Nå har EU bestemt at biler skal holde fartsgrensen automatisk


Fra 2021 eller noe slikt skal altså alle nye biler solgt i EU ha en automatisk fartsholderfunksjon, dvs at bilen automatisk holder fartsgrensa overalt, når systemet er fullt utbygd.

Dette er et eksempel på hvor farlig EU er, en slik endring kommer altså fra de udemokratisk valgte EU-byråkratene, og ikke fra nasjonale politikere som faktisk må stå til ansvar for sine handlinger.

For hva hadde skjedd dersom et politisk parti i f.eks Tyskland, Frankrike eller UK hadde gått ut med er slikt standpunkt i sine partiprogrammer? Korrekt, de hadde aldri gjort det fordi de garantert ville mistet veldig mange stemmer. Så da lar man slike og lignende meget upopulære avgjørelser blir tatt i EU, for EU er et så udemokratisk system at EU-politikere kan gjøre omtrent det de ønsker uten at det får konsekvenser for dem.

Og for de som syns at dette er en «klok og riktig avgjørelse» så er det ikke dette denne tråden handler om først og fremst.

Denne tråden handler om at EU et en udemokratisk instutisjon som vil være en katastrofe for Europa, ikke noe rart at UK vil ut.


Riktig Fjordgubben.
De europeiske land trenger nye folkegodkjente valglover, før det her noen hensikt å se på
mulig samarbeid landene i mellom. I dag er jo alt basert på håpløst antidemokratiske systemer.
Folket har aldri fått utforme eller revidere valglovene. De er helt ubrukelige i dag.

De gule vestene handler egentlig om dette. De protesterende i gule vester har bare ikke
skjønt det selv enda. Men det kommer.

Så det er håp. Vi må stå på i riktig retning.
Redigert 27.03.2019 kl 13:36 Du må logge inn for å svare

Det som er så fint er at når EU har vedtatt dette så kan ingen politiker som ønsker å bli tatt seriøst gå i mot det.
Akkurat som da påbud om redingsvestene ble vedtatt fordi EI kjærring på stortinget fikk det kjempet igjennom.
Kan vi redde EN så er det verdt det sa hu.
Og hva skal man si mot sånt og samtidig unngå at motstanderne da bare stempler deg som useriøs?

Nå er jo forsåvidt ikke akkurat dette her noe problem all den tid vi skal ha GPS- overvåkede biler innen den tid uansett her i landet pga veiprising, og da kommer det ikke til å ta mange sekundene før bruken blir utvidet til å også overvåke fart uansett. Og det er jo fint?
mishka
27.03.2019 kl 14:34 932

Takk for link. Har bare skumlest den og et par av underlinkene som lå ved. Forstår jeg det riktig skal intelligent fartsholder være overstyrbar. Det betyr at man bare kan slå den av? Vi snakker vel da om samme system man får på mange biler i dag som leser skiltet i veikanten og man kan sette fartsholderen til å ikke gå over dette. Og i så fall finnes jo ikke disse systemene på gamle biler. Eller er det noe jeg ikke har finlest?

Hehe, blir det å kjøpe ny fet bil nå som å kjøpe en kasse Whisky før forbudstida?

Uansett, alle disse kravene fra alle kjerringbyråkratene i Brussel er helt håpløse. De er ikke fornøyd før alle blir kjørt rundt automatisk i noe som ligner på en Nissan Leaf som man ikke får lov til å eie selv.
Redigert 27.03.2019 kl 14:36 Du må logge inn for å svare

Er ikke det noen som kan minne det nazi-yngel som har overtatt buråkratiet i EU om at Tyskene faktisk TAPTE krigen - netop pga resten av Europa ikke ønskede denne type mentalitet?!

EU Bryssel blir undergangen for europa slik vi kjenner den.

Korrekt, alt av upopulære vedtak kommer fra EU, fordi "det ikke kan stoppes" fordi det ikke er lov å drive tradisjonell partipolitikk for de som er valgt inn i EU-parlamentet, og velgerne aner egentlig ikke hva/hvem de stemmer på under EU-valgene.

Riktig som fjordgubben påpeker at EU-byråkratene ikke er demokratisk valgte, slik at de bare kan gjøre nesten som de ønsker uten at noen stiller de til ansvar.

EU går mot stadig mer sentralisert makt, og sluttmålet er "The United States of Europe", der lokale lands politikere er redusert til å bestemme småting pluss selvsagt ansvaret for å implementere det som kommer fra Brussel.

Det verste er at så mange nordmenn later til å være positive til denne meget farlige utviklingen.


Og når det gjelder fartsreguleringen blir det sagt at "det skal være mulig å overstyre", men vi vet jo at dette bare er en setning som blir sagt for å gjøre det hele mer spiselig, for jeg tipper at mulighet for overstyring etterhvert vil fjernes slik at det blir mer og mer tvangstrøye uansett hva man gjør, frihet vil være noe kun gamle mennesker vil huske, og at det etterhvert vil bli helt glemt, alt mens Big Brother i Brussel styrer med synlige og usynlige tråder, ordet ytringsfrihet vil fjernes fra ordboka.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/automatic-speed-limit-europe-cars-lorries-etsc-road-safety-2022-a8841361.html
Redigert 27.03.2019 kl 19:22 Du må logge inn for å svare
Basse
28.03.2019 kl 12:07 633

EUs system er GPS basert og dermed er det vedtatt system for veiprising uten et minutts debatt om personvern.

EU er et diktatur.

Korrekt, EU gjemmer seg bak det faktum at det holdes valg. Men ingen vet jo egentlig hva de stemmer på, for det er ulovlig for de politiske partiene i EU-parlamentet å drive partipolitikk, slik at det hele blir en parodi.

Det blir omtrent som at politiske partier i Norge kun hadde hatt mulighet til å drive valgkamp på lokale saker innen kommunene, men ikke på nasjonalt nivå, slik at de sakene som man diskuterer på nasjonalt nivå ikke kunne formidles i en valgkamp fordi partiene ikke hadde hatt lov til å drive med valgkamp/partipolitikk ved stortingsvalgene, slik at folk egentlig ikke visste hva de stemte på, og heller ikke kunne kaste regjeringen ved neste valg fordi de var uenige i hva regjeringen gjorde i forrige periode.

Dette er en situasjon som EU-byråkratene selvsagt har planlagt fra starten av slik at de kan gjøre som de ønsker uten at folk skal blande seg inn. Da Jean Calude Juncker ble valgt som president i EU-kommisjonen av EU-representantene fikk de velge mellom Juncker og Juncker... så nærme et diktatur man kan tenke seg.

Disse EU-bestemmelsene kommer som perler på en snor, uten at media påpeker at det ikke er demokratiske krefter som står bak.

Dersom 90% av EU-borgerne ikke ønsker dette, og ikke er enige i politikken, hva kan de gjøre? Absolutt ingenting, for de aner ikke hva de skal stemme på, for på toppen av det hele så er avstemningene i EU-parlamentet hemmelig! Dvs absolutt ingen aner hvem som stemmer på hva!

Det er helt utrolig, de fleste nordmenn aner ikke hva som skjer, og media setter ikke søkelys på det i de hele tatt.

Dersom noen hadde foreslått samme regler nasjonalt for Norge hadde det blitt et ramaskrik uten like, hvorfor skal Norge la seg undertrykke av dette systemet i EU?

Kun fantasien setter grenser på hva EU til slutt kan hoste opp av «direktiver», uten at noen av velgermassen i de europeiske landene kan gjøre en dritt med noe av det.

EU kan brenne, hvem vil være medlem av det byrokratiet der. Øst-europeerne der følger ikke opp noe av bestemmelsene, men vi som ikke er medlem er flinkest i klassen. Legg ned hele dritten, hvem vil bli styrt av noen idioter i Brussel. Skjønner britene veldig godt