poly-Si price Negative Change Sign %
Unit: USD/Kg more Last Update: 2019-04-03

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Fra energytrend:

Polysilicon (Per KG)
2019/04/03 update
item High Low Avg Chg Chart
Multi-Used Polysilicon (RMB) 65.000 60.000 63.000 ( -7.35 % ) Price Chart
Mono-Used Polysilicon (RMB) 78.000 74.000 75.000 ( -3.85 % ) Price Chart
Polysilicon Outside China (USD) 11.500 8.500 9.900 ( -1.1 % ) Price Chart
Global Polysilicon (USD) 11.500 7.902 9.230 ( -4.14 % ) Price Chart
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
XL11
03.04.2019 kl 12:28 3639

Mener du, vise kåbåi, at Rec har muskler til å være den som står igjen når alle andre har gått konk pga lave priser?
Mener du, vise kåbåi, at Rec vil tjene store penger på å entre et marked der prisene er enda lavere enn i row, der de allerede sliter fra før?

Ser forøvrig at Rec nå handles med 5 siffer BAK komma! LOL
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
ingolfh
03.04.2019 kl 13:34 3495

xl.ooo11
er frekke kommentarer, ingen linker , bare tull, joker'n dere små short guttunger sitter med?
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Sa2ri
10.04.2019 kl 11:21 3225

Commodity Sectors Price Date
Polysilicon Chemical 62500.00 2019-04-10
Polysilicon Chemical 64000.00 2019-04-09
Polysilicon Chemical 65000.00 2019-04-08
Polysilicon Chemical 65000.00 2019-04-07
Polysilicon Chemical 65000.00 2019-04-06
Polysilicon Chemical 65000.00 2019-04-05

http://www.sunsirs.com/uk/prodetail-463.html
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Sa2ri
10.04.2019 kl 13:20 3108

Fra pvinsights.com:

PV Grade PolySilicon (9N/9N+) 10.050 7.400 8.450 Negative Change Sign-0.05 Negative Change Sign -0.59%
2nd Grade PolySilicon (6N-8N) 7.800 5.800 6.180 Negative Change Sign-0.05 Negative Change Sign -0.8%
PV Mono Grade PolySilicon in China (11N/11N+) 10.050 9.000 9.350 Negative Change Sign-0.07 Negative Change Sign -0.74%
PV Grade PolySilicon in China (9N/9N+) Visit here for more Poly-Si price Negative Change Sign %
PV Grade PolySilicon Outside China (9N/9N+) Visit here for more Poly-Si price Negative Change Sign %
Unit: USD/Kg more Last Update: 2019-04-10
Redigert 20.01.2021 kl 20:45 Du må logge inn for å svare